Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11827 hozzászólás a témában

QKYQMBU

QKYQMBU

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
Csá Qmbu Peti(ROCSI)! Szerintem neked lenne nagy szükséged a tanulásra, emlékezz az SMS-re amit nekem írtál.Idézem:Elegem van az álandó 2.helyezésbõl.....Rocsi! Nagyon jól tudod, hogy az esõ , a sár az én bulim.Idén meg volt belõle elég ;D .Hiányzol a magyarszéki leltárból, meg különben is PINCEBULI hegyek! :D ;D :P .Más!: OAKLEY kesztyüt láttam a fûben ott,ahol mostuk a bringákat. KÖLYÖK8-nak üzenem.A ROCSI csak neked hiányzott és a ROCSIN kívül vagyunk még sokan. Meg kell próbálni, a startba még mindenki egyenlõ esélyekkel ál be-sok szerencsét a jövõben! Zsuzsa a (Rocsi) már dagadt volt mikor elhagyta az országot. Tudnád hogy mennyit tud enni, nem izgulnál az egésségéért.A megfázásról csak annyit, nekem sikerült! >:( NA csá QKY voltam! Ja! Jakesz jó bulit hagytál ki. Jetin igazán sokat mosolyogtam ;D :D !

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Rocsi: újjabb nagyseggût adtak nekünk az amcsik? ;D ;D Tekerjél sokat, attól, újra jó leszel...

Megfázás szerintem nem jellemzõ. Ha bekapcsolod ezt a funkciót magadon! :P

Télleg remek volt mind1ik versenyetek, én meg barom voltam, hogy csak 1 sarason indultam, pedig ott voltam az összesen... majd jövõre!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

Rocsikám! Nagyon sajnállak! Csak ne egyél gyorsétterembe, mert elhízol!
Jó lesz neked, mert mostan lesz ott nagy hó, ami itt nekünk nem adatik meg. Ha betemet 1 nagy hókupac, gondolj majd rám ;D

ki kell,hogy abranditsalak.itt meg kevesebb ho szokott esni,mint otthon.en meg mindig rovidnaciban orszagutizom,es meg izzadok is.lehet,hogy mar el is hiztam?!

kolyok8:
koszonom a gratulaciot.csak nem el fogsz indulni versenyeken?pecsieknel ez nem szokas...csak a Szechenyi teren szoktak versenyt ulni.cuccokat nezegetem,fel is tettem ket jo vetelt (Khs vaz, Fox telo) az aproba,de a kutyat nem erdekelte. magamnak viszont vettem egy szep orszagutit: http://www.bikemag.hu/gallery/album622

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás
Kesztyû is meglett 8).
Hány náthás ember lett szexi után ? Én elõrelátóan már megfázva mentem ;D

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Húúúú!

Majdnem elfelejtettem:
A Komlói csapat filmje letölthetõ a következõ oldalról:
www.sinco.hu

Köszönjétek JIM-nek a fõrendezõfilmproducernek!!!

Chicken

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Szasztok!

A lényeg: megvan a TASI PEDÁLJA !! A két kissrác hozta el "véletlenül" Szexirõl, de már nálam van és jövõ hét elején megkapja a Tasi! 8)
Gratula, minden versenyzõnek aki nyomult Szekszárdon, igazán kellemes lehetett. (én nem keveset röhögtem...) Mit szóltok a magyarszéki szurkoló-csapathoz?
Azon gondolkoztam, hogy a Pannon Kupa DH öt fordulóján (április 18., június 13., július 25., szeptember 19. és október10.) három alkalommal nyakig érõ sár volt. Képzelhetitek mennyivel nehezebb ilyenkor egy versenyt lebonyolítani.
Azért örülök, hogy összehoztuk, rengeteget dolgoztunk, sok-sok szabadidõt, pénzt és energiát áldoztunk rá, de úgy vélem megérte:
Tényleg sokan eljöttetek a szexárdi-magyarszéki-komlói versenyekre, és azért a visszhangok sem rosszak.

Ha a Pupák elküldte az eredménylistát, akkor feltesszük az öt forduló összetett értékelését. Kiváncsi vagyok összesen mennyi a létszám (meg, hogy én végülis akkor hányadik lettem).

Szeretném megköszönni valamennyi DÖKE-MTB Szakosztályi tagnak (+ a csajoknak: Adél, Anett, Eszter, Niki, Betti, Vera, Evelin) és támogatónak az önzetlen segítséget!!!!!

Chicken
:)

Ui.: Aki teheti, jöjjön el a Disorder 5. vetítésének valamelyik helyszínére. A pécsit mi szerveztük: 2004. október 19. kedd 19 óra Szívárvány Gyermekház.
A beugrõ csak 300 Ft lesz!! (lesz tombola is!!)

