Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11827 hozzászólás a témában

jojoba

jojoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 hozzászólás

Az egyszemélyes aláírást nem válallom (az én véleményemet egyébként ismerik...) viszont én leszek a válaszcím (már ha valaki jobbat nem javasol).

Nem arra gondoltam h egy személy írja alá,hanem azt h egy,aki fogalmazta a levlet,és mellette a többiek akik ezzel egyetértenek.

jojoba

jojoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 hozzászólás

Szóval nem reménytelen az ügy, hogy a szövetséget magunk mögé állítsuk, mert fontos lenne: vmennyit adnának és vehetnénk idõmérõ egysége, külföldi versenyeknél támogatás...

Ha nem adnak lóvét,akkor sztem meg kéne kérdezni a Pajtit az õ idõmérõjükrõl,esetleg bérelni a versenyekre... ::)
A külföldi versenyekre a támogatás sztem elég húzós,amikor a Buruczkinak és a Parti Andrisnak sem tudnak adni.... :-\

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
És Kisvajda! Nem arra akartam utalni, hogy ne írd le a véleményedet, csak vártam volna vmi jószót is :-*

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Na csak a pesszimista skacoknak!
Tegnap beszéltem Molnár Dino Dénessel és még Gázos Gabit nem nevezték ki idénre. Ma van gyûlésük és megbeszélik, hogy lenne más variáns is, mint õ. Teljességgel nyitottak az ügy irányába, sõt még örülnek is, hogy történik vmi! Mert õk sem adnak túl sokat az igéreteire és hála neki, sok változás lesz a vezetõ hatáskörei körül. Vagyis kapott 1,2 millát és nem tudott elszámolni a teljess összeggel, hogy mire költötte!!!!!
Szóval nem reménytelen az ügy, hogy a szövetséget magunk mögé állítsuk, mert fontos lenne: vmennyit adnának és vehetnénk idõmérõ egysége, külföldi versenyeknél támogatás...

Bigcsocso

Bigcsocso

törzsvendég

• felfüggesztett
  • 467 hozzászólás
Hello!

Itt Komlón megbeszéltük a srácokkal és NO problem, aláírjuk, mint egyesület és visszaküldjük. Verseny így is, úgy is lesz.
Szerintünk ez jó elõrelépés lenne és segítséget is jelent.

Úgyhogy hajrá mindenki!

Nagy_Dani01

Nagy_Dani01

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás
Hali

Én itt szekszárdon még most a héten megpróbálom mindenki vel aláiratni a levelet, és vissza küldeni nektek.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

És sztem EGY személy kéne lényegében,aki aláírja a levelet,és akinek reagálhat a szövetség.....mert így hova is fogják a választ küldeni?
(sztem erre a volt szakosztály vezetõ ideális lenne ;) )

Az egyszemélyes aláírást nem válallom (az én véleményemet egyébként ismerik...) viszont én leszek a válaszcím (már ha valaki jobbat nem javasol).

Ha érkezik levél azt egyrészt begépelve szövegként illetve beszkennelve képként (hitelesség) itt teszem közzé.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
Olvasható aláírás / Aláírás / Szig. szám --> nagyon-nagyon jó ötlet

bocsánat az idepofátlankodásomért...

..elõször is sok sikert kívánok, mert "bírom" azokat az embereket, akik nem csak beszélnek, hanem tesznek is vmit azért, amit szeretnének

..egyébként meg azt akartam mondani, hogy szerintem fityisz úgy értette, hogy a jelenlegi (BMF közössége) aláírás azt jelenti, hogy aki a BMF közösségéhez tartozik, de nem írja alá, annak a nevében is külditek a levelet.. remélem jól értem ::) mindenesetre ez a gond a jelenlegi aláírással..

Ennek megfelelõen (is) lett módosítva a doksi. Köszi a biztatást.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
bocsánat az idepofátlankodásomért...

..elõször is sok sikert kívánok, mert "bírom" azokat az embereket, akik nem csak beszélnek, hanem tesznek is vmit azért, amit szeretnének

..egyébként meg azt akartam mondani, hogy szerintem fityisz úgy értette, hogy a jelenlegi (BMF közössége) aláírás azt jelenti, hogy aki a BMF közösségéhez tartozik, de nem írja alá, annak a nevében is külditek a levelet.. remélem jól értem ::) mindenesetre ez a gond a jelenlegi aláírással..

