Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Please log in to reply
11827 replies to this topic

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,281 posts
Zsuzsi.
Hát az én esetemben fel nem merült, hogy iszonyatosat nyomtam ;D.

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,342 posts
A hüle munka miatt én csak vasárnap érek rá. Talán az idõmérõre le is érnék :)

Clio! ha ezen múlik, felõlem sokx lehetsz második. Én csak gyakorlok, az úgy is élvezetesebb, mint várni a sorodra, és kedvetlenül nyomni egy iszonyatot, hogy jobb legyél mindenkinél.

Bigcsocso

Bigcsocso

törzsvendég

• felfüggesztett
  • 467 posts
PANNON KUPA DOWNHILL 4. Forduló2004. szeptember 19. vasárnap 13 óra

Helyszín:    Komló – Kökönyösi városrész-a „Hétásónál” (Pécs felõl a Komló táblánál jobbra)

Kategóriák:    Profi, Profi Junior, Hobbi, Nõi, Gyerek (14 év alatt)
Nevezési díj:    700 Ft Gyerekeknek ingyenes!!!

Edzés és nevezés: 2004. szeptember 18. szombat 13-18 h-ig és a verseny napján 9-12 h-ig
A versenyen a bukósisak használata kötelezõ, minden induló saját felelõsségére indul.
Versenyrendezõ: DÖKE-„Mikrobike” MTB Szakosztály

INFORMÁCIÓ: 30/650-6972, 20/4342-733 Email: ferenc_nagy@mailbox.hu
SZÁLLÁS: 72/481-652 (kollégium)

MINDENKI JÖJJÖN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,281 posts
Hali,

Ezúton is szeretném megköszönni az ezüstöt minden lányzónak, aki nem tudott elindulni Tokodon. :)Nélkületek ez az érem nem jött volna létre ;).

Felszállítókat az isten áldja meg.

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,342 posts
Pupidzsóm! Te annak a Tasinak a tapasztalataira vágysz, aki lekési a rajtot a VB-n?? "Szerencsére" nem volt egyedül bénaságában, Mr. Szedõ Junior is vele tartott... Nem tudom miért nem figyeltek erre oda... így jártak.
Zsoloékkal beszéltem az elõbb, már Livignoba vannak. Ott is nagyon szar a pálya ;) , aszonták a 4cross pálya elég komolyra sikeredett. Eddig nem vágytam ki, de most, hogy iszonyat tökéletes minden a bringámon, így most nagyon vágyom oda. És valószinûleg ezért lehet az is, hogy a tokodi pálya nekem nagyon élvezetes volt, még a por ellenére is (télleg ez, mint a sár). Vagyis srácok a gépekkel van a gond!!!!!!!! :P :P :P Tessék átnézni õket!!!

A felszállítást a Kroó Offroad/DH teamnek köszönhetjük, akik elrabolták az én drága Palmimat 1 hét Schladmingozásra :'( :'( :'( :'( én meg kereshetem a pénzt az uram mulatozásaira :-X

Szekszárdra fel! Ottan lesz az évadzáró buli!

vendég_gibgab_*

vendég_gibgab_*
  • vendég
Hétvégén szeretnék menni Komlóra de senki nem jön az ismerõseim közûl, egyedül meg nem szeretnék vonatozni, ezért azt szeretném kérdezni nem-e férek be valahova szivesen beszálok a benzin pénzbe és az esetleges kiadásokba, vagy keresek vonatra utitársat(akat).
Elõre is kössz mindenkinek
üdv..Lazagab

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
héj!

mi pécsrõl jövünk remélem!kosci függõ!
meg indulnék is csak legyen féekm addigrea...
de ha más nem nézni segyíteni biztos jönvünk!!!
szállós?
occssó diák,amit máshol is lehet tapasztalni egy diákszállón!
de ha ne gond egy fl orát autózni pécsen va jó sok olcó hely!
aszán akor tekerhetünk is egyet!

Jabbar

Jabbar

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 posts
megy valaki Komlóra a hétvégén? milyen a pálya, vagy milyen szokott lenni? (durva/light stb) kolesz amit a dalmamagon "ajánlanak" mennyi/milyen?

köc :)

Marcellus

Marcellus

vendég

• fórumtag
  • 96 posts
Sziasztok.
Feldobtam a képeket a netre, de a nagy képek nem férnek fel, mert több megásak. Ha valaki magára ismer és kell a kép, írjon és elküldöm neki nagyban.

http://marcellus.fw....0912/index.html

Nagy_Dani01

Nagy_Dani01

vendég

• fórumtag
  • 126 posts
Hali

A szekszárdi verseny Október 9-10-én lesz. Bõvebb info hamarossan a szálláshely is lesz felrakva nem soká lehet még a héten.
A páylát kicsit felújitjuk Tasi Vb tapasztalatait is felhasználjuk a helyi adottsághoz igazítva.

