Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11827 hozzászólás a témában

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
a lánc azért ellentart,mert legalább az egész keró gördülési ellenállását le kell küzdeni a tekeréshez
no meg ha közben fékezed a hátsó kereket,még erõsebben "tartja" a lábad
ráadásul ott van az,h a legtöbb ember tök ösztönösen teker,és ha nincs lánc...
kb olyan,mint amikor sprintelsz,és ugrik a lánc,és végignyalod a talajt :P
1x HHH tetején elszakadt a láncom,és kb agybajt kaptam mire hazaértem,a végén már a lejtõkön is inkább toltam a gépet,annyira kaki dolog...

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
én nem értem... ::)
Ha gurulsz és nem tekersz akkor nem a lánc tartja vissza a pedálod.. vagy nem?
Mert gurulás közben lánccal is "majdnem" ugyanúgy kell egyemsúlyozni a hajtókarral, ha van lánc ha nincs.
Nem hiszem, hogy a surlódás akkora lenne a láncnál, ami megtartaná a lábad, vagy több erõre lenne szükség nélküle..
Hozzáteszem még sosem gurultam lánc nélkül így fogalmam sincs milyen... ::)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Szerintem nem rossz otlet ez a lanc nelkuli verseny.
Csak felvet par problemat...
- Ha nincs lanc, akkor a hajtokar tul szabadon mozog, es veszelyesebb mint lanccal...
- Ha nincs lanc, akkor erdemes leszedni a hatso valtot, kulonben szabadon van, es csattogni fog hatul, mivel fesziti hatra magat, es semmi nincs ami ellentartson neki...
- Ha rollercoastered van, akkor azt is le kene szedni kulonben ahogy a hatsovalto is, szabadon fog lifegni, es csattog nagyon, esetleg meg bele is akad valamibe...

Ha ezekre talaltok megoldast, akkor szerintem nagyon jo buli lesz. ( hatso valtot meg oda lehet kabelkotegelozni a vazhoz, de a hajtokart eleg erdekesen lehet fixalni)

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
bob: azert azzal telleg szamolni kell hogy feleannyi ember fog igy elmenni. ::) :-X
ha meg nem akkor ollé..

fuel

fuel

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Kedves Bob!

Akkor ti most egy új stílust teremtetek?
Itthon sajnos még a "sima" láncos DH-k sem mûködnek,nemhogy a lánc nélküliek?
Én még mindíg azt mondom,hogy legyen inkább a rendes "megszokott" DH verseny.Arra van igény!
Emberek százai költenek itthon a bringáikra súlyos százezreket (többek közt láncra) azért,hogy minnél ütõképesebb és használhatóbb legyen,ti meg elvennétek ennek az örömét?
Szerintem engedjetek a nyomásnak és közkívánatra legyen inkább egy jól szervezett nehéz technikás verseny.
De ez csak egy tanács.

bob29

bob29

vendég

• fórumtag
  • 116 hozzászólás
Xaxtok !
Hú de láncnélküli ellenes a hangulat!!!!! ???
Nem tudom it paráztok tölr! A Tokodi verseny mindíg is buli lessz,csak más stilusban! Olyan pályát fogtok kapni ami jó lessz és bringázható! Általában mindenki fél a változástol de az mindíg jót hoz! Alig van verseny és mi légalább csinálunk,ezt a versenyt meg tekintsétek bonus versenynek! Csak õszit akartunk idén is rendezni! Még mindíg az a motto/ haverok-buli-bringa/! NO PARA!!!!!!!! ;D

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
Én is csatlakozom a virtuális aláírók sorához, és a soproni cimboráim sem akarnak lánc nélkül csettegni. Amúgy is undorító dolog a dzsuvás láncot tapizni...

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
Mondom ug50. egy patentszem külön majdnem annyiba kerül mintaz egész lánc. csak úgy mondom.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
patentszem rulez. ;)

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
Na ja: köt :)

Megaztán: nekem pl eredeti UG50 lánc van fent és ezt szeretném minél kevesebbet szétszedni (ugye ha nem fontos akkor minek, nem azért raktam fel, hogy leszedjem, meg egyébként sem tolerálja, a másik is ebbe halt bele, pedig az még jobb is volt).

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Ugye, hogy mindig a mûzliszájú banda kezdi a balhét? ;D

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Minek nektek lánc? úgyse tekertek..... ;D ;D ;D ;D :P

kroot

kroot

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Sziasztok!

Ha szavazni lehetne akkor én is a hagyományos versenyre voksolnék + több embertõl hallotam ,
hogy ha láncnélküli leszakkor inkább el se jön. :'(
Úgyhogy ha lehet Tokod team plíz legyen inkább
inkább egy jó kis normál DH mint tavaly összel. :) :)

CURTISPAPI

CURTISPAPI

vendég

• fórumtag
  • 197 hozzászólás
Ez a láncnélküli dolog szerintem is nagy ostobaság. Max. csináljátok azt, hogy külön kategóriában lehet lánc nélkül nyomni annak, aki akarja. Vagy a buli kedvéért egy ilyen futamot is le lehetne nyomni, de versenynek ez szar lesz. Buli kedvéért meg nincs értelme, mert a buli amúgy is nagyon fasza Tokodon meg minden versenyen.

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
igen igen, lancos dehat akarunk.
keevs igazi verseny van, es ha van lehetoseg egyre, sztem en surjatok el ilyenekkel.
egy masik csepeli ;) ;D

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
Szerintem is inkább láncos biciklizés legyen.

Diviki Viktor

Diviki Viktor

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
bob29!

Tegnap valóban jót bringáztunk nálatok és én is sajnálnám ha láncnélküli DH-t rendeznétek!
Bevallom õszintén kb.97-óta nem versenyzek de nagyon sajnálom a mostani versenyzõket mert sem a "szövetség" (ha van eggyáltalan ilyen) sem pedig az egyesületek nem kényeztetik el a "DH-sokat" jó,de még rossz versenyekkel sem!
Szerintem maradjatok a jól bevált TOKODI DH versenynél mert az legalább eddig mindig jól sikerült.Lásd tavaly nem volt elég rajtszám.
Biztos jó buli a lánc nélküli DH de semmi értelme!Ráadásul szerintem sokkal kevesebb induló is lessz.
Inkább próbáljatok meg úgy kitûnni,hogy rendeztek 1 versenyt amirõl mindenki azt mondja majd,hogy egy nehéz technikás verseny volt.Tudom,hogy erre nállatok nincs túl sok lehetõség de indítsatok mindenkit a csúcsról a sziklákon sok minden eldõl!
Építsetek mesterséges akadályokat stb..
Én azt mondom,rövid legyen de velõs!
Üdv:Az eggyik csepeli.

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
És akkor a tokodi verseny az pontosan mikor lesz?

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
Hát, úgy fest, hogy a start elõtt leszerelik a láncodat, aztán ihajjj! :) Majd lehet pumpálni; bmxesek elõnyben!

A komlói/magyarszéki versenyrõl/pályáról vannak fotók? Eredmények?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
mi ez a láncnélkül dolog?