Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11827 hozzászólás a témában

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
X-bájk:
nem csodálom, h nehéz volt tekerni. :D

kár hogy nem tudtam menni :(
képek?

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Ja aztán csak néztek mi történt "ezzek a szelíd kölökkel" Gabi, nem szeretném, hogy pont Te legyél az elsõ áldozat ;)

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Vhogyan szinte gondoltam, hogy Tibike nem fog menni... Nem akar leadni a a hízómalac-versenysúlyából ;) :-* :-*
Clio! Indultál Tatabányán? Remélem igen!
KGADAM? Milyen volt?

Qky! Álomképben élsz velem kapcsolatban, de maradj csak ott, ha szeretnél. Csak ne hangoztasd másnak, mert ha találkozom vele, elcsodálkozik, mi a francról dumáltál... :D
Palmi be tud kattani, ha kell :P

Hollywood Macho

Hollywood Macho

vendég

• fórumtag
  • 160 hozzászólás
Ja Jó volt!
A szervezés nagyon király volt!
Kaja, Pia, Póló ,Rendes nyeremények, stb.!
Felszállítás is sikerült!
Az idõmérés lehetet volna jobb is!
A pálya ház túl hosszú volt meg az elsõ 1km és az utolsó 1km CC szint volt azaz nagy geci bringával szar volt tekerni!
A közepe, a sziklás az durva volt, jo páran elszálltak, köztük voltam én is!
Üdv

piet

piet

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
en a idömeröben atugrattam azt a fat es belerepültem egy bokorba,aztan kilyukadt a hatsogumi:(((
onnnantol mar csak gurultam.
de amugy naon jo volt.
csak igy tovabb!

"Kona Stuff"

vendég_Petey_*

vendég_Petey_*
  • vendég
hali

szerintem jó volt, egész zökkenõmentesen ment a program, a felszállítás is egész jó volt

a pálya közepe volt igazán élvezhetõ, talán a kövek miatt

remélem jövõ összel ugyanitt lesz egy ráadás verseny

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
meg képeket is linkeljetek,ha már vannak!!

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Nah, meseljetek milyen volt? Ki nyert?
:D

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
en is. valszeg egyedü... ennyi szerencsétlennel vagyok körülvéve, akik nem tudják leonszolni a seggük ;D najó, van akit megértek...

piet

piet

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
meek en is holnap!

Hollywood Macho

Hollywood Macho

vendég

• fórumtag
  • 160 hozzászólás
HI!
Na akkor holnap tutti meg lesz tartva a tatabánya dh?
mert akkor mi 4en sopronbol tutti hogy jövünk!
üdv

QKYQMBU

QKYQMBU

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
;D. Ismét Qky jelentkezik, mivan riderek nincs semmi hírek. Vagy gõzerõvel készültök a tatai versenyre. Sajnos én nem tudok menni az már bisztos, pedig lesz esõ, sár meg amit még az égiek adnak. Tegnap végre élõben láttam hosszu idõ után a Németh Kornélt motorozni (FRISZTAL,MOTOCROSS).Tartott egy kis bemutatót Magyarszék melleti motocrosspályán.Meg kellett álapítanom :nem normális. Érdemes volna mindenkinek egyszer megnézni, kilyár a jenkikhez fristalbemutatókra, egyszóval tud a csávó ;D.Hihetetlen mennyire otthon van a mocin.Jövõre megpróbálom lehívni Magyarszékre az eggyik versenyre, tartson egy kis bemutatót. (asszem menni fog) ;) :D Na kocc van, tudjátok szeretkezz-ne háboruzz ;), na meg úgy is mondhatnám szerezz szeszt ne hányd a dzsúzt ;D

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
hát ez a post némileg furára sikerült....akaratlanul is következtetéseket vonok le belõle... ;) vagy :( ??... :-\

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
Hát errõl eszembe jutott vlami, de az olyan szar, hogy talán le sem irom.

Egyébként meg a helyet hagyta el a remény, nem téged.

Na nem mint ha ennek lenne értelme...

