Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11827 hozzászólás a témában

bob29

bob29

vendég

• fórumtag
  • 116 hozzászólás
Xaxtok!
Örömhír a Tokodra készülöknek hogy a pálya kész ! A láncnélküli verseny iránya,de mégis más! Szerintem trükkõs lett! Sok szeretettel várunk mindenkit!

fuckbkv

fuckbkv

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás

kiérsz a Havannára...

szép kis környék, ott valahogy 30 alá sosem adom...

de Havannán a fõutón van egy plus/penny/nemtommi, ott van egy lájtos 60 centis leugró... azt szeressük!

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
Amennyiben Te magad, vagy ismerõsöd szeretne indulni a Livigno -i VK futamon 2004. szeptember 11-ig (szombat) jelezd egy mailben nálam. Figyelem!!! A nevezés nem olcsó, az indulástól való visszalépést, a késedelmes nevezést és más ilyeneket keményen szankcionálják (legutóbb mikor ilyen történt 50.-CHF volt a díj (~8 200.-Ft)). A nevezéshez szükséges adatokat (név, egyesület, licensz száma, UCI kód, útlevél száma, szakág, kategória) küldjétek el a mailben.

(Aki már szólt, arra nem vonatkozik...)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Meg,ha nem tetszik, akkor megyek az ac-vel:)
az majd kimozogja a bénaságom:)

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
Thommey: én holnap 6-tól kint leszek. Ha tudsz gyere. Tegnap este még a Dalma is kijött a gyönyörû kis roastjával. A 26-i hétvégén meg nyomulunk a versenyen.

Egyébként mivel a telóm az utolsókat kezdi lehelni, és nem nagyon van pénzem venni egy komoly újat, ezért lehet, hogy én is inkább beruházok egy10-15000 pénzt valami komolyabb merevvillára. A tél közeledtével úgysem lesz már erdõzni idõm, a Bókai meg csak 20 perc.

Szerintem a Bókayhoz a legegyszerûbben úgy lehet kijutni, ha a Határ útnál ráállsz az Ady útra, mész rajta végig egyenesen (amíg el nem kanyarodnak róla a villamos sínek), metszed a sorompót, majd jobbkézrõl elmész a Stadion mellett (BOzsik), tovább egyenesen (itt már azt hiszem Csapó útnak hívják) kiérsz a Havannára, ott is egyenesen, majd a lakótelep túlfelén a keresztezõdésben tovább egyenesen a behajtani tilost figyelmen kívül hagyva és végül a buszmegálló után a magasfeszültségû vezetékek alatti keresztezõdésben is tovább egyenesen és egy 200 méter múlva látod a pályát balkéz felõl.

Tehát végülis a Határ úttól az Ady Endrén indulva egészen a pályáig nem kell letérni az egyenes irányról!

fuckbkv

fuckbkv

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
most erre csak azt tudom mondani, hogy a Bókay mostmár BMX pálya... a bmx-eseknek sincsenek telóik :) mondjuk merevvillával kissé fapados lesz.

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
ugyan, legalább jobban érzed a pályát 8) tudod skillépítés... ;D

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
KGADAM:most rakom össze a dirtgépet, úgyhogy irány a bókay:)
bár merevvillás lesz:(
Üdv:Thy

fuckbkv

fuckbkv

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
ezért cserébe megmutatod, hogy hol van j.hegyen az ördögorom, meg a SanFransisco!

vati

vati

vendég

• fórumtag
  • 44 hozzászólás
KÖSZIKE !! :-* :-*

fuckbkv

fuckbkv

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
hát, a legegyszerûbb az lenne, ha kinyitnál egy bp térképet, és megkeresed a 18.kerületet. Ott megtalálod rajta (elvileg).

Egy kicsit nehéz lenne elmagyarázni, de a legegyszerûbb, ha az Üllõi úton (Üllõi u. 475) benézel a Roto-bike-ba, õk el tudják magyarázni (ott van tõlük néhány utcára)

http://www.fsz.bme.h...kep/b34_200.jpg

U19-es mezõ, Margó tivadar, Fürst Sándor u. közötti zöld placc. Fölötte nem messze meg van a már említett, kezdõ útátugrások a Gödör téren.

Szívesen ;D

vati

vati

vendég

• fórumtag
  • 44 hozzászólás
Bocs én hülye vagyok de hol van ez a bókay-kert?? mert nagyon érdekelne

fuckbkv

fuckbkv

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás

csak pumpálással tudsz venni, mert nem nagyon van hely köztük tekerni.

ma reggel mentem elõször a pályán, és valszeg utoljára az elkövetkezõ 1 évben (jön az érettségi, szab. idõmben meg hegyre fogok menni sztem.) A rajtról nem tudtam elindulni, mert pont ott dolgoztak a munkások, csak kicsit odébb, de nekem sikerült végigpumpálva+tekerve végigszaggatni a pálya utolsó szakaszán :) és nem fullym van! És nem vagyok racer sem!

fuckbkv

fuckbkv

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
gondoltam, ide is belinkelem, hátha érdekell vkit.

http://web.axelero.h...orban/kepek.zip

bókay-kert képek, ma reggel nyomtam õket

bulldoglovas

bulldoglovas

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
Sziasztok! Nem tudja valaki véletlenül lesz Komlón mostanában verseny? ??? ???Nincs vki akitõl infot lehetne kapni??? ??? ??? Köszi :)

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
Rockmachine: igen a Bókay kert nagyjából kész van. A nagyjából azt jelenti, hogy tekerhetõ az egész pálya, de a második szakasz még nincs teljesen ledöngölve. Sokkal durvább mint a régi volt: az eljén van négy kb 6 méteres ugrató, majd egy nagyon hosszú fordító, két kisebb 4-5 méteres ugró, szûk döntött kanyar, majd az utolsó 50-100méteren egy rakás púp, amiket tulképp. csak pumpálással tudsz venni, mert nem nagyon van hely köztük tekerni. Szóval elég strapás. Az avatóverseny tényleg szept.26-27. hétvégéje!

bob29

bob29

vendég

• fórumtag
  • 116 hozzászólás
Xaxtok!
Na készül a pálya Tokodon! A láncnélküli irány,lendületes de a láncotok is kopni fog! Remélem nem fogtok csalodni ebben sem!
Üdv Tokod Team

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
bár szeptember 10-én lesz a diplomaosztóm, megpróbálok elmenni tokodra. (kölcsön elsõkereket szereznem kell, a roox-ban beálltak a csapágyak...)

rock machine

rock machine

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
úgy hallottam kész a bókay cross park és szeptember 25-26-án verseny lesz meg valamikor október végén is IGAZ EZ????????????????????????????????????

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Hali!
Helyzetjelentes A World gamesrol
Most folynak a dual kvalifikalok...
a dh kvali mar lement, es egyenlore Vole a 2. helyen varja a vasarnapi dontot. 3mp a hatranya,amit tutira le fog dolgozni:)
Na megyunk felvonozni:)
Udv:Thy