Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

DH/4X/DS versenyek
Indította
Major
, 2004. január 04. 13:02
Írta 2004. október 05. - 12:06

Írta 2004. október 05. - 11:35

Vinnie! Mondhatom, hogy meghibbantál? Motor? Inkább nem is írom le mi jár a fejemben... el tudod azt te gondolni szerintem :-X
Írta 2004. október 05. - 10:08

Szevasztok!
Fuvart keresek Szexárdról Bpre vasárnap a verseny után. 1fõ + némi csomag.
Ha valakinél van hely pls dobjon mailt a berenyizs@dalmamag.hu -ra.
Üdv
Zsolo
Fuvart keresek Szexárdról Bpre vasárnap a verseny után. 1fõ + némi csomag.
Ha valakinél van hely pls dobjon mailt a berenyizs@dalmamag.hu -ra.
Üdv
Zsolo
Írta 2004. október 04. - 16:05

vonattal vki szexire?
esetleg szombati pesti kocsiban ha lenne hely én dunaújvárosban szállnék be, az útba esik jövet-menet takarékszövetkezet...
esetleg szombati pesti kocsiban ha lenne hely én dunaújvárosban szállnék be, az útba esik jövet-menet takarékszövetkezet...
Írta 2004. október 04. - 13:54

Vinnie: mi ez a nagy kiárusítás? Csak azt ne mond, hogy ennél is jobb gépet akarsz összerakni!
Bár, ha ez egy Intense M1 lenne... ;D
M1? Kell a francnak, akkor már M3 ;D De nem, ha már bicó, akkor nekem a mostani a tökély, nem cserélnék semmit.
Nem építek jobb gépet (nem is nagyon tudnék), más gép az lesz, de azon hajtás is van, nagyobb a hangja és falja a benzint

Írta 2004. október 04. - 13:45

Vinnie: mi ez a nagy kiárusítás? Csak azt ne mond, hogy ennél is jobb gépet akarsz összerakni!
Bár, ha ez egy Intense M1 lenne... ;D

Írta 2004. október 04. - 13:32

Én megyek szurkolni Szexárdra....
Vinnie: Balázsék-Yociék jönnek?
Még azt sem tudom hogy én megyek-e! ;D Bicózni már tuti nem.
De ha itt inkább a "Balázsék-Jodáék"-ra gondolsz, õk mennek
Te gondolatolvasó vagy

köfi!
Írta 2004. október 01. - 22:10

Október 3. Vasárnap Debrecenben MTB Street contest! Gyertek!!! Bõvebb info www.ride.hu
Írta 2004. október 01. - 20:36

Én megyek szurkolni Szexárdra....
Vinnie: Balázsék-Yociék jönnek?
Még azt sem tudom hogy én megyek-e! ;D Bicózni már tuti nem.
De ha itt inkább a "Balázsék-Jodáék"-ra gondolsz, õk mennek

Írta 2004. október 01. - 16:12

Írta 2004. október 01. - 13:57

Annyi biztos, hogy a tokodi láncnélkülin egy ilyen bringájú vékony magas srác lett az elsõ a junioroknál és jobb idõt ment a férfi elsõ helynél.
A mostani Tokodon is láttam, de nem tudom az eredményét. Ha róla van szó, akkor azt kell mondjam rendesen küldi a srác! Még ha esetleg nagy is az arca, bár errõl nem tudok nyilatkozni.
A mostani Tokodon is láttam, de nem tudom az eredményét. Ha róla van szó, akkor azt kell mondjam rendesen küldi a srác! Még ha esetleg nagy is az arca, bár errõl nem tudok nyilatkozni.
Írta 2004. október 01. - 13:10

ezt egy repülõ rovarnál/gyümölcsnél már láttuk... :
igaz.
de most már télleg ON.

igaz.
de most már télleg ON.
Írta 2004. október 01. - 13:09

de a francnak hoz ide egy embert, aki bizonyítja h igen, mégis.... >
:-X
idehoz egy embert?
szerinted meddig tart beregelni egy másik nicket? :-X
Írta 2004. október 01. - 11:08

Írta 2004. október 01. - 10:57

jobban végiggondolva ja 
:-X
na mind1, nagy az isten állatkertje (de alacsony a kerités)
ON

na mind1, nagy az isten állatkertje (de alacsony a kerités)
ON
Írta 2004. október 01. - 10:12

hehe..szerinted?? ;D
Mondjuk nem törvényszerûség, de aki versenyszerûen sportol valamit és mondjuk eredményeket is elér, az általában jól ért az adott dolog technikai hátteréhez..de legalábbis jobban, mit ez a srác.... ;D Nagyon meg lennék lepve, ha kiderülne, hogy profiról van szó..
Mondjuk nem törvényszerûség, de aki versenyszerûen sportol valamit és mondjuk eredményeket is elér, az általában jól ért az adott dolog technikai hátteréhez..de legalábbis jobban, mit ez a srác.... ;D Nagyon meg lennék lepve, ha kiderülne, hogy profiról van szó..
Írta 2004. szeptember 30. - 22:36

srácok.
nagyon kiváncsi lettem.
szal, van egy kedves fórumtársunk, aki beszél mindent.
szoktak a versenyeken sûrün résztvevõ itteni kartársak látni egy author exe-t egy black telóval? látták már nyerni, vagy dh ob 3. helyezettként tudnak róla? mert mióta erre rákérdeztünk, eltünt(szerencsére!!) csak most jött vki bizonyítani h igaz...
szal tud róla vki vmit?
köcce.
nagyon kiváncsi lettem.
szal, van egy kedves fórumtársunk, aki beszél mindent.
szoktak a versenyeken sûrün résztvevõ itteni kartársak látni egy author exe-t egy black telóval? látták már nyerni, vagy dh ob 3. helyezettként tudnak róla? mert mióta erre rákérdeztünk, eltünt(szerencsére!!) csak most jött vki bizonyítani h igaz...
szal tud róla vki vmit?
köcce.
Írta 2004. szeptember 30. - 17:06

Írta 2004. szeptember 30. - 15:53

Hali! Vasárnap mi is megtámadjuk Szekszárdot! Legalább 6an megyünk és elõre lefoglaljuk a hobbi lista utolsó pár helyét.
:'( Egy kérés: Ha valakinek van komlói képe, legyenszíves szólni, illetve feltenni.
A Komlós verseny jó volt, reméljük a mostani is az lesz. Üdv.: Füze ;D ;D ;D

Írta 2004. szeptember 29. - 23:06

ja aszem inditjuk a pécsi külonitményt! 
keight,mi is ottalszunk és eszméletvestésig buli!?!?
én már tuti nem bicozom szekszin,de majd késobb még jövök talán,nagymutter benszülött.

keight,mi is ottalszunk és eszméletvestésig buli!?!?

én már tuti nem bicozom szekszin,de majd késobb még jövök talán,nagymutter benszülött.