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
para mentes vagyok... :D

Palmi meg õzlelkû ;D

QKYQMBU

QKYQMBU

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
Csá Rocsipeti! Végre jelenkezel. Most épültél fel a nagy esésbõl, vagy lefogytál annyira, hogy fel tudtál kelni. Pont ma beszéltünk rólad, hogy mennyire NEM hiányzól Komlón senkinek ;D. A Sonka_Zsuzsinak meg nem udvarolok, mert ez a mûfaj messze ál tõlem, meg nem így csinálom. Különben is van 2 db pujám 1db feleségem, egyszóval van gondom ép elég. A DH pályárol annyit, ha a Csikenék adnak lóvét lesz nortshor, ha nem akkor teljes erõvel a 4x pályára álok rá. Van 1-2 ötletem, ha meg tudom valósítani, akkor be.... .Hogy telnek a napjaid? Nem mintha érdekelne, tudod illem.Nõk fiuk? Van már valami. ;). Leírhatod nyugodtan, kösztünk marad, tõlem nem fogja senki megtudni ;D. Aszt sem árultam el senkinek, hogy igazából én tanitottalak meg bringázni, csak már elfogyott a türelmem és azért mentél el. Na nem baszogatlak tovább, egyél meg egy Jenki hambit és folyjál szét az ágyon. Ja és ismét beköszöntött a nyár. MÁS: Kislustának üzenem NO PARA! Én nem félek senkitõl, még magamtol sem. Hát még mástol, nincs miért félnem. Szerintem a Zsuzsi barátja sem veszi másnak a dolgot, mint ahogy Õ akarja. Én mindig bulizok megpróbálok nem megsérteni senkit, csak a Rocsipetit. Palmi meg bisztos nem olyan verekedõs.(remélem) Na csá QKY voltam szeretkez, ne háboruzz

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás

Qki,qki, te udvarolsz!

majd kap a képére Palmitól... ;) +;D+ :-X

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
Qki,qki, te udvarolsz!
a dh palyat se hanyagold am el.igerted,hogy tele lesz az erdo northshoreal...bar most nem vagyok ott,kivel irtanad az erdot?szeretnem,hogy mire hazaerek egy-ket klassz dolog varna ram a magyarszeki erdoben.aztan majd megmutatom,hogy hogyan kell lejonni rajtuk.

QKYQMBU

QKYQMBU

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
Ja Zsiroskat-nek üzenem: én jártam olyan helyen ahol nem csak a remény hagyott el, hanem a szerencsém is.És a fejfályáson kívül más is akadt, rád bízom a többit kitaláld.Köszönet egy komlói bicikliboltos ridernek. Csak tekerni mentünk a Zengõ-hegyre. NA csá

QKYQMBU

QKYQMBU

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
Qky a legnagyobb jelent Jakesznak.: A 4x pályán leszettük a szalagot, kivittük a szerszámot, lenyírtuk a pályát, ugribugri-tentike-ez+az. Mandinerek magasítása tervben 1-2 hét és kész. Tudod nincs verseny, nincs hama-hama munka, terjeszkedés fel+le=+60M2, akadályok+10-30cm+szét+fel le=H(korház).Jövõre lesz nagyobb ugribugri, a célba ??= Mecsek, vagy Bükk 2 hektáron. Sonka_Zsuzsi-nak.:Engem a nagy Õt igencsak felingerelt a látvány.Tipp a lányoknak, mi tetszik nekünk domináns hímeknek.: Iszapfûrdõ, vizespólósátlátszós, extremebikéscsajozóslátvány, majd melegvízlubickolásossejmesbõrlátványos felengedés. ;) :D ;D 8) :P. A többit rátok bízzuk kiscicákra (vadmacskákra). Remélem összeugribugri még a fürdõbe, kamera lesz a Jakesz kedvéért. Tudod õ még nem látott ijet, de ÉN sem. A többi ridernek.: Sajnos nem tudok Tatabányára menni, :'( :'( így lesz esélye mindenkinek a dobogó közelébe férközni. ;).Csiken, és a többi komlói tehetségtelennek üzenem, én is tekernék hétvégeken velük. Kellene még tanulnom tõlük. Egyébb ez+az:Magyarszékinfó=0620/5834531. :-X ??? este >:( . Tél=hószlalom, mit szolnátok hozzá (persze ha lesz hó) volt már ilyen az országban? Na csá Qky voltam,vagyok leszek, szeretkez ne háboruzz stb stb ::) :P