A nyuszi átvert... Péntek este sógor kocsija meghibásodott, így nem tudtuk felhozni a régi bringát, elmarad a szombati szerelés és teszt... Kedden felhozom Pestre és remélem a héten tényleg elkészül...
Üdv.
Grande
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Giant
Indította
thommey
, 2004. január 11. 13:17
Írta 2007. április 09. - 10:17
Írta 2007. április 08. - 22:42
Na Grande,mit hozott a nyuszi??
Akár azt gondolod,hogy képes vagy valamire,akár azt,hogy nem,mindenképp igazad van!
Írta 2007. április 06. - 15:26
16 kg? súlyos darab Holnap összeáll az Én Trance-m is. Sajnos tegnap kiderült - félreértés okán - hogy nem lesz Talas villám, így a mostani Reba Team megy az orrába.
Aztán lesz fotó és menettapasztalat is:)
Üdv.
Grande
Aztán lesz fotó és menettapasztalat is:)
Üdv.
Grande
Írta 2007. április 06. - 11:27
Azt még nem is írtam,hogy lemértem a bringám súlyát.16 kg!De ez a PolarX -röl átpakolt súlyos alkatrészeknek köszönhetõ.5 mm falvastagságú kormány, Pike átütõs teló,stb.Ja,és találtam magamnál egy ugyan olyan kék szinû kulacstartót,mint a bringám!
Akár azt gondolod,hogy képes vagy valamire,akár azt,hogy nem,mindenképp igazad van!
Írta 2007. április 04. - 08:59
Kisherceg!
Igen, az a Speckó szállítmány. Nekem megjött ami kell. Ez a lényeg.
Csekonics!
T?kön bizony. A nyuszi fogja hozni . Speckó ügyben nyilván telefonálni kell. Nekem még egy Sonoma cipôt kell beszereznem...
Üdv.
Grande
Igen, az a Speckó szállítmány. Nekem megjött ami kell. Ez a lényeg.
Csekonics!
T?kön bizony. A nyuszi fogja hozni . Speckó ügyben nyilván telefonálni kell. Nekem még egy Sonoma cipôt kell beszereznem...
Üdv.
Grande
Írta 2007. április 03. - 22:46
Hû Grande,akkor Te most tûkön ülsz!Biztos jó hétvégéd lesz!Kössz az infót, azonnal telefonálok és rendelek.
Írta 2007. április 03. - 21:56
Elvileg pénteken megérkezik a Specialized (kormány és nyeregcsô, stücni már van) szállítmány
Ez a szállítmány még mindig az a szállítmány ami kb. 3-4 hete várat magára? Amivel a vámosok tökölnek? :rocketman Akkor jó, hogy nem vártam meg, amíg az összes Specialized csukát felpróbálják, hanem vettem inkább csilit... ON
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Írta 2007. április 03. - 17:43
No.. Ma voltam Vizdinél. Elvileg pénteken megérkezik a Specialized (kormány és nyeregcsô, stücni már van) szállítmány, így már csak gyakorlati (fel tudunk-e jönni Pestre sógorral a régi bicajt is hozva) akadálya van, hogy szombaton összálljon a Trance és le ne szálljak Róla hétfô estig )))))
Csekonics! Ha még érdekelnek a Speci kiegészítôk a Trance-hez, hívd fel a Speed-et, hátha lesznek dolgok.
Üdv.
Grande
Csekonics! Ha még érdekelnek a Speci kiegészítôk a Trance-hez, hívd fel a Speed-et, hátha lesznek dolgok.
Üdv.
Grande
Írta 2007. április 02. - 22:46
Akartam szólni a Babykének,de annyira kilátszott a tangája,hogy kiment a fejembõl.Szegény még mindig tiszta lila.
Jól néz ki ez a bringa is és a felszereltsége is rendbe van.
Én már gyötröm az enyémet és nagyon tetszik.Bár még mindig egy kis finomitásra vár.
Jól néz ki ez a bringa is és a felszereltsége is rendbe van.
Én már gyötröm az enyémet és nagyon tetszik.Bár még mindig egy kis finomitásra vár.
Írta 2007. április 02. - 10:07
Csekonics!
Szólni kellett volna a hölgynek...Egyébként, mikor Én is lecseréltem a mechanikus MX1 fékeket és berántottam elôször a Juicy-t.. hát majdem pofára estem vele... De most hétvégén e nélkül is sikerült pofára esnem. Az elsô lámpám bánja, de a bicaj egyben:)
No, de addig is itt a mostani bringa, még a Trance építés elôtt.
http://pix.bikemag.h...199331&cat=2950
http://pix.bikemag.h...199332&cat=2950
Ugyebár a fékek (Avid Juicy 5HD és a váltószett, váltókarok (XT, Sram X9, Sram X7 trigger) átkerül a Tranceba. És ezek helyett terveim között egy full XT felszereltség szerepel.
Üdv.