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Igen a rendes név,és szigszám az kell,mert ha aláírom,hogy thommey,akkor kiröhögnek minket!

jojoba

jojoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 hozzászólás
Az aláíráshoz még pár dolog:
Ahhoz h komolyan vegyenek,nem elég aláirogatni egy lapot,mert aláírást bárki gyárthat,annyit amennyit csak akar.Célszerû lenne h a név mellé egy személyi számot és egy címet is írjon mindenki,esetleg ha nagyon hivatalos külsõt akartok,pluszban odaírhatnátok olvashatóan is a nevet.
És sztem EGY személy kéne lényegében,aki aláírja a levelet,és akinek reagálhat a szövetség.....mert így hova is fogják a választ küldeni?
(sztem erre a volt szakosztály vezetõ ideális lenne ;) )

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
A módosított html (http://dalmamag.hu/h...tter/letter.htm) és pdf (http://dalmamag.hu/h...tter/letter.pdf) feltöltve...

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Ti most akkor adtok a sz@rnak egy pofont?
(a szövetség jelezte, hogy nyitott dolgokra. akkor most mire a levél?)

Én nem szeretném a Gábort bántani, de az általa küldött levél nem garantálja azt, hogy 2004 nem lesz ugyanolyan mint a 2003 (vagy a 2002)... Remélem tévedek.

még 1......... csak BikeMag fórum tagok irhatják alá? vagy akik aláírják a BikeMag fórumról azok az én nevemben is teszik azt? csak mert az aláírásból számomra ez derül ki..... ("Üdvözlettel A BikeMag fórum közössége")

Mivel az ötletet BikeMag fórum tag(ok) vetették fel ezért ez az aláírás került rá. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy zárt és más nem írhatja alá, mint ahogy azt sem, hogy mindenki egyetért vele.

(Megjegyzem, napok óta kint van a levél, de csak mióta kikerült a pdf azóta érkeznek kritikák... Továbbra is nyitott vagyok a levél esetleges módosítására sõt akár törlésére is (és hagyom/hagyjuk az egészet a francba)) :-\

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás

Hali

Ma kaptam egy ilyen levelélkét:

sziasztok

az átmeneti csend után teljes gõzzel megindult az év szervezése!
a jövõ havi bikemag-ban szeretnék egy éves elõzetest készíteni az idei, már látszó programokról.
kérlek benneteket, segítsetek, hogy mindenhova eljusson ez az üzenet, ha bármi infótok, tervetek van írjátok meg, hadd dobjam be a köztudatba!

segítségképp holnap küldöm az idei versenynaptárat a szabad idõpontokkal

ha kell segítség bármiben hívjatok
új számom 0670 533 56 85

Nagy Gábor
4xdh szakágvezetõ

Csak szerettem volna itt is közre adni, meg tovább küldtem Stefinek, úgyhogy remélem ezt mindenki lássa és lehet tovább szervezkedni.

Ti most akkor adtok a sz@rnak egy pofont?
(a szövetség jelezte, hogy nyitott dolgokra. akkor most mire a levél?)

még 1......... csak BikeMag fórum tagok irhatják alá? vagy akik aláírják a BikeMag fórumról azok az én nevemben is teszik azt? csak mert az aláírásból számomra ez derül ki..... ("Üdvözlettel A BikeMag fórum közössége")

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
pld dobd el nekem mailen...

(Kértem authorizációt ezzel kapcsolatban az msn -en...)

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Akkor javítsd ki kérlek és ragd fel valahova, mejf linket ide!!! ;)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
A petíció szövege jó, bár tartalmaz stilisztikai, helyesírási és nyelvhelyességi hibákat illetve néhány elütést.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Eldugott egy topic... ;D ;D ;D

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Pocok, pocok....
Nézz ne csak láss...

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Majd ha meglesz az idopont es a helyszin kerlek szolj... elmennek ,hatha sikerul hozzajarulnom valami otlettel...