Jelentkezz be Regisztrálj
Giant
Írta 2012. augusztus 22. - 22:22
CX gumi eladó! http://apro.bikemag....es-l191180.html
Írta 2012. augusztus 22. - 18:46
Írta 2012. augusztus 22. - 18:23
Írta 2012. augusztus 22. - 14:34
bocs, de ruhellem tobbet takaritani a bringat, mint tekerni. ha ez neked vitrinkedes, akkor igen, vitrinkedem... amugy igen, ilyen szaraz idoben tobb helyen felnig ero homok van kmeken keresztul, csak igyekszem elkerulni oket. dongolt, sotteres utakon szeretek turazni, nem a homokban kinlodni. hadd dontsem mar el, hogy mi a jo nekem, es legyszives ne te hatarozd meg, hogy mit szeretek csinalni.
én is utálok itt szeged környékén a földutakon tekerni, mert itt is tökig érõ homok van szinte mindenütt. rosszabb, mint a sár, beleeszi magát mindenhova, és megzabálja a forgó alkatrészeket. a sár nem zavar, sõt, kicsi korom óta szeretek agyig mocskos lenni
Írta 2012. augusztus 20. - 12:14
Írta 2012. augusztus 20. - 11:09
saras tuti nem nagyon lesz, viszont por az van itt boven, mintha homokozoban bringaznal. 20km utan tiszta por a bringa, ami beul mindenhova.
Ez borzasztó, poros lesz a bringád...
Akkora a por, hogy óránként ki kell mosnod a szemed, mert különben megvakulsz? Km-eket szoktál dakarozni felniig érõ homokban? Ha nem, akkor megint csak vitrinkedsz itt, ahelyett hogy tekernél. Tudod, a szobában is poros tud lenni a bringa. :cool2:
Írta 2012. augusztus 20. - 10:48
Amennyi port/mocskot kap nálad azt minden bírja. :-P Elég sokan télen oútival mászkálnak, az ott felvert dzsuvát is bírják a cuccok, a vitrinkedést meg pláne.
Nem értem mitõl lenne az egyenes kormány kényelmesebb, mint az oúti. On-One-éknak a Midge vagy Mary meglehetõsen kényelmes kézpozíciót ad. Vagy gél feltét a betekerõ alá, vagy karbon kormány.
saras tuti nem nagyon lesz, viszont por az van itt boven, mintha homokozoban bringaznal. 20km utan tiszta por a bringa, ami beul mindenhova.
Írta 2012. augusztus 19. - 21:19
a kov projektem asszem nekem is egy ilyen ebayes karbonvaz lesz, merev villaval, meg vagy vmi cx beutessel, vagy bigapple/supermoto (tubeless?) iranyzattal a kenyelem miatt amolyan sportosabb es konnyebb crossbico lenne, valszeg emelt kormannyal, meg elso valto nelkul. vegigzongorazom a dolgot, a gumikerdest meg kiprobalom a 29eren, hogy mennyire mukodik. olyasmi kellene, ami egyreszt aszfalton, meg lightos terepen (dongolt, sotter, etc) mukodik, konnyu, de megsem kell kimelni. igazabol magam sem tudom, hogy pontosan mit is keresek, de mindenkepp vmi hibrid megoldas kellene.
gondolkodtam meg acelon is, de nem sokkal olcsobb, mint kinai karbon, meg zavarna, hogy egy ilyen puritan bringa nehezebb, mint a mostani telos mtb.
a masik otlet... egy karbon cx bicot mennyire lehetne atalakitani ugy, hogy kenyelmesebb legyen (egyeneskormany, etc). a cx bringakon levo cuccok pl hogy birjak, a port, mocskot? ugy tudom outis cuccokat hasznalnak tobbnyire.
Amennyi port/mocskot kap nálad azt minden bírja. :-P Elég sokan télen oútival mászkálnak, az ott felvert dzsuvát is bírják a cuccok, a vitrinkedést meg pláne.
Nem értem mitõl lenne az egyenes kormány kényelmesebb, mint az oúti. On-One-éknak a Midge vagy Mary meglehetõsen kényelmes kézpozíciót ad. Vagy gél feltét a betekerõ alá, vagy karbon kormány.
Írta 2012. augusztus 19. - 20:57
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2012. augusztus 19. - 10:44
ezt azért kaptad, mert te is ludas vagy a 29er projektem elindításáért.
a kov projektem asszem nekem is egy ilyen ebayes karbonvaz lesz, merev villaval, meg vagy vmi cx beutessel, vagy bigapple/supermoto (tubeless?) iranyzattal a kenyelem miatt amolyan sportosabb es konnyebb crossbico lenne, valszeg emelt kormannyal, meg elso valto nelkul. vegigzongorazom a dolgot, a gumikerdest meg kiprobalom a 29eren, hogy mennyire mukodik. olyasmi kellene, ami egyreszt aszfalton, meg lightos terepen (dongolt, sotter, etc) mukodik, konnyu, de megsem kell kimelni. igazabol magam sem tudom, hogy pontosan mit is keresek, de mindenkepp vmi hibrid megoldas kellene.
gondolkodtam meg acelon is, de nem sokkal olcsobb, mint kinai karbon, meg zavarna, hogy egy ilyen puritan bringa nehezebb, mint a mostani telos mtb.
a masik otlet... egy karbon cx bicot mennyire lehetne atalakitani ugy, hogy kenyelmesebb legyen (egyeneskormany, etc). a cx bringakon levo cuccok pl hogy birjak, a port, mocskot? ugy tudom outis cuccokat hasznalnak tobbnyire.
Írta 2012. augusztus 18. - 21:28
ezt azért kaptad, mert te is ludas vagy a 29er projektem elindításáért.
Ki még, kinek kell még rettegnie? )
Írta 2012. augusztus 18. - 18:44
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2012. augusztus 18. - 18:22
nem szeretek apróból linkelni, de ez nagyon tetszik, a kerékméret ellenére is
Giant carbon XTC 29-es eladó « MTB kerékpár « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása
vazze... kell neked ilyeneket linkelgetni a meretemben?
Írta 2012. augusztus 18. - 12:49
Giant carbon XTC 29-es eladó « MTB kerékpár « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Írta 2012. augusztus 17. - 09:00
Írta 2012. augusztus 09. - 21:17
Írta 2012. augusztus 09. - 17:10
Írta 2012. augusztus 09. - 16:38
a szinek tetszenek a csicsa kivetelel. a glory vaz marha jol nezhet ki eloben, a reign sem rossz.
xtcbol van advanced carbon. vartam mar nem azert, hogy vegyek, hanem hogy hatha lejjebb nyomja a masik carbon arat. az advanced amugy kemeny: carbon kerekek, etc.
Írta 2012. augusztus 09. - 14:48
- 650B nincs jelen a kínálatban
- nincs 26"-os Talon, XTC és Anthem
- Trance X csak kétféle felszereltséggel kapható (eddig négy volt)
- alu TCR is csak egy van jelenleg
- szép az új Glory, de a többiekhez képes elég nagy lemaradással lépett geo tekintetében a Giant.