Ahogy már említve lett, a következõ verseny:
DUAL
Magyarszék 2004.04.25 (most vasárnap)
A hely Komlótól 9 km-re található.
Részletes versenykiírás a galériában.
Mindenkit szeretettel várunk!
Érd: 30-650-69-72; 20-4-342-733
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

DH/4X/DS versenyek
Indította
Major
, 2004. január 04. 13:02
Írta 2004. április 20. - 06:49

Írta 2004. április 19. - 15:45

a sár csak fokozta az élvezeteket ;D
ui:
aki volt fésülje át magát rendesen mert EZER kullancsot talaltam magamban..a szemetek.
ui:
aki volt fésülje át magát rendesen mert EZER kullancsot talaltam magamban..a szemetek.
Írta 2004. április 19. - 15:44

akkor már amiatt nem bánkódom, hogy sár volt, hiszen úgysem indultam volna el.
a bulit meg majd legközelebb bepótolom, mikor már száraz lesz a terep.
a bulit meg majd legközelebb bepótolom, mikor már száraz lesz a terep.
Írta 2004. április 19. - 15:12

hella!
nahát..a verseny fantörpikus volt. ezer ember, meg minden, tisztára mint egy kupafutam, csak a hangulat felszabadultabb és jobb volt.
a pálya télleg metálüber volt, igaz sárgumi nélkül szopokanyaloka volt nekem...foleg h semislick ;D
a felszallitas..hat igen. kat h nem volt, es mire feltoltam a tetejere majd kikoptem a tudomet...
a partizasok, kocsma, vacsora a vonatozas meg minden übermega volt...
majoron meglepödtem...nagyon jol ment
spigirispályaa respect..hehe ;D
nahát..a verseny fantörpikus volt. ezer ember, meg minden, tisztára mint egy kupafutam, csak a hangulat felszabadultabb és jobb volt.
a pálya télleg metálüber volt, igaz sárgumi nélkül szopokanyaloka volt nekem...foleg h semislick ;D
a felszallitas..hat igen. kat h nem volt, es mire feltoltam a tetejere majd kikoptem a tudomet...

a partizasok, kocsma, vacsora a vonatozas meg minden übermega volt...
majoron meglepödtem...nagyon jol ment

spigirispályaa respect..hehe ;D
Írta 2004. április 19. - 11:28

Írta 2004. április 19. - 11:15

Írta 2004. április 19. - 10:59

Ha ez már kimaradt, mikor lesz következõ verseny?
04.31? de a 04 az csak 30 napos a telefonom szerint
http://www.mountainbikesport.hu/
04.31? de a 04 az csak 30 napos a telefonom szerint
http://www.mountainbikesport.hu/
Írta 2004. április 19. - 00:47

Hi
Elöször is szeretném megköszönni mindenkinek aki eljött hozzánk.
A fiatal ember akit Palmi fentebb említett Milan Kozár-nak hívják és a 75.-dik helyen áll a világ ranglistán.
Ha holnap lesz idõm akkor megcsinálom az eredmény listát és felteszem ide is.
Elöször is szeretném megköszönni mindenkinek aki eljött hozzánk.
A fiatal ember akit Palmi fentebb említett Milan Kozár-nak hívják és a 75.-dik helyen áll a világ ranglistán.
Ha holnap lesz idõm akkor megcsinálom az eredmény listát és felteszem ide is.
Írta 2004. április 18. - 23:36

de azé Vajda 6. lett juniorban.
Ez a srác úgy tolta bazz:

hihetetlen mit ment, Õ volt az egyetlen aki 1percen belül tudott menni a pályán.
itt van még róla okosság:
http://www.vitesseon....it/uci/online/
Ha meglátjátok, hogy ki követi a világranglistán akkor elcsodálkoztok!
Ez a srác úgy tolta bazz:

hihetetlen mit ment, Õ volt az egyetlen aki 1percen belül tudott menni a pályán.
itt van még róla okosság:
http://www.vitesseon....it/uci/online/
Ha meglátjátok, hogy ki követi a világranglistán akkor elcsodálkoztok!
Írta 2004. április 18. - 23:03

Fát nem talált el most 
Hatalmas sár volt és ettõl az egész fórum tím beparázott kivéve Major aki becsületesen elindult és egész jó idõt ment a végére.
A Szlovák gyerekeknek meg üzenem, hogy nem repülõnap volt hanem dh verseny...
Király volt

Hatalmas sár volt és ettõl az egész fórum tím beparázott kivéve Major aki becsületesen elindult és egész jó idõt ment a végére.
A Szlovák gyerekeknek meg üzenem, hogy nem repülõnap volt hanem dh verseny...
Király volt

Írta 2004. április 18. - 22:12

azt megkérdezhetem, ez az esö ott mennyire mutatkozott? úgylátom rosszul tettem h megijedtem az idötöl :'(
ja, mégegy!
Kisvajda most nem ment neki egy fának?
ja, mégegy!
Kisvajda most nem ment neki egy fának?

