Abszolút nem magamról beszélek, mi megoldjuk magunknak kocsival-utánfutóval , én azokra a hobbistákra gondolok akik kis merev gépekkel éppenhogy kiköpve azt a pénzt amibõl eltudnak jutni, õk hogy jutnak el? Mert kimegy 50 ember akiknek nem nem gond, az édes kevés. Ja és kiszámolta már vki menyi lenne eljutni? 30 ezer alatt egy pesti bringás sem ússza meg, kötni fog mindenki külföldi biztosítást? Sok-sok olyan tényezõt kell figyelembe venni amit észresem vesz az ember.
Ha ti meg tudjátok oldani, akkor bízd rá a többiekre, hidd el õk is meg tudják majd.

Nyugodj meg, hogy itthon kevés ilyen hobbysta van, ugyanis ha megnézed manapság a hobby mezõny nagy része már fullyval megy ugyanakkor nem is akárhogy (gondolok itt a teljesítményre, ami az idõkben igencsak látszik).
Abban is biztos lehetsz, hogy nem 50 ember lesz, mert így akik esetleg az ország legnyugatibb területein laknak és eddig nem mentek mondjuk a Mátrába, azok most kijönnek majd Semmeringre. Ez nekik elõny, ahogy a mátraiaknak vagy az ott közel lakóknak az észak-magyarországi versenyek.
Az biztos, hogy 30 ezer alatt nem nagyon jön ki senkinek egy ilyen verseny, de az is szinte biztos, hogy egy sima hazai verseny szintén legalább ennyibe kerül. Ha csak magamból indulok ki (Tatán lakom, Pesttõl 60km) nekem pl. minden egyforma messze van, de legalábbis nincs túlzott eltérés, mert a Mátra 170km, Semmering 250km de arra végig pálya van így a fogyasztásban nem sok eltérés lesz.
És szerintem aki ezt a sportot ûzi és régebb óta is van benne és tudja is az évek óta fennálló helyzetet, az biztos, hogy hajlandó lesz némileg több pénzt áldozni azért, hogy jól érezze magát, egy jó versenyen, ahol jó a szervezés és "biztonságban" is van.