Zsuzsi.
Hát az én esetemben fel nem merült, hogy iszonyatosat nyomtam ;D.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

DH/4X/DS versenyek
Started by
Major
, 2004. January 04. 13:02
Posted 2004. September 16. - 11:52

Posted 2004. September 16. - 08:14

A hüle munka miatt én csak vasárnap érek rá. Talán az idõmérõre le is érnék 
Clio! ha ezen múlik, felõlem sokx lehetsz második. Én csak gyakorlok, az úgy is élvezetesebb, mint várni a sorodra, és kedvetlenül nyomni egy iszonyatot, hogy jobb legyél mindenkinél.

Clio! ha ezen múlik, felõlem sokx lehetsz második. Én csak gyakorlok, az úgy is élvezetesebb, mint várni a sorodra, és kedvetlenül nyomni egy iszonyatot, hogy jobb legyél mindenkinél.
Posted 2004. September 16. - 06:51

PANNON KUPA DOWNHILL 4. Forduló2004. szeptember 19. vasárnap 13 óra
Helyszín: Komló – Kökönyösi városrész-a „Hétásónál” (Pécs felõl a Komló táblánál jobbra)
Kategóriák: Profi, Profi Junior, Hobbi, Nõi, Gyerek (14 év alatt)
Nevezési díj: 700 Ft Gyerekeknek ingyenes!!!
Edzés és nevezés: 2004. szeptember 18. szombat 13-18 h-ig és a verseny napján 9-12 h-ig
A versenyen a bukósisak használata kötelezõ, minden induló saját felelõsségére indul.
Versenyrendezõ: DÖKE-„Mikrobike” MTB Szakosztály
INFORMÁCIÓ: 30/650-6972, 20/4342-733 Email: ferenc_nagy@mailbox.hu
SZÁLLÁS: 72/481-652 (kollégium)
MINDENKI JÖJJÖN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Helyszín: Komló – Kökönyösi városrész-a „Hétásónál” (Pécs felõl a Komló táblánál jobbra)
Kategóriák: Profi, Profi Junior, Hobbi, Nõi, Gyerek (14 év alatt)
Nevezési díj: 700 Ft Gyerekeknek ingyenes!!!
Edzés és nevezés: 2004. szeptember 18. szombat 13-18 h-ig és a verseny napján 9-12 h-ig
A versenyen a bukósisak használata kötelezõ, minden induló saját felelõsségére indul.
Versenyrendezõ: DÖKE-„Mikrobike” MTB Szakosztály
INFORMÁCIÓ: 30/650-6972, 20/4342-733 Email: ferenc_nagy@mailbox.hu
SZÁLLÁS: 72/481-652 (kollégium)
MINDENKI JÖJJÖN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Posted 2004. September 15. - 14:13

Hali,
Ezúton is szeretném megköszönni az ezüstöt minden lányzónak, aki nem tudott elindulni Tokodon. :)Nélkületek ez az érem nem jött volna létre
.
Felszállítókat az isten áldja meg.
Ezúton is szeretném megköszönni az ezüstöt minden lányzónak, aki nem tudott elindulni Tokodon. :)Nélkületek ez az érem nem jött volna létre

Felszállítókat az isten áldja meg.
Posted 2004. September 15. - 12:07

Pupidzsóm! Te annak a Tasinak a tapasztalataira vágysz, aki lekési a rajtot a VB-n?? "Szerencsére" nem volt egyedül bénaságában, Mr. Szedõ Junior is vele tartott... Nem tudom miért nem figyeltek erre oda... így jártak.
Zsoloékkal beszéltem az elõbb, már Livignoba vannak. Ott is nagyon szar a pálya
, aszonták a 4cross pálya elég komolyra sikeredett. Eddig nem vágytam ki, de most, hogy iszonyat tökéletes minden a bringámon, így most nagyon vágyom oda. És valószinûleg ezért lehet az is, hogy a tokodi pálya nekem nagyon élvezetes volt, még a por ellenére is (télleg ez, mint a sár). Vagyis srácok a gépekkel van a gond!!!!!!!!
Tessék átnézni õket!!!
A felszállítást a Kroó Offroad/DH teamnek köszönhetjük, akik elrabolták az én drága Palmimat 1 hét Schladmingozásra :'( :'( :'( :'( én meg kereshetem a pénzt az uram mulatozásaira :-X
Szekszárdra fel! Ottan lesz az évadzáró buli!
Zsoloékkal beszéltem az elõbb, már Livignoba vannak. Ott is nagyon szar a pálya

A felszállítást a Kroó Offroad/DH teamnek köszönhetjük, akik elrabolták az én drága Palmimat 1 hét Schladmingozásra :'( :'( :'( :'( én meg kereshetem a pénzt az uram mulatozásaira :-X
Szekszárdra fel! Ottan lesz az évadzáró buli!
vendég_gibgab_*
Posted 2004. September 14. - 18:57

