Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Trükkök és figurák elsajátítása

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1800 hozzászólás a témában

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
akkor nekem a kp ugrott meg amúgy se lenne mereszem hozzá, meg elsõfékkel különben se lehet, stucnit meg nem akarok cserélni, így is padlón vagyok anyagilag, de muszáj volt ezt az új kisbringát megvennem mert annyira jó vétel volt, kép majd lesz róla pár nap múlva a megfelelõ topicban.

P.rider

P.rider

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
barspin = kormánypöri
nekem a fakiea akkor megy sokáig, ha nagy a sebessséggel indulok hátrafelé... ha lassan gurulok akkor egy idõ után elkezdek kanyarogni és eldõlök...

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
én a 180at gyakorlom de olyan 150et tudok kiforogni, bár lehet az volt a probléma hogy az elõzõ polar x-em 16os vázméret volt sztem
a ma vett polar x-em viszont újra 14es azzal lehet könnyebben megy majd
manual nem megy nekem se, nem tom mér majd megpróbálom gyakorolni, mert az olyna trükk h bárhol bármikor lehet próbálgatni
rmx
fogalmam nincs mi az a barspin, vki elmagyarázná?
fakiet is gyakorlom, t hogy jöttetek rá hpgy megtartsátok hátrafele tekerve az egynesúlyotokat? nekem még csak 1-2 m megy

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
  • vendég
Ez érdekes...nekem a manual nem megy túl jó...maximum 10-20 m ha elég gyorsan megyek, de már e legelejtõl fogva ment, hogy padkára fel és manualban megtartom....hmmmm, alkat- s vázfüggõ biztosan...
Amúgy sztem is jah, jó magas bunny, manual, fakie az alap s utána jöhet crankflip, barspin, abubacca, fufanu, 180....

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
az, csak én nem látom meg benne :)
most azon vagyok hogy manuál, padkára fel hoppolni, és manuálba folytatni. de ez irgalmatlan nehéz ha rendeset akarunk ugrani.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Szerintem szép :D
<-

Ride everywhere.

.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
Demon: Szövegértésbõl hányas vagy? ;)

Daci: Melegen ajánlom a manuált, és a barspin-t. Mind kettõ nagyon jól néz ki, és közepesen nehéz õket kivitelezni. Én már olyan fokra fejlesztettem a kis géppel a manuált hogy bárhol, bármikor bátran kimerem emelni és akármilyen hosszan tudom tartani. Ráadásul jó érzés. A barspin-t még nem tudom rendesen, de kevesebb gyakorlás elég neki és ha megy nagyon jól néz ki. Ha mind2 a zsigereidben van akkor lehet olyat hogy manuál végére egy barspint illesztesz :) a 180 távol áll tõlem, nem látom benne a szépséget.. fakie-bõl visszafordulni is érdemes megtanulni

Demon

Demon

törzsvendég

• fórumtag
  • 314 hozzászólás

milyen alap streetes trükköket érdemes elkezdeni ahhoz h ne legyek teljesen hülye ehhez?
most a 180at gyakorlom, néha már majdnem kiforgom de ezen kívül nem igazán tudok sokat, egész nap meg unalmas és fárasztó 180at gyakorolni, mit az amit érdemes még és nem kell hozzá félcsõ park ugrató stb?
én ilyen kiállás meg ehhez haosnlókra gondoltam, vagy elõbb érdemes vmi könnyebbet?
esetleg fakie?
ötletek?

x-up, kezes-lábas trükkök, fakie ezek azok amik úgyahogy könnyûek
Taposd a pedált és hallgass metált
eladó cuccok

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
milyen alap streetes trükköket érdemes elkezdeni ahhoz h ne legyek teljesen hülye ehhez?
most a 180at gyakorlom, néha már majdnem kiforgom de ezen kívül nem igazán tudok sokat, egész nap meg unalmas és fárasztó 180at gyakorolni, mit az amit érdemes még és nem kell hozzá félcsõ park ugrató stb?
én ilyen kiállás meg ehhez haosnlókra gondoltam, vagy elõbb érdemes vmi könnyebbet?
esetleg fakie?
ötletek?

Facs

Facs

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás
Sokan vagyunk ezzel így.
Amúgy tervezem a 24"-ra váltást...már sajna egy éve csak tervezem ezt is.... De mi lehet jobb 360-hoz az elöl 26 hátul 24" vagy elöl hátul 24? Tényleg! 26/24-et haszál valaki?

