Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11827 hozzászólás a témában

Balage3

Balage3

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Hi!Ha tud valaki írjon egy címet v dobjon fel pár képet a pályáról /Magyarszék/ ,
mert csak 2 van fent sajna.

Mantis

Mantis

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
Csá, mindenki!
Sztem elég gáz, hogy nem lesz megrendezve a szokásos elsõ, szezonnyitó Tokod DH. Küldtem egy mailt az egyik szervezõnek, és mondta, hogy ja, télleg csak augusztusban lesz. Helyette Magyarszékkel kezd a Pannon Kupa. Nem tudom, mennyien mentek oda, innen Pestrõl senkinek sem akaróddzik. Küldjetek nekem egy mailt, ha megtudjátok, hogy mégis lesz (jó lenne No Chain megint), mert sokan aszongyák, h tavaly is úgy volt, hohy nem lesz, aztán két héttel elõtte megaszonták, hogy mégis lesz. Jó lenne...
Nacsá

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 hozzászólás
Na csá minden tökös és töketlen ridernek. És külön köszöntelek Smookey! Infó.: Április 09 - 4X szombat reggel 8-11.00-ig nevezés, szabadedzés, elõláthatólag idõjárástól függõen 12.00, vagy 13.00. rajt. Ez még tényleg a nevezõk létszámától, és az aznapi idõjárástól függ. A pályáról csak annyit, hogy kb. 400m hosszu, erõssen lejt, igen nagy tempót lehet produkálni, és tele van tûzdelve néhány megoldhatatlan akadállyal(vicc).
Április 10 -DH. Felszálítás lesz, a pálya hossza kb. 2-2.5perc. Gyors, néhol erõssen technikás, kimondottan erdõ-puha föld talaju,pár megoldható akadállyal.
Ja és boccs, hogy nem válaszóltam, de qrvára nem értem rá.Lefoglal a 2 pálya építése.
Chicken. Köszönjük az elismerõ gratulációt, és az eddigi segítségedet.
Na pá mindenkinek azt meg gyûlyetek mihozzánk, megéri. Ja és végre kész a nagy asztal a célban végre(aki már vólt nálunk az sejtheti mirõl van szó)

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Üdv!

Smookey-nak: Qky száma: 20/583-4531 (gondolom nem, haragszik, hogy megadtam)
Tõle kaphatsz csomó infót!!
Mindenkinek javaslom jöjjön el M.székre: a pályák tényleg nagyon jók, élvezetesek, látszik a rengeteg befektetett munka: CSÚCS !!
Ott találkozunk!!

Chicken

Smookey

Smookey

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Hello mindenki!Szeretném a segítségeteket kérni!A barátaimmal le szeretnénk menni az április 9-10-én megrendezendõ magyarszéki 4X illetve DH futamra.Ezzel még nincs is gond...Csak az a baj, hogy a rendezõség által megadoot e.mail cimrõl nem válaszolnak.Ha valaki közületek tud biztos információkkal szolgálni kérlek küldjetek e-mailt!Bárminemû info jó lesz!köszönettel:Smookey

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 hozzászólás
Csá t@arpi.:sajna rossz hírekkel tudok szolgálni, nem tudok szállás ügyben intézni semmit.Elöbb kellett vólna felébredned, ugyanis a Jakeszékhez suvasztottam be a Szexárdi brigádot. Még próbálkozok megpróbálok mindent, idejében értesítelek.

A pályák késszen vannak!!!!!!! Hurrá. Nem vagyok hajlandó többet dolgozni, földet túrni, még versenyezni sem.

Rosszhír ! Itthon van a Rocsipeti, és ha holnap nem esik, lejön Miguerszékre
Jóhír. holnap mocskos mód beb.a.s.z.o.k

t@arpi

t@arpi

vendég

• fórumtag
  • 91 hozzászólás
Köszönöm a dicséreteket

ÁDÁM...

Tisztában vagyok a hazai pályák nehézségi fokával, és valóban elég lenne ez a kis fulli, de én többre vágyom ...meghát a szögek ettõl függetlenûl rengeteget számítanak a felhasználási területtõl függõen...
A dh fegyverem is készülõben, már csak egy váz kell... meg a della rá ...de az sem lesz kispiskóta

A coiler meg inkább egy igazi allround kis fulli, mint vérbeli dh masina, viszont imádni fogod ! Én már csak tudom... két szezont mentem egy stinky-vel

Jakesz!

Nagyon pofátlan lennék, ha megkérnélek, hogy intézz nekem egy szállást QKY-nál?

QKY!

Ha JAkesz nagyon pofátlannak tart, akkor félre tennél nekem is egy pótágyat?

A csajokat meg csak bezsúfoljuk mán valahová...
Egyet kereszbe a fejünk alá kispárnának, a többit meg rétegezve rajtunk :)

Na Tsá bernahajderek!
Remélem jó idõ lesz, mert hisztis leszek, és el sem indulok...

