Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Giant
Indította
thommey
, 2004. január 11. 13:17
Írta 2010. december 08. - 21:51
valaki esetleg tudna buksiból/internetes forrásból arra adatot, hogy egy régebbi, [majdnem full dx-szel szerelt (hüvelykmatyival pöckölõs STI fékváltókaros), pontos évjáratot nem tudok mondani sajnos] Giant Terrago cr-mo váz hány colos fejcsõvel rendelkezik? a stucni menetes, tolómérõtestvérrel nincs most módom nekimenni, remélem valaki tudja a választ (:
Írta 2010. december 04. - 12:30
Ügyes a srác, jó a videó. Nekem tetszik a bicaj is, 2011-es X3 énízléstelenségemnek megfelelõs. :->
Írta 2010. december 04. - 09:29
Tud a srác, nagyon tetszik ahogy .56-nál fel megy a "lépcsõn".
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2010. december 03. - 23:29
Írta 2010. november 30. - 08:29
Itt van Dante ideális edzõ bringája
- Kellõ képen túlépített
- bírja a nagy terhelést
- pulzus zónához be lehet állítani a cipelt súlyzók mennyiségét
- van rajta bukókeret igaz, csak hátul
- megfelelõen stabil a gyors lefeléken a hossza miatt
- ideális edzésekre a súlya miatt
fantasztikusan lehet rajta gyakorolni a szûk fordulókat (amennyiben már ezzel is beveszi a hegyi ösvények 180-fokos vissza fordítóit akkor máris õ a bajnok persze amennyiben vállalja hogy minden reggel a "bajnokok reggelijét" fogyasztja
- Kellõ képen túlépített
- bírja a nagy terhelést
- pulzus zónához be lehet állítani a cipelt súlyzók mennyiségét
- van rajta bukókeret igaz, csak hátul
- megfelelõen stabil a gyors lefeléken a hossza miatt
- ideális edzésekre a súlya miatt
fantasztikusan lehet rajta gyakorolni a szûk fordulókat (amennyiben már ezzel is beveszi a hegyi ösvények 180-fokos vissza fordítóit akkor máris õ a bajnok persze amennyiben vállalja hogy minden reggel a "bajnokok reggelijét" fogyasztja
Írta 2010. november 30. - 01:08
a karbon NRS bírta nem?
Igen, de az elég durván túlépített váz.
A sebesség mindent megold.
Írta 2010. november 30. - 01:00
Írta 2010. november 29. - 23:05
Így van, nem ismerem. Csak tetszik az Anthem x és kíváncsi lennék mi volt a bibi. Nem akarok újat venni, de ezek szerint a használt vétel rizikós. Vagy Dante tényleg mindent tönkre tesz és ezért nem mérvadó:-)
Tényleg minden eltörik alatta. És ráadásul hegynek fölfelé.
Írta 2010. november 29. - 22:50
Írta 2010. november 29. - 22:25
Így van, nem ismerem. Csak tetszik az Anthem x és kíváncsi lennék mi volt a bibi. Nem akarok újat venni, de ezek szerint a használt vétel rizikós. Vagy Dante tényleg mindent tönkre tesz és ezért nem mérvadó:-)
Írta 2010. november 29. - 22:14
Dante: Ez a "reméljük tartósabb lesz" mit jelent?
Ilyet kérdezni Dantétól? Látom nem ismered.
Mindent tönkretesz. Az elõzõ anthem váza helyett kapta ezt gariba.
Írta 2010. november 29. - 22:05
Írta 2010. november 29. - 16:25
Dante vigyáz rá!!
Hát én vigyáztam az elõzõre is, egyszer sem estem vele, mindössze egy durvább horpadás volt az alsócsövön egy felcsapott féltégla miatt, ami mellesleg a sípcsontomat is majdnem elreccsentette, mivel azon kapott gellert...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2010. november 29. - 16:18
Dante vigyáz rá!!
Írta 2010. november 29. - 14:50
Írta 2010. november 29. - 12:24
Nos, megjött az Anthem-X vázam, s pár váratlan, szerencsés fejleményt is konstatálhatok. Az egyik, hogy immár a 2011-es RP23 van benne, ami lehet, csak a külsejében más, de így is enyém a "legújabb" feeling. A másik, hogy az alsó himba áttervezésre került, így a legnagyobb konstrukciós hiba, miszerint a lánc hajlamos a himba és a nyeregvázcsõ közé szorulni, nagy láncleesésnél, így már nem következhet be. (csak egyszer volt ilyen malõröm, de elég kellemetlen) A varratok is más irányból készültek, s mintha kisebb szemekkel is oldották volna meg - mindenesetre reméljük, tartósabb lesz.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
Írta 2010. november 25. - 08:46
Írta 2010. november 25. - 07:25
Annyit azért hozzá tennék, annyira szed szét a bringát vedd ki a tagot rögzítõ egyik csavart és ha így nem érzed hogy akadna a mozgása akkor nem igazán kell foglalkozni azzal hogyha kiveszed a csapágyat akkor az ujjaid között forgatva rág.
Írta 2010. november 24. - 22:28
kb. pont mikor a felfüggesztést szétszedve azt érzed, hogy a csapágyak már nem olyan szépen futnak, mint új korukban. értsd: rágnak, nagy az ellenállásuk, vagy éppen kottyannak. km-re nem nagyon lehet ezt megadni, mert pl az is befolyásolja, mennyit mész vizes, saras vagy épp extrém poros környezetben, használsz-e nagynyomású mosót, stb. évente egyszer mindenképp érdemes szétszedni a felfüggesztést és megnézegetni a csapágyak állapotát.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"