Hétvégén szeretnék menni Komlóra de senki nem jön az ismerõseim közûl, egyedül meg nem szeretnék vonatozni, ezért azt szeretném kérdezni nem-e férek be valahova szivesen beszálok a benzin pénzbe és az esetleges kiadásokba, vagy keresek vonatra utitársat(akat).
Elõre is kössz mindenkinek
üdv..Lazagab
Elõre is kössz mindenkinek
üdv..Lazagab
Posted 2004. September 14. - 18:56

héj!
mi pécsrõl jövünk remélem!kosci függõ!
meg indulnék is csak legyen féekm addigrea...
de ha más nem nézni segyíteni biztos jönvünk!!!
szállós?
occssó diák,amit máshol is lehet tapasztalni egy diákszállón!
de ha ne gond egy fl orát autózni pécsen va jó sok olcó hely!
aszán akor tekerhetünk is egyet!
mi pécsrõl jövünk remélem!kosci függõ!
meg indulnék is csak legyen féekm addigrea...
de ha más nem nézni segyíteni biztos jönvünk!!!
szállós?
occssó diák,amit máshol is lehet tapasztalni egy diákszállón!
de ha ne gond egy fl orát autózni pécsen va jó sok olcó hely!
aszán akor tekerhetünk is egyet!
Posted 2004. September 14. - 17:08

megy valaki Komlóra a hétvégén? milyen a pálya, vagy milyen szokott lenni? (durva/light stb) kolesz amit a dalmamagon "ajánlanak" mennyi/milyen?
köc
köc

Posted 2004. September 13. - 22:17

Sziasztok.
Feldobtam a képeket a netre, de a nagy képek nem férnek fel, mert több megásak. Ha valaki magára ismer és kell a kép, írjon és elküldöm neki nagyban.
http://marcellus.fw....0912/index.html
Feldobtam a képeket a netre, de a nagy képek nem férnek fel, mert több megásak. Ha valaki magára ismer és kell a kép, írjon és elküldöm neki nagyban.
http://marcellus.fw....0912/index.html
Posted 2004. September 13. - 21:32

Hali
A szekszárdi verseny Október 9-10-én lesz. Bõvebb info hamarossan a szálláshely is lesz felrakva nem soká lehet még a héten.
A páylát kicsit felújitjuk Tasi Vb tapasztalatait is felhasználjuk a helyi adottsághoz igazítva.
Üdv Pupák
A szekszárdi verseny Október 9-10-én lesz. Bõvebb info hamarossan a szálláshely is lesz felrakva nem soká lehet még a héten.
A páylát kicsit felújitjuk Tasi Vb tapasztalatait is felhasználjuk a helyi adottsághoz igazítva.
Üdv Pupák
Posted 2004. September 13. - 19:35

Posted 2004. September 13. - 19:31

Hi
Urak ha valaki kér eredménylistát az küldjön e-mail címet is ! Valaki tudjahogy kell ide felrakni az eredménylistát? Kopasz vagyok hozzá!!!!!!!!
Pátok!
Urak ha valaki kér eredménylistát az küldjön e-mail címet is ! Valaki tudjahogy kell ide felrakni az eredménylistát? Kopasz vagyok hozzá!!!!!!!!
Pátok!
Posted 2004. September 13. - 16:38

naon kiraly volt a verseny!!!jövöre is ott leszek mind a kettö?? versenyen!csak az a por ne lett volna...de nagy buli volt megint..persze a TESCO-DH-t se hagyom ki..kiraly TESCO biciklijük volt...
mikor lesznek a kepek a neten?
szasztok!
üdv.piet, MóvarBikeTeam
mikor lesznek a kepek a neten?
szasztok!
üdv.piet, MóvarBikeTeam
Posted 2004. September 13. - 14:57

bob29: nekem az ímélemre eltudnád küldeni az eredmémylistát? köszönöm.
Szekszárd? mikor? bõvebb infót hol tudok találni?
Szekszárd? mikor? bõvebb infót hol tudok találni?
Posted 2004. September 13. - 11:16

Igen, mi csak szombaton voltunk ott. Sajnos nem tetszett a palya ( eddig ilyen tokodon nem volt ) ezert hazajottunk inkabb.
Tavasszal ha rendeztek versenyt, akkor ne ez legyen a nyomvonal. A sziklas resz tetszett.
A felszallitast igazabol nem ertem. Eddig arrol volt szo, hogy azert nincs felszallitas, mert nem lehet felmenni. Erre alaposan racafoltak hetvegen. Szerintem mindenki orulne neki, ha lenne felszallitas, es nem lenne nagy anyagi befektetes, foleg ha a nevezes nem 500, hanem 1000 forint lenne mondjuk. A +500 forintokbol kijonne a felszallitas.
Szekszardra gyertek
Tavasszal ha rendeztek versenyt, akkor ne ez legyen a nyomvonal. A sziklas resz tetszett.

