Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Giant

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3192 hozzászólás a témában

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás
valaki képeket hiányolt :D

Feltöltött kép

Feltöltött kép

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Kirikou

Kirikou

vendég

• fórumtag
  • 62 hozzászólás
én 7 éve lementem merevseggû swincsepellel a libegõ alatt, élveztem annak ellenére, hogy nem maradt bõr a hátamon:)

most hogy beljebb nõtt a fejem lágya, fullyval már nem vagyok olyan bátor hogy lemenjek ugyanott:D

de azért élvezetessebb ezzel zuzni lefele bárhol, ez tény(na meg nem is érzem olyan gyorsnak és veszélyenek, most hogy már gyávább lettem:) )

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

Rosszul fogalmaztam: Le lehet menni, csak nekem élvezhetetlen. Valószínûleg nem véletlenül megy mindeki fullyval . Feltöltött kép

teny, hogy elvezetesebb fullyval (bar nekem igy is fulig ert a szam vegig), csak verszemet kapok az ilyen "itt ezzel meg azzal nem lehet lemenni" kijelentesektol :)
nade ON

----

FÁJVÓ

----

Bigtibi

Bigtibi

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 hozzászólás
Rosszul fogalmaztam: Le lehet menni, csak nekem élvezhetetlen. Valószínûleg nem véletlenül megy mindeki fullyval . Feltöltött kép

nem f@szhosszabbitasbol mondom, de iden joparszor megjartam ott a hadak utjat merevbringaval, DH palyat is elejetol a vegeig. Teny, hogy fullyval konnyebb, de semmi sem lehetetlen :)

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 hozzászólás
Bigtibi!Nem kicsit irigyellek,hanem nagyon.De ilyen helyre nem vinni fényképezõt......Ejj-ejj..!
Bár én félteném az tuti.
Akár azt gondolod,hogy képes vagy valamire,akár azt,hogy nem,mindenképp igazad van!

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

Merev vázas géppel teljesen felesleges próbálkozni, hacsak nem a "Family" pályán akar az ember bringázni(...)Végig mentem a DH pályán is, de annak egy jelentõs része annyira köves, hogy az én bringámmal nem járható.

nem f@szhosszabbitasbol mondom, de iden joparszor megjartam ott a hadak utjat merevbringaval, DH palyat is elejetol a vegeig. Teny, hogy fullyval konnyebb, de semmi sem lehetetlen :)

----

FÁJVÓ

----

Kirikou

Kirikou

vendég

• fórumtag
  • 62 hozzászólás
Igen, közbe megtaláltam a weboldalukat, azt böngészem épen.
http://www.bikeparksemmering.at

képeket találtam ott is, meg jópár videot is a youtube-on

szerintem hamarosan meg lesz látogatva a helyszín általam is:)

Bigtibi

Bigtibi

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 hozzászólás
Örülök, hogy tetszett! Szemmering bécstõl kb. 60 km nyugatra, ismert sí paradicsom. BP-rõl végig autópályán lehet menni, valami 300 km, így max 3 óra autóval. Van vasut is, arról nem tudok semmit, ill. annyit, a sielõk szoktak menni vonattal. Sajnos több kép nincs, mert nem volt annyi eszem, hogy magammal vigyem a fényképezõ gépet a pályára, ezeket a családom készítette.
A váz M-mes csak itt le van tolva anyeregcsõ a bringát aktuális stílushoz igazítva.

Bigtibi

Köszi az élménybeszámolót, tetszett nagyon. Nagyon nagy élmény lehetett.
Mi is már tervezzük egy ideje, hogy ellátogassunk ausztiába, valami bringapályára, csak még nem jutottottunk odáig, hogy utána nézzünk hogy hol merre mi van. De ez nagyon tetszik, ahol Te voltál, ha jól látom valahol Graz mellet van, az még nem is olyan messzi messzi táj:)

ha van még valami jopofa képed, jöhet még:)

Meg egy kérdés:
mekkora a vázad? L-es?

Kirikou

Kirikou

vendég

• fórumtag
  • 62 hozzászólás
Bigtibi

Köszi az élménybeszámolót, tetszett nagyon. Nagyon nagy élmény lehetett.
Mi is már tervezzük egy ideje, hogy ellátogassunk ausztiába, valami bringapályára, csak még nem jutottottunk odáig, hogy utána nézzünk hogy hol merre mi van. De ez nagyon tetszik, ahol Te voltál, ha jól látom valahol Graz mellet van, az még nem is olyan messzi messzi táj:)

ha van még valami jopofa képed, jöhet még:)

Meg egy kérdés:
mekkora a vázad? L-es?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Neeeem, nem vicceltem, a hátsó forgáspont a nyeregcsõ mögött elroppant, de csak a perselyben csúszó "tengely" - azaz az a rézszínû valami. Hosszában. Most meg recseg, mint nagyanyám karosszéke, de majd esztergáltatok bele valamit.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Bigtibi

