Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11827 hozzászólás a témában

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

ez hogy palyazhato a szakagvezetoseg azt jelenti hogy dinot levaltottak??vagy le fogjak?

Itt a DH szakágvezetésrõl volt/van szó. Dínó pedig fõtitkár...

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
ez hogy palyazhato a szakagvezetoseg azt jelenti hogy dinot levaltottak??vagy le fogjak?

Mert ugye ezt a felelõségteljes munkát nem lehet csak úgy csinálgatni, ha van egy kis szabadideje az embernek.

hat ez most kb. pont igy volt ahogy leirtad palmi, szal aki most a szakagvezeto lesz es egy kicsit is foglalkozik a dologgal egybol eszrevesszuk, mert a semmi utan meg egy kis dolog is jo dolog!
hu kicsit ertelmetlen volt..de remelem kibogozhato a lenyeg ;D

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Jessz ször! Értettem!

Na azééé'

;D ;D ;D

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Jessz ször! Értettem!

;D

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Akkor kivel/mivel?

Nem hiszem, hogy ezt ennyire túl kell magyarázni.

Leírtam amit gondolok egy adott szituációról. Nem bántás volt, csak észrevétel. Ráadásul akinek nem inge...

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
Megjött az aláírt levél a DÖKE - Komlótól. Köszi!

Többiek? Hétfõn küldöm...

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Akkor kivel/mivel?
Én kicsit döglött voltam éjjel...

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
És nem mindenki feltétlenûl fõvárosi, ami ugye elég nagy elõny, ha valamit el is akarsz intézni.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
Gyerekek!

(Éppen most beszéltem Zsuzsival neki is ezt mondtam...)
Nagyon aranyosak, szépek, okosak, stb. vagytok meg minden, köszönöm a bizalmat!

Ez a dolog picit mélyebb, de most nem fejtem ki. Nem veletek van a baj...

Zsolo

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Ha kicsit idõsebb lennék, úgy 10 évvel akkor szivesen pályáznék én is, lehet, hogy egyszer meg is próbálom.
Mert ugye ezt a felelõségteljes munkát nem lehet csak úgy csinálgatni, ha van egy kis szabadideje az embernek.

Ha a leendõ vezetõ(k)nek bármiben segítég kell és ez a segítség kérés eljut hozzánk versenyzõk höz is és esetleg segíteni is tudnék az ügyben akkor azt szívesen megteszem azért, hogy a Mi kis sportunk felvirágozzék.

Szerintem azért nem jelentkezik senki innen a fórumról, mert nagyrésze tanul és a tanulás mellett nem lenne annyi ideje a Szakágvezetésre.

Igaz, hogy még fiatalka vagyok, de ha lenne egy ilyen poszt a szakágvezetésen belül, hogy "Kapcsolat fentartás hazai versenyek szervezõivel." vagy valami hasonló akkor én azt örömmel beválalnám ::)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Zsolt,

Reszemrol nalad megfelelobb szemelyt erre a posztra jelenleg nem tudok. Attol hogy nem jelentkezek/zunk a vezetoi posztra nem azt jelenti, hogy nem akarok / unk tenni semmit, csak azt, hogy bizunk benned, es a kesobbiekben amikor eljon a tettek ideje nagyon szivesen segitek mindenben ( otletek, szervezes). A palyazat jelenleg pedig nem a tennivalokra van kiirva, hanem a vezetoi posztra. Mi jelenleg semmit nem tehetunk, csak varunk.
Ha tehetunk valamit csak szolj.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
Srácok (Lányok)!!!

Megtisztelõ ez a bizalom + minden...

DE

Picit csalódott is vagyok. Ebben a topikban sokan sokféleképpen leírták, hogy ez így sz@r az úgy rossz, stb. Most, hogy van lehetõség ötletek megvalósítására, TETTEKRE, nincs senki aki felvállalná ezt a felelõsséget / feladatot / kihívást.

Úgy érzem, hogy ez a változás (ha lesz egyáltalán) azért nem lesz sikeres, mert akik benne vannak ebben a szakágban passzívak.

Néhány oldallal elõbb versenyek összehangolásáról és a szövetség figyelmen kívül hagyásáról írtak itt emberek. Mindenki lelkes volt. Most hol vagytok? Akkor lesztek itt megint, mikor a 2004-es évben a sport vezetése (talán én, talán más) valamit nem úgy csinál, hogy nektek tetszen? Furcsa ez...

Én mindenesetre elkészítem ezt a pályázatot. Ha engem választ ki a szövetség vezetése és meg tudunk egyezni, el fogom vállalni. Ha vétek fel fogom vállani a hibáimat is, de érdekes lesz olyanoktól kapni kritikát akik meg sem próbálnak tenni valamit (érvek nélkül nehéz vitázni...).

Hát ennyi lett volna amit írni akartam...
Zsolo

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Ja, az Obil nagyon fontos. ;)

Sok sikert Zsolt!

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Ja tényleg!!! :D Meg a mobil korlátlan használattal!!! ;)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Major, a szolgalati lakast es autot kihagytad ;) ;D ;D ;D

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Veled vagyunk!!! Ha van valami jó kis tanácsadói állás (nagy lé, kis munka, kötetlen munkaidõ, 0 felelõség) szólj, jövök!!! ;D

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
Ja, kell a francnak a felelõsség.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Zsolti, veled nem versenyezhet senki ;) ;D ;D ;D

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Vagyis szerintem ne reméld, hogy vkinek erre az állásra fáj a foga a meglévõ mellé (rajtad kívül) :D ;)

SeeLee

SeeLee

vendég

• fórumtag
  • 90 hozzászólás
Hejó

Tényleg jó lenne, ha közölünk (is) kerülne vki olyan pozícióba, ahonnan érdemben is tudna képviselni majd. Zsolo, drukkolunk!! :)