Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

DH/4X/DS versenyek
Indította
Major
, 2004. január 04. 13:02
Írta 2004. október 12. - 20:59

Azért én az usa-ban nem szomorkodnék egy saras szexi miatt, de más az értékrendünk

Írta 2004. október 12. - 20:48

Írta 2004. október 12. - 20:38

Írta 2004. október 12. - 19:32

;D jaja a magyarszékiek jók voltak 
mi lett azzal a karton sörrel ami felment a futamnál? amikor felmentünk utána már nem volt ott 1 doboz sem ;D
("hozzuk a hulláákat, visszük a halottakaaat" ;D)

mi lett azzal a karton sörrel ami felment a futamnál? amikor felmentünk utána már nem volt ott 1 doboz sem ;D
("hozzuk a hulláákat, visszük a halottakaaat" ;D)
Írta 2004. október 12. - 19:18

Elõször is gratula a Szexárdi pályaépítõknek.Szerintem jó munkát végeztek :
.A sártengert és az essõt (aminek én örültem) kizárva a szervezés is jó volt, bár Magyarszéken jobb volt ;D ! Gratula a résztvevõknek na meg a Magyarszéki szurkolótábornak a fergetegpartiért. Itthon M.széken folytatták tovább (persze velem) Valaki kérte a Jeti számát 0670/2507121. Tasinak gratulálok,a Pupák meg megtanulhatna bringázni.A komlói szárazpályát imádó barátaimmal eggyütt.Ja különben a két csajszi (Dalma,Zsuzsi) többet produkált a start utáni 50 méterben, mint egy-két hobbista.gratula nekik. Összegezve nagyon jó volt a hétvége. Lessz még idén valahol verseny? Üdv.QKY :-\

Írta 2004. október 12. - 16:42

Kellemes móka volt szerintem. Ilyen gyors bringázósba átvedlést se mutatott még a csapat, mint szombat késõ du. Bár a sötét hamar megállj parancsolt, de azért a srácok simán (ismét) féklégtelenítésre használták fel a szabadidejüket. Történhetett ott bármi, addig nem volt nyugi, míg a nem megfelelõ dugattyút bele nem eszkábálták Palmi Hayesébe. (lehet, jogy jó fékek, csak gyõzd kivárni, míg megmutatja ezt az oldalát is...)
A sár az mókás volt
ha 1X fenékre huppantál, nehéz volt onnan felállni. Nekem csak 2x jött össze, szerencsére. Bár sok idõmet elrabolta. És boldogító, hogy voltak olyan lelkes emberek, akik a pálya szélén áztak, csak hogy láthassák a sármenõket.
Asszem az idei mérleg a saras versenyek javára dõlt el... én mindenesetre nem bántam. Talán jövõre nem is lesz más 8) 8) és akkor néhány emberkével már végképp nem fogunk találkozni...
A sár az mókás volt

Asszem az idei mérleg a saras versenyek javára dõlt el... én mindenesetre nem bántam. Talán jövõre nem is lesz más 8) 8) és akkor néhány emberkével már végképp nem fogunk találkozni...
Írta 2004. október 12. - 07:51

még jó, hisz nem az utolsó helyrõl esett ki...
(zárójelben megjegyzem, az utolsó elöttirõl, persze önhibájából....)
(és olyat is mondott hogy nemtudja hogy jövõre fog e versenyezni :
) én ezt megelõlegezem egy hatalmas NEM-re neki

hisz h kresz oktatómat idézzem "ez olyan hogy ez is megvolt, bár semmi értelme. de már ezt is mondhatjuk, a forma 1 is megvolt."
(zárójelben megjegyzem, az utolsó elöttirõl, persze önhibájából....)
(és olyat is mondott hogy nemtudja hogy jövõre fog e versenyezni :

hisz h kresz oktatómat idézzem "ez olyan hogy ez is megvolt, bár semmi értelme. de már ezt is mondhatjuk, a forma 1 is megvolt."
Írta 2004. október 11. - 12:05

a forma1 viszont jó volt ;D
és Baumgartner megint meg volt magával elégedve ;D
Írta 2004. október 11. - 11:58

Kicsit felemás hétvége lett az tény!Aki már szombaton lejött Szekszárdra az két pályán mehetett, mert szombaton még teljesen szárazban nagyokat ugorva 40-50nel tépve edzegethetett. A verseny napján viszont már a feltolás is mûvészet volt, mert többször megálltak a kerekek a sártól /bár ilyet lefelé is láttunk/. Lefelé pedig - nekem legalábbis - no kontroll volt. Persze sárgumival talán praktikusabb lett volna, de hát szegény ember vízzel fõz. Mindenesetre egész szezonban nem estem annyit, mint tegnap a futamon. Ennek ellenére remekül szórakoztam.
Ismét kiderült, hogy jófej emberkék járnak ide versenyezni. Azt viszont bunkóságnak tartom, ha valakinek hurrognak a helyezése miatt. Ennyi korrektség lehetne mindenkiben, hogy megtapsolja azt, aki aznap a pályán gyorsabb volt, függetlenül attól, hogy mit tart róla emberként...
Köszi Bulinak, meg Kolozsvári Tibinek, hogy megmentettek a MÁV vendégszeretetétõl, és köszi Pupáknak a jó hétvégét és pályát.
Ismét kiderült, hogy jófej emberkék járnak ide versenyezni. Azt viszont bunkóságnak tartom, ha valakinek hurrognak a helyezése miatt. Ennyi korrektség lehetne mindenkiben, hogy megtapsolja azt, aki aznap a pályán gyorsabb volt, függetlenül attól, hogy mit tart róla emberként...
Köszi Bulinak, meg Kolozsvári Tibinek, hogy megmentettek a MÁV vendégszeretetétõl, és köszi Pupáknak a jó hétvégét és pályát.
Írta 2004. október 11. - 09:50

Zsolo: elm hozzám befér 1 ember felfelé, ha senki nem jelentkezik.
Köszi a fuvart!
A pálya sztem jó volt, kár hogy az esõ elmosta a versenyt :'(
Egyéb "élményimet" :-\ még próbálom megemészteni...
Írta 2004. október 10. - 22:30

Írta 2004. október 10. - 22:28

Írta 2004. október 10. - 21:54

Írta 2004. október 10. - 21:37

Írta 2004. október 10. - 21:32

kinn az esõben? blõõee
különben is most nyílt egy új Mekó a közelünkben. ugye Poc? ;D ;D
különben is most nyílt egy új Mekó a közelünkben. ugye Poc? ;D ;D
Írta 2004. október 10. - 21:09

Írta 2004. október 10. - 20:17

otthon ültök, és nézitek azokat a vinnyogó fûnyírókat ahelyett, hogy kintlegyetek a friss levegõn? ejj.

Írta 2004. október 10. - 20:08

a forma1 viszont jó volt
Tanusithatom ;D ;D ;D
Viszont a rendezok miatt lemaradtunk par esemenyrol, node sebaj...

Írta 2004. október 10. - 19:53

Írta 2004. október 10. - 19:45