Hollywood Macho

Hollywood Macho

vendég

• fórumtag
  • 160 hozzászólás

Szép lett a bicó Árpi! Ezzel itthon minden további nélkül déházgathatsz!

Nekem is meg lesz a versenyre életem elsõ déhágépe, úgyhogy reszkessetek!:) Izgi lesz!

Csoki Ádám!
Hétfö otta bent van Hocsánál a Coiler-ed!
Nagyon szép! :)
már meg tapiztuk!
üdv

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Szép lett a bicó Árpi! Ezzel itthon minden további nélkül déházgathatsz!

Nekem is meg lesz a versenyre életem elsõ déhágépe, úgyhogy reszkessetek!:) Izgi lesz!

alligator

alligator

vendég

• fórumtag
  • 129 hozzászólás
Tsá Árp@d!

Hû denagyonzsír lett a kisfullyd!:lick:
asztán mozsmár jöhetnél v.mikor Gyõrbe!
tudod: :soczek:
aztán: :matahara:
Jakesz teljesen rákattant a szervezésre,reméljük jó kis verseny lesz itt nálunk is!Ma megyünk ki a földtulajdonossal,hadd szörnyülködjön,hogy mennyire lesz föltúrva a terület!:D
beerdrinking,rákkenróóll,frírájddánhillenduromontenbájking:D

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 hozzászólás
Na csá mindenkinek. Folyamatosan túrjuk a pályákat, mocskosul kihegyeztük a 4X pályát, a DH még mindig átalakítás alatt, szerintem jó idõben nagyon odab.a.s.z mindenkinek majd. Felszálítás lesz a DH-n!!!!!

Jakesz barátomnak.: a 4X pálya tudomásom szerint minimum 4m széles lehet, és az elsõ akadály és a start között 20m-t kell osztottnak lennie. Ha jól emlékszem a start után a 20m-ren bellül nem lehet akadály, erre figyelj oda! Hogy utána mit csinálsz, az rád van bízva. Mi mindjárt egy átfordítóval kezdtük, ez legalább 'megrostálja' a mezönyt (magassága kb.150cm), minden akadályt magasabbra csináljatok, mert a föld összerokkan. Szerintem a pályát elõször papiron tervezd meg a kivánt akadályokkal, aztán menj csak ki a területre. Szallagal jelöld ki mit hova akarsz rakni. Jobban áttekinthetõbb lesz, hogy jó helyre tervezted-e, meglesz-e a két akadály közti távolság.A hossza? Huha. Nem tudom milyen maga a terület, mit lehet kihozni belõle, mennyire meredek stb. A mienk kb 300-350m hosszu,de talán még tudunk nyújtani rajta. A pályánkon csak kézi meló folyt, a gép után még sokat kell dolgozni az biztos.

Kedves Rocsipeti barátom.: Rácz kilõve, csak versenyre jön le. Nem tudja még, hogy mit fog kihagyni. Már szombaton össze akarod tõrni magad? Ha délelött kijössz, csörgess meg. Siess mert elfogy a meló a DH-n is.

Na pá. Április 9-10 4X-DH Magyarszék 2005 évi Pannon Kupa elsõ forduló

És akik nélkül nem menne a szekér: Magyarszék Önkormányzata, és Nemzetõrsége., Pálma Cukrászüzem, Fehérház Vendéglõ, Gyenis Biztonság és Számítástechnika, Gazdabolt, Bike Kerékpárüzlet és Szervíz Komló Kossuth Út A területekért külön kösz:Kispál Gyulabá, Miklós Ariel barátom, Gyenis Biztonság és Szám. Tech. A felszálítást majd Lacibácsinak köszönjétek meg. A

jakesz

jakesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 hozzászólás
csá Árp@d!!!

Végre! Már kezdtem aggódni hogy nem lesz akivel negyokat meccseljek:)
Figyelj! A Qkyval vedd fel a kapcsolatot és akár egy helyen is lehet a szálásunk....
Deszar lenne....
Nekem a vasam még szervízben van.... Kicsit véres a torka:)
Nem vészes, a 7végén már remélem tudom nyomni....

Alakulgat a Gyõrújbaráti 4x verseny is.....

Paccsi mindenkinek!

t@arpi

t@arpi

vendég

• fórumtag
  • 91 hozzászólás
Tsá Jakesz!
Van végre masínám! Igaz ez még csak a 4X-re szánt, de bevállalom vele a DH-t is :)
Rohadtul elszoktam a bringázástól... rendesen para van még :)
Fingom nincs mikor, hogyan, merre...
Biztos ami biztos, a pécsi csajoknak szóltam... 1 tuti eljön, aztán legfeljebb bedobom majd a közösbe :)

itt a bicórol egy kép :)
http://img.tar.hu/ta.../11292142.jpg#3

Na csokoládé mindenkinek!

