Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11827 hozzászólás a témában

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Azért én az usa-ban nem szomorkodnék egy saras szexi miatt, de más az értékrendünk ;)

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
hát. sajnálhatod is meg nem is.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
sajnalom,hogy nem lehettem ott...

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
;D jaja a magyarszékiek jók voltak :D
mi lett azzal a karton sörrel ami felment a futamnál? amikor felmentünk utána már nem volt ott 1 doboz sem ;D
("hozzuk a hulláákat, visszük a halottakaaat" ;D)

QKYQMBU

QKYQMBU

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
Elõször is gratula a Szexárdi pályaépítõknek.Szerintem jó munkát végeztek ::) .A sártengert és az essõt (aminek én örültem) kizárva a szervezés is jó volt, bár Magyarszéken jobb volt ;D ! Gratula a résztvevõknek na meg a Magyarszéki szurkolótábornak a fergetegpartiért. Itthon M.széken folytatták tovább (persze velem) Valaki kérte a Jeti számát 0670/2507121. Tasinak gratulálok,a Pupák meg megtanulhatna bringázni.A komlói szárazpályát imádó barátaimmal eggyütt.Ja különben a két csajszi (Dalma,Zsuzsi) többet produkált a start utáni 50 méterben, mint egy-két hobbista.gratula nekik. Összegezve nagyon jó volt a hétvége. Lessz még idén valahol verseny? Üdv.QKY :-\

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Kellemes móka volt szerintem. Ilyen gyors bringázósba átvedlést se mutatott még a csapat, mint szombat késõ du. Bár a sötét hamar megállj parancsolt, de azért a srácok simán (ismét) féklégtelenítésre használták fel a szabadidejüket. Történhetett ott bármi, addig nem volt nyugi, míg a nem megfelelõ dugattyút bele nem eszkábálták Palmi Hayesébe. (lehet, jogy jó fékek, csak gyõzd kivárni, míg megmutatja ezt az oldalát is...)
A sár az mókás volt :) ha 1X fenékre huppantál, nehéz volt onnan felállni. Nekem csak 2x jött össze, szerencsére. Bár sok idõmet elrabolta. És boldogító, hogy voltak olyan lelkes emberek, akik a pálya szélén áztak, csak hogy láthassák a sármenõket.

Asszem az idei mérleg a saras versenyek javára dõlt el... én mindenesetre nem bántam. Talán jövõre nem is lesz más 8) 8) és akkor néhány emberkével már végképp nem fogunk találkozni...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
még jó, hisz nem az utolsó helyrõl esett ki...
(zárójelben megjegyzem, az utolsó elöttirõl, persze önhibájából....)
(és olyat is mondott hogy nemtudja hogy jövõre fog e versenyezni ::) :P) én ezt megelõlegezem egy hatalmas NEM-re neki :P ;)
hisz h kresz oktatómat idézzem "ez olyan hogy ez is megvolt, bár semmi értelme. de már ezt is mondhatjuk, a forma 1 is megvolt."

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 hozzászólás

a forma1 viszont jó volt ;D

és Baumgartner megint meg volt magával elégedve ;D

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
Kicsit felemás hétvége lett az tény!Aki már szombaton lejött Szekszárdra az két pályán mehetett, mert szombaton még teljesen szárazban nagyokat ugorva 40-50nel tépve edzegethetett. A verseny napján viszont már a feltolás is mûvészet volt, mert többször megálltak a kerekek a sártól /bár ilyet lefelé is láttunk/. Lefelé pedig - nekem legalábbis - no kontroll volt. Persze sárgumival talán praktikusabb lett volna, de hát szegény ember vízzel fõz. Mindenesetre egész szezonban nem estem annyit, mint tegnap a futamon. Ennek ellenére remekül szórakoztam.

Ismét kiderült, hogy jófej emberkék járnak ide versenyezni. Azt viszont bunkóságnak tartom, ha valakinek hurrognak a helyezése miatt. Ennyi korrektség lehetne mindenkiben, hogy megtapsolja azt, aki aznap a pályán gyorsabb volt, függetlenül attól, hogy mit tart róla emberként...

Köszi Bulinak, meg Kolozsvári Tibinek, hogy megmentettek a MÁV vendégszeretetétõl, és köszi Pupáknak a jó hétvégét és pályát.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Zsolo: elm hozzám befér 1 ember felfelé, ha senki nem jelentkezik.

Köszi a fuvart!

A pálya sztem jó volt, kár hogy az esõ elmosta a versenyt :'(

Egyéb "élményimet" :-\ még próbálom megemészteni...

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Barmikor ;) ;D ;D ;D ;D

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
azaz! ;D egész éjjel nyitva.
fél óra múlva ott? ;D

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
mmm. tévé+mekdrájv. okés ;D

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Hajjajj :D :D :D Es raadasul MCDrive-os ;D ;D ;D

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
kinn az esõben? blõõee

különben is most nyílt egy új Mekó a közelünkben. ugye Poc? ;D ;D

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Valahogy igy ;D ;D ;D

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
otthon ültök, és nézitek azokat a vinnyogó fûnyírókat ahelyett, hogy kintlegyetek a friss levegõn? ejj. :)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás

a forma1 viszont jó volt

Tanusithatom ;D ;D ;D

Viszont a rendezok miatt lemaradtunk par esemenyrol, node sebaj... :D

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag