Udv!
Vegre elkeszul a gepem... Pecsen sokan gerjednek mar... Rank tuti szamithattok!
Udv: Kokkk
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

DH/4X/DS versenyek
Indította
Major
, 2004. január 04. 13:02
Írta 2004. szeptember 21. - 09:29

Írta 2004. szeptember 21. - 07:42

Írta 2004. szeptember 20. - 11:59

Hali
Na szekszárd, október 9-10-én lesz. Szállásra már lehet elõzetes igényt benyújtani.
Ha lehet tervezzetek úgy hogy autóval kell kimenni a pályához mert nem biztos hogy most lesz nagy autóm. De ha lehet akkor a gyermektábort megpróbálom lezsírozni és akkor helyben van a pálya.
Szekszárd, Pannon Kupa utolsó forduló, OKTOBER 9-10
Üdv Pupák
Na szekszárd, október 9-10-én lesz. Szállásra már lehet elõzetes igényt benyújtani.
Ha lehet tervezzetek úgy hogy autóval kell kimenni a pályához mert nem biztos hogy most lesz nagy autóm. De ha lehet akkor a gyermektábort megpróbálom lezsírozni és akkor helyben van a pálya.
Szekszárd, Pannon Kupa utolsó forduló, OKTOBER 9-10
Üdv Pupák
Írta 2004. szeptember 20. - 11:57

Sonka Zsuzsi: miért lennék lassabb? Tokodon lehet, de pl. Zágrábban nem hinném! 
Mindenesetre kényelmesebb egy traktorral suhanni lefelé, mint egy elöl 80mm hátul merev géppel! Ezért már megéri váltani.

Mindenesetre kényelmesebb egy traktorral suhanni lefelé, mint egy elöl 80mm hátul merev géppel! Ezért már megéri váltani.
Írta 2004. szeptember 20. - 06:57

Sziasztok!!
Nagyon köszönjük mindenkinek, aki eljött Komlóra.
Egyébként összesen 41 indulónk volt. Az erdeménylisát megcsinálom és felteszem ide,de ímélen is el tudom küldeni. Aki csinált képet, kérem küldjön párat a jobbakból(hcsibe@mailbox.hu)!!!
Szexárdon találkozunk!
Máriónak és minden balesetesnek jobbulást kívánok!!!
Üdv: Chicken
Nagyon köszönjük mindenkinek, aki eljött Komlóra.
Egyébként összesen 41 indulónk volt. Az erdeménylisát megcsinálom és felteszem ide,de ímélen is el tudom küldeni. Aki csinált képet, kérem küldjön párat a jobbakból(hcsibe@mailbox.hu)!!!
Szexárdon találkozunk!
Máriónak és minden balesetesnek jobbulást kívánok!!!
Írta 2004. szeptember 19. - 20:54

Zsér!
Addigra remélem öszerakom magam!!
ha nem akkor meg videjózok,meg csinálok pár képet a versenyröl!
Addigra remélem öszerakom magam!!
ha nem akkor meg videjózok,meg csinálok pár képet a versenyröl!
Írta 2004. szeptember 19. - 20:36

Írta 2004. szeptember 19. - 20:08

Köszönöm Zsuzs!!!
Igen jó volt,de vannak gondok még vele!Bár már tavaj is uaz volt,nem igazán tudom igy elmondani egy ut szeli ketté a pályát és ott nem egyenesen folyt hanem kicst "visza"kell tekerni ez kb 3mpmindenkinek.
Meg került bele egy nagy letörés,itt nem sokan próálkoztak.Ne öszeségében jóó pálya volt!!
Szexi mikor???Hol???
Igen jó volt,de vannak gondok még vele!Bár már tavaj is uaz volt,nem igazán tudom igy elmondani egy ut szeli ketté a pályát és ott nem egyenesen folyt hanem kicst "visza"kell tekerni ez kb 3mpmindenkinek.
Meg került bele egy nagy letörés,itt nem sokan próálkoztak.Ne öszeségében jóó pálya volt!!
Szexi mikor???Hol???
Írta 2004. szeptember 19. - 19:35

