Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Please log in to reply
11827 replies to this topic

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
eljen!akkor iden is meglatogatom a pultoscsajt abban a tokodi kocsmaban.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Mivel mi is vesszük a fáradságot és igen is rá szoktunk nézni a versenynaptárra ezért szeptember 24-25.ére rakjuk a versenyünket! Remélem ez nem ütközik másik versennyel!

Ez jónak tûnik! Akkor ezt beírhatom?

bob29

bob29

vendég

• fórumtag
  • 116 posts
Xaxtok bringások!
Mivel mi is vesszük a fáradságot és igen is rá szoktunk nézni a versenynaptárra ezért szeptember 24-25.ére rakjuk a versenyünket! Remélem ez nem ütközik másik versennyel!
Tokod Team szerves tagja!

jakesz

jakesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 posts

Jakesz! Érdekel a tavaji telóm?(tod a kis boxxer...) kölcsönadom szívesen ha vigyázol rá, mert a sok kis surmó nem hajlandó tisztességes árat adni érte, úgyhogy felajánlom nemesebb célokra.

1000 kösz Árpipapa! Ha dirt jumperem kilehelné a lelkét akkor mindenképen vigyáznék a villádra, Bár nemtom mennyire komálná a vázam a boxert...
Qky az infó tökéletes. Gyõrújbarát 4x augusztus 27-28. A szállás miatt ne fõljön a fejed. Szerzek nektek valami kacsalábon forgó palotát:)
Nyugi Árpi neked is:)

Paccsi mindenkinek!!!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
annyira orulnek,ha egyszer vennek a tokodiak a faradtsagot,es raneznenek a versenynaptarra,mielott raszerveznek egy masik idopontra!

bob29

bob29

vendég

• fórumtag
  • 116 posts
Xaxtok bringások!
Természetesen lessz idén Tokodi DH. Az ídõpont az szeptember 10-11. Igaz még kérdéses az hogy a szombati nap lesz-e buli de ha igény lessz rá akkor megünnepejük a 10. Tokodi DH-t!!!! Viszont ha az égiek is úgy akarják akkor hétvégén elkészül a honlapunk is,ott minden napra kész infó meg lessz!
Üdv: Tokod Team
Tokod Team szerves tagja!

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 posts
Csá minden tökös és töknélküli ridernek. Albertfish-nek üzenem : Pécs-Magyarszék 22km, nem értem mi a gond. Remélem hófúvás már nem lesz, de ha mégis, akkor felvétel lesz "rendkivüli hómunkás" jeligével. Remélem nem kell majd a 4X pályáról ledobálni a havat. DH-n még csak elmegy, még talán izgalmassabb is lenne a futam. Bár szerintem az nélkül is elég izgalmas lesz, azt garantálom. Rocsipeti barátomnak külön akadályokat alakítunk ki, az õ szinvonalát üsse. Kicsit más mint a gyerekeké, könnyebb és rövidebb lesz. Így is a "szakmai" tudását fellülmúlja majd.
Jakesz: végre! ha jól olvastam augusztus 27-28 igaz? Szállásra már most igényt tart Magyarszék. Remélem fullos lesz a pálya. Na búcsut intek, megyek a DH pályára dolgozni.

Április 9-10 Magyarszék ! 9- (4X), 10- (DH) Pannon Kupa 1 forduló
Támogatóink: Magyarszék Önkormányzata, Pálma Cukrászüzem, Fehérház Vendéglõ, Stella Pizzéria (ahol 9.-én proectoros filmvetítés, igény szerint karaoki), magyarszéki Nemzetõrség és más hazai válalkozók.
Na csá, Szeretkezz, ne Háboruzzzzzz, maradj hûû magadhoz.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

képeket ha tudsz vagy akinek van küldjön mert nagyon érdekel...

