Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11827 hozzászólás a témában

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
Mindenki!

A szövetségtõl ma felhívtak telefonon, hogy pályázhatok a szakágvezetõi pozícióra.

Viszont ez azt jelenti, hogy más is... Szóval ha valaki érez kedvet, kitartást, stb akkor ne habozzon. Itt a lehetõség, hogy változtassatok! A pályázatnak tartalmaznia kell a versenyekkel, válogatottal illetve egyéb szakág szintû ügyekkel kapcsolatos elképzeléseket, terveket.

(Én mindenesetre beadom a saját pályázatomat.)

Üdv
Zsolo

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Vidéki kollégák!!! Jönnek az aláírt levelek vagy ne is várjuk õket??? Szaretnénk minél elõbb pontot tenni a levél végére és elküldeni!!!

Szóljaok lécci, hogy várjunk rátok még vagy ne!!!

Köszi!!!

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Sajna a tokodi verseny új idõpontja meg a schöcklivel ütközik. Biztosan elegetek van belõlünk. Ha még nem végleges, tudnátok rajta változtatni? Ha nem megy, akkor ez van...

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Ez tény, de azért gartula!!! Reméel többön is indul és minél jobb lesz!!! ;)

Tény,hogyodavágta agyorsaságin a verdát, de ezt tette Sainz és még a világbajnok, Solberg is, bár az Õ autója nem tört meg annyira... De tény hogy miadta az elsõ 10 ersenyrõ megállapított idõt kapott!!!

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.228 hozzászólás
De ha már itt off-oltok, csak az elsõ nap végén volt 10. Utánna úgy odacsapta a kocsit, hogy miatta töröltek egy gyorsaságit! ;) (a többiek nem fértek el)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Masik topicban Major ;) ;D

http://www.bikemag.h...3282;start=2715

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Az Ti is észrevettéet, hogy Nicolas Vouilloz, többöszörs DH világbajnok az idei évadnyitó Montecarlo Rally-n a 10., majdnem pontszrzõ helyre kormányozta a nem gyári 206WRC-jét? ? ? :D

Itt a követendõ pénda!!! DH bicóról Rally verdába!!! ;D

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
Kedves nem-budapestiek!

Légyszives küldjétek vissza az aláírt leveleket, hogy összegyüjtve eljuttathassam azokat a címzetteknek. Köszönöm!

Zsolo

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Én simán megyek.Közel van :P

huti

huti

vendég

• fórumtag
  • 41 hozzászólás
Bocsi........ ;D
Az osztrák verseny, nem 06.16, hanem 05.16-án lesz a Graz feletti hegyen schöckl-nél!
Egyébként minden változatlan...../ultrabrutálnapalmterrorübermegagiga a pálya/
Csinálhatnánk Magyar versenyt, az eredmények alapján......./esetleg kaphatnánk érte magyar kupa pontot, de ez csak 1 ötlet..../
Csumi!

huti

huti

vendég

• fórumtag
  • 41 hozzászólás
Nem!
A Bánlaki Tauplitz-ban zúzta le a térdét!
Egy dózerúton kicsúszott a kanyarból, és rátérdelt 1-2 élesebb sziklára..../de legalább qad-al vitték le/
De ez megeshet bárkivel......a kocsmából hazafelé menet! :))

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Én nagyon vágyom Shöcklbe/re menni, Hutiéktól csak jókat hallottam a pályáról, szervezésrõl.

Off: Huti! Ugye nem itt zúzta le magát Bánlaki kolléga?? :-\

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Király!!! ;)

Köszi!!! Külditek az aláírt levelet? ? ?

BPiek!!! NE FELEDJÁTEK!!! Holanp Alíró rali!!! ;)

bob29

bob29

vendég

• fórumtag
  • 116 hozzászólás
;D A jóhír az hogy megvan a modosított LÁNCNÉLKÜLI TOKODI DH. idõpontja. Ez ermélem minden igényt kielégít.Május 15-16. A hivatalos versenykiirást pár napon belül megjelenik!!!!!!
TOKOD TEAM ;D

bob29

bob29

vendég

• fórumtag
  • 116 hozzászólás
Úgy látom át kell gondolni a Tokodi verseny idõpontját! Megdumcsizom a Lui-val és közlõm veletek!

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Hát ha nem muszly akkor inkább ne... Akkor mindíg családi öszeröff van és akkor bajos ne itton lenni...

Nagy_Dani01

Nagy_Dani01

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás
Hali

LENNE EGY KÉRDÉSEM!!!
Okoz az valakinek valamilyen gondot ha mondjuk a Dh-verseny húsvétra vagy éppen pünkösdre esik?
Mert ha sokan mondják hogy az nekeik nem jó akkor úgy módusítjuk a versenyeink idõpontjait.

Köszi

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Beírtam!!! ;)

huti

huti

vendég

• fórumtag
  • 41 hozzászólás
JAAAAAAAAAAAAAA!
AUSZTRIA DH????

AKARTOK AZ OSZTRÁKOKNÁL VARSENYEZNI?
A VILÁG LEGJOBB DH PÁLYÁI OTT VANNAK NÁLUK, FELEJTHETETLEN ÉLMÉNY...........!

ERRE A LEGJOBB LEHETÕSÉG A HAZÁNKHOZ LEGKÖZELEBBI OSZTRÁK VERSENY LESZ, AMIT ITT A SZOMSZÉDBAN RENDEZNEK MEG, GRAZ FELETTI HEGYEN /SCHÖCKL//! AZ IDÕPONT, 2004.06.16
A TAVALYI DH EB HELYSZÍNE!
VAN NÁLUK HOBBY KATEGÓRIA IS, AMIHEZ NEM KELL SEMMILYEN PAPÍR, VAGY LICENC, CSAK BEFIZETED A NEVEZÉST ÉS GOOOOOOO!
A PÁLYA NAGYON TEKNIKÁS, ÉS EGY FENYÕERDÕBEN KEZDÕDIK, ISZONYAT JÓÓÓÓÓÓÓ
ÜBERKIRÁLY!
SZERINTEM HATALMAS ÉLMÉNY, ÉS MINDENKINEK AJÁNLOM, AKI SZERETI A DH-T!
EZEN A PÁLYÁN 1 BETÜT SEM KELL TKERNI...

EZT ÉRDEMES KIPRÓBÁLNI, MERT A SZERVEZÉS OLYAN MINT EGY VK-N, CÉLBAÉRKEZÉSKOR LÁTHATOD MAGADAT A KIVETÍTÕN , MINDEN VESZÉLYES RÉSZ KI VAN SZIVACSOZVA STB....

KINT 1 HÉTVÉGÉN ANNYIT LEHET FEJLÕDNI, MINT ITTHON EGY EGÉSZ SZEZON ALATT SEM...

SZÓVAL ÉRDEMES KIPRÓBÁLNI, MERT EGY ILYEN 7 VÉGE KIJÖN KB 20-23.000 FT-BÓL, ÉS KIBB.... NAGY BULI!
SZERINTEM AKI ELHALASZTJA EZT A LEHETÕSÉGET AZ SOKAT VESZÍT, SZERINTEM MÁR MOST ÍRJÁTOK BELE EZT AZ IDÕPONTOT A NAPTÁRATOKBA!
ÜDV!

huti

huti

vendég

• fórumtag
  • 41 hozzászólás
Ez akkor hogy is van?
Április 24-25-én

1.Szlovén dh
2.Tokod dh
3.Komló dh

:) Egyre jobb............:)