Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Giant

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3192 hozzászólás a témában

SINTESI´93

SINTESI´93

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
Azt én is láttam,hát tuti begyakorolt szöveg :D (nem azért mondom mert esetleg a Trance rossz bringa lenne)
www.sintesibikes.com

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 hozzászólás
Tegnap estefele átkapcsoltam a Spectrum tv-re,de sajnos késõn.Két srác bringázott terepen és az egyik áradozott,hogy milyen jó volt ez a Giant Trance
Akár azt gondolod,hogy képes vagy valamire,akár azt,hogy nem,mindenképp igazad van!

Kirikou

Kirikou

vendég

• fórumtag
  • 62 hozzászólás

akkor legyen giant-tali?

szerintem legyen :)

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás
Dögös kis gép.

Feltöltött kép

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás
Giant találkozóben benne lennék, csak ne húzódjon el a téli idõszakra :)

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás
akkor legyen giant-tali?

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás
Tegnap hazafelé menet, láttam egy fekete XTC-vel suhanó emberkét. A kettes út melletti bringaúton haladt az épülõ Megyeri híd felé, gondolom Dunakeszi vagy Vác esetleg Fót felé. Sárga-fekete bringásszerkóban, ha jól láttam... Én éppen a buszmegállóban molyoltam a Hozé lámpával, így nem sikerült "összefutnunk".

Lehet, hogy BBB Dunakeszire eladott XTC vázára épített bringával suhant emberünk?

Bigtibi

Bigtibi

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 hozzászólás
Adam KG! Az elejével egyet értek, és ezért írtam, hogy legközelebb bérelek valami hosszabb utas bringát. A második résszel kapcsolatban: Évek óta járok a környékre túrázni, van térképem is. A táj gyönyörû, K. hosszú mászások vannak és montis szempontból dög unalmas tükör sima dózer utak.:-( De így is érdemes arra bringázni, (ha meguntad a tájat akkor az erõnlét miatt )
A találkozó érdekel.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás
ha ilyen nagy érdeklõdés van giant-tali ügyeben, elkezdhetnénk "szervezni", mondjuk egy idõpont és egy helyszín megjelölésével.

idõpont lehetne vmikor október elsõ fele/közepe.
helyszín (gondolom tekerés is lenne, nemcsak bicajnézegetés) lehetne a budai hegység, esetleg a börzsöny.

Kirikou

Kirikou

vendég

• fórumtag
  • 62 hozzászólás

és akkor lehetne szervezni valami nagy Giant találkozót egy jó kis túra keretén belül.

egy ilyen Giant talis tekerésben én is bennelennék ha bevesztek a klubba:)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Nyimi kollegának van szép zöld Reign vázra épített bicaja! Ha pedig jó áron szerezted, vétek lett volna kihagyni...

Én a merevseggümmel is óvatos voltam, az esésem óta pedig mégóvatosabb :) Így technikailag lenni mit fejlõdnöm.

BBB! Kisherceg! A váci támadás engem is érdekel :) Ott vagyok egy köpésre (Dunakeszi), így simán összejöhetünk. Vagy jó Naszály is hétvégén... az pedig két köpésre van otthonomtól hehe (Tata).

Az xtc vázamat Dunakeszin vették meg ;)
Nekem úgy jó,mikor megyek Bp.re a barátnõmhöz,úgy esik útba :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás
BBB, Grande:
pm ment.;)

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás

Ha jól tudom, akkor tavalyi gép. Itt a fórumon is van egy olyan zöld, Manitou taggal. Sokat gondolkoztam, hogy milyen rugós gépet vegyek a Pyxis helyett, de ezt olyan áron szereztem, hogy nem lehetett kihagyni.

Nyimi kollegának van szép zöld Reign vázra épített bicaja! Ha pedig jó áron szerezted, vétek lett volna kihagyni...

A szükség meg nagy úr. Ha csak merev gép van, akkor azzal kell nyomulni. Én is évekig azzal DH-ztam, és sok mindent megtanul az ember kínjában, amit a nagy DH-gép egyébként elvégezne helyette, így fejlõdni, meg erõsödni tényleg jó.

