Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Please log in to reply
11827 replies to this topic

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 posts

Uraim!

Nem vagyok érdekelt a dh mûfajban, (de egyébként terepezek egy giant tranceval) de mivel épp Mátraszentimrén tavaszolok, vasárnap megnézem a versenyt. Szép volt, jó volt, csak azt a rengeteg defektet nem értem...
De nem ezért írok. Ma megint a Bagolyírtás környékén jártam, és már a közútról látszik a rengeteg szemét amit a kedves versenyzõk maguk után hagytak. Gondolom szépeket gondolnak rólatok (rólunk bringásokról) a környéken lakók :-(

A verseny után annyi a szervezõk feladata, (az elõzõ évekhez hasonlóan), hogy a tisztáson egy kupacba gyûjtve otthagyják a szemetet, amit a mátraszentimrei önkormányzat elszállíttat! Mi ezt megtettük, . A hivatal ezek szerint még nem szállíttatta el.... mint ahogy a támogatást is csak ígérgeti...... lehet õket csesztetni ezzel!
Mi mindent úgy végeztünk, ahogyan meg lett beszélve a polgármesterrel, és a versenyre látogató versenyzõk is meglehetõsen kulturáltan egy kupacba gyûjtve hagyták a szemetet. Köszönet nekik érte.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts

Tokod DH palyarajza nincs veletlenul vkinek?
vagy el tudja vki (pl. helybeli) mondani, h. merre megy a palya?

ha voltál már kint akkor:
Ugyanazon a hegyen lesz, csak a település felõli oldalán. ott építenek egy nyomot ami a templomnál végzõdik. elméletileg a Trans bevállata a felszállítást, az egyetlen kocsival járható nyomon: a templomtól a hegy körül mûút, majd a szántó mellett a köves részhez közel ér véget a földút.

ha nem voltál akkor mindegy :D

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 posts
Tokod DH palyarajza nincs veletlenul vkinek?
vagy el tudja vki (pl. helybeli) mondani, h. merre megy a palya?
"keep the rubber side down."
- If you tell the truth you don't have to remember anything. - Mark Twain

mmmm

mmmm

vendég

• fórumtag
  • 23 posts

Ha bulit csinálok én takarítom ki a lakást....

Jogos...

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts

Uraim!

Nem vagyok érdekelt a dh mûfajban, (de egyébként terepezek egy giant tranceval) de mivel épp Mátraszentimrén tavaszolok, vasárnap megnézem a versenyt. Szép volt, jó volt, csak azt a rengeteg defektet nem értem...
De nem ezért írok. Ma megint a Bagolyírtás környékén jártam, és már a közútról látszik a rengeteg szemét amit a kedves versenyzõk maguk után hagytak. Gondolom szépeket gondolnak rólatok (rólunk bringásokról) a környéken lakók :-(

Ha bulit csinálok én takarítom ki a lakást....

Bagoly képek:
http://www.freeweb.h...05-03_P_Mariann

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts

a végén egybõl az elsõ dobogós jelenetben a merev kategória nevei vannak kiirva holott a dobogón a fullysok álnak.

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts
aztán az erõsítettet is tessék felfújni(szvsz elõl minimum 1.5bar, hátul 1.8, vagy jobban figyelni), mert könnyen így lehet járni: ex721 :D amúgy defó nemlett belõle:)

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
hát akkor nemmentél a pályán..

én elkövettem azt a hibát h nem erõsített gumival mentem hátul, kb 4 bar nyomásnál 2 defektet kaptam annyira sziklás a pálya..
itt erõsített gumi nélkül csak a szerencsén múlik h végigmegy e az ember defekt nélkül

Bigtibi

Bigtibi

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 posts
Uraim!

barcikadh

barcikadh

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 posts

dh móka: http://peterdh.hu/news.php?extend.235

2 verseny van a hétvégén:
Podkonice (sk) és Bátonyterenye (hu)

én megvenném az tuti ha lehetne:D kiskoromban oskat legótztam :D :D

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
dh móka: http://peterdh.hu/news.php?extend.235

2 verseny van a hétvégén:
Podkonice (sk) és Bátonyterenye (hu)

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts

Nagyon jó video PZS! Mindjárt sírok! :( Úgy mennék már tekerni! Asszem gyakorolnom kéne sokat az spd-vel,hogy egy ekkora út átugrást bevállaljak. :) De hosszúságra nem tûnik nagyobbnak,mint a barcikai,csak magasabbnak. Ami a tériszonyom miatt nekem nem elõnyös. :D

a nagyobbik ugró sem nagyobb mint a barcikai, csak magasabb és meredek az érkezõ, az alján mókás kõ,kidobó,kanyar kombóval...

