Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11827 hozzászólás a témában

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Qki, mekkora mostan a hav arra fele? nagy trutyi várható ismét??

Mert ugye addigra pont olvad majd és esõzni fog meg ilyenek...
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
Fenyves Campinget keress

roobi

roobi

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás

Ja és Peteynek, és másoknak akinek szállás kell 0672/390-793 Rauch János, illetve 0672/719229 Bischoff László , 0672/481981 Fenyves Camping ,

hali QKY!

mi is mennénk megnézi no meg szurkolni a Magyarszéki bulira és ebböl a megfontolásból szállást akartam foglalni Sikondán. Megcéloztam az Ijusági tábort - occsó szállás rulez - és azt mondták, hogy õk biza csak április 15-én nyitnak. Clio mesélt már a faházas szállásokról , de nem tudom hogy ez az a szállás amit annyira preferáltak õk. Van ott más ifjuságis, faházas/kõházas, tömeges megoldású még???
üdv: roobi

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 hozzászólás
Lesz valami DS verseny szerû izé a Duna Maratonon :P Azt mondja a kiírás: "Szórakoztató, jó hangulatú versenyszám, amely egyszerûen felkészített kerékpárral is teljesíthetõ ". Vajon miféle elgondolás foganhatott meg a szervezõk agyában, meghonosítják az XC DS-t? :D

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
fasza.lehet,hogy viszem az excsajomat.de akkor leanybucsuztatot kell neki tartani,mert ferjhez megy az istenadta!vagy ez morbid?
de mi volt a baj a masik palyaval?azt ugy szerettem...
mi lenne ha ugy csinalnatok,ahogy egyszer regen Komlon is volt?egy-egy futam mindket palyan,aztan a ket idot osszeadjatok.ezt nagyon birnam!

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 hozzászólás
Csá Rocsipeti. Nem tudok még most nyilatkozni, lehet, hogy csúszni fog 1 hetet. Nélküled nem igazán akarunk bulizni, mert közénk tartozol, szeretünk,........most töröltem meg a szemem, kicsit elérzékenyültem. Csináltunk még 1 DH pályát, ami neked tuti nem fog tetszeni, mert ott tudni kell bringázni, tel van kanyarral nem fogsz unatkozni.Igaz nincs nagy letörés és társai de nekem nagyon bejön, és ha nekem tetszik tetszeni fog másoknak is. Ugyan lehetne kicsit hosszabb is, de ez van. Sokkal meredekebb mint a másik, bár van benne enyhébb rész is, de az sem uncsi. Teszünk bele 1-2 pöcsrázót, ásunk, és temetünk, egy kis ez+az, és kész lesz a rémálmotok. Ráadásul nem kell sokat tologatni a bringát sem, mert a start és a cél közel van egymáshoz. Na pá .

Április 9-10 4X - DH Magyarszék- Pannon Kupa 1 forduló
Médiában nem hírdetjük, adjátok át másoknak is, gyertek mi ott leszünk.
Támogatóink:- Magyarszék Önkormányzata és Nemzetõrségünk, Pálma Cukrászüzem (talán lesz sok-sok süti is)0672/390-796, Fehérház Vendéglõ 0672/719-224, Gyenis Biztonság és-Számítástechnika0672/521095, Stella Pizzéria0620/3372060 és más válalkozások. na csá, Szeretezzz, ne Háboruzzzzz.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
elek.nagyon is.vegre talaltam egy dirt palyat.az a buli tuti,hogy penteken lesz?

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 hozzászólás
Ja és Peteynek, és másoknak akinek szállás kell 0672/390-793 Rauch János, illetve 0672/719229 Bischoff László , 0672/481981 Fenyves Camping ,

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 hozzászólás
Na csá mindenkinek. Hát a 4X pályán szakaszosan leólvadt a hó de a DH- n még július közepén is lehet majd síelni, kb 50 cm-es a hó. És ez majd ha leólvad tuti a mocsok. De mi fanatikusok felkészülve kialakítottunk egy másik DH pályát, amin ugyan nem lesz nagy letörés, de k.u.r.v.a technikás és gyors lesz. Úgyhogy bringára fel, érdemes lesz áprilisban ellátogatnotok Magyarszékre.Na kész, kinéztem az ablakon, mit látok,esik a hóóóóóóó! Kezdem azt érezni, hogy az égiek összefogtak ellenünk, basszunk ki Magyarszék jelszóval. De mi hadat üzenünk.

Na más: Kedves Rocsipeti barátom. Beteg vagy, hogy nem írsz, vagy elvitt az F.B I. Rájöttek, hogy illegálisan vagy kint és épp robbantani akarsz a tálib testvéreiddel. Vagy talán abban a 15 fokban összehajtogattad magad pipi-vel.

Na csá, Szeretkezzz ne Háboruzzz!

