Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Trükkök és figurák elsajátítása
Indította
blademaster
, 2004. augusztus 23. 22:25
Írta 2007. november 07. - 01:03

egykézzel próbálkoztam
de bunnyból egyszer bepróbáltam lett egy szép kis perec
azóta inkább leálltam inkább a táblást meg a zászlót akarom szépen kivitelezni
ezek tudnak látványosak is lenni és nem oan veszélyesek
inkább csak simán ugrálok, ez a nagy trükközõsdi nem az én stílusom meg nincs is érzékem hozzá. viszont simán megugrani bármit szívesen amit merek:D
de bunnyból egyszer bepróbáltam lett egy szép kis perec
azóta inkább leálltam inkább a táblást meg a zászlót akarom szépen kivitelezni
ezek tudnak látványosak is lenni és nem oan veszélyesek
inkább csak simán ugrálok, ez a nagy trükközõsdi nem az én stílusom meg nincs is érzékem hozzá. viszont simán megugrani bármit szívesen amit merek:D
vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
Írta 2007. november 07. - 00:50

Hali, régen jártam erre...
Sorban:
- Viktor, kp: elõsször síkon -> síkon becsukott szemmel -> padkáról ->pici eldobóról -> bunny-ból -> dirt-ön
- triál: senkinek nem tûnt fel, hogy az egész bikemag-on soha nem is volt normális triál...ebbõl már következtetni lehet rá, hogy a triálosoknak van külön fórumjuk...google....de várj, inkább ne, segítek: http://www.biketrials.hu/
- egykéz: bár egykéznél még nem szükséges, de jó ha rögzül benned már ekkor, hogy térddel szorítod a nyerget....amúgy be lehet gyakorolni kb. fél méterrel a föld felett, és onnantól hogy elõsször el merted engedni mind1, utána menni fog bunny-ból és 4m -es dirt-ön is...bátorság kérdése, nincs benne skill.
- Off: Facs, régen láttalak, merre jártál....mégnagyobb OFF: Pesten vok, szal ha vmikor jó idõ lesz és fenn lesz már végre a paripa tolhatnánk vkivel vmit....

Sorban:
- Viktor, kp: elõsször síkon -> síkon becsukott szemmel -> padkáról ->pici eldobóról -> bunny-ból -> dirt-ön
- triál: senkinek nem tûnt fel, hogy az egész bikemag-on soha nem is volt normális triál...ebbõl már következtetni lehet rá, hogy a triálosoknak van külön fórumjuk...google....de várj, inkább ne, segítek: http://www.biketrials.hu/
- egykéz: bár egykéznél még nem szükséges, de jó ha rögzül benned már ekkor, hogy térddel szorítod a nyerget....amúgy be lehet gyakorolni kb. fél méterrel a föld felett, és onnantól hogy elõsször el merted engedni mind1, utána menni fog bunny-ból és 4m -es dirt-ön is...bátorság kérdése, nincs benne skill.
- Off: Facs, régen láttalak, merre jártál....mégnagyobb OFF: Pesten vok, szal ha vmikor jó idõ lesz és fenn lesz már végre a paripa tolhatnánk vkivel vmit....

Írta 2007. november 03. - 19:24

Meg azt õ érzi hogy neki hogy megy jobban.
Ez kb olyan mintha egy balkezesnek azt mondanád hogy jobbkézzel könnyebb írni...
Ez kb olyan mintha egy balkezesnek azt mondanád hogy jobbkézzel könnyebb írni...
Írta 2007. november 02. - 21:39

haverom kérdi csak nincs regelve:h kell 1 érelmeset bunnyizni a test súlyod hátul van és felhúzod a biciklit vagy hátra rakod majd elõre tolod h lehet nagyobbat??thx:)
1. Internet elött ülsz. használd. Videó
2. ha már mindenképpen a fórumon akarsz eme tudás birtokába jutni, akkor szintén használd a keresõt. csak 84241415-öszörre kerül elõ ez a kérdés.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2007. november 02. - 21:26

haverom kérdi csak nincs regelve:h kell 1 érelmeset bunnyizni a test súlyod hátul van és felhúzod a biciklit vagy hátra rakod majd elõre tolod h lehet nagyobbat??thx:)
Írta 2007. október 27. - 13:21

Írta 2007. október 26. - 15:57

nem tudja valaki hogy lehet manuálbol 180-at????
nem vok kezdõ úgy magyarázz
thx
nem vok kezdõ úgy magyarázz
thx

Írta 2007. október 23. - 18:02

gyakorold azt hogy odamész egy falhoz (szembe), hozzáérsz elsõ kerékkel gyengéden és amint hozzáér hátralököd magad a bicóval és próbálsz hátrafele gurulni miközben hátrafele tekersz.
elsõfékkel próbáltad már? ;-)
Írta 2007. október 23. - 17:11

Írta 2007. október 22. - 20:19

probáltam helyböl felhuzni az elejét aztán egyböl hátsófék és utána egyböl seggreülés de majnem jo lett:)
holnap kiprobálom a te ötletedet.csak szar az idö és ugy be kell öltözni mint alaszkában:p
dehogy is
10 fokba lehet simán pólóba tolni.. meg rövidnadrágban...
0 fokig meg pulcsi hosszúgatya jó sõt akár minuszban is, csak mozogni kell
Írta 2007. október 22. - 18:49

Írta 2007. október 22. - 18:40

Írta 2007. október 22. - 18:35

rmx. Tod mit gyakorlok?? van a padka közvetlen utánna a villany oszlop elsõt ráemelem megállok 90 -be el bunnyzok:clap:
Írta 2007. október 22. - 17:28

probáltam helyböl felhuzni az elejét aztán egyböl hátsófék és utána egyböl seggreülés de majnem jo lett:)
holnap kiprobálom a te ötletedet.csak szar az idö és ugy be kell öltözni mint alaszkában:p
Írta 2007. október 22. - 17:20

keresõõõ
mész elsõfék behúz, elsõre emelkedni, hátsó fék, hátsóra emelkedni, ugrálni hátra.. ...
mész elsõfék behúz, elsõre emelkedni, hátsó fék, hátsóra emelkedni, ugrálni hátra.. ...
Írta 2007. október 22. - 17:06

Írta 2007. október 22. - 17:03

Írta 2007. október 22. - 17:00

cs
hátrafelé hogy kell ugrálni?
kétkeréken megy már hatra de csak hátson nem.
seGGitsetek!
kosz
hátrafelé hogy kell ugrálni?
kétkeréken megy már hatra de csak hátson nem.
seGGitsetek!
kosz
Írta 2007. október 22. - 16:31

pont az hogy semmi, nem kell szegénynek rángatni a bringát.
180ból? :scared: 145 centi!! rolleral max.
180ból? :scared: 145 centi!! rolleral max.

Írta 2007. október 22. - 16:26

...fakie...
Vagy csinálhatja 180ból is úgy jobb. De lábszárvédõ erõsen ajánlott.
(amúgy mi köze ennek a manualhoz?)
Vagy csinálhatja 180ból is úgy jobb. De lábszárvédõ erõsen ajánlott.
(amúgy mi köze ennek a manualhoz?)