Én a merevseggümmel is óvatos voltam, az esésem óta pedig mégóvatosabb :) Így technikailag lenni mit fejlõdnöm.

BBB! Kisherceg! A váci támadás engem is érdekel :) Ott vagyok egy köpésre (Dunakeszi), így simán összejöhetünk. Vagy jó Naszály is hétvégén... az pedig két köpésre van otthonomtól hehe (Tata).

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Fékcsõ rövidítése... amúgy azzal semmi,csak nem jött eddig be.xtc jobban tetszett. Ennél mindig azt hiszem,hogy defektem van :)

-=B.B.B.=-

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás
BBB: gyere, mutatok jó helyeket/ösvényeket. az xtc vázból csere útján kona-tulajdonos lettem. régebbi alkatrészekkel épült belõle városi/téli/gyerekhordós/mindenes bicaj. majd mutizok képet. mibaj az fsr-rel?
Grande: jövõ hét vége?

akár mindketten jöhetnétek Naszályt támadni/kerülni. a kerülés nem túl nehéz (mászni azért kell, de nem sokat:)), viszont élménydús. én szeretem. nézzetek be a Lokálpatrióták/Vác (blog)topicba. :D

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Ha jól tudom, akkor tavalyi gép. Itt a fórumon is van egy olyan zöld, Manitou taggal. Sokat gondolkoztam, hogy milyen rugós gépet vegyek a Pyxis helyett, de ezt olyan áron szereztem, hogy nem lehetett kihagyni. A tagot meg majd legfeljebb cserélem, ha nem jövünk ki jól vele.

A szükség meg nagy úr. Ha csak merev gép van, akkor azzal kell nyomulni. Én is évekig azzal DH-ztam, és sok mindent megtanul az ember kínjában, amit a nagy DH-gép egyébként elvégezne helyette, így fejlõdni, meg erõsödni tényleg jó.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Kisherceg,szép tényleg a trensz :) Az xtc vázat eladtad már?Én sajnos már igen.....
Valamikor betámadom vác környékét(ha kész lesz az fsr xc) van kedved tekerni valamerre? Kocatempó persze :)

-=B.B.B.=-

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás
adamkg! Milyen évjáratú vázra építed a maratonozós Reign-t? Képet majd kérünk róla, érdekel!!!

Kisherceg! Szép a géped még mindig! Hétvégén most már Én is lefotózom a gépem, remélem...

A Giant találkozó és túra már Nekem is eszembe jutott. Érdemes lenne összehozni!

Semmering pedig tuti jó lehet, csak nem ilyen szar mûtött vállal, ami most Nekem van. És manapság úgyis fosós vagyok...:)

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

Persze, hogy le lehet menni szinte bárhol merevvel is, csak minek. Ha az ember autózik oda vissza bõ 600 km-t, meg kifizet 5000 Ft felvonózást, akkor már ne szenvedjen, hanem élvezze a tekerést.

naja, ha tehetnem, en is azzal zuznek lefele, de nincs DH gepem, 2 alkalmi berles arabol meg kijon egy 3. semmeringi egynapos moka. fejlodni pedig igy is lehet, es meg az ember akarata is acelosabb lesz :)

----

FÁJVÓ

----

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Na, most akkor azt képzeljétek el, hogy hogyan áll az ember szája, amikor 200 mm-t mozgó DH géppel szaggat lefelé Semmeringen.:)

Persze, hogy le lehet menni szinte bárhol merevvel is, csak minek. Ha az ember autózik oda vissza bõ 600 km-t, meg kifizet 5000 Ft felvonózást, akkor már ne szenvedjen, hanem élvezze a tekerést.

Nektek maratonos/XC-s/túrás embereknek meg azt javasolnám, hogy nézzétek meg majd ott kint a túra útvonalakat is, mert az is van sok, így fölfelé sem kell unatkoznotok, és esetleg még a felvonó árát is meg tudjátok spórolni. Bár én mindig sajnálom az idõt a feltekerésre, ha tudom, hogy azalatt lefelé is jöhetek. De hát, én DH-s vagyok.

Egyébként épül nekem is egy szigorúan maratonozós Reign (talán jövõ héten már elkészül), és akkor lehetne szervezni valami nagy Giant találkozót egy jó kis túra keretén belül.