Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Giant

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3192 hozzászólás a témában

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás
Giant/Fox mezek és egyéb ruházat

Fox Head | 2011

http://s7d2.scene7.c...125023_1?$detl$

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Még az anthemel sem barátkoztál össze és kell egy +30mm-es bringa?

ó, ezek nagyon távoli tervek, leginkább álmok :D

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Még az anthemel sem barátkoztál össze és kell egy +30mm-es bringa?
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Giant Trance X1 ? First Ride Review - BikeRadar

tervben van egy ilyen :)

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.321 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee
Giant Trance X1 ? First Ride Review - BikeRadar

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Lehet, hogy csak megszokás kérdése még, szóval no para! Fully-val sok helyen fel fogsz menni, ahol merevvel nem sok esélyed lenne.

a próféta szóljon belõled! :)

1. Zárd a tagot hátul téged szerintem egyelõre egyértelmûen zavar felfelé a rugózás akkor is mozog csak akkor annyit amennyit kell és nem többet.
2. Zárd le a telót is és úgy próbáld ki a mászást.

ki fogom próbálni, de szerintem nem a rugózás miatt volt az a pár kis esés. inkább ügyetlenség. még sokat kell fejlõdni egyensúlyozásban.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
1. Zárd a tagot hátul téged szerintem egyelõre egyértelmûen zavar felfelé a rugózás akkor is mozog csak akkor annyit amennyit kell és nem többet.
2. Zárd le a telót is és úgy próbáld ki a mászást.

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.321 hozzászólás

biztos, de nem 100%-ban, mert a merevvel szinte sosem estem el fölfele.

Lehet, hogy csak megszokás kérdése még, szóval no para! Fully-val sok helyen fel fogsz menni, ahol merevvel nem sok esélyed lenne.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Egyértelmûen mászástechnika probléma.

biztos, de nem 100%-ban, mert a merevvel szinte sosem estem el fölfele.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

a becsúszó annyi, igazad van! mászási technikát honnan lehet megtanulni? az alacsonyabb nyomásra én is gondoltam. egyelõre stucnicsere, negatívba a stucnit, aztán meglátjuk... köszi!

Egyértelmûen mászástechnika probléma.

A sebesség mindent megold.

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.321 hozzászólás

a becsúszó annyi, igazad van! mászási technikát honnan lehet megtanulni? az alacsonyabb nyomásra én is gondoltam. egyelõre stucnicsere, negatívba a stucnit, aztán meglátjuk... köszi!

Mászáshoz és lejtõzéshez a téli terepezés az, ami nagyon jó, csúszós talajon, lehetõleg térd- és könyökvédõvel. A nyomaték talajra történõ optimális átvitelét így lehet jól megtanulni, a saját súlypontunk megfelelõ egyensúlyban tartásával. Ha ráérzel, - kis barokkos túlzással - tehetsz 140-es villát is az Athem orrába, menni fog a mászás! ;-)
Apró praktikák is segíthetnek: például a nyereg elejére csúszva kevésbé fogod emelgetni a bicaj elejét, illetve pedálozáskor ritmikusan próbálj az erõkifejtés ellentételezéseképp kicsit elõre dönteni a felsõ tested a kormányra, a pedálozás ütemével egyidõben, behajlított könyökkel.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

A becsúszó annyi vagy a rugóút? Nem mindegy. Ha a becsúszó, akkor valószínûleg 9-10 centit mozog a villád, az még bõven jó mászásokhoz. Érdemesebb stucnit negatívba tenni, illetve mászási technikán javítani, ott lesz inkább a gond. Esetleg kicsit alacsonyabb nyomást kipróbálni a villában, hogy mászásnál kicsit jobban beüljön.

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

mérõszalaggal mérve a rugóút kb 106mm, talán ez lehet a gond... sajna nincs kitõl tanulni, kénytelen vagyok a saját hibáimból :(

A becsúszó annyi vagy a rugóút? Nem mindegy. Ha a becsúszó, akkor valószínûleg 9-10 centit mozog a villád, az még bõven jó mászásokhoz. Érdemesebb stucnit negatívba tenni, illetve mászási technikán javítani, ott lesz inkább a gond. Esetleg kicsit alacsonyabb nyomást kipróbálni a villában, hogy mászásnál kicsit jobban beüljön.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Az még nem olyan hatalmas milyen típsú villa?

Reba SL Dual Air

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Az még nem olyan hatalmas milyen típsú villa?

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Mekkora villa van abban az anthemben hogy elemelkedik az eleje? A stucni megfordítása mûködhet ill ha low riser kormányod van akkor cseréld egyenesre, azonban szvsz két oka lehet még az egyik ezt a vázat alapvetõen 80-as villára tervezték max 100-as amivel még jó azonban már azzal is a határon van. A másik a mászási technikádon kell még biztosan csiszolni mert az anthem híresen jól mászik, amíg nekem meg volt az anthem felfelé egyszer sem estem.

mérõszalaggal mérve a rugóút kb 106mm, talán ez lehet a gond... sajna nincs kitõl tanulni, kénytelen vagyok a saját hibáimból :(

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Mekkora villa van abban az anthemben hogy elemelkedik az eleje? A stucni megfordítása mûködhet ill ha low riser kormányod van akkor cseréld egyenesre, azonban szvsz két oka lehet még az egyik ezt a vázat alapvetõen 80-as villára tervezték max 100-as amivel még jó azonban már azzal is a határon van. A másik a mászási technikádon kell még biztosan csiszolni mert az anthem híresen jól mászik, amíg nekem meg volt az anthem felfelé egyszer sem estem.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

SLY abszullt nem árt neki jó páran még a kart is leszedték miután jó belõtték és lezárták a tagot.
Errorka ezt inkább a kerekes topicba tedd fel.

hát igen, csak ez a jól belõni dolog nem egyszerû a magamfajta hozzá nem értõnek. egyébként az a fura, hogy nekem akkor tûnt kicsit himbálózónak a bringa, amikor lezártam a rugóstagot...

egyetlen gondom volt egyébként a bringával. nagyon sokat estem meredek mászásoknál mert folyton elugrált az elsõ kerék. gondolom ezt a kormány lentebb helyezésével lehetne megoldani. csak az a gond, hogy ennél lentebb már nem tudom tenni. esetleg egy stucnicsere aztán berakom fodítva, hogy lefele álljon?

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
van aki nem erzi a propedalt lefele? mert felfele, ok, szuperhatekony a vaz, de lefele...

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
SLY abszullt nem árt neki jó páran még a kart is leszedték miután jó belõtték és lezárták a tagot.
Errorka ezt inkább a kerekes topicba tedd fel.