Érdekes kaland volt nagyon:)
Szombat érkezés,lecuccolás a szállásra,boltkeresés,aztán pályagyakorlás...........
A pálya valami atomkirály brutál szerintem!
Én eddig többnyire csak a Jánoshegyen bicóztam de ez odabaszott rendesen most:)
A por az tényleg gatya volt dehát avval sajna nem lehet mit csinálni!
Kicsit elhúzódott a döntõ sajnos, ami többek közt közrejátszott,hogy lekéstük gyöngyösön a vonatot:(
Tudom errõl nem a szervezõk tehetnek,hogy elhúzódott ennyire mert nagyon nehéz egy ilyen versenyt ennyi indulóval megszervezni!
Tényleg amúgy összesen hány induló volt??
És a hobby fully-ban külön hány induló volt még pontosan?
Igen Étii mi voltunk az az 5 ember akik még vasárnap este 22.00kor Gyöngyösön csöveltek.
Végül amúgya Gyöngyösi kolesz helyett, elmentünk Vámosgyörkre az utolsó vonattal..........és mivel elõtte ismerték már a forgalmisták a gondunkat elintézte a jegypénztáros,hogy azzal a vonattal eljussunk Hatvanig!
De úgy ,hogy az a vonat hivatalosan csak Vámosgyörkig ment aztán onnan le kelett kapcsolnia a kallernak a villanyt és hatvannál meg gyors leugrálnunk mielõtt beált volna a szerelõgarázsba a vonat:)
Hatvanban a vasútállomáson rendeztünk gyors egy privát éjszakai kis lépcsõ DH -t:)
Hatvanból meg hajnali 3kor indult az elsõ Bp.-re és avval jöttünk haza.......
Összeségében kellemes éménnyel tértem haza, egy számomra jó helyezéssel, és ami a legfontosabb épségben!
Jobbulást a lesérülteknek!
A többieknek meg akiknek a biciklijük amortizálódott le: "egézség legyen a többit megvesszük":)

Várom a képeket videókat,eredményeket.............!
Na béka mindenkinek....várom a következõt!
Üdv:P.Toni