Képem nincs róla.
A vázzal pedig semmi bajom. Nekem a tag nem tetszik.
...s a taggal mi a gond?
(Kicsit mintha fújnál rám. Nem akarlak b@sztatni, csak érdekel a dolog. )
Képem nincs róla.
A vázzal pedig semmi bajom. Nekem a tag nem tetszik.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Nekem is Trance van. 11.7 kg.
Több nyafi pedig nem fog elõfordulni.
Köszöntem.
Tulajdonképpen most milyen bringád is van? Legutóbb a stumpjumper volt ami nem jött be, ugye? de azt mintha elpasszoltad volna valakinek itt a fórumon... amúgy én is gondolkoztam, hogy segítek rajtad, de megelõztek ... :-) egyébként ott sem értettem hogy mi nem tetszett, pedig végigrágtam magam a többoldalnyi nyafin.mindegy, elõbb-utóbb csak összejön ;-)
az enyém trance 12,2kg ami nem olyan vészes és van még benne "könnyítési tartalék", de nem látom értelmét... ezt megelõzõen egy 10,7 kilos XtC-m volt, amit imádtam, de ez a bringa valahogy sokkal jobb móka, nagyobbakat bicajozok és többször is megyek mint az XtC-vel anno.
Ha így viselkedne, akkor én lennék a legboldogabb ember. De egyenlõre van egy tizensokkilós cc gépem. És én továbbra is a tagot hibáztatom. Nagyon kíváncsi leszek Kala gépére, ha egyszer összejön neki. Azzal a taggal nagyon jónak kéne lennie.
De ez trailbike és nem xc-s fegyver. Szal szerintem kicsit más mentalitás kell hozzá mint egy merevfarúhoz vagy NRS-hez.
Ha meg cc-zni akar valaki, arra ott az anthem meg még egy csomó más márka cc-s össztelósai.
Kala kedvenc bringsboltombanvan egy alig használt váz, tán még kissé alkuképes is az ár......Ma csúsztam le a Giánsról No de még meglássuk.
Mert "stílusidegen" és mert sz@rul néz ki. Béna, gagyi, kopter és gáz, szvsz ciki is. De mindenkinek lelke rajta. Én tuti nem égetném vele magam.
Szal Grande: vedd le, plíz!
.
A szarv a hajlított kormányon a funkcióját ugyan ugy betölti. Nem értem ezt miért kritizálják általában az emberek.
A bike tetszik.
Grande, azon a taposópedál-hajlított kormány-szarv kombón valamit változtatni kéne nem? Egyébként szépnek szép.
mondjuk elviekben az rp3 egyik állásának teljesen nyitott kéne hogy legyen....Nekem a propedal nem jön be egy alapból pogózásmentes vázban.
Én az enyémben biztos cserélni fogom, csak még nem tudom, hogy mire. Valszeg motion control-os rokira.
Nektek tényleg bejön, amit ez az RP3 csinál ebben a vázban?????:confused:
Grande, azon a taposópedál-hajlított kormány-szarv kombón valamit változtatni kéne nem? Egyébként szépnek szép.