Írta 2004. április 18. - 21:52

Xaxtok!
Na ez a verseny is meg volt! Gratulálok a szervezõknek a szervezésért , jo volt! Azért csalodtam egy két emberkébe mert nem indultak a versenyen. Vagy lusták voltak vagy volt náluk jobb! Nem errõl szolnak ezek a versenyek! Buli az egész ! Mi jol berugtunk szombat este /ránk is akarták boritani a szomszédok a sátrat a nagy pofánk miatt/ és másnap jót bringáztunk nem csak néztünk ki a fejünkbõl. Na majd Tokodon egy hónap mulva találkozunk és bulizunk!
Üdv Tokod Team!!!
Na ez a verseny is meg volt! Gratulálok a szervezõknek a szervezésért , jo volt! Azért csalodtam egy két emberkébe mert nem indultak a versenyen. Vagy lusták voltak vagy volt náluk jobb! Nem errõl szolnak ezek a versenyek! Buli az egész ! Mi jol berugtunk szombat este /ránk is akarták boritani a szomszédok a sátrat a nagy pofánk miatt/ és másnap jót bringáztunk nem csak néztünk ki a fejünkbõl. Na majd Tokodon egy hónap mulva találkozunk és bulizunk!
Üdv Tokod Team!!!
Írta 2004. április 18. - 21:45

überkirály volt aaa pálya!!
a verseny is meg minden, tök joooooo volt ;D
nem is volt a végére akkora sár(szerencsére)
mondjuk egy fotocella ide sem ártott volna, de igy is nagyon joo volt
kicsit rövid volt a pálya, de igy legalább nem kellet sokat tolni ....... áá kész vok
a képeket majd rakjátok fel minnél hamarabb (elég ha csak a rolam készülteket tudjátok egyenlöre
;D)
u.i.: legközelebb táblázzátok ki,hogy merre van a pálya,mert kb 500m-re a céltol sem vettük észre,merre kell menni..... lásd.:Tokod ;D
a verseny is meg minden, tök joooooo volt ;D
nem is volt a végére akkora sár(szerencsére)
mondjuk egy fotocella ide sem ártott volna, de igy is nagyon joo volt
kicsit rövid volt a pálya, de igy legalább nem kellet sokat tolni ....... áá kész vok

u.i.: legközelebb táblázzátok ki,hogy merre van a pálya,mert kb 500m-re a céltol sem vettük észre,merre kell menni..... lásd.:Tokod ;D
Írta 2004. április 16. - 21:36

Itt Budapesten a III.kerületben szakad az esõ...
én még optimista vagyok:)
a pályán van csomagmegörzés?
én még optimista vagyok:)
a pályán van csomagmegörzés?
Írta 2004. április 16. - 21:29

Xaxtok
Mi is készek vagyunk az indulásra. Holnap reggel fél 7-kor indulunk és remélem 10 környékén ott leszünk.
Pupák az idõt remélem megrendelted mert nincs kedvünk elázni se bringázás közbe se este sátorba! Holnap talizunk na meg jót bringázunk!
Na pátok!!!!!!!!! ;D
Mi is készek vagyunk az indulásra. Holnap reggel fél 7-kor indulunk és remélem 10 környékén ott leszünk.
Pupák az idõt remélem megrendelted mert nincs kedvünk elázni se bringázás közbe se este sátorba! Holnap talizunk na meg jót bringázunk!
Na pátok!!!!!!!!! ;D
Írta 2004. április 16. - 19:04

Hali
GT Rider:Majd csinálunk bulit és majd nálam alszika nõvéred ;D, és tervezünk megint egy kis kaját meg piját ingyé, a nevezési díjban benne fogaltatva.
A számom 06 70 248 6229
A pálya talaja erõteljesen javul tök rajta bringázni,ha nem esik akkor nem lesz gond.
Üdv Nagy Dani
GT Rider:Majd csinálunk bulit és majd nálam alszika nõvéred ;D, és tervezünk megint egy kis kaját meg piját ingyé, a nevezési díjban benne fogaltatva.
A számom 06 70 248 6229
A pálya talaja erõteljesen javul tök rajta bringázni,ha nem esik akkor nem lesz gond.
Üdv Nagy Dani
Írta 2004. április 16. - 15:50

Pupák!mi a telefonszámod?
hogy jutok el a pályához a kolesztól?
lesz buli szombat estE? -mert akkor jönne a nõvérem is,csak nincs kivel aludnia a koleszben
A verseny helyszínén van lehetõségem nem hozott anyagból szomjoltásra,és étvágy csökkentésére?
hogy jutok el a pályához a kolesztól?
lesz buli szombat estE? -mert akkor jönne a nõvérem is,csak nincs kivel aludnia a koleszben

A verseny helyszínén van lehetõségem nem hozott anyagból szomjoltásra,és étvágy csökkentésére?
Írta 2004. április 16. - 12:55

jövõ hét sziltan ZH. tanulás van. (Énmeg azt hittem, tudok menni. Még a biciki is jó. Namajdapesti.)
Írta 2004. április 16. - 12:19

Írta 2004. április 16. - 10:54