Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Trükkök és figurák elsajátítása

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1800 hozzászólás a témában

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás

Miért érzem úgy, hogy szegény srác az ÉLET nevû játékkal kapcsolatban kérdezte ezt és nem a Dave Mirra-ban....

tudom :)

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
  • vendég
Miért érzem úgy, hogy szegény srác az ÉLET nevû játékkal kapcsolatban kérdezte ezt és nem a Dave Mirra-ban....:lol1:
Egyébként fejedet csavarod és próbálod durvanagy lendülettel izomból húzni a gépet...csak gyokorold, de a fejedet mindig csavard az adott irányba!

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
numpadon nyomd hosszan a 9-est vagy a 7-est. nyilakkal is lehet de úgy sokkal késõbb kezdi el (ha ez a probléma)

Demon

Demon

törzsvendég

• fórumtag
  • 314 hozzászólás
180-ast meg 360-ast hogyan lehet csinálni meg eggyáltalán forogni a bringával??
mer próbáltam és olyat estem h rossz volt nézni
Taposd a pedált és hallgass metált
eladó cuccok

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
persze nothingban :) reális játék, ha annyiszor esnék mint a játékban, és olyanokból, földhöz verném a s*ggem is :)

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
azt is toltam orrvérzésig meg csináltam benne dirtparkot is magamnak..a davemirra jobban megfogott.. 720 nohander superman indian triple-barspin :D:D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
menj a matt hoffman játékkal, azzal már a bunny közben is elesel ha rosszul tolod ;) kihivás is van benne :D

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
Játszatok Dave Mirra Freestyle bmx-el és mindet megtanuljátok :D én már 6 emberrel végigtoltam :bananadan

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

Nemtuggyátok hogy hívják azt a trükköt amikor a bringa mögötta lábát keresztezi??

Superman seatgrab indian air :D
superman az hogy mind2 lábát hátratesz, seatgrab hogy megfogja az ülés és indianair hogy keresztezi a lábát

Demon

Demon

törzsvendég

• fórumtag
  • 314 hozzászólás
Nemtuggyátok hogy hívják azt a trükköt amikor a bringa mögötta lábát keresztezi??
Taposd a pedált és hallgass metált
eladó cuccok

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás

...nehéz hajtókar, nehéz váltó:D

nincs is váltóm te!

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

Eddig jól ment a manuál viszont az új bringával folyamatosan eldõlök jobbra. Próbáltam hogy baloldalt balrább fogom meg a kormányt de így is.. Valami jó tanács? :confused:

...nehéz hajtókar, nehéz váltó:D

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
Eddig jól ment a manuál viszont az új bringával folyamatosan eldõlök jobbra. Próbáltam hogy baloldalt balrább fogom meg a kormányt de így is.. Valami jó tanács? :confused:

P.rider

P.rider

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
hello!
ha már itt tartunk, akkor: http://www.expertvil...-one-eighty.htm
ez is angol és bmx-es de azért szerintem a montisok is tanulhatnak belõle

abcd2k5

abcd2k5

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás
Üdv Kedves Trükközõs Kollégák!

Gondoltam megosztom veletek ezen oldalt:http://www.trashzen.com/ Itt van 1 jópár trükk részletes leírása, mit is hogyan kellene csinálni... Sajnos a legtöbb inkább trialos trükk, de pl ilyen h. bunny hop itt is le van írva, képekkel illusztrálva, animációk meg egyéb ilyen nyalánkság.

Viszont az oldal angol nyelvû.

gyakorlás, gyakorlás...

p1go

p1go

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
Streetes trükk de remélem elfér itt :) vázpörit valaki elmagyarázná lépésrõl lépésre ?

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
amig nem megy ugy hogy elkapod levegõben, padkáról ne is próbáld:P
Én most padkáról gyakorlom, elkapom már levegõben de igy is seggre lehet ülni azért..
Oposszum, thx. Sztem télen át elleszek ezzel:)

P.rider

P.rider

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
még sajnos nemmegy úgy hogy a levelgõben elkapom, csak azon gondolkoztam, hogy ha mondjuk egy padkáról lefelé akarom megpróbálni akkor mekkorát fogok esni, ha nem kapom el a levegõbe és esetleg tovább pördül, és pont keresztbe áll majd a kerék...

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

hello
a kormánypöri (síkon) akkor minõsül "megfelelõnek" ha már a levegõben megfogom a kormányt miután körbefordult?

hát sztem akkor, ha körbefordul és utánna tovább tudsz gurulni.ha már a levegõbe elkapod, akkor próbáld azt hogy kp to manuál anélkül hogy lerakod az elejét, vagy fuffanu kp...

P.rider

P.rider

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
hello
a kormánypöri (síkon) akkor minõsül "megfelelõnek" ha már a levegõben megfogom a kormányt miután körbefordult?