Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Giant

- - - - -

• Please log in to reply
3192 replies to this topic

errorka

errorka

vendég

• fórumtag
  • 56 posts
Asszonynak en 2010-es M-est talaltam. Meretben ez a felso hatar nala, ugyhogy ha S-est talalsz csak, akkor esetleg cserelhetunk, de ez adott esetben nyilvan elozetes egyeztetest igenyelne.

Reszemrol a kriteriumok: rafizetni ne kelljen (2012-es biztos dragabb, mint a 2010-es), ne legyem romma tort, se repedt, stb :) Ez sem karcmentes, de nincs baja. Csak a vazrol beszelunk.

Egyebkent szurke-feher-kek. Ilyen:

none at none in Calgary, Alberta, Canada - photo by tuxedobikes - Pinkbike

(Nem ez.)

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts
sziasztok!

tavasszal tervezem egy használt trance váz beszerzését. szerintetetk merre érdemes nézelõdni? keresgéltem már ebayen is, de nem igazán találok. M-es a méret, 2010-11-12-es kellene.

Reaper146

Reaper146

vendég

• fórumtag
  • 51 posts
Sziasztok! Egy ilyent néztem ki magamnak:
Giant Trance X4 2012 08032051 - BikeStore.cc Österreichs führender Fahrrad Onlineshop

Ennyiért szerintem megéri.
Ami kicsit elbizonytalanít, az a "Giant Air-R" rugóstag. Errõl tud valaki valamit? Gyártó? Mennyire jól dolgozik a vázban? Bármi... Annyira rossz azért csak nem lehet...

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts
2013-ban az IS konzol jofele 450-ert...

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

Azért a vázszettek kissé erõsen be lettek pozicionálva ~100 % haszonkulccsal. Majdcsak befinomodnak.

kint is rohadt dragak... nem veletlenul kerul annyiba a vaz+villa kombo, mint egy komplett canga a gyartol. nevesebb gyartonal szerintem olcsobb atepiteni, mint epiteni.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

Hosszúutasból nálam jelenleg õ a favorit. 2012-es Reing 2. Nem a legjobb felszereltség, de majd csinosítjuk..

nem annyira hosszúutasból pedig a fent már említett Trance X. Tényleg nem kéne cserélni rajta semmit. Talán egy Talast az orrba. Élõben is gyönyörû. A lényeg, hogy fekete bringa kell..:)

nekem is csak fekete, ez egyértelmû. mondjuk nekem a reign már túl sok lenne rugóútban, a trance lenne a tökéletes. vagy valahol a kettõ között... váz elég lenne, van minden. na meg a rebát azért le kéne cserélni vmi 130-at mozgó rókára :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
[quote name='Grande']Alpinbikenál már fent van a 2013-as kínálat. /QUOTE]

Azért a vázszettek kissé erõsen be lettek pozicionálva ~100 % haszonkulccsal. Majdcsak befinomodnak.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts

szép, de valóban nem a méretem. egyelõre nekem is nuku lóvé, de jövõre csak kéne egy hosszabb rugóutas bicaj. a miértet hagyjuk, azért kell mert csak :)

Hosszúutasból nálam jelenleg õ a favorit. 2012-es Reing 2. Nem a legjobb felszereltség, de majd csinosítjuk..
Posted Image

nem annyira hosszúutasból pedig a fent már említett Trance X. Tényleg nem kéne cserélni rajta semmit. Talán egy Talast az orrba. Élõben is gyönyörû. A lényeg, hogy fekete bringa kell..:)
Posted Image

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

Elsõgenerációs Trance, de S-es méret, ami szerintem nem a méreted. Az eladás csak terv, nem úgy állok, hogy újat vehetnék.. (ennek eladásából, alkatrészenként vagy egyben)

szép, de valóban nem a méretem. egyelõre nekem is nuku lóvé, de jövõre csak kéne egy hosszabb rugóutas bicaj. a miértet hagyjuk, azért kell mert csak :)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
ez az akcios trance tenyleg jo aron van - nem is nagyon cserelnek rajta semmit. az ujabb giantek arat szinten tartottak (tipusszam szerint) de min egy kategoriaval lejjebb mentek felszereltseg szinten.

a vazszettem 160k? odaadom barkinek 100ert :D

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts

milyen tranced van? még a végén érdekel :)

Elsõgenerációs Trance, de S-es méret, ami szerintem nem a méreted. Az eladás csak terv, nem úgy állok, hogy újat vehetnék.. (ennek eladásából, alkatrészenként vagy egyben)
Posted Image
Posted Image
Posted Image

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

Alpinbikenál már fent van a 2013-as kínálat. Országútit kivéve.
Giant 2013-as Kerkprok - Kerkpr webruhz

Hogy a srác mennyivel drágábban árulja az Anthemet (mikor kirakta a hirdetést véletlenül 10.000.000 forint volt odaírva :) ), arra példa, hogy egy 2012-es Trance X1 (kedvencem) most olcsóbb akciósan. Szóval valóban, ha 300-at kap érte, boldog lehet. Én is örülnék, ha a kis Trance-m 300-ért elvinné valaki, ha aktuális lesz...

milyen tranced van? még a végén érdekel :)

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts
Alpinbikenál már fent van a 2013-as kínálat. Országútit kivéve.
Giant 2013-as Kerkprok - Kerkpr webruhz

Hogy a srác mennyivel drágábban árulja az Anthemet (mikor kirakta a hirdetést véletlenül 10.000.000 forint volt odaírva :) ), arra példa, hogy egy 2012-es Trance X1 (kedvencem) most olcsóbb akciósan. Szóval valóban, ha 300-at kap érte, boldog lehet. Én is örülnék, ha a kis Trance-m 300-ért elvinné valaki, ha aktuális lesz...

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

Én 400e körül hirdettem egy Anthem-X-et, pár helyen komolyabb cuccokkal, de a kutyának sem kellett. Bontva árultam ki kicsit fölötte, de közel fél év alatt.

ezt simán elhiszem, katasztrófa mostanában eladni. én még fel sem tettem a karbon XTC-t, mert nincs szívem elherdálni.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Na igen. A jelenlegi piaci trendeket figyelembe véve, a 300e Ft-os eladás is szép eredmény lenne ennél a gépnél, hiába ér többet.

Én 400e körül hirdettem egy Anthem-X-et, pár helyen komolyabb cuccokkal, de a kutyának sem kellett. Bontva árultam ki kicsit fölötte, de közel fél év alatt.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1,373 posts
  • LocationVeresegyház
Na igen. A jelenlegi piaci trendeket figyelembe véve, a 300e Ft-os eladás is szép eredmény lenne ennél a gépnél, hiába ér többet.

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

Kevesebbért fog elmenni, s bontva. Majd rájön.

hát ennyiért tuti nem. szerintem ha a feléért tenné fel, akkor is leshetné egyévig mire elkel. miért is adnék 600ezret egy 2008-as brinágért...

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

!!!!! EGYEDI Giant Anthem 08' !!!!! « MTB kerékpár « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása

azok az aranyszínû kiegészítõk magyarázatot követelnek :)

Kevesebbért fog elmenni, s bontva. Majd rájön.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts
!!!!! EGYEDI Giant Anthem 08' !!!!! « MTB kerékpár « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása

azok az aranyszínû kiegészítõk magyarázatot követelnek :)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
szvsz a 29es kerekmeret siman eltolja egy kategoriaval feljebb (rugoutat illetoen).