Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Giant

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3192 hozzászólás a témában

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás

Képem nincs róla.
A vázzal pedig semmi bajom. Nekem a tag nem tetszik.

...s a taggal mi a gond?

(Kicsit mintha fújnál rám. Nem akarlak b@sztatni, csak érdekel a dolog. )

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Képem nincs róla.
A vázzal pedig semmi bajom. Nekem a tag nem tetszik.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás

Nekem is Trance van. 11.7 kg.
Több nyafi pedig nem fog elõfordulni.
Köszöntem.

Képet tudnál lökni róla? Csak kíváncsiságból...
Egyébként mi nem jön be vele kapcsolatban? (Mert ha jól értem, ez a canga sem lesz az igazi.)

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás

Tulajdonképpen most milyen bringád is van? Legutóbb a stumpjumper volt ami nem jött be, ugye? de azt mintha elpasszoltad volna valakinek itt a fórumon... amúgy én is gondolkoztam, hogy segítek rajtad, de megelõztek ... :-) egyébként ott sem értettem hogy mi nem tetszett, pedig végigrágtam magam a többoldalnyi nyafin.mindegy, elõbb-utóbb csak összejön ;-)

az enyém trance 12,2kg ami nem olyan vészes és van még benne "könnyítési tartalék", de nem látom értelmét... ezt megelõzõen egy 10,7 kilos XtC-m volt, amit imádtam, de ez a bringa valahogy sokkal jobb móka, nagyobbakat bicajozok és többször is megyek mint az XtC-vel anno.

Nekem is Trance van. 11.7 kg.
Több nyafi pedig nem fog elõfordulni.
Köszöntem.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás

Ha így viselkedne, akkor én lennék a legboldogabb ember. De egyenlõre van egy tizensokkilós cc gépem.:( És én továbbra is a tagot hibáztatom. Nagyon kíváncsi leszek Kala gépére, ha egyszer összejön neki. Azzal a taggal nagyon jónak kéne lennie.

Tulajdonképpen most milyen bringád is van? Legutóbb a stumpjumper volt ami nem jött be, ugye? de azt mintha elpasszoltad volna valakinek itt a fórumon... amúgy én is gondolkoztam, hogy segítek rajtad, de megelõztek ... :-) egyébként ott sem értettem hogy mi nem tetszett, pedig végigrágtam magam a többoldalnyi nyafin.mindegy, elõbb-utóbb csak összejön ;-)

az enyém trance 12,2kg ami nem olyan vészes és van még benne "könnyítési tartalék", de nem látom értelmét... ezt megelõzõen egy 10,7 kilos XtC-m volt, amit imádtam, de ez a bringa valahogy sokkal jobb móka, nagyobbakat bicajozok és többször is megyek mint az XtC-vel anno.

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás
Húú srácok ez a szarv dolog, hogy megmozgat titeket:). Egyébként szeretem, mert frankón belecsimpaszkodom és Münchausen báró mintájára felhúzom magam a hegyre:) És jópárszor megmentette már a kezemet is:)

A rendszer kitapasztalása Nekem még idô, mert ez az elsô FS vázam, de nagyjából úgy használom ahogy Ti, mások és a szakmai lapok írták. Egyelôre öröm van a kényelem a hajtás éa a hatékonyság miatt:) Már csak a fékeket kell megoldanom, de kérdésemmel átfáradok a "fékek" topikba...

Üdv.
Grande

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás

De ez trailbike és nem xc-s fegyver. Szal szerintem kicsit más mentalitás kell hozzá mint egy merevfarúhoz vagy NRS-hez.
Ha meg cc-zni akar valaki, arra ott az anthem meg még egy csomó más márka cc-s össztelósai.

Ha így viselkedne, akkor én lennék a legboldogabb ember. De egyenlõre van egy tizensokkilós cc gépem.:( És én továbbra is a tagot hibáztatom. Nagyon kíváncsi leszek Kala gépére, ha egyszer összejön neki. Azzal a taggal nagyon jónak kéne lennie.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Ma csúsztam le a Giánsról :( No de még meglássuk.

Kala kedvenc bringsboltombanvan egy alig használt váz, tán még kissé alkuképes is az ár......

Mert "stílusidegen" és mert sz@rul néz ki. Béna, gagyi, kopter és gáz, szvsz ciki is. De mindenkinek lelke rajta. Én tuti nem égetném vele magam.

Szal Grande: vedd le, plíz!

.

ne basztassátok már....én is sokkal jobban szeretem a kicsit hajlított kormányokat - eleve szükségem vana 60 centi szélességre- viszont a szarv is kell......akinek nem tetszik a sajátjára ne tegyen....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás

A szarv a hajlított kormányon a funkcióját ugyan ugy betölti. Nem értem ezt miért kritizálják általában az emberek.

A bike tetszik.

Mert "stílusidegen" és mert sz@rul néz ki. Béna, gagyi, kopter és gáz, szvsz ciki is. De mindenkinek lelke rajta. Én tuti nem égetném vele magam.

Szal Grande: vedd le, plíz!

A canga amúgy faja, grat.

olee: a trance sem pogózásmentes, az csak duma. mint kb bármelyik FS vázat, ezt is be lehet hintáztatni. az rp3 propedal cumója amúgy klassz találmány. fontos, hogy jól legyen a sag belõve és a terephez&stílusodhoz megfelelõ állásban használd. aszfalton pl maxra tekered+a villát (nálam reba sl) majdnem teljesen zárod és viola: csak a nagyobb úthibákon hallod hogy -thub-thub, de nem kell emelni az alfeled és nem fáj semmid és kiálva sem kezd el pogózni (kicsit persze fog bólogatni). terepen fel, hullámvasúton és egyszerûbb részeken click középre--> pici pogó mellett nagyon haladós, nem akad fel, mindig van tapadás, ha pedig kezdõdik a zúzás lefelé akkor kikapcs és mindent vasal.
A kiállva tekerést persze egyik fokozatban sem kell túlságosan eröltetni, azt tényleg nem szereti. De ez trailbike és nem xc-s fegyver. Szal szerintem kicsit más mentalitás kell hozzá mint egy merevfarúhoz vagy NRS-hez.
Ha meg cc-zni akar valaki, arra ott az anthem meg még egy csomó más márka cc-s össztelósai.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Ma csúsztam le a Giánsról :( No de még meglássuk.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás

taposópedál-hajlított kormány-szarv kombón

Nem figyelsz.;)

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Grande, azon a taposópedál-hajlított kormány-szarv kombón valamit változtatni kéne nem? Egyébként szépnek szép.;)

A szarv a hajlított kormányon a funkcióját ugyan ugy betölti. Nem értem ezt miért kritizálják általában az emberek.

A bike tetszik.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Nekem a propedal nem jön be egy alapból pogózásmentes vázban.
Én az enyémben biztos cserélni fogom, csak még nem tudom, hogy mire. Valszeg motion control-os rokira.

mondjuk elviekben az rp3 egyik állásának teljesen nyitott kéne hogy legyen....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás
Köszi srácok!

Rebell!
Még nem sikerült egy normális mérlegen lemérni, de amint meglesz súlyadatokat is tudok prezentálni. Nem könnyített gép egyelôre, de így is messze felülmúlja menettulajdonsága és gyorsasága a régi bringám.

Olee!
Bevallom majdnem végig Propedalon mentem... nem kapcsolagattam az állásokat az RP3-ban sem betonon, sem felfelé, sem lefelé... Elsô össztelós vázként, tapasztalat hiányában csak a tekerés öröme és a "Húú, itt is ülve tekerhetek, király!" feeling volt a hétvégi menetem.
A pedál és a kormányszarv is cserélve lesz... valamikor.

Üdv.
Grande

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Nekem a propedal nem jön be egy alapból pogózásmentes vázban.
Én az enyémben biztos cserélni fogom, csak még nem tudom, hogy mire. Valszeg motion control-os rokira.

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás

Nektek tényleg bejön, amit ez az RP3 csinál ebben a vázban?????:confused:

Grande, azon a taposópedál-hajlított kormány-szarv kombón valamit változtatni kéne nem? Egyébként szépnek szép.;)

Hat ez aszhiszem az RP3 al mar volt. Nekem bejön Float R el is es meg senki sem panaszkodott (külföldi forumokban/magazinikban sem) a Trance vaz/RP3 tulajdonsagarol.
Pontosan mi nem jön neked be?

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Gyönyörû!!! Grat Grande... Olee milyen tag lesz a tiedbe??

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Nektek tényleg bejön, amit ez az RP3 csinál ebben a vázban?????:confused:

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
Gratula Grande! Jol nez ki.

A Trance kitünö tulakdonsagait az aktualis MountainBIKE is megerösiti.

Hany kilos a pici Grande?

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás
Péntek 13. Hát rossz napom volt, de végre összeállt a Trance. Bökkenôk azért akadtak, fôleg a fék terén, de ez az Én bénaságom és tudatlanságom számlájára írandó. A Specko nyeregcsô sem érkezett meg.

http://pix.bikemag.h...199526&cat=2950
http://pix.bikemag.h...199527&cat=2950
http://pix.bikemag.h...199528&cat=2950
http://pix.bikemag.h...199529&cat=2950
http://pix.bikemag.h...199530&cat=2950

Az alaktrészilsta:
Villa: Rock Shox Reba Team 100mm Poplock
Kerekek: Shimano XT centerlock, Mavic XM717Disc felni, Michelin gumik.
Fékek: Avid Juicy 5 HD
Féktárcsák: Shimano 160/160
Elsô váltó: Shimano XT
Hátsó váltzó: Sram X9
Fogaskoszorú: Shimano XT
Hajtókar: Shimano XT
Lánc: Shimano
Váltókarok: Sram X7 Trigger
Bowdenek: Shimano XTR 07
Kormányszár: Specialized O/S
Kormány: Specializes XC
Nyeregcsô: majd Specialized
Nyereg: WTB
és most a régi Bikepositive platformpedát rakattam fel.. Nem a Trance-n akarom az SPD pedált megszokni:)

Menettapasztalat: Már sok helyen leírták, de Én is csak felsô fokon tudok beszámolni. Minden terepen bevetettem, ahol csak tudtam, s vigyorogva ültem végig a tekerést, talán csak a megszokás vitt rá, hogy néha kiállva tekerjem a gépet. Letöréseket és nagyobb ugratásokat technikai tudás híján nem próbáltam.. csak szemezgettem a lehetôséggel, de ami késik, nem múlik:)) Szóval nagyon, nagyon jó!!!

Üdv.
Grande