Jelentkezz be Regisztrálj
Giant
Írta 2008. szeptember 10. - 15:02
Írta 2008. szeptember 10. - 08:56
Írta 2008. szeptember 08. - 00:35
akkor legyen giant-tali?
szerintem legyen
Írta 2008. szeptember 06. - 23:03
Írta 2008. szeptember 06. - 20:11
Írta 2008. szeptember 05. - 09:20
Lehet, hogy BBB Dunakeszire eladott XTC vázára épített bringával suhant emberünk?
Írta 2008. szeptember 03. - 15:26
A találkozó érdekel.
Írta 2008. szeptember 03. - 15:15
idõpont lehetne vmikor október elsõ fele/közepe.
helyszín (gondolom tekerés is lenne, nemcsak bicajnézegetés) lehetne a budai hegység, esetleg a börzsöny.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Írta 2008. szeptember 03. - 14:34
és akkor lehetne szervezni valami nagy Giant találkozót egy jó kis túra keretén belül.
egy ilyen Giant talis tekerésben én is bennelennék ha bevesztek a klubba:)
Írta 2008. szeptember 03. - 14:18
Az xtc vázamat Dunakeszin vették megNyimi kollegának van szép zöld Reign vázra épített bicaja! Ha pedig jó áron szerezted, vétek lett volna kihagyni...
Én a merevseggümmel is óvatos voltam, az esésem óta pedig mégóvatosabb Így technikailag lenni mit fejlõdnöm.
BBB! Kisherceg! A váci támadás engem is érdekel Ott vagyok egy köpésre (Dunakeszi), így simán összejöhetünk. Vagy jó Naszály is hétvégén... az pedig két köpésre van otthonomtól hehe (Tata).
Nekem úgy jó,mikor megyek Bp.re a barátnõmhöz,úgy esik útba
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2008. szeptember 03. - 10:38
Ha jól tudom, akkor tavalyi gép. Itt a fórumon is van egy olyan zöld, Manitou taggal. Sokat gondolkoztam, hogy milyen rugós gépet vegyek a Pyxis helyett, de ezt olyan áron szereztem, hogy nem lehetett kihagyni.
Nyimi kollegának van szép zöld Reign vázra épített bicaja! Ha pedig jó áron szerezted, vétek lett volna kihagyni...
A szükség meg nagy úr. Ha csak merev gép van, akkor azzal kell nyomulni. Én is évekig azzal DH-ztam, és sok mindent megtanul az ember kínjában, amit a nagy DH-gép egyébként elvégezne helyette, így fejlõdni, meg erõsödni tényleg jó.
Én a merevseggümmel is óvatos voltam, az esésem óta pedig mégóvatosabb Így technikailag lenni mit fejlõdnöm.
BBB! Kisherceg! A váci támadás engem is érdekel Ott vagyok egy köpésre (Dunakeszi), így simán összejöhetünk. Vagy jó Naszály is hétvégén... az pedig két köpésre van otthonomtól hehe (Tata).
Írta 2008. szeptember 03. - 10:37
-=B.B.B.=-
Írta 2008. szeptember 03. - 10:23
Grande: jövõ hét vége?
akár mindketten jöhetnétek Naszályt támadni/kerülni. a kerülés nem túl nehéz (mászni azért kell, de nem sokat:)), viszont élménydús. én szeretem. nézzetek be a Lokálpatrióták/Vác (blog)topicba.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Írta 2008. szeptember 03. - 10:08
A szükség meg nagy úr. Ha csak merev gép van, akkor azzal kell nyomulni. Én is évekig azzal DH-ztam, és sok mindent megtanul az ember kínjában, amit a nagy DH-gép egyébként elvégezne helyette, így fejlõdni, meg erõsödni tényleg jó.
Írta 2008. szeptember 03. - 09:55
Valamikor betámadom vác környékét(ha kész lesz az fsr xc) van kedved tekerni valamerre? Kocatempó persze
-=B.B.B.=-
Írta 2008. szeptember 03. - 09:40
Kisherceg! Szép a géped még mindig! Hétvégén most már Én is lefotózom a gépem, remélem...
A Giant találkozó és túra már Nekem is eszembe jutott. Érdemes lenne összehozni!
Semmering pedig tuti jó lehet, csak nem ilyen szar mûtött vállal, ami most Nekem van. És manapság úgyis fosós vagyok...
Írta 2008. szeptember 03. - 09:35
Persze, hogy le lehet menni szinte bárhol merevvel is, csak minek. Ha az ember autózik oda vissza bõ 600 km-t, meg kifizet 5000 Ft felvonózást, akkor már ne szenvedjen, hanem élvezze a tekerést.
naja, ha tehetnem, en is azzal zuznek lefele, de nincs DH gepem, 2 alkalmi berles arabol meg kijon egy 3. semmeringi egynapos moka. fejlodni pedig igy is lehet, es meg az ember akarata is acelosabb lesz
Írta 2008. szeptember 03. - 09:17
Persze, hogy le lehet menni szinte bárhol merevvel is, csak minek. Ha az ember autózik oda vissza bõ 600 km-t, meg kifizet 5000 Ft felvonózást, akkor már ne szenvedjen, hanem élvezze a tekerést.
Nektek maratonos/XC-s/túrás embereknek meg azt javasolnám, hogy nézzétek meg majd ott kint a túra útvonalakat is, mert az is van sok, így fölfelé sem kell unatkoznotok, és esetleg még a felvonó árát is meg tudjátok spórolni. Bár én mindig sajnálom az idõt a feltekerésre, ha tudom, hogy azalatt lefelé is jöhetek. De hát, én DH-s vagyok.
Egyébként épül nekem is egy szigorúan maratonozós Reign (talán jövõ héten már elkészül), és akkor lehetne szervezni valami nagy Giant találkozót egy jó kis túra keretén belül.