Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Giant

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3192 hozzászólás a témában

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 hozzászólás
Ez a trance itthonra már erõs túlzás lenne, az anthem29 bõven elég lefelé, ha nem nagyon sziklás, illetve a rider nem nagyon bátor/ügyes. egyébként szép!

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
a vegen hasznalhatoak lesznek a giant kerekek :) tubeless, meg dts racsni.

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás
Pinkbike összeállítás. Trance X 29'

Feltöltött kép

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

bocs, de ruhellem tobbet takaritani a bringat, mint tekerni. ha ez neked vitrinkedes, akkor igen, vitrinkedem... amugy igen, ilyen szaraz idoben tobb helyen felnig ero homok van kmeken keresztul, csak igyekszem elkerulni oket. dongolt, sotteres utakon szeretek turazni, nem a homokban kinlodni. hadd dontsem mar el, hogy mi a jo nekem, es legyszives ne te hatarozd meg, hogy mit szeretek csinalni.

én is utálok itt szeged környékén a földutakon tekerni, mert itt is tökig érõ homok van szinte mindenütt. rosszabb, mint a sár, beleeszi magát mindenhova, és megzabálja a forgó alkatrészeket. a sár nem zavar, sõt, kicsi korom óta szeretek agyig mocskos lenni :)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
bocs, de ruhellem tobbet takaritani a bringat, mint tekerni. ha ez neked vitrinkedes, akkor igen, vitrinkedem... amugy igen, ilyen szaraz idoben tobb helyen felnig ero homok van kmeken keresztul, csak igyekszem elkerulni oket. dongolt, sotteres utakon szeretek turazni, nem a homokban kinlodni. hadd dontsem mar el, hogy mi a jo nekem, es legyszives ne te hatarozd meg, hogy mit szeretek csinalni.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

saras tuti nem nagyon lesz, viszont por az van itt boven, mintha homokozoban bringaznal. 20km utan tiszta por a bringa, ami beul mindenhova.

Ez borzasztó, poros lesz a bringád... :D
Akkora a por, hogy óránként ki kell mosnod a szemed, mert különben megvakulsz? Km-eket szoktál dakarozni felniig érõ homokban? Ha nem, akkor megint csak vitrinkedsz itt, ahelyett hogy tekernél. Tudod, a szobában is poros tud lenni a bringa. :cool2:

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Amennyi port/mocskot kap nálad azt minden bírja. :-P Elég sokan télen oútival mászkálnak, az ott felvert dzsuvát is bírják a cuccok, a vitrinkedést meg pláne.
Nem értem mitõl lenne az egyenes kormány kényelmesebb, mint az oúti. On-One-éknak a Midge vagy Mary meglehetõsen kényelmes kézpozíciót ad. Vagy gél feltét a betekerõ alá, vagy karbon kormány.

saras tuti nem nagyon lesz, viszont por az van itt boven, mintha homokozoban bringaznal. 20km utan tiszta por a bringa, ami beul mindenhova.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

a kov projektem asszem nekem is egy ilyen ebayes karbonvaz lesz, merev villaval, meg vagy vmi cx beutessel, vagy bigapple/supermoto (tubeless?) iranyzattal a kenyelem miatt :) amolyan sportosabb es konnyebb crossbico lenne, valszeg emelt kormannyal, meg elso valto nelkul. vegigzongorazom a dolgot, a gumikerdest meg kiprobalom a 29eren, hogy mennyire mukodik. olyasmi kellene, ami egyreszt aszfalton, meg lightos terepen (dongolt, sotter, etc) mukodik, konnyu, de megsem kell kimelni. igazabol magam sem tudom, hogy pontosan mit is keresek, de mindenkepp vmi hibrid megoldas kellene.

gondolkodtam meg acelon is, de nem sokkal olcsobb, mint kinai karbon, meg zavarna, hogy egy ilyen puritan bringa nehezebb, mint a mostani telos mtb.

a masik otlet... egy karbon cx bicot mennyire lehetne atalakitani ugy, hogy kenyelmesebb legyen (egyeneskormany, etc). a cx bringakon levo cuccok pl hogy birjak, a port, mocskot? ugy tudom outis cuccokat hasznalnak tobbnyire.