Üdv Pupák

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
bob...így jólesz? ;D

>> Eredmények <<

bob29

bob29

vendég

• fórumtag
  • 116 posts
Hi
Urak ha valaki kér eredménylistát az küldjön e-mail címet is ! Valaki tudjahogy kell ide felrakni az eredménylistát? Kopasz vagyok hozzá!!!!!!!!
Pátok!

piet

piet

vendég

• fórumtag
  • 23 posts
naon kiraly volt a verseny!!!jövöre is ott leszek mind a kettö?? versenyen!csak az a por ne lett volna...de nagy buli volt megint..persze a TESCO-DH-t se hagyom ki..kiraly TESCO biciklijük volt...

mikor lesznek a kepek a neten?

szasztok!

üdv.piet, MóvarBikeTeam

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
bob29: nekem az ímélemre eltudnád küldeni az eredmémylistát? köszönöm.

Szekszárd? mikor? bõvebb infót hol tudok találni?

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Igen, mi csak szombaton voltunk ott. Sajnos nem tetszett a palya ( eddig ilyen tokodon nem volt ) ezert hazajottunk inkabb.
Tavasszal ha rendeztek versenyt, akkor ne ez legyen a nyomvonal. A sziklas resz tetszett. :)

A felszallitast igazabol nem ertem. Eddig arrol volt szo, hogy azert nincs felszallitas, mert nem lehet felmenni. Erre alaposan racafoltak hetvegen. Szerintem mindenki orulne neki, ha lenne felszallitas, es nem lenne nagy anyagi befektetes, foleg ha a nevezes nem 500, hanem 1000 forint lenne mondjuk. A +500 forintokbol kijonne a felszallitas.

Szekszardra gyertek ;)

bob29

bob29

vendég

• fórumtag
  • 116 posts
Xaxtok bringások!
Elsõsorban ELNÉZÉST szeretnék kérni az elhúzodott eredményhirdetésért! /Sajnos a technika ördöge ismét megviccelt/! Köszönnyük a magas részvételt meg a megértéseteket! Az eredménylistát bárkinek szivesen elküldöm. A porrol annyit hogy inkább ez mint nyakigérõ sarat!!!!!! 128 nevezõ volt ami ismétt rekordnak szánít ebbõl 8 szlovák volt! Köszönet a felszállításért de ezt nem mi szerveztük mert nincs rá keretünk !
Mégegyszert bocsesz az elhúzodott eredményhírderésért!
Üdv:Tokod Team

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
csáó.
na köbö most értünk haza tokodról 1 órája. hát elég furcsa, és egyben jó volt a pálya. viszonylag tekerhetõ volt, de az a NAAAAGY por ami ott volt. ejjha. :o
10 ceni mélyen ált mindenhol a por. ha eltoltak melletted egy babakocsit akkor a fél hegyet beborította a dzsuva.
Szállás kitûnõ volt. A hangulat is. Vole, Rob stb....csak szombaton voltatok kinn? ???

...kb ennyi. de mondjuk a felszállítást a hegyre azt megoldhatták volna :(

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Mr ZS!

hehehe

Lehetne kérni hasonló videót a DH pálya alján lévõ 3-as "lépcsörõl"? (esés nem kell, csak a technikára vagyok kiváncsi...)

Sajnos idegen tollakkal ékeskedek... A felvételt az egészségügyi osztag egyik vezetõje készítette, majd elment ápolni a felvétel "tárgyát". Se fényképezõgépem se kamerám (remélem ez rövidesen változik) viszont a dalmaMagon (http://www.dalmamag.hu) van kb 200 kép és még kb lesz is ennyi...

Jabbar

Jabbar

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 posts
kimentem tegnap Tokodra (sajna a versenyre nem tudtam/tudok menni). jó a pálya, csak iszonyat por van, van ahol bokáig lehet a finom porba süllyedni. sajnos nem tom, hogy hogy hivják a srácot, aki teherautóval felszállitást szolgáltatott, de örök hála neki! :-* könnyû a pálya, de vannak sumák kis kanyarok :D a profi kategória indulási zónája egy baráti kis sziklaszirtren van, na az elég finom!

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
Mr ZS!
Lehetne kérni hasonló videót a DH pálya alján lévõ 3-as "lépcsörõl"? (esés nem kell, csak a technikára vagyok kiváncsi...)
Köszike!