Demon

Demon

törzsvendég

• fórumtag
  • 314 hozzászólás
én fél évet húztam le egy hátsó v fékkel mer nem volt pénzem hogy elõre vegyek egy tárcsaféket
eladó cuccok

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
forgalomban azér' okosan avval az egy fékkel... ;)

pyroboy

pyroboy

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
Oké köszi, már megyek is vmi jó hoszú bowdenér azt a másik féket addig kikötöm :D:D elég nekem 1 is :)

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Hátsófékhez: amig gagyi (nem hosszantiszálas) bovdenházam volt, és a váz bal oldalán vezettem, addig 1 pöri után már befogott, pedig nem volt rövidre vágva..
aztán megcsináltam ugy h váz jobb oldalán indult, majd a felsõcsõ végefele áttvittem másik oldalra. ugyanolyan hosszú bovdennel belefért asszem 2pöri mind2 irányba.
ha meg jó minõségû a ház, akkor nem is kell túl hosszúra hagyni, nem fog befogni.

zord

zord

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás

Sziasztok! Abban kérném a segitségeteket, hogy hogyan lenne a legpraktikusabb megoldani a bowdenek elhelyezését hogy tudjak kormánypörizni...( hosszúra hagyni, vagy van erre vmi speciális stucni esetleg? ) Köszi elõre is

a stucnira lehet venni olyan kupakot, amihez lukas csavart adnak
(pl: http://ebike.hu/term.../zarokupak/1931 )

ott át lehet vezetni az elsö féket, a hátsót meg jó hosszúra kell hagyni. nekem legalábbis igy van, végülis müködik is (dupla pöri még belefér)... csakhát idönként eltépem, mer ide-oda beakad :)

Demon

Demon

törzsvendég

• fórumtag
  • 314 hozzászólás

Sziasztok! Abban kérném a segitségeteket, hogy hogyan lenne a legpraktikusabb megoldani a bowdenek elhelyezését hogy tudjak kormánypörizni...( hosszúra hagyni, vagy van erre vmi speciális stucni esetleg? ) Köszi elõre is

Van hozzá spéci cucc (rotor ha jól tudom) de ehhez olyan váz kell amin van hozzá elõkészítés

amúgy a lazára hagyás is mûködhet
eladó cuccok

pyroboy

pyroboy

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás

180-ast meg 360-ast hogyan lehet csinálni meg eggyáltalán forogni a bringával??
mer próbáltam és olyat estem h rossz volt nézni

Nem mind1 azért h síkon akarod e v eldobóról..
360 montival síkon háát nemtom hány embernek megy..szal 180: ahogy én megtapasztaltam, nem az a fontos, hogy az elejét jól oldalra rántsd, hanem az h a bicó hátulját rántsd oldalra mint az állat..mert ha elejével sokat forogsz, akkor utána más nyomvonalra ugrasz, és nem fogsz tudni fakiezni, aszem ezt már thez is leírta vmikor jórégen..amugy ha nem ultrarövid a bicód akkor nem lesz könnyû, nekem megyeget már egész jól, lassan betanulom padkáról le, aztán esetleg arra fel:P
eldobón meg 360-nál és 180nál is fontos, hogy akkor kell elhúzni oldalra, amikor az elsõkerék már majdnem elhagyta az ívet, különbe oldalra is fogsz ugrani..360nél nem egészséges, 180-nál meg nem fogsz fakiezni belõle.
és a legeslegfontosabb amit Oposszum is leírt, és amit szerintem a legnehezebb megszokni, h nézz oldalra, magad mögé, amennyire csak lehet mert ránthatsz rajta akármekkorát, ha nem nézel nem fogsz forogni:)

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás

Miért érzem úgy, hogy szegény srác az ÉLET nevû játékkal kapcsolatban kérdezte ezt és nem a Dave Mirra-ban....:lol1:
Egyébként fejedet csavarod és próbálod durvanagy lendülettel izomból húzni a gépet...csak gyokorold, de a fejedet mindig csavard az adott irányba!

és sebességgel vagy gyakorlatilag áló helyzetbe vagy mikor forogsz? hogy jobb?

Demon

Demon

törzsvendég

• fórumtag
  • 314 hozzászólás

numpadon nyomd hosszan a 9-est vagy a 7-est. nyilakkal is lehet de úgy sokkal késõbb kezdi el (ha ez a probléma)

nemott te észlény
élõben
eladó cuccok