Arn: Jól sejtem, hogy nem volt még dolgod Maestro felfüggesztéssel és ezen belül Anthem-mel? Akkor ne ijesztgesd szegény Sly-t.
A (szerintem) 3 legjelentõsebb rendszerhez már volt szerencsém. Vpp, Maestro, FSR-Speci. A Giantból és a Specibõl a legnagyobb DH gépükön kivül mindegyik fullis modell volt már a birtokomban vagy próbáltam. Ha a Giant gyártana nekem megfelelõ méretû gépet akkor Giantot használnék.
Tehát a rendszer preferenciáma így kiderült:-) Mivel az FSR- Speci tökéletes geometriát nyújt nekem és egyébként az is egy remek rendszer ezért Specim van. De a lényeg: egy jól beállított Maestro (kivált egy Anthem) valóban kevesebbet libeg mint egy FSR. (leszámítva a Braines tagok adta luxust). A feleségem Trance X-et használ sima R-es taggal, szóval semmi propedal. És csak nézem nagy áhitattal, hogy felfelé egy centi nem mozog alatta. Szóval nyugi Sly, betonon sem szükséges nyúlkálnod a pp karért, fõleg ha feszesebb beállítást használsz. Kiváló gépet vettél, imádni fogod. De ha lehetõséged van rá végy könnyebb felniket. Én leejtõzésre sem használok 570g-os felninél nehezebbet(én lenni 90 kg körül beöltözve) , szóval ezek a kerekek kicsit túlépítettek a keróhoz. Bár nem tudom milyen súlyú vagy.
Természetesen merevhez hasonló mászás érzésed sosem lesz, de ha merevre vágytál volna gondolom az veszel:-) Összességében egy mindenhol gyors és kényelmes géped van, gerinckímélõ lágysággal felvértezve. Jó tekerést.
köszi! jelenleg 84kg vagyok, csak amikor ezeket a kerekeket építtettem, akkor még 96 voltam, ezért lettek ennyire masszívak ha lesz rá keret, valszeg lecserélem valami könnyebbre.