Mármint melyikünk? :-> Nekem nagyon megtetszett a Giant, elég valószínû, hogy ha megengedhetem magamnak, egy Trance X vagy Anthem X lesz a következõ. .
de azért az is idõben döntsd el melyik..
erõsen nem ugyanazt kapod /részemrõl pl csakis trancex/
Mármint melyikünk? :-> Nekem nagyon megtetszett a Giant, elég valószínû, hogy ha megengedhetem magamnak, egy Trance X vagy Anthem X lesz a következõ. .
az a 29er anthem nagyon kene... arra szivesen valtanek a stumpjumperrol viszont nehany dolog fura volt a videoban (az akcentusukon kivul): baromi alacsony volt a kormany mindket bringan (leforditott stucni, kiszedett alatetek), az anthem teloja ugy pogozott tekeres kozben, hogy tobb volt mint feltuno.
Oké-oké. Szûkítõssel megoldható lenne, tényleg. Csak épp nem nézne ki túl jól a "vékony" villa a "vaskos" vázban, nem?
Akkor inkább így kérdeznék: érdemes a tavalyi vázat megvenni úgymond olcsón, -Dante féle repedéseket is számításba véve-, vagy inkább legyek türelmes, gyûjtögessek, és egy komplett új 2011-es bicaj, illetõleg vázszett vásárlásán gondolkodjak?
Tavalyi és az idei váz között nincs különbség.Az elõttiekben vízszintesen van a tag.Oké-oké. Szûkítõssel megoldható lenne, tényleg. Csak épp nem nézne ki túl jól a "vékony" villa a "vaskos" vázban, nem?
Akkor inkább így kérdeznék: érdemes a tavalyi vázat megvenni úgymond olcsón, -Dante féle repedéseket is számításba véve-, vagy inkább legyek türelmes, gyûjtögessek, és egy komplett új 2011-es bicaj, illetõleg vázszett vásárlásán gondolkodjak?
hope combi tud mindent.
ne kötözködj
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
nah ezt nem értem Árpi fiam
srác tapered fejcsõbe akar normál villát, simán lehet venni ilyen csapágyat hozzá
mármint alul szûkítõset
fuck me, i'm famous!
szûkiteni mindenbõl lehet, van gyári 1,5"--->1,1/8"
fuck me, i'm famous!
A 2011-esnél már buknám a villát is, meg a monoblokkot is...