Bigtibi

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 hozzászólás
Ne legyen ekkora pangás, megosztom veletek az örömömet. Múlt héten Ausztriában jártam és meglátogattam a bikeparkot Semmeringen. Alapvetõen xc beállítottságú vagyok, de ha két lejtõ között választani kell, akkor inkább "élménydúsabb" a nyerõ nálam. Igy némi elmélkedés után befizettem magamat egy délutánra a már említett bikeparkba. A bringámon semmi extra giant trance, 160-as deore tárcsák, elõl 120-as marzo maraton xcteló, 2.1-es conti exproler gumik. Az elsõ gurulásnál mi tagadás kicsit izgultam nem tudván mi vár rám, de hamar elmult.
Leírhatatlan, elmondhatatlan, csak az érzi-érti aki kipróbálja!!! Merev vázas géppel teljesen felesleges próbálkozni, hacsak nem a "Family" pályán akar az ember bringázni, ami gyakorlatilag egy dózer út három km hosszan. A free-ride pálya , na az már igen, ez nekem való! Meredek köves gyökeres szakaszok vegyesen épített alternatív elemekkel. Nohrt-shor (talán így írják), meredek-hosszú letörések lefelé is vannak, de van, hogy lendületbõl kell felfutni rajtuk, ugratók különbözõ méretben, épített döntött kanyarok. Szóval ezekbõl áll össze a pálya, nekem nagyon tetszett!!! Végig mentem a DH pályán is, de annak egy jelentõs része annyira köves, hogy az én bringámmal nem járható. Egy kör felvonózással együtt 12-15 perc, ebbõl a lefelé 5-7 perc. Rajtam kívül mindenki, free ride ill. DH gépekkel volt, nagy védõ felszerelésekben. Képzelhetitek miként mutattam az xc felszerelésemmel, meg a 2.1-es gumijaimmal. Meg is bámultak rendesen, fõleg amikor velük egy tempóban nyomtam lefelé! Persze voltak jópáran akik gyorsabbak voltak, de ez engem sose zavart A helyszinen lehet bérelni specialized akármicsoda freeride gépeket 30 Eu egy napra, azt hiszem legközelebb ezt a megoldást választom. Izelítõül pár kép. A trance jól vizsgázott, az agyon fékezett rázatós döntött kanyarokban és a köves-gyökeres ösvényeken is remekül viselkedett. A teló, a gumik , a fékek is remekül szerepeltek, igaz az utolsó körre a hátsó amúgy is kopott fékpofáim elfogytak. Az ilyen terepen az ember hamar átértékeli a telóról, fékekrõl, gumikról alkotott véleményét, talán itthol nem is mindíg arra használjuk(ják) sokan a montikat amire igazán tervezték azokat.
Nagyon ajánlom mindenkinek, próbáljon ki egy ilyen parkot egyszer, tanulságos és felejthetetlen élény.
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

A tibi freeride harmadik képen én lennék a hátizsákos alak a kép bal szélén.

Ákos_92

Ákos_92

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás

szép. ez még jó méret?

Nekem teljesen jó méret. 184cm vagyok.
xtc.

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 hozzászólás

De miért pont Én?

Te vagy (az egyik)a Giant bringák és vázak nagy ismerõje.Minden kérdésre (váz,tipus,adat,súly,geo. stb) jön a válasz linkel,fotóval.
Dante rémhírében most lett gyanús az óriás szmájli..... :wallbange
És lassan tolhatnál egy fotót a géprõl megint.

Kirikou! Nagyon faja a fotód.Nagyon tetszik.Hatásos így F.F.-ben
Akár azt gondolod,hogy képes vagy valamire,akár azt,hogy nem,mindenképp igazad van!

osiris555

osiris555

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás

hali na ezt raktam össze most hétvégén:
http://picasaweb.goo...rczeli/GiantXtc

2007es váz.

szép. ez még jó méret?

Ákos_92

Ákos_92

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás
hali na ezt raktam össze most hétvégén:
http://picasaweb.goo...rczeli/GiantXtc

2007es váz.
xtc.

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás

Grande inkább arról beszélj, mikor gurulunk?

Gurulhatunk. Hétközben munka, ezért marad a hétvége. Beszéljünk róla.

csináltam egy képet, beteszem hogy legyen mozgás a topikban:)

íme az óriások:
Feltöltött kép

Ez jó lett!!! Áldozat és tisztelgés az ÓRIÁS elôtt :)

Kirikou

Kirikou

vendég

• fórumtag
  • 62 hozzászólás
csináltam egy képet, beteszem hogy legyen mozgás a topikban:)

íme az óriások:
Feltöltött kép

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás
Grande inkább arról beszélj, mikor gurulunk?

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás

Nagyon leült a topik.Grande elõ valami Giant-es hírrel,fotóval!

De miért pont Én? Dante csak viccelt - legalább is remélem -, ne vedd komolyan.

Tegnap elhoztam a bringát Salától. EFS szimering került a Talasba. Egyelõre fincsi :) A felsõ rugóstagcsatlakozásnak viszont kikopott a perselye. Csak érezni lehetett, hogy, ha a nyeregnél emeled a bringát, valami moccant, kotyogott. Hát.. a perselykopás miatt volt... Csere várható persze...

Tervbe van véve új kerék, váltás és fék vétele. A Trance-ról pedig átkerülnének a cuccok a régi Giantemre.

Egyébként még vágyom egy 08'-as, fekete Trance X vagy egy 09'-es fekete Reign vázra...

Mást nem tudok mondani, kérem kapcsolja ki a kamerát...:)

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 hozzászólás
Ne is mond.:mad: Kép?