A felszallitast igazabol nem ertem. Eddig arrol volt szo, hogy azert nincs felszallitas, mert nem lehet felmenni. Erre alaposan racafoltak hetvegen. Szerintem mindenki orulne neki, ha lenne felszallitas, es nem lenne nagy anyagi befektetes, foleg ha a nevezes nem 500, hanem 1000 forint lenne mondjuk. A +500 forintokbol kijonne a felszallitas.
Szekszardra gyertek

Posted 2004. September 13. - 08:57

Xaxtok bringások!
Elsõsorban ELNÉZÉST szeretnék kérni az elhúzodott eredményhirdetésért! /Sajnos a technika ördöge ismét megviccelt/! Köszönnyük a magas részvételt meg a megértéseteket! Az eredménylistát bárkinek szivesen elküldöm. A porrol annyit hogy inkább ez mint nyakigérõ sarat!!!!!! 128 nevezõ volt ami ismétt rekordnak szánít ebbõl 8 szlovák volt! Köszönet a felszállításért de ezt nem mi szerveztük mert nincs rá keretünk !
Mégegyszert bocsesz az elhúzodott eredményhírderésért!
Üdv:Tokod Team
Elsõsorban ELNÉZÉST szeretnék kérni az elhúzodott eredményhirdetésért! /Sajnos a technika ördöge ismét megviccelt/! Köszönnyük a magas részvételt meg a megértéseteket! Az eredménylistát bárkinek szivesen elküldöm. A porrol annyit hogy inkább ez mint nyakigérõ sarat!!!!!! 128 nevezõ volt ami ismétt rekordnak szánít ebbõl 8 szlovák volt! Köszönet a felszállításért de ezt nem mi szerveztük mert nincs rá keretünk !
Mégegyszert bocsesz az elhúzodott eredményhírderésért!
Üdv:Tokod Team
Posted 2004. September 12. - 22:55

csáó.
na köbö most értünk haza tokodról 1 órája. hát elég furcsa, és egyben jó volt a pálya. viszonylag tekerhetõ volt, de az a NAAAAGY por ami ott volt. ejjha.
10 ceni mélyen ált mindenhol a por. ha eltoltak melletted egy babakocsit akkor a fél hegyet beborította a dzsuva.
Szállás kitûnõ volt. A hangulat is. Vole, Rob stb....csak szombaton voltatok kinn? ???
...kb ennyi. de mondjuk a felszállítást a hegyre azt megoldhatták volna
na köbö most értünk haza tokodról 1 órája. hát elég furcsa, és egyben jó volt a pálya. viszonylag tekerhetõ volt, de az a NAAAAGY por ami ott volt. ejjha.

10 ceni mélyen ált mindenhol a por. ha eltoltak melletted egy babakocsit akkor a fél hegyet beborította a dzsuva.
Szállás kitûnõ volt. A hangulat is. Vole, Rob stb....csak szombaton voltatok kinn? ???
...kb ennyi. de mondjuk a felszállítást a hegyre azt megoldhatták volna

Posted 2004. September 12. - 19:16

Mr ZS!
hehehe
Lehetne kérni hasonló videót a DH pálya alján lévõ 3-as "lépcsörõl"? (esés nem kell, csak a technikára vagyok kiváncsi...)
Sajnos idegen tollakkal ékeskedek... A felvételt az egészségügyi osztag egyik vezetõje készítette, majd elment ápolni a felvétel "tárgyát". Se fényképezõgépem se kamerám (remélem ez rövidesen változik) viszont a dalmaMagon (http://www.dalmamag.hu) van kb 200 kép és még kb lesz is ennyi...
Posted 2004. September 12. - 11:42

kimentem tegnap Tokodra (sajna a versenyre nem tudtam/tudok menni). jó a pálya, csak iszonyat por van, van ahol bokáig lehet a finom porba süllyedni. sajnos nem tom, hogy hogy hivják a srácot, aki teherautóval felszállitást szolgáltatott, de örök hála neki! :-* könnyû a pálya, de vannak sumák kis kanyarok
a profi kategória indulási zónája egy baráti kis sziklaszirtren van, na az elég finom!

Posted 2004. September 11. - 18:47

Mr ZS!
Lehetne kérni hasonló videót a DH pálya alján lévõ 3-as "lépcsörõl"? (esés nem kell, csak a technikára vagyok kiváncsi...)
Köszike!
Köszike!