Hí All!
Tatabányán Október 30-án DH versenylesz. (SZOMBAT!)
Tudom nem egy nagy szám, de próbáljuk feldobni a pályát ugratókkal, kanyarokkal.
Például ilyenekkel:
http://www.bikemag.h...on/Imgp1459.avi
http://www.bikemag.h...mgp1465_002.avi
Infókat a rendezõség tud adni:
Rónai Ferenc - 34/339-948 v. 30/645-27-42
Pull
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

DH/4X/DS versenyek
Started by
Major
, 2004. January 04. 13:02
Posted 2004. October 20. - 11:24

Posted 2004. October 20. - 10:42

Na Qky, köszi, hogy elárultad titkunkat
Én azt hittem lány jön, aztán se. Meglepi
Csak azért aggódtam, mert friss élményeim vannak a Super Size Me után. Ha láttatok már borzasztóan kövér embereket! Amcsi gyorszabáldások.
Qky, neked 2 lurkód van, nem? Ne adj hülye tippeket szegény Rocsinak!
Olyan szépen sütöget a napocska, muszi elmenni mostan bicózni!

Csak azért aggódtam, mert friss élményeim vannak a Super Size Me után. Ha láttatok már borzasztóan kövér embereket! Amcsi gyorszabáldások.
Qky, neked 2 lurkód van, nem? Ne adj hülye tippeket szegény Rocsinak!
Olyan szépen sütöget a napocska, muszi elmenni mostan bicózni!
Posted 2004. October 20. - 00:39

ez nem az apro helye, de vegulis ez nem hirdetes.100ert tudok fox forx vanilla rl-t.zsir uj.125 mm mozgas.
kuki, van neked emailed?
ja, veletlenul betoppantal...
kuki, van neked emailed?
ja, veletlenul betoppantal...
Posted 2004. October 19. - 16:54

Csá Qmbu. Ismét én vagyok. Aszem rég baszogattuk egymást. Mint már írottam neked TELÓ!!! ügyben tényleg körülnézhetnél-nál-nül. Asszem a Sonka _Zsuzsi és közted valami lessz, nagyon aggodik a vonalaid miatt. Lehet, hogy nem szereti a dagadt bikéseket? Helyedben rástartolnék, mert igen jó alakja van ÉN tudom!-Szexárdon véletlenül betoppantam a NÕI zuhanyzóba. Hát szivesen lennék a barátja!!!
;D MÁS:-Jakesznak üzenem NEMTOM! Erröl inkább a PUPÁKÉKAT kérdezd, nekem is kellene(Pannon kupa),de úgytudom szarul.-(vicceltem). A képeket átmásolom és küldöm póstán, ha lessz cím. FÜZE:-KÖSZÖNJÜK, sok munkánkba került, de megérte. Köszi az elismerõ gratulációkért (a Pannon kupa rendezõi) . Jövõre ismét megrendezésre fog kerülni, jobb és keményebb pályákon megigérhetjük. MÁr dolgozunk rajta Magyarszéken (4X). Remélem jövõre több helyszinen lesz DUAL vagy 4X verseny,NEKEM nagyon bejön.És itt gratulálok az ország összes pályaépítölyének, idén is jó munkát végeztek. QKYQMBU MAGYARSZÉK-rõl.

Posted 2004. October 19. - 11:29

Posted 2004. October 19. - 11:19

Kedves Versenyszervezõk!!!! 8) Légyszi írjatok nekünk szép Pannon Kupás listát, mert azt nekünk jó... ;D Ja, meg megnéznék a fotókat ish... Kösz
Posted 2004. October 19. - 00:52

hi rocsipeti!én is vissza irtam!
majd olvasd el és akkor meg beszélünk mindent e-mailben ne off ozunk itt!
kösz bye
majd olvasd el és akkor meg beszélünk mindent e-mailben ne off ozunk itt!
kösz bye
Posted 2004. October 19. - 00:33

Posted 2004. October 18. - 21:43

Posted 2004. October 18. - 04:02

hi!
2004es rm7 csak 900 dolcsi?
az fasza!
na milyen 2004es dh vázat tudsz szerezni még olcson minden érdekel!
mert viszik a stinkymet aztán nem lesz mibe rakni a monstert ;D
2004es rm7 csak 900 dolcsi?
az fasza!
na milyen 2004es dh vázat tudsz szerezni még olcson minden érdekel!
mert viszik a stinkymet aztán nem lesz mibe rakni a monstert ;D
Posted 2004. October 17. - 20:21

Mennyibe kerül kint a Demo 8as váz?
a vazszett ara 2800$. inkabb megeri kompletten 3800$ert.
de egyebkent a tavalyi cuccokra kell ramenni,azokat nagyon learazzak. pl. 2003as Gemini 1000: 2000$(kompetten)
Rocky M. RM7 vaz: 900$
Lehet szamolni...
Posted 2004. October 17. - 17:53