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,146 posts
Nagyon jó video PZS! Mindjárt sírok! :( Úgy mennék már tekerni! Asszem gyakorolnom kéne sokat az spd-vel,hogy egy ekkora út átugrást bevállaljak. :) De hosszúságra nem tûnik nagyobbnak,mint a barcikai,csak magasabbnak. Ami a tériszonyom miatt nekem nem elõnyös. :D

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts

többi kép mikor lesz fent?

videó itt:
http://peterdh.hu/co...omment.news.207

a képeket még töltöm... ma 4-ig meglesz, a hír hozzászólásába linkelem..

Greg21

Greg21

vendég

• fórumtag
  • 76 posts
többi kép mikor lesz fent?
A Dög!!
Az udvariasság annyit ér mint matekban a 0, de mindenhol értéket k]épvisel.

-Rider's Soul Team- Sz.A.

-Rider's Soul Team- Sz.A.

vendég

• fórumtag
  • 216 posts
Bagolyírtás

Eredmények:
http://mbkse.netloun...h-1-eredmenyek/
Rider's Soul Team ; www.riderssoul.gportal.hu ; http://riderssoulteam.pinkbike.com

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
Kezdem a jóval!

Kiváló pálya ( pl spd-be betudtál lépni a pódium korlátjába támaszkodva), szuper idõmérés, mentõk, zene, büfé, gulyásvásárlás, sátrazási lehetõség, szép táj, segítõkész szervezõk, szép lányok :D
Jó döntés volt a kategóriának megfelelõ prioritásos felszállítás, a sorban álló karám, és a 30 sec indítás. ( Szerintem 100 fõ felett alapból 30 s-nak kellene lennie. Lazán lehetne nyomtatni egy rajtlistát, és percre pontosan tudná mindenki mikorra kell a rajtnál lennie. Jóvolt Köszi a szervezést.

felszállítás: szombaton egy kocsi elromlott, vasárnapra a szürke puttonyos nem jött így -2 kocsi, a rossz út és a sok ember mind közrejátszott a lassúságban. (ha szigorúan számolok szombat déltõl 5 kört mentem a vasárnapi döntõfutammal együtt ami 1000 ft/kör, jobban megéri az edzésekre elmenni, vagy saját edzést szervezni, persze itt defekt, baleset miatti pályazár és a szombaton délben való érkezés miatt volt ilyen kevés kör) Szerintem ha tudják hogy idén az országban õk indítják az egyetlen kupasorozatot, az egyik legjobb magyar pályán, és az elsõ komolyabb verseny a szezonban, + az elõzõ évek tapasztalata, esetleg a putnoki buliversenyen 70 nevezõ...... elõre sejtették h nem 50 ember lesz. Rutinos rókák már rendezvény szervezésben.
Elõnevezésrõl: Miért is adjam meg az elõnevezéshez a személyi igazolvány számomat? Híve vagyok az elõnevezésnek, meg is tettem volna ha nem kötelezõ mezõ.
Opcionálisan jó lenne felszállítás nélküli nevezési lehetõséget biztosítani, amit nehéz lenne ellenõrizni, és túlbonyolítaná a rendszert :D

Viszont eredmények, és képek még mindig sehol. :(

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,146 posts
Csudiba,hogy ki kellett hagynom. :( Remélem minél hamarabb meglesz a rugós tagom és valamelyikre majdcsak kijutok végre. Vagy megszán valaki egy kölcsön taggal! :D
A lényeg,hogy augusztusban Schladming megint! :D

tony11

tony11

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
Ja igen a felszállítást elfelejtettem mondani....
Tényleg gáz volt szombaton!
Az volt sztem a baj,hogy mint halottam kb. 10en csináltak elõregisztrállást neten, és nem lehetett pontosan tudni,hogy szombaton mennyien neveznek!
És ha aznap derül ki,hogy 150-200fõ lesz összesen akkor elég nehéz már +autót szerezni!
Ebbõl okulva legközelebb mindenki regisztráljon elõ ha tudja,hogy megy a köv. versenyre és akkor sztem olajozottabban fog mûködni!
Pl. vasárnap már kicsit pörgõsebb volt a dolog, mert ha jól tudom 5-6 kocsi volt már............
Ja és a célba ki lehetett volna tenni 1-2 céltáblát mert kb. minden 2-ik befutó kérdezte,hogy hol a cél és betekert a sziklapusztába:)

DCCC

DCCC

vendég

• fórumtag
  • 80 posts
Valóban jó verseny volt a hétvégén, legrosszabb a por volt, na meg a felszállítás....vasárnap reggel már 100 felett volt a regisztráltak száma, igazán lehetett volna még felkérni szállító kocsit, szerintem lett volna rá keret a szervezõknek.