Amennyi port/mocskot kap nálad azt minden bírja. :-P Elég sokan télen oútival mászkálnak, az ott felvert dzsuvát is bírják a cuccok, a vitrinkedést meg pláne.
Nem értem mitõl lenne az egyenes kormány kényelmesebb, mint az oúti. On-One-éknak a Midge vagy Mary meglehetõsen kényelmes kézpozíciót ad. Vagy gél feltét a betekerõ alá, vagy karbon kormány.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
rövid lesz a váz egyenes kormánnyal, vagy 2 számmal nagyobbat kell venni. egyenes kormánnyal meg pakolhatsz rá kb montis cuccot is , de ha megnézed szezonjában milyen körülmények vannak...:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

ezt azért kaptad, mert te is ludas vagy a 29er projektem elindításáért. :D

a kov projektem asszem nekem is egy ilyen ebayes karbonvaz lesz, merev villaval, meg vagy vmi cx beutessel, vagy bigapple/supermoto (tubeless?) iranyzattal a kenyelem miatt :) amolyan sportosabb es konnyebb crossbico lenne, valszeg emelt kormannyal, meg elso valto nelkul. vegigzongorazom a dolgot, a gumikerdest meg kiprobalom a 29eren, hogy mennyire mukodik. olyasmi kellene, ami egyreszt aszfalton, meg lightos terepen (dongolt, sotter, etc) mukodik, konnyu, de megsem kell kimelni. igazabol magam sem tudom, hogy pontosan mit is keresek, de mindenkepp vmi hibrid megoldas kellene.

gondolkodtam meg acelon is, de nem sokkal olcsobb, mint kinai karbon, meg zavarna, hogy egy ilyen puritan bringa nehezebb, mint a mostani telos mtb.

a masik otlet... egy karbon cx bicot mennyire lehetne atalakitani ugy, hogy kenyelmesebb legyen (egyeneskormany, etc). a cx bringakon levo cuccok pl hogy birjak, a port, mocskot? ugy tudom outis cuccokat hasznalnak tobbnyire.

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.321 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

Ki még, kinek kell még rettegnie? :))

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás

vazze... kell neked ilyeneket linkelgetni a meretemben? :D

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Ennyit biztosan megér, ráadásul valami fura a design a festésen, legalábbis ez nem az alapértelmezett.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

nem szeretek apróból linkelni, de ez nagyon tetszik, a kerékméret ellenére is :)

Giant carbon XTC 29-es eladó « MTB kerékpár « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása

vazze... kell neked ilyeneket linkelgetni a meretemben? :D

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás
nem szeretek apróból linkelni, de ez nagyon tetszik, a kerékméret ellenére is :)

Giant carbon XTC 29-es eladó « MTB kerékpár « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

errorka

errorka

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
Nem csunya :)

XTC Advanced SL 29er

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Azért jó, hogy nekem olyan szép hajlított csövû gépem lett:D

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás
13-at mozgó allmountain gépet miért kell egyenes felsõcsõvel csinálni?????

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
az alu xtct nemtom hova olcsositjak (marmint felszereltsegre - az ara lehet nem koveti annyira)... az anthembol most a legdragabb olyan felszereltsegu, mint a 2011es xtcbol a legolcsobb volt. es persze az a foxos. a kov szint mar sram x5, elixir 1, konehez kerekek... erdekes egy 2500 dollaros bringan. kb a vaz meg villa kellene belole, mar a tag sem. de ezt irhatnam a carbon xtcre is, csak ott mar a villa se kene :(

a szinek tetszenek a csicsa kivetelel. a glory vaz marha jol nezhet ki eloben, a reign sem rossz.
xtcbol van advanced carbon. vartam mar :) nem azert, hogy vegyek, hanem hogy hatha lejjebb nyomja a masik carbon arat. az advanced amugy kemeny: carbon kerekek, etc.

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás
2013-as kínálat. Gondolom nem végleges lista, de
- 650B nincs jelen a kínálatban
- nincs 26"-os Talon, XTC és Anthem
- Trance X csak kétféle felszereltséggel kapható (eddig négy volt)
- alu TCR is csak egy van jelenleg
- szép az új Glory, de a többiekhez képes elég nagy lemaradással lépett geo tekintetében a Giant.

Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép