Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Giant

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3192 hozzászólás a témában

inzsi

inzsi

vendég

• fórumtag
  • 40 hozzászólás

Ha használni is akarod én nem tenném, ha vitrinbe akkor igen ilyen "öreg váznak" annyi az ára amennyit adnak érte, azaz nehezen megítélhetõ kívülrõl.

Ó. Ezt sajnálattal hallom. Másodbringa lenne tehát nem maratonokat nyomnék vele, de azt sem szeretném ha melóba menet kettétörne. Kár érte mert sztem meglehetõsen szép a váz...

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Hali! Tervezem hogy beszerzek merev bringának egy 2002-es mcm-et http://www.ridemonke...sc01380_640.jpg .
Szeretném tudni milyen áron mozog a váz ára, ha található egyáltalán. Ha valaki tud kérem segítsen! Ezer kösz!

Ha használni is akarod én nem tenném, ha vitrinbe akkor igen ilyen "öreg váznak" annyi az ára amennyit adnak érte, azaz nehezen megítélhetõ kívülrõl.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

inzsi

inzsi

vendég

• fórumtag
  • 40 hozzászólás
Hali! Tervezem hogy beszerzek merev bringának egy 2002-es mcm-et http://www.ridemonke...sc01380_640.jpg .
Szeretném tudni milyen áron mozog a váz ára, ha található egyáltalán. Ha valaki tud kérem segítsen! Ezer kösz!

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás
A lényeg, hogy jól érezd magad rajta! Itt mindenki az általa legjobbnak vélt megoldást javasolja minden kérdezõnek. Ettõl persze lehet, hogy neked más válik be. Anno a trance nekem is egyél kisebb méretben volt annál, ami egyébként javasolt lett volna. És jellemzõen a szóba jöhetõ méretek közül a kisebbet szoktam választani. Csak az anthem-mel szivtam meg. :)

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Reaper146

Reaper146

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás

A kellys stucnija is rövid. Kicsinek tuti nem kicsi, nézd a nyereg csõ kihúzott részét. Legföljebb a beállítás "érdekes". A giant, nos igen...

Túl vagyok 2 db 60km-es túrán a bringával és szerencsére így sem érzem, kicsinek a vázat. Ez egy kimondottan trail bringa, ne úgy nézzétek, mint egy XC gépet. A gyári képen(http://cykl.cz/katal...gi/Trance 3.jpg) is elég hosszan kinn van a nyeregcsõ a vázból. Egyébként megmértem a gyári nyeregcsõbõl 14 cm van a vázban és a jelzésig még így is van 3-4 cm.
Az elsõ élmények határozottan pozitívak a bringával, lejtõzésnél nagyon fürge, könnyen kezelhetõ és mászásnál sem éreztem hátrányt a merevvel szemben, sõt (talán az integrált hajtómû miatt?) még hatékonyabbnak érzem a hajtást.
Visszatérve a vázméretre, nem vagyunk egyformák, lehet, hogy nekem van hülye testalkatom, de jónak érzem.
Itt van két galéria, amikben van pár kép akció közben is, ha esetleg valakit érdekel:

https://www.facebook...00234095&type=3
https://www.facebook...00234095&type=1

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás
tudom, tudom. :)

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

óóó, az az anthem x! életem legrövidebb ideig birtokolt váza volt...

mert rossz volt a méret,hiába mondtam 8)

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás

Sok.A Giant garancia ugye nem a legegyszerûbb itthon.Én nem sokkal drágábban tudtam eladni a zsírúj X-et.Az SW-ben is volt egy 2008-as (igaz használt állapotban)de pár hónapot ott állt 75-ért...

óóó, az az anthem x! életem legrövidebb ideig birtokolt váza volt...

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.321 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

uhh, nem jó hír :(

Ha nem kapsz jó ajánlatot, tedd fel külön a tagot és külön a vázat, jobban jársz.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

Természetesen ne vedd törvényszerûnek amit mondok :) attól még felteheted annyiért,a piac úgyis eldönti.Hátha szerencséd lesz.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Sok.A Giant garancia ugye nem a legegyszerûbb itthon.Én nem sokkal drágábban tudtam eladni a zsírúj X-et.Az SW-ben is volt egy 2008-as (igaz használt állapotban)de pár hónapot ott állt 75-ért...

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

lehet, hogy az értékbecslõ topicba kéne írnom, de szerintetek mennyiért lenne érdemes feldobni az apróba az Anthem vázamat? 2008-as váz, de 2011 októberében vettem újonnan. alap használati nyomok, semmi sérülés, papírokkal, garanciával. 140ezer reális?

errorka

errorka

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás
lehet, hogy az értékbecslõ topicba kéne írnom, de szerintetek mennyiért lenne érdemes feldobni az apróba az Anthem vázamat? 2008-as váz, de 2011 októberében vettem újonnan. alap használati nyomok, semmi sérülés, papírokkal, garanciával. 140ezer reális?

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
hat ez a gumi nem is szedi ossze :)

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás
a hátsó keréknél nem hagytak túl sok helyet a sárnak :D

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás
Giant Propel, az új országúti

Feltöltött kép
Feltöltött kép

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás
A kellys stucnija is rövid. Kicsinek tuti nem kicsi, nézd a nyereg csõ kihúzott részét. Legföljebb a beállítás "érdekes". A giant, nos igen...

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás
Nyeregcsõ hátranyúlása k.b. 25mm+ a nyergek teljesen hátratolva, nálam ez a kicsi a váz kategória.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás
ha ezzel a beállítással használja, a kellys nem kicsi. a trance határeset.

mennyi nyeregcsõ van a vázban?