Koriander

Koriander

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás

hi
szombat: edzés+verseny?
vagy két napos
lehet egyböl a helyszínre menni? ha igen lécci írd meg hogy hogyan jutok oda (Budárol jönnénk)
felszállításrol ne is álmodjunk... (ha nem tévedek)
sokat kell tolni?
van nevezési díj?

remélem sikerült megválaszolható kérdéseket írnom
kösz

Szia!

Rövid válaszokat fogsz kapni:)))
Edzés nem lesz mert iszonyat könnyû a pálya de igény szerint aki akar az lemehet rajta párszor,nem lesz megtiltva. Tehát 1 napos az egész.
A helyszínre nem találsz el egyedül mert erdõben van...ezért lett úgy kiírva hogy a déli pályaudvaron találkozik az összes bringás és onnan fogunk együtt jönni. De ha nevezel akkor bõvebb infókat kapsz...(idõpontok,stb)
Felszállítás tényleg nem lesz mert nem kell nagy távolságot menn ia pálya aljától a tetejéig (a pálya nem rövid emiatt).
Nem kell sokat tolni....:)
Nevezési díj pedig nincsen. Ingyenes az egész csak a vonatjegyet kell mindenkinek megvenni (81FT+bicó)

vendég_Petey_*

vendég_Petey_*
  • vendég
hi
szombat: edzés+verseny?
vagy két napos
lehet egyböl a helyszínre menni? ha igen lécci írd meg hogy hogyan jutok oda (Budárol jönnénk)
felszállításrol ne is álmodjunk... (ha nem tévedek)
sokat kell tolni?
van nevezési díj?

remélem sikerült megválaszolható kérdéseket írnom
kösz

Koriander

Koriander

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
Sziasztok!

Barátaimmal amatõr DH versenyt szervezünk Százhalombattán a kiserdõ területén.
Idõpont: 2005.04.02 (Szombat)
Helyszín: Százhalombatta (Kiserdõ)
Találkozó: pest környékiekkel: Déli pu. 12-es vágány vége (12:30)
Százhalombatta környékiekkel: Battai vasútállomás (14:00)
A pályáról: -hosszát nem tudom pontosan....de elég rövid
-nehézsége elég könnyû...technikás, kevés benne a gyors rész
-ha sár lesz akkor nehezedik, sõt ))
Nevezési feltételek: -legyél legalább 14 éves
-rendelkezz kellõ kerékpáros tapasztalattal
-ne félj a kemény tereptõl
Nevezés: emailban:konarider88@freemail.hu
telefonon: 0630-586-5925 (Szõllõsi Tibor)

Sok szeretettel vár minden érdeklõdõt és versenyzõt a két szervezõ (és induló): Szõllõsi Tibor és Koller Ádám

jakesz

jakesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 hozzászólás
Qky lenne néhány kérdésem a pályával kapcsolatban.
A fõbb paramétereit ha megtudnád adni +köszönném.
Milyen hosszú? Milyen széles? Milyen akadályok vannak rajta? Mekkorák azok az akadályok? Tuti hogy akkorák? Ne kamuzz:)
Mennyi idõ alatt készültetek el vele? Mennyit ástatok ti és mennyit a gép, ha egyáltalán ásott gép?

A salyát pályánk fejlõdése érdekében kérdezgetek ilyesmit:).
Ha lesz még kérdésem akkor azokat is rádzúdítom:)
Már csak 19-et kell aludni a versenyig!!!!!!!!!!!:)

Ár@d! Te mikor mész Magyarszékre????

Paccsi mindenkinek!

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Az idei versenynaptárat vizsgálva alig lesz szabad hétvégénk... mikor megyünk el nyaralni?? :D
az észmentes nõnemû...

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
kedves Qki!
Bettyt mar betortem.nyaron jon Magyarorszagra.csak a fontos szavakat tudja magyarul.szoval siman elkuld a picsaba.olyan aranyos akcentusa van!
ha a palya csak fele olyan jo,mint mondod,akkor mar fasza.szombaton a buli elott lemegyek rajta.aztan lehet,hogy a buli kozben is...szolj a Racznak,hogy jojjon le!

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 hozzászólás
Petey barátom vetted remélem.Ha így is eltévednél, akkor majd a Mecsekkomandó megkeres.

Balage3 igen, a 4X szombaton a korai sötétedés miatt kb 12.00 körûl indúl az idõmérõ futam, majd a megmérettetés. Igen a DH (2. Pannon Kupa 1 forduló) vasárnap lesz. A kezdés asszem ugyanaz lesz. Felszállítás úgy néz ki megoldott.
A pályára szerintem oda fogtok találni.

Mindenkinek.:Ketyeg az óra erõssen visszafele, szálás lehetõségek korlátozottan megoldható ezen a számon:0672/481981 (Fenyves Kemping)

Na csá, megyek túrni