Grande
Szólni kellett volna a hölgynek...Egyébként, mikor Én is lecseréltem a mechanikus MX1 fékeket és berántottam elôször a Juicy-t.. hát majdem pofára estem vele... De most hétvégén e nélkül is sikerült pofára esnem. Az elsô lámpám bánja, de a bicaj egyben:)
No, de addig is itt a mostani bringa, még a Trance építés elôtt.
http://pix.bikemag.h...199331&cat=2950
http://pix.bikemag.h...199332&cat=2950
Ugyebár a fékek (Avid Juicy 5HD és a váltószett, váltókarok (XT, Sram X9, Sram X7 trigger) átkerül a Tranceba. És ezek helyett terveim között egy full XT felszereltség szerepel.
Üdv.
Grande
Írta 2007. március 31. - 22:40
Az elsõ nap kölcsön adtam az egyik barátnõmnek,aki egy percen belül fejreállt vele.Három ujjal rántotta be a 203-as Avid Jucy-t.Hál' Istennek a bringámnak nem lett baja.
Írta 2007. március 29. - 21:51
Hûû,köszi srácok,örülök,hogy ezt mondjátok!Egész megnyugodtam.
Az SPD tudom,hogy jobb lenne,de aszem maradok ennél.
Az ülés pedig az elsõk között lesz amit lecserélek.Meg amiket még írtam is,stucni üléscsõ.Átlátszó matricát kaptam,fel is fogom rakni.A PolarX-en is volt,azt a tapéta boltba vettem méterre.Alsócsövön is volt.
Bringázás után letörölgettem,mert POROS lett!
Az SPD tudom,hogy jobb lenne,de aszem maradok ennél.
Az ülés pedig az elsõk között lesz amit lecserélek.Meg amiket még írtam is,stucni üléscsõ.Átlátszó matricát kaptam,fel is fogom rakni.A PolarX-en is volt,azt a tapéta boltba vettem méterre.Alsócsövön is volt.
Bringázás után letörölgettem,mert POROS lett!
Írta 2007. március 29. - 14:56
Írta 2007. március 29. - 14:23
Jut eszembe. Nekem volt a dobozban a fehér vázhoz illô fehér fólia, amellyel bizonyos helyeken orvosolható Rebell által említett "Giant önfestékamortizáció" . Neked nem volt?
Írta 2007. március 29. - 14:20
Csekonics!
Gratulálok! Azt kell mondjam, gyönyör? ez a kék szín és a bicaj is rendben. Külön kiemelném a hátsó kerék szelepfedelét SPD-t tényleg végy, hogy minden energiád bele tudd ölni a tekerésbe. Platformpedállal nekem is csak bajom van...
Üdv.
Grande
Gratulálok! Azt kell mondjam, gyönyör? ez a kék szín és a bicaj is rendben. Külön kiemelném a hátsó kerék szelepfedelét SPD-t tényleg végy, hogy minden energiád bele tudd ölni a tekerésbe. Platformpedállal nekem is csak bajom van...
Üdv.
Grande
Írta 2007. március 29. - 14:12
Szep bike cseko. Vigyaz nagyon a festekre!! Minden horzsolodas leszedi a festeket a Trancenal! Elöl a kormanycsöre okvetlen ragasz vagy tegyel valamit szoval mindenhova ahol erintkezes van a vazzal!!
A Giant az vizifestekel fest:)
A Giant az vizifestekel fest:)
Írta 2007. március 29. - 14:04
Írta 2007. március 29. - 13:28
Na!Hát itt a drágám:
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Pár dolog még ki lesz cserélve,úgy mint: Stucni,nyeregcsõ,nyereg.További finomhangolás:Elsõ váltó,váltókarok.Meg még a láncból ki kell még venni egy szemet szerintem.
Megpróbáltam meggyötörni itt a környékünkön.Fíínom!Fölfele is,lefele is.Abszolult nem kellett megszoknom a geometriáját.Vagy ugyan az mint a PolarX,(nem hiszem)vagy ennyire jó.Felfelé se éreztem nagyon különbséget,nagyon lehet vele mászni.Az egykerekezést és a Bunnyzást még gyakorolni kell.
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Pár dolog még ki lesz cserélve,úgy mint: Stucni,nyeregcsõ,nyereg.További finomhangolás:Elsõ váltó,váltókarok.Meg még a láncból ki kell még venni egy szemet szerintem.
Megpróbáltam meggyötörni itt a környékünkön.Fíínom!Fölfele is,lefele is.Abszolult nem kellett megszoknom a geometriáját.Vagy ugyan az mint a PolarX,(nem hiszem)vagy ennyire jó.Felfelé se éreztem nagyon különbséget,nagyon lehet vele mászni.Az egykerekezést és a Bunnyzást még gyakorolni kell.
Írta 2007. március 29. - 00:29
A 165-ös szemtávú igen. Asszem az van a Trance-ben.
Ausztria, Kenguruk földje!
Írta 2007. március 29. - 00:12
Ok,köszi!Már mérem is.Az Rp3 ugye 38-at mozog?