Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11827 hozzászólás a témában

Marcellus

Marcellus

vendég

• fórumtag
  • 96 hozzászólás
Huhh, így elsõre kemény volt a pálya nekem.
Nem is nézett ki annyira durvának, de rutintalanságom miatt a jo mély homokban mindíg pereceltem.
Sokat kell még tanulnom, nagyon sokat ;)
:'(

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

úgy néz ki, mintha egy nagyon minimális a -repüléshez képest- ellenívbe érkezne

Majdnem jó... :-\

Nem ellenívbe, hanem síkra - tehát kiakadt.Egyébként ilyen sebességgel ezzel szinte semmit nem lehet kezdeni, vagy megfogod vhogy vagy nem.

Zsuzsi ha kõ vmi rugó akkor gyorsba azt az SMSt mert holnap még tudok rendelni Livignóra...

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Szálláslehetõség lesz valahol tokodon?
Üdv:Thy

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
úgy néz ki, mintha egy nagyon minimális a -repüléshez képest- ellenívbe érkezne, az elsö kerék meg már jóhelyre...
vagy nem jó tempóban ment rá(ez elehtséges???) vagy pedig már böven túl is szállta azt a valamit.

Marcellus

Marcellus

vendég

• fórumtag
  • 96 hozzászólás
Jó nagy bukás volt. Valaki el tudná mondani, mitõl pattan el a bacaj háta egy ugratás utáni földreérkezéskor, és ki lehet-e védeni egy ilyet?

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Ket eselyes no meg van, harmadikrol nem tudok, ugyhogy ha mindketten eljonnek, akkor is jo eselyed van a bronz eremre ;) ;)

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás
Hi,

Dalma, Zsófi VK, Zsuzsi dolgozik. Indul valaki "lány" vagy 10 perces idõvel megszerezhetm az elsõ érmem ? ;D

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Zsolo!

Remélem a többeik jól vannak és tovább már nem fogyatkozik indulóink létszáma! Lányok? Tasi? Ügyes mindenki?

Amúgy este végre megnéztük a tagot és puha bele a 600-as. Este tartok majd 1 körkérdést, kinek van felesleges nagyobb. Aztábn majd üzenek mi a vége.

:-*

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Ez most komoly? a végét tekintve? végre kijut 1 ilyen helyre Andris és hazavágja magát???? :'( :'( :'( :'( :'( :'( ha találkoznál vele, részvétem...

Ilyennel nem viccelek. Mindenki - beleértve Andrást is - azon csodálkozik, hogy ennyivel megúszta (a videó _NINCS_ gyorsítva).

A pályák iszonyatosan durvák, de a fiúk-lányok élvezik a lehetõséget. Rövidesen tolok fel képeket a dalmaMagra (http://www.dalmamag.hu).

bob29

bob29

vendég

• fórumtag
  • 116 hozzászólás
Xaxtok!
Holnap reggel kiszalagozzuk a pályát így dél kõrnyékére komplett a dolog! Remélem az ídõ kegyes lessz hozzánk nem úgy mint ez elõzõ versenyeken! Mi megint megteszünk mindent a ti érdeketekben hogy jól érezzétek magatok !Sok szeretettel várunk mindenkit!
Tokod Team

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
És a szekszárdiaktól azt hallottam, hogy okt. 9-10-én terveznek évadzáró extra mókát! Én már nagyon várom :P

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Ez most komoly? a végét tekintve? végre kijut 1 ilyen helyre Andris és hazavágja magát???? :'( :'( :'( :'( :'( :'( ha találkoznál vele, részvétem...

Néhányan már holnap kiköltözünk Tokodra. Remélem nagyon jó lesz! Természetesen a versenyt megint kihagyom mert vasárnap dolgoznom kell.... de addig legalább tesztelem az új tagomat!

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
Néz, elképed, sajnál...

ftp://dalmamag.hu/blogspace/dalmamag/upload/2004/lesgets/szekelyandras/szekely_andras_crashes.avi

(1db kulcscsont törés)

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
na ki jön Tokodra?

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Sziasztok!!

FIGYELEM DH verseny KOMLÓN!!!!!!!

Pannon Kupa DH IV. forduló

2004. szeptember 19. vasárnap 13 óra

Helyszín:    Komló – Kökönyösi városrész-a „Hétásónál” (Pécs felõl a Komló táblánál jobbra)

Kategóriák:    Profi, Profi Junior, Hobbi, Nõi, Gyerek (14 év alatt)
Nevezési díj:    700 Ft Gyerekeknek ingyenes!!!

Edzés és nevezés: 2004. szeptember 18. szombat 13-18 h-ig és a verseny napján 9-12 h-ig
A versenyen a bukósisak használata kötelezõ, minden induló saját felelõsségére indul.
Versenyrendezõ: DÖKE-„Mikrobike” MTB Szakosztály

INFORMÁCIÓ: 30/650-6972, 20/4342-733 Email: ferenc_nagy@mailbox.hu
SZÁLLÁS: 72/481-652 (kollégium)

Minden érdeklõdõt és versenyzõt sok szeretettel várunk!!

Üdv: Chicken

Sick

Sick

vendég

• fórumtag
  • 77 hozzászólás
Az elmúlt hét vége felé jártam a Mátra DHOB pálya nyomvonalán, és szomorúan láttam hogy a szalagozás (már amennyi volt) az ott van hagyva ahogy volt. A szervezõknek nem kellene gondoskodni az összegyûjtésérõl vagy mi?? (Ha közben megtörtént nem szóltam).
Két hete ottvan!!! >:(
A területen találkoztam egy erdésszel, aki azt mondta hogy a versenyt nem szabadott volna megrendezni, mert nem volt rá engedély (ezt én is csak hallottam! - állítólag óriási leb*szást kapott a fõnökétõl). Igaz ez?
Hát ezek után nem csodálkozom, hogy az erdészek a pokolba kivánják a ridereket. Ezt nem így kellene. Sajnos. :-\

bob29

bob29

vendég

• fórumtag
  • 116 hozzászólás
Xaxtok bringások!
Természetesen szombaton Tejesen kiszalagozott pálya vár itt mindenkit ! Persze csak pénteken lessz kiszalagozva a pálya nehogy a helyi faszagyerekek szétbarmolyák és feleslegesen dolgoznánk! Ha még esetleg valaki érdeklõdne az a Dalmamagon megtalálja a kiírást a versenyrõl! Illetve e-mail pataki@juropnet.hu vagy bob29@freemail.hu érdeklõdhet!
Pátok!

Marcellus

Marcellus

vendég

• fórumtag
  • 96 hozzászólás
Van a tokodi versenynek weboldala?
Szombaton már lehet gurulni?

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

Xaxtok!
Örömhír a Tokodra készülöknek hogy a pálya kész ! A láncnélküli verseny iránya,de mégis más! Szerintem trükkõs lett! Sok szeretettel várunk mindenkit!

és szolgáljon ez példaként ez az olyan szervezõknek, akik az edzés napján még készítik a pályát.

...itt meg még van egy hét :P

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
grrr...már várom.