Qky:
Mikor lessz fennt az összetett lista a Pannon kupáról???????
Kiváncsi vagyok hogy hogy végeztem....
Qky! Egyszer valamikor említettél nekem olyat egy sms-ben hogy van egy cd-nyi kép a versenyekrõl. Hozzá lehetne jutni valahogy azokhoz a képekhez?
csá ! Jakesz
Mikor lessz fennt az összetett lista a Pannon kupáról???????
Kiváncsi vagyok hogy hogy végeztem....
Qky! Egyszer valamikor említettél nekem olyat egy sms-ben hogy van egy cd-nyi kép a versenyekrõl. Hozzá lehetne jutni valahogy azokhoz a képekhez?
csá ! Jakesz
Posted 2004. October 17. - 12:43

nem FOGOM elbizni magam, mar megtortent.
Ó jaj! Ez a baj a férfiakkal

Mennyibe kerül kint a Demo 8as váz?
Posted 2004. October 16. - 23:09

Qki:
nem kaptam az orszagutit,hanem vettem.abbol a penzbol,amiert eladtam a Pipit.most nezek uj Pipit.specialized lesz, asszem.kb. egy honap es meglesz.sok olcso cucc van, ha tenyleg kell valami,szolj.
Zsuzsi:
azota kb. 5 kilot hiztam.kezdek emberesedni.de most mar fogyok, mert elkezdtem az alapozast orszaguton.bar most nyomtam be egy nagy burritot...nem FOGOM elbizni magam, mar megtortent.
nem kaptam az orszagutit,hanem vettem.abbol a penzbol,amiert eladtam a Pipit.most nezek uj Pipit.specialized lesz, asszem.kb. egy honap es meglesz.sok olcso cucc van, ha tenyleg kell valami,szolj.
Zsuzsi:
azota kb. 5 kilot hiztam.kezdek emberesedni.de most mar fogyok, mert elkezdtem az alapozast orszaguton.bar most nyomtam be egy nagy burritot...nem FOGOM elbizni magam, mar megtortent.
Posted 2004. October 16. - 19:46

A megfázás elleni védelem bekapcsolása az esõs versenyekre kell, garantáltan nem lesz bajod! Én már teszteltem! ;D ;D
Rocsikám! Az utolsó emlékképeim asszem a táti versenyrõl vannak rólad. De akkor "még" nem voltál túlsúlyos, vagy önmagadhoz képest igen? Na az még jó/normális volr
de nem udvarlok itt neked, mert még elbízod magad!
Az outi is jó, én ma HHHra akartam felmenni tekerni kisbringával, de nagyon szakadt az esõ. Remélem holnap...
:-*
Rocsikám! Az utolsó emlékképeim asszem a táti versenyrõl vannak rólad. De akkor "még" nem voltál túlsúlyos, vagy önmagadhoz képest igen? Na az még jó/normális volr

Az outi is jó, én ma HHHra akartam felmenni tekerni kisbringával, de nagyon szakadt az esõ. Remélem holnap...
:-*
Posted 2004. October 16. - 17:10

mekkésve bár, de törvel nem: pár piktura, vid a lõrinci krosszról. http://kepz.terror.hu/x-L%F5rincen
Posted 2004. October 16. - 09:44

Csá Rocsipeti . Sajnálattal tudatosúlt bennem, hogy beköszöntött nálunk a monszum :'( ,nem tudok tekerni . A bringám leamortizálódva, egy kissebb vagyon hogy olyan legyen mint régen.Te azért könnyen vagy, kimész a Jenkikhez és máris kapsz egy bringát. Gondolom az idõ is jó, na meg a nõk is ugye!!!
.Bár melyik nõ ál veled szóba ha én nem vagyok ott ;D .Nem gondolod, hogy nekem is ott kellene lennem veled? Jó zenékkel tankolj fel, ja és nézzél nekem egy occso de jó telót majd kiugrok érte. Csók a család Qmbu : QKY
;D

Posted 2004. October 15. - 23:30

Posted 2004. October 15. - 23:06

Posted 2004. October 15. - 22:54

Rocsi: újjabb nagyseggût adtak nekünk az amcsik? ;D ;D Tekerjél sokat, attól, újra jó leszel...
Megfázás szerintem nem jellemzõ. Ha bekapcsolod ezt a funkciót magadon!
Miert?jo voltam? milyen funkciot kapcsoljak be? egyebkent mar tekerek,egyelore csak orszagutival,mert csak az van.
Qki:
iden egyszer elvertel :'( igerem,tobbet nem fordul elo.
ja,es nem voltam dagadt.csak kicsit tobb mint a versenysulyom...ja, a magyarszeki bulik is hianyoznak.ezert most lemegyek a barba es tomenytelen coronat fogok inni.