Április 9-10 Magyarszék DH-4X Támogatóink:Magyarszék Önkormányzata, helyi Nemzetõrség, Pálma Cukrászüzem, Fehérház Vendéglõ, Gyenis Biztonság,-és Számítástechnika, Stella Pizzéria és más egyébb helyi válalkopzások.Területeket magánszemélyek biztosították számunkra, amiért örök hála.

vendég_Petey_*

vendég_Petey_*
  • vendég
Biztos megyek Magyarszékre, ugyhogy válaszolnék "közvéleménykutatásodra".
Éspedig: takarítsátok le a havat.

a kérdésem az lenne, hogy a DH pályán lehet-e edzeni szombaton és szállás van-e?
kösz

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Dehogynem! Tudott volna hozni, csak közbejött a térdem, és a jelek szerint a 4X vonallal le kell állnom - akkor meg minek a P3? "Kínomban" ráállok a dh vonalra! Az nem csinálja ki annyira a térdem. Ha mégis, akkor meg gurulva is le tudok jönni egy pályán. Magyarszék lesz a fõpróba. Ha minden jól megy, akkor már nem merev géppel!

Hollywood Macho

Hollywood Macho

vendég

• fórumtag
  • 160 hozzászólás
Remélem nem lesz hó áprilisban a verseny idején!
Ha meg lesz, le kell szedni :D

@adamkg:Még se lesz p3? Hocsa nem tudott szerezni? Mikor jössz megint haza, Sopronba?

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
g*ci hó.

már hóba is kimennék, de egyedül...
lehangoló.

pedig dejólmozog :(
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed

A biciklim. Saját konstrukció.

vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 hozzászólás
Csá minden tököüs és töknélküli ridernek. Az intenzívrõl írom mindezt, ugyanis megint esik a kibaszott hó. De nyugodjatok meg, a verseny meg lesz tartva.Letapossuk, vagy ledobáljuk a havat és gázt neki.Kiváncsi lennék azért a véleményetekre, hogy a Dh pályáról ( ha megmarad a hó ) dobáljuk le,vagy maradjon meg. Bár nagyon remélem, hogy elolvad ez a mocsok. Akartunk még egy kis extrém dolgot, de az majd csak júliusra marad ( így is elég Extreme ).

Na csá Szeretkezz ne Háboruzzzz.
Április 9 - 10 Magyarszék, Pannon Kupa 1 forduló.
Támogatók: Magyarszék Önkormányzata, Pálma Cukrászüzem, Fehérház Vendéglõ, Stella Pizzéria ( proectoros fílmvetités ), helyi Nemzetõrség illetve más válalkozások.
Ui.: Rocsipeti, most nem érek rá baszogatni téged, mert fontosabb dolgom akadt, megyek piálni.

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 hozzászólás
Aj-aj Rocsipeti. Tavaj sem jött be neked az a pultoscsaj, gondolod idén menni fog? A Jenkiknél talán ellátogattál egy plasztikai sebészethez, vagy gondolod, hogy megvakult szegény csajszi.Már tavaly is mondtam, hogy semmi esélyed nála.Ha meg 4X-ban indulni szeretnél idén, nálunk elfox vérezni.

Másoknak: Eddig hittem valakiben, de reggel ez elmúlt. Kinéztem az ablakon, és egy gyenge szívverés után arra ébrettem, hogy újraélesztenek. Megint vagy 20 centi kibaszott hó esett. Ha ez így megy tovább, azt hiszem mi leszünk az elsõk az országban, akik hó DH-t rendeznek. Ha mégis elolvad marad a sár, ami nekem bejön, bár az új DH-n kicsit gázos lesz. Mindegy másnem nálunk forgatják majd a Medikopter 111 újjabb részét. Vagy kitelepítjük Brinkmann professzort.
Na csá mindenkinek, Szeretkezz ne háboruzzzzzz!
Április 9-10 Magyarszék Pannon Kupa ( 4X- DH )
Támogatók : Magyarszék Önkormányzata, Pálma Cukrászüzem, Fehérház Vendéglõ, Stella Pizzéria(este proectoros filmvetités),helyi Nemzetõrség, és további válalkozók.
Ui.:Papszi tetszett a cikked, jó megaszontad, 2 hét múlva Jackass 2.rész kint a hegyen. Idõben értesítelek.

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás
szerencsés esetben lesz saját sofõr ;)
Mivel csak szombat este fogok tudni lemenni, ezt csak nézni fogom :)

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Szerintem itt is le fogsz tudni jönni. Ha meg nem, akkor majd hazahozlak, mint Tatabányáról az õsszel!:) Én mindenesetre megyek ápr.10-ére, bár ahogy látom nem biztos, hogy leányálom lesz merev géppel. Ha minden jól megy viszont, akkor õsszel már egy coiler vázzal a fenekem alatt tudok majd indulni, bár még csak félkész állapotban lesz. Legalább lesz idõm átállni a rugós vázra, mert olyannal még sosem mentem!

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás

szekszard,magyarszek. nem eleg? javaslom nezd meg a versenynaptarat.elso verseny:apr.9-10. Magyarszek Pannon Kupa 4x,DH

Mert hülye azért nem vagyok :D. Kimondottan a tavaszi tokodira gondoltam :). kicsit közelebb van,mint Magyarszék, és a tokodi pályán talán le is jutok élve :D. Magyarszéket nézem, meg majd supportolok

evvagyokén

TÉGY!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
szekszard,magyarszek. nem eleg? javaslom nezd meg a versenynaptarat.elso verseny:apr.9-10. Magyarszek Pannon Kupa 4x,DH

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás

Xaxtok bringások!
szeptember 24-25.ére rakjuk a versenyünket!

És tavasszal semmi? :(

evvagyokén

TÉGY!