Ezt a helszínen én is kérdeztem, akkor azt a választ kaptam, h nem, hanem egy másikon, melnyek a rajtja-célja azonban ugyanaz.
Ez a jó infó.

Ezt a helszínen én is kérdeztem, akkor azt a választ kaptam, h nem, hanem egy másikon, melnyek a rajtja-célja azonban ugyanaz.
Mátraiak: a jún. 6-7-i verseny szintén a Bagolyon lesz ugyanazon a nyomon?
Hello
Valaki nem tud valamit a sátoraljaújhelyi DH pályáról? Lehet ott most bicajozni, edzeni, esetleg mennyi a felszállítás?
köszi
A verseny után annyi a szervezõk feladata, (az elõzõ évekhez hasonlóan), hogy a tisztáson egy kupacba gyûjtve otthagyják a szemetet, amit a mátraszentimrei önkormányzat elszállíttat! Mi ezt megtettük, . A hivatal ezek szerint még nem szállíttatta el.... mint ahogy a támogatást is csak ígérgeti...... lehet õket csesztetni ezzel!
Mi mindent úgy végeztünk, ahogyan meg lett beszélve a polgármesterrel, és a versenyre látogató versenyzõk is meglehetõsen kulturáltan egy kupacba gyûjtve hagyták a szemetet. Köszönet nekik érte.
Hello
Valaki nem tud valamit a sátoraljaújhelyi DH pályáról? Lehet ott most bicajozni, edzeni, esetleg mennyi a felszállítás?
köszi
hegytol jobbra vhol van a start, nem balra a 4X palya iranyaba?
http://www.pinkbike.com/photo/3363238/
ha voltál már kint akkor:
Ugyanazon a hegyen lesz, csak a település felõli oldalán. ott építenek egy nyomot ami a templomnál végzõdik. elméletileg a Trans bevállata a felszállítást, az egyetlen kocsival járható nyomon: a templomtól a hegy körül mûút, majd a szántó mellett a köves részhez közel ér véget a földút.
ha nem voltál akkor mindegy
ez pontosan mit takar? kicsit bõvebben leírnád?
Szasztok! Lassan benindítunk práan egy podcast szolgáltatást ituneson pinkbikeon és viomeon, versenyekrõl riderekrõl csapatokról pályákról stb... remélem lesz rá érdeklõdõ