Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11827 hozzászólás a témában

bob29

bob29

vendég

• fórumtag
  • 116 hozzászólás
Xaxtok!
Úgy látom a következõ verseny az a Tokodi lessz! Igaz a közvélemény azt mutattya hogy a lánc nélküli az nem jön be az embereknek. De ez van !! Voltak kinnt Csepelrõl hogy járják a pályát de az még nincs kész! Viszont a hegy tele van bringa nyomvonallal ugy hogy nem unatkoztak!

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Hát fent az a 2 kéz egymáson kicsit nyálas, de amúgy jó!!! Jobb lenne, ha sziplán fogná a kormányt...

1. A kép minden betöltõdésnél más lesz...

2. Nyálas? Egy lánynál??? :o Ez nem "fiúzenekar"... Az idei év egyik irányvonala, hogy Dalmát mint _nõt_ hangsúlyozzuk, ezért vannak virágok, rózsaszín, stb...

De azért köszi, meg a kommenteket is.

Más: Gyerekek! Magyarszéken nagyon-nagyon zsír dual - 4-cross pályát csináltak az arcok!!!

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
En ugy tudom, hogy zilvasvaradon mar nem lehet versenyt rendezni. Ha ez megis maskepp van, akkor csak orulhetunk, mert jo kis versenyek voltak ott mindig.

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
ténlyeg, akkor most a következõ verseny az mikor lesz és hol?

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
en meg hallottam egy olyat hogy majus 24en szilvasvaradon lesz vmi dh.
ez igaz??

posap

posap

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Hello Mindenkinek!

Nagyon fontos info:
minden kedves hazai rider, aki tervezte, hogy indul május 16-án az ausztriai Schöckl-ben, az kénytelen lesz lemondani errõl a tervérõl. A VERSENYT ugyanis TÖRÖLTÉK!!!
Az infot ma kaptam e-mailben az osztrák szövetség DH szakosztály-vezetõjétõl, és azóta beszéltem telefonon az egyik ottani versenyzõvel is, szóval tuti, hogy igaz a hír.

Üdv mindenkinek: Pósa P.

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Hát fent az a 2 kéz egymáson kicsit nyálas, de amúgy jó!!! Jobb lenne, ha sziplán fogná a kormányt...

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
dizájncsekk: http://dalmamag.hu

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

spinny nagyon fexenek a képek, Ali G rulez! ;D

Le lehet zizzenni a sérómról ;D

joda

joda

törzsvendég

• fórumtag
  • 525 hozzászólás
Bob29: Lesz valamikor sima verseny is tokodon? Tavaly nagyon jól sikerül, már várjuk a következõt!!!

Szekszárdon meg bocsesz ha kicsit bunkó szomszédok voltunk, csak a zene nem tesztett néha igazán. De azért R35P3KT nektek is a kemény túrista életért!Gondolom a sátorban kicsit hüvösebb volt eset, esõben mint a 30 fokos lakókocsiban ;)

Aki csinált még képet azt dobja már fel!!!!Köszi

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás

Ha elvitted volna a tagodat oktober-november kornyeken megcsinaltatni, akkor mar reg kesz lenne es nem kene most itt sirankozni...

Szerinted ez úgy megy, hogy elviszem azt megcsinálják?
Van amit nem lehet új alkatrész nélkül megcsinálni, most arra várok, hogy jött-e vagy sem.
Max veszek újat, ha lesz pénzem.

bob29

bob29

vendég

• fórumtag
  • 116 hozzászólás
Xaxtok!
Az a helyzet hogy a pálya nem a megszokott utvonalon lessz hanem a tavaj elötti profi pályairánya fog menni! nem kell megiedni bringázgató lessz ! Eddig Tokodra nem volt panasz most sem lessz!

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Ha elvitted volna a tagodat oktober-november kornyeken megcsinaltatni, akkor mar reg kesz lenne es nem kene most itt sirankozni...

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Ma én is fölraktam a Malet-et, 3 hónap után, de még mindíg nincs rugóstagom:(

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

És ha a pedált direktbe a monoblockba csavarom? ? ? Persze az ISIS csavar és a pedál csavar közé kell egy átalakító, de csak annyi!!!

100-as beállt monoblockot nehéz lenne szerezni!!!

de milyen gnóm lenne, ha egymás mellett lenne a két lábad?
még bánizni se tudsz mibefogadunk..
bár a malet c... ;)
kötegelö? vagy zöld sárga szixallag...

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
És ha a pedált direktbe a monoblockba csavarom? ? ? Persze az ISIS csavar és a pedál csavar közé kell egy átalakító, de csak annyi!!!

100-as beállt monoblockot nehéz lenne szerezni!!!

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Vagypedig szerzel 10forintért egy beált monoblokkot és azzal mész, biztos nem fordul körbe.

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
Ennek a pályának nincs valami alaprajza, vagy valami térkép? kiváncsi vagyok hogy is néz ki..! köbö milyen hosszú volt?

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
SPD ;) ;D

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
jaja..olyan billenekeny lesz a hajtokar hogy atmegyek egy kovon, otszor korbeforogk, mikozben leszakitja a sipcsontom..raheggesztek valami tartot hogy megalljon egyhelye.. es akkor meg nem lehet valtoztatni a hajtokar allasan..
ez sehogysekosergrr ::)