Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Giant

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3192 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Köszi.
Azt véletlenül nem tudod, hogy ami a probike-ban az régi vagy új és mekkora?

M-es "régi " (amúgy pont annak a mért súlya a 2,6)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

SINTESI´93

SINTESI´93

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
Mit ne mondjak, én is elfogadnám,Fiant carbon vázak gyönyörûek.
www.sintesibikes.com

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 hozzászólás
Hát ez nekem is.Nagyon jól mutatna a trance mellett.A haverom is várja mint a Messiást.
Fehér Fox teló,fekete CrossMax (ha jól írtam) Avid ultimated (fekete,karbon) fékekkel és más fullos felszereléssel.Mocskos szemétláda........De utálom.......:)
A középrésznél a nyeregcsövön és a láncvillánál az a fényes rész,az valami fém?Ami a vázat védi?Az is nagyon high-tech-ül néz ki.
Akár azt gondolod,hogy képes vagy valamire,akár azt,hogy nem,mindenképp igazad van!

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás

A haverom ezt a vázat rendelte meg.Hihetetlenül gyönyörû!!Tökéletes.Még nem is láttam ezt a vázat.
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

Haverodnak gratulálok. Eszméletlen szép váz, kéne nagyon :)

Kirikou

Kirikou

vendég

• fórumtag
  • 62 hozzászólás

A haverom ezt a vázat rendelte meg.Hihetetlenül gyönyörû!!Tökéletes.Még nem is láttam ezt a vázat.

ezt még én sem láttam...
és ez témyleg g*ci jól néz ki, gratula hozzá a haverodnak

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

úja nem tudom
régi 2600 gramm

Köszi.
Azt véletlenül nem tudod, hogy ami a probike-ban az régi vagy új és mekkora?

A sebesség mindent megold.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

A 18as anthem váz taggal együtt milyen súlyban van? A régi és az új között súlyban van különbség?

úja nem tudom
régi 2600 gramm
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A 18as anthem váz taggal együtt milyen súlyban van? A régi és az új között súlyban van különbség?

A sebesség mindent megold.

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 hozzászólás
Akár azt gondolod,hogy képes vagy valamire,akár azt,hogy nem,mindenképp igazad van!

Kirikou

Kirikou

vendég

• fórumtag
  • 62 hozzászólás
ezzel má én is szoptam a trance-en....

sram nem volt jo sehogy, LX, XT simán elfér

szövetkeztek az óriások a (Shi) manóékkal :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
volt bent a boltban egy elso szerias Reign anno M-es meretben. Azon top swinges valto volt. Havernak meg osszeraktunk egy S-eset, de arra egy tanyer plusz lancterelo kerult ha jol emlexem
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Hát, pedig a felsõbilincses nem megy rá a hegesztések miatt, az alsóbilincsesbe meg belever az alsó link, úgyhogy vagy mi vagyunk ennyire bénák, vagy változtattak valamit a vázon.

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Akarod mondani alsóbilincses ;)

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás

Tulajdonképpen összeállt a Reign, de ugye jól sejtem, hogy csak monoblokkra szerelhetõ elsõváltóval üzemel? (Mindent rápróbáltunk, amit csak találtunk, de valami mindig beleakadt.) Ha meglesz, majd linkelek képet. Mindenesetre gyönyörû egy dög.

Ahogy M-a-TT is írja - és a Trance-nél is - felsôbilincses váltó kell. Képet pedig várunk! :)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
nálam topswing XT simán mûködik.
2005ös évjárat a váz, ugyanaz mint a zöld .)

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Tulajdonképpen összeállt a Reign, de ugye jól sejtem, hogy csak monoblokkra szerelhetõ elsõváltóval üzemel? (Mindent rápróbáltunk, amit csak találtunk, de valami mindig beleakadt.) Ha meglesz, majd linkelek képet. Mindenesetre gyönyörû egy dög.

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás

igen, tetszik nagyon az X. reálisan szemlélve viszont "nem sokban" fog különbözni a "régi" trensztõl. kb ugyanakkora út, kicsit hegyesebb geo és kb fél kiló minusz. mindezek nagyon jól hangzanak, de nem tudom kellõképpen - még magamnak sem - megindokolni a cserét/vásárlást. a trance-em úgy hozzám nõtt, nem lenne szívem eladni (lehet nem is tudnám) és mindent tud, amire szükségem van. két közel egyforma ösztelós meg minek? :chin: meglátjuk, majd ha egyszer a trance beadja a kulcsot, talán...:) és persze némi tapasztalat/infó sem ártana. asszem várok még egy-két évet. :(

Én a fekete Trance X-el vagyok hasonló helyzetben. Tetszik. A + 2cm rugóút :), negyed kiló minusz, a most már tetszô forma ellenére nem tudnám megindokolni a váltást. Max. a sznobságommal :) Belegondolva a fehér Trance-m alig használtam idén...

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás
igen, tetszik nagyon az X. reálisan szemlélve viszont "nem sokban" fog különbözni a "régi" trensztõl. kb ugyanakkora út, kicsit hegyesebb geo és kb fél kiló minusz. mindezek nagyon jól hangzanak, de nem tudom kellõképpen - még magamnak sem - megindokolni a cserét/vásárlást. a trance-em úgy hozzám nõtt, nem lenne szívem eladni (lehet nem is tudnám) és mindent tud, amire szükségem van. két közel egyforma ösztelós meg minek? :chin: meglátjuk, majd ha egyszer a trance beadja a kulcsot, talán...:) és persze némi tapasztalat/infó sem ártana. asszem várok még egy-két évet. :(

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás

ha itthon is ilyen (lista:D)ára lesz, egészen elfogadható lenne...

http://www.cyclesupe...idproduct=23591

http://www.cyclestor...0&categoryID=70

Herceg! Te nagyon gyúrsz egy 09'-es Anthem vázra! :)

Én is kíváncsi leszek az összegekre. Az 08'as Trance X váz ára (340e) még mindig borzasztó. Remélem, ha bejön a 09'es váz (ami szinte tök ugyanaz), szépen elindul lefelé, esetleg akciósan. Akkor vehetek egy fekete vázat.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás
ha itthon is ilyen (lista:D)ára lesz, egészen elfogadható lenne...

http://www.cyclesupe...idproduct=23591

http://www.cyclestor...0&categoryID=70

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"