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Hy! Nem tudja valaki, ideén is lesz DowntownHighBP télen?

jakesz

jakesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 hozzászólás
Sziasztok!

Úgy néz ki minden bringás világot lát :)
Én tegnap jöttem haza Dániából.
Úgy volt hogy csak decemberbe jövök, de én nem bírtam volna enni még két hónapig azt a mocsok angol kenyeret :P
Szép hely de nem az én világom. Domb egy szálse. Nagy pusztaság az egész.... :-\
Sajnálom hogy lemaradtam Szexárdról :'( :'( :'(
Pedig úgy dagasztottam volna a sarat....
Mind1. Majd jövõre....
Tasival mi történt????

Legyetek jók és szobatiszták!!!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Üdv!

Hát, Rocsi, hiányoltunk Szexárdról... És gratula az eredményedhez... Jövõre velem is meg kell vívnod... ;D ;D ;D

Néha írj a Pécsieknek is...

És te nem tudsz küldeni haza cuccokat???

Kokkk

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Rocsikám! Nagyon sajnállak! Csak ne egyél gyorsétterembe, mert elhízol!
Jó lesz neked, mert mostan lesz ott nagy hó, ami itt nekünk nem adatik meg. Ha betemet 1 nagy hókupac, gondolj majd rám ;D

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

Mi jót csinálsz ottan Rocsi? És meddig maradsz?

apamnal vagyok latogatoban+dolgozok is neki.a terv fel evrol szol.szoval marcius kornyeken megyek haza, de ez meg valtozhat is.talan hamarabb. csakhogy Qki baratomnak legyen kitol tanulnia bringazni.

es ma egy ilyenben ultem :
http://www.fordvehic...om/2005mustang/
szoval,szerelmes vagyok bele. :-*

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás
Ezek szerint nem csak én keresek valamit, amit nme tudok, hogy hol van, pedig esküdni mernék, hogy láttam a nyitott csomagtartómban. :-\. Ha véletlenül valaki talált egy fekete Oakley kesztyût az sos írjon.

Zsolo: :'( :'( Milyet szeretne Dalma helyette?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
na akko jó volt!?
Tasit sajnálom,ha látjátok akkor van esetelg baráti áron egy zsér uj 646osom ;)

képek lesznak?kiváncsilnnék!!

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
szoval made in italy. aha

émmeg azt hittem elõször, hogy ezeket a bicikliket nem is lehet hajtani.

-angel-

-angel-

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
T'om, ez nem szép tõlem de szeretnék nektek ajánlani egy linket...:)

A hozzáfûzni valóm csak annyi, hogy jövõre a chain-less Tokodon ezzel a bringával nyomulok, hogy lássuk, nekem jó és télleg leleményes nép a magyar... ;)

http://chainless-bic...le/showimg.html

;D ;D ;D ;D

J és még: fogjunk össze páran (pl 100an) és vegyünk szemcsit:
http://www.alibaba.c...l_Sunglass.html

8) 8)
na pá!

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Tasi végre beszerzett SPD-t? Nem tartott sokáig... szegényke

QKYQMBU

QKYQMBU

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
A Rocsi-(Peti) igazábol tanulni ment ki az USA-ba,( hogyan kell gyorsan és jól megtanulni szlalomozni ill. dh-zni) ;D .Nekem személy szerint hiányzik, mert nincs kit baszogatnom! :'( ;D ,meg igazából edzõtársam és igen jó barátom.Az esõt én rendeltem Szexárdra mert kellett az eredmény az összesítéshez.Aki meg megfújta a Tasi SPD-jét az bassza meg az...... >:( .Eredménylista mikor lessz Szexárdról?Ja a magyarszéki szurkoló mag üdvözletét küdi az összes extremebikésnek!A felvitt dobozmennyiség elfogyott,még kevés is lett.Az üres dobozok beépítve egy eldobóba+2db teli valahol elásva a jövõ évre.Hátha kikelnek. Na csá mindenkinek QKY. :P

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
Én is pont emiatt élveztem! Dagasztottuk a sarat és közben nagyon jókat nevetgéltünk. Jobb lett volna, ha nem vacognak a fogaim, de hát minden nem lehet tökéletes. Mindenesetre sárgumi nélkül soha többet!

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Mi jót csinálsz ottan Rocsi? És meddig maradsz?

Köszi QKI, de ez ottan már csak a mókáról szólt. Ki mennyire fázott, mennyire volt elege és hasonlók. Leértünk és simán jöttünk volna még Dalmával - csak a feltolás okozott némi gondot... :-\ De az biztos, hogy végignevettük ;D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
én igen.
legalább lenne egy indokom végre hazajönni onnan :P :-X