Írta 2004. szeptember 19. - 19:31

hej!
voltunk komlón dhn
Tecet nagyon csak velem volt ki gond!
Chicken kosz mindent!!!Meg a többi segítQkész embernek!!!!!
Ez volt:
jó volt tegnap,bejártam párszór,teccet találtam mindenhol szimpatikus ívet.
ma verseny 10körül Pappal meg a Tasival megyünk egy próbakört,jól eltaláltam a ritmust mindenhol,erre kisebb letörés,nincs meg a tegnapi nyom amin jönnék
késö volt már teljes tompitás nélkül állal vágodok a földbe.
kis eszmélet vesztés,de nem komoly,fölkelek,megyem még a többiek után
Papp megáll valamit kérdez,erre csak morogni tudok,állam vérik meg kicsit kiljebb áll a csont mint szokott...
mondja hogy rakjuk visza hát kis szarozás,aztán levágtam magamnak egyet,kicsit megszédültem meg leizzadtam de visza ugrott kis ropogás közepette!! Nagyobb gond elhárítva,most nézem a csuklóm,gyanusan lóg,meg nem reagál,kicsit "viszaraktam",hát aszittem eltört,meg mondta az ottani orvos hogy ez bizony eltört,na versenyrQl enyit kötözés aztán lassan haz itthon koörházban röngen nincs baja csak ficam volt de nem tört el.
A bordám viszont lehet megrepedt,oda még a héten megyek,ohgy mi van!?Az akkor jött elQ amikor a kocsiban levettem a védöt,azóta sem mult el,de ott aztmondták hogy csak a borda közti izom rándult meg mocskosul....
szóval velem ez volt a hétvégén.
Remélm Ti jobban töltöttétek!
Két hét és ride!!!
voltunk komlón dhn
Tecet nagyon csak velem volt ki gond!
Chicken kosz mindent!!!Meg a többi segítQkész embernek!!!!!
Ez volt:
jó volt tegnap,bejártam párszór,teccet találtam mindenhol szimpatikus ívet.
ma verseny 10körül Pappal meg a Tasival megyünk egy próbakört,jól eltaláltam a ritmust mindenhol,erre kisebb letörés,nincs meg a tegnapi nyom amin jönnék
késö volt már teljes tompitás nélkül állal vágodok a földbe.
kis eszmélet vesztés,de nem komoly,fölkelek,megyem még a többiek után
Papp megáll valamit kérdez,erre csak morogni tudok,állam vérik meg kicsit kiljebb áll a csont mint szokott...
mondja hogy rakjuk visza hát kis szarozás,aztán levágtam magamnak egyet,kicsit megszédültem meg leizzadtam de visza ugrott kis ropogás közepette!! Nagyobb gond elhárítva,most nézem a csuklóm,gyanusan lóg,meg nem reagál,kicsit "viszaraktam",hát aszittem eltört,meg mondta az ottani orvos hogy ez bizony eltört,na versenyrQl enyit kötözés aztán lassan haz itthon koörházban röngen nincs baja csak ficam volt de nem tört el.
A bordám viszont lehet megrepedt,oda még a héten megyek,ohgy mi van!?Az akkor jött elQ amikor a kocsiban levettem a védöt,azóta sem mult el,de ott aztmondták hogy csak a borda közti izom rándult meg mocskosul....
szóval velem ez volt a hétvégén.
Remélm Ti jobban töltöttétek!
Két hét és ride!!!
Írta 2004. szeptember 19. - 19:10

Örülök, hogy örülsz kedves KgAdam
Szerintem a traktorral lassabb leszel.
Sajnálom, hogy jövõre 1 Tokod lesz, de legalább lesz! Jó lenne eljutni a versenyre is akkor majd... nem csak a gyakorlásra.

Sajnálom, hogy jövõre 1 Tokod lesz, de legalább lesz! Jó lenne eljutni a versenyre is akkor majd... nem csak a gyakorlásra.
Írta 2004. szeptember 18. - 20:21

Írta 2004. szeptember 18. - 20:12

Xaxtok bringások!
Sajnos jövöre csak egy Tokodi verseny lessz de az nagy durranás lessz! (ennél is nagyobb!!!) Remélhetõleg az elhúzodott eredményhírdetés nem szegi senki kedvét abba hogy itt legyen! Szekszárdra mi is készülünk megláttyuk mi lessz belölle!!!!!!!
Üdv: Tokod Team
Sajnos jövöre csak egy Tokodi verseny lessz de az nagy durranás lessz! (ennél is nagyobb!!!) Remélhetõleg az elhúzodott eredményhírdetés nem szegi senki kedvét abba hogy itt legyen! Szekszárdra mi is készülünk megláttyuk mi lessz belölle!!!!!!!
Üdv: Tokod Team
Írta 2004. szeptember 17. - 16:59

Írta 2004. szeptember 17. - 10:24

Hát Tokod ismét nagyon tetszett! Örülök a negyedik helynek, bár ha az a kicsúszás nem lett volna, még inkább örülnék, de sebaj!
Úgy döntöttem, hogy jövõre komolyabban nekiállnék a dhzásnak (ha már idén ilyen biztatóak az eredmények) és építek egy taraktort én is. A szezonban még továbbra is a Pxemmel fogok nyomulni, de talán jövõ ilyenkorra már jó 150-170 mm rugóút lesz a fenekem alatt.
Komlót én is kihagyom - inkább a jövõ heti Bókay kerti 4x-ra edzegetek a pályán, de Szekszárdon ott leszek. Tényleg, mikor várható ezügyben valami infó?
Ja, és örülök, hogy Tokodon megint egy rakás jófej emberrel dumálhattam/ismerkedhettem meg (Kertai Szabolcs, Kroó T., Vinnie, Sonka Zs., Palmi...és még egy raklap ember). Köszi mindenkinek a szuper 7végét! :-*
Úgy döntöttem, hogy jövõre komolyabban nekiállnék a dhzásnak (ha már idén ilyen biztatóak az eredmények) és építek egy taraktort én is. A szezonban még továbbra is a Pxemmel fogok nyomulni, de talán jövõ ilyenkorra már jó 150-170 mm rugóút lesz a fenekem alatt.
Komlót én is kihagyom - inkább a jövõ heti Bókay kerti 4x-ra edzegetek a pályán, de Szekszárdon ott leszek. Tényleg, mikor várható ezügyben valami infó?
Ja, és örülök, hogy Tokodon megint egy rakás jófej emberrel dumálhattam/ismerkedhettem meg (Kertai Szabolcs, Kroó T., Vinnie, Sonka Zs., Palmi...és még egy raklap ember). Köszi mindenkinek a szuper 7végét! :-*
Írta 2004. szeptember 17. - 09:48

Gyertek a komlói DH-ra !!!!!!
Most vasrárnap 13 órakor kezdünk!!
Helyszín: Komló-Kökönyösi városrész, a Hét ásónál jobbra.
info: 30/4748-702 és 20/4342-733
Most vasrárnap 13 órakor kezdünk!!
Helyszín: Komló-Kökönyösi városrész, a Hét ásónál jobbra.
info: 30/4748-702 és 20/4342-733
Írta 2004. szeptember 17. - 08:00

Tibike, ami van azt kell szeretni... régebben nem voltál ennyire válogatós! >

Írta 2004. szeptember 16. - 23:03

Ayszem mi is ugy érünk le hogy csak vasárnapra idoéro lesz a bemelegító kor aztán rákenroll!!!
hobbi ban támadunk aszem!!
Remélem tudok indulni nem esik szét addig semmim!
Ha mégis akkor remélem sikerül egy jó videót öszehozni a versenyrQl!!!
hobbi ban támadunk aszem!!
Remélem tudok indulni nem esik szét addig semmim!
Ha mégis akkor remélem sikerül egy jó videót öszehozni a versenyrQl!!!
Írta 2004. szeptember 16. - 22:18

Írta 2004. szeptember 16. - 19:16

várni a sorodra, és kedvetlenül nyomni
Akkor itt van a baj. Velem meg olyan nem volt, hogy ne lett volna kedvem egy jot versenyezni egy jo palyan. Ott kezdodnek a bajok ha a palya... :-X