Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Please log in to reply
11827 replies to this topic

tony11

tony11

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
Hát mi is hazaértünk végülis valamikor hajnalba Pestre!:)
Érdekes kaland volt nagyon:)
Szombat érkezés,lecuccolás a szállásra,boltkeresés,aztán pályagyakorlás...........

A pálya valami atomkirály brutál szerintem!
Én eddig többnyire csak a Jánoshegyen bicóztam de ez odabaszott rendesen most:)
A por az tényleg gatya volt dehát avval sajna nem lehet mit csinálni!
Kicsit elhúzódott a döntõ sajnos, ami többek közt közrejátszott,hogy lekéstük gyöngyösön a vonatot:(
Tudom errõl nem a szervezõk tehetnek,hogy elhúzódott ennyire mert nagyon nehéz egy ilyen versenyt ennyi indulóval megszervezni!
Tényleg amúgy összesen hány induló volt??
És a hobby fully-ban külön hány induló volt még pontosan?
Igen Étii mi voltunk az az 5 ember akik még vasárnap este 22.00kor Gyöngyösön csöveltek.
Végül amúgya Gyöngyösi kolesz helyett, elmentünk Vámosgyörkre az utolsó vonattal..........és mivel elõtte ismerték már a forgalmisták a gondunkat elintézte a jegypénztáros,hogy azzal a vonattal eljussunk Hatvanig!
De úgy ,hogy az a vonat hivatalosan csak Vámosgyörkig ment aztán onnan le kelett kapcsolnia a kallernak a villanyt és hatvannál meg gyors leugrálnunk mielõtt beált volna a szerelõgarázsba a vonat:)
Hatvanban a vasútállomáson rendeztünk gyors egy privát éjszakai kis lépcsõ DH -t:)
Hatvanból meg hajnali 3kor indult az elsõ Bp.-re és avval jöttünk haza.......
Összeségében kellemes éménnyel tértem haza, egy számomra jó helyezéssel, és ami a legfontosabb épségben!
Jobbulást a lesérülteknek!
A többieknek meg akiknek a biciklijük amortizálódott le: "egézség legyen a többit megvesszük":):);)
Várom a képeket videókat,eredményeket.............!
Na béka mindenkinek....várom a következõt!
Üdv:P.Toni

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
amúgy még annyit jegyeznék meg, h lehetett volna fordítva is idõmérõ döntõnél az indítás hogy idõmérõn lenne a félperces és döntõben a percenkénti mivel úgyis a döntõ számít(tudom kényszerbõl volt meg minden)

így viszont egy defekt miatt nagyon elõre kerültem indításnál és a pálya végére teljesen beértem az elõttem levõt, igaz szerencsére nem vesztettem vele túl sokat, de lehetett volna rosszabb is a helyzet

egyébként nem volt rossz a pálya, a felszállítás talán lehetett volna pörgõsebb is

eredményekrõl, képekrõl mit lehet tudni? mivel nagyon siettem haza mert ment a vonatom, sajnos nem tudtam megvárni..

kolin

kolin

törzsvendég

• fórumtag
  • 358 posts
valóban nagyon jó kis pálya volt, azért annyira nem volt vészes a por, azt hittem a döntõre sokkal rosszabb lesz
imádom a köves, sziklás pályákat:)

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts
Tényleg jó volt, a felszállítás az tényleg rossz , de a pálya szerintem kárpótolt, ha nemnézzük hogy 50%ba 10centi(ha nem több) vastagon állt a por:D

Greg21

Greg21

vendég

• fórumtag
  • 76 posts
ki az? :D msn cím , telefonszám van? jól néz ki? :D
A Dög!!
Az udvariasság annyit ér mint matekban a 0, de mindenhol értéket k]épvisel.

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,353 posts
nos akkor tudom ajánlani Orsit :D
Bicajos csaj ;)

Greg21

Greg21

vendég

• fórumtag
  • 76 posts
jóóóhogy!!!
Gecijó volt ez a bagoly verseny! köszönet a szervezõknek, de afelszállítást azért jobban leszervezhették vna :)
A Dög!!

barcikadh

barcikadh

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 posts

szoktak a bagolyírtáson csajok lenni? Pompomlányok vagy valami? :D

hja ma láttam egy dh-s csajt fent a Jánoshegyen, zöld felsõ volt rajta meg egy szakadt farmer, meg egy csomó horzsolás, a fején meg a karján. Õt nem ismeri valaki véeltlenül? :D Ha esetleg meg van az msn címe vagy a telefon száma akk valaki küldje már el lécci priviben :D:D:D Õ álmaim nõje!! :D:D:D:D

Mindenkinek egy bicós csaj az álma?:D

K S

K S

újonc

• fórumtag
  • 2 posts

hja ma láttam egy dh-s csajt fent a Jánoshegyen, zöld felsõ volt rajta meg egy szakadt farmer, meg egy csomó horzsolás, a fején meg a karján. Õt nem ismeri valaki véeltlenül? :D Ha esetleg meg van az msn címe vagy a telefon száma akk valaki küldje már el lécci priviben :D:D:D Õ álmaim nõje!! :D:D:D:D

Le kellett volna szólítanod... :)

kolin

kolin

törzsvendég

• fórumtag
  • 358 posts
kicsit karcos volt a léányzó, meg jódos
védõ nélkül.....

Greg21

Greg21

vendég

• fórumtag
  • 76 posts

A Dög!!

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Köszi.

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 posts
http://mbkse.netloun...-1-majus-1-2-3/
Itt minden infó fent van.

Lesz pénteken is felszállítás.
Nyugi Ádám lesz senior. ;)
Krissz én csak vasárnap érkezem, mert ballagáson leszek. Találkozunk a pályán.:matrix:

Gk2

Gk2

vendég

• fórumtag
  • 98 posts

Szombaton és vasárnap 9.36ra Gyöngyösre vonattal érkezõ embereket egy teherautó fogja várni.
Sátrazni lehet.
Szentimrén és Bagolyírtáson van szállás lehetõség sztem, szét kell nézni.

Hello!
Szombaton én is úgy érkezem Gyöngyösre, h 09:33 (ekkor van vonat, nem 09:36kor) , s akkor a teherautóval fel.. csak infóként írom :)
üdv
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel...

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Szigi: megint lesz 30+ kategória? Remélem.:-)

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts
4X verseny idõpont változások: http://greeneye.co.h...-folytatas-104/

rafni

rafni

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
hello. bagolyírtáson pénteken is lesz fölszállítás?

kolin

kolin

törzsvendég

• fórumtag
  • 358 posts
kösz mindenkinek az infókért!

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 posts
Szombaton és vasárnap 9.36ra Gyöngyösre vonattal érkezõ embereket egy teherautó fogja várni.
Sátrazni lehet.
Szentimrén és Bagolyírtáson van szállás lehetõség sztem, szét kell nézni.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts

bp felõl mennél?
gyöngyösrõl lesz ez a feltételezett felszállítás?

jaja, bprõl vonattal..
3 oldallal elõrébb kérdeztem, remélhetõleg aktuális még..