Emberek! Fõoldal --> Downhill-pálya Magyarszéken (http://bikemag.hu/po...tent/view/80/2/)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
CSõ Qky!!

remélem a pécsi társaság is le tud menni!röbb kevesebb nevezõvel...
képeket ha tudsz vagy akinek van küldjön mert nagyon érdekel...

na béke

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 posts
Na csá mindenkinek. Most értünk le a DH-pályáról, dolgozgattunk rajta még egy kicsit. Qrvára elfáradtam. Most azt tudom mondani, hogy kész vagyunk a DH-val is, egy kis finomítás vár ránk és tuti. Jakesz küldök neked majd még képet,de csak liberóba nézd meg. Most lett igazán durva a leugrás. A Rocsipetirõl meg mindig is tudtam, hogy egoista. Neki persze nem jön be az akadály. Szerinte túl egyenes. Majd lefényképezem ahogy a versenyen elbukik rajta, és jóóó nagyokat nevetek. Mert ész nélkül ugye nem lehet nyerni Rocsipeti! Na csá mindenkinek

t@arpi

t@arpi

vendég

• fórumtag
  • 91 posts
Mi az hogy nem tetszik az új séróm???
Ez az új divat Pesten vazz... nem tudjátok mi a módi...

t@arpi

t@arpi

vendég

• fórumtag
  • 91 posts
Én is én is én is!!!
Had csorgassam egy kicsit a képeker :) Jakesz! Igazán elkûldhetnéd nekem is.

Qky! Ennél csábítóbb ajánlatot nem is tehettél volna! Már jeleztem az egyik hölgynek, hogy kezdje meg a szervezést... remélem nem csinálok segget számból, és tényleg jön pár csaj.

A hallotak alapján nekem rendesen inamba szállt a bátorságom... ha tényleg olyan dúrva lesz a pálya, lehet, hogy nem azzal kéne kezdeni a szezon elsõ bringázását, pláne ha a gép is új lesz... ha lesz...

Jakesz! Érdekel a tavaji telóm?(tod a kis boxxer...) kölcsönadom szívesen ha vigyázol rá, mert a sok kis surmó nem hajlandó tisztességes árat adni érte, úgyhogy felajánlom nemesebb célokra.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
Már olvasható-letölthetõ! Ja: és a magyarszéki pályáról 2 kép...
(thx zsolo)
"In idem flumen bis non descendimus"

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts
Sztem nézzétek meg a 2005-ös versenynaptárat a dalmaMagon (http://www.dalmamag.hu)

Rövidesen felkerül a BikeMag illetve az MMTBSzSz oldalára is.

jakesz

jakesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 posts
Kösz Qky az infókat!

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
deprofi, ilyen alacsonyan is bevállalja...
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed

A biciklim. Saját konstrukció.

vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Na, ma sikerült végre összehozni egy tökéletes no-hand, no-leg-et! :D

http://img.tar.hu/ko.../11031493.jpg#3
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Marcellus

Marcellus

vendég

• fórumtag
  • 96 posts
Neten fennt vannak a képek?

alligator

alligator

vendég

• fórumtag
  • 129 posts
Fúú Qky!Jakesz áttkülddte a képeket a pályáról!Naggyon zsírrrr!Mindmeghaluuuunk!!!Hehehee!
Remélem áprilisban már az új gépemmel törhetem magam össze!:-))))

Üdv!
beerdrinking,rákkenróóll,frírájddánhillenduromontenbájking:D

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 posts
Csá minden tökös és töknélküli ridernek, és szia Rocsipeti. Nem vagyok beteg, vagy mégis?! Biztos beteg vagyok, ha veled leálok társalogni. De ha már így belemerültem, akkor tudatom veled, hogy a Jaki tõlem kapta a DH új szakasz képeit.Megszeretném köszönni még a hajnali sms-eidet. Tudatom veled, hogy 7 óra csuszóba vagy Európához. 23.-án gyalog jössz, vagy kimegy érted valaki Ferihegyre. Annyira töröm a fejem, hogy mivel tudnálak igazán megsérteni, hogy ne gyere haza, egyszerüen nem jut semmi az eszembe. Lehet azért mert már képzeletben látom magam elött, hogy gratulálsz az idei elsõ verseny 1 helyezetének azaz nekem. Tudom, hogy rossz érzés mindig 2.-nak lenni, de tudod ki mit érdemel, ki mit tud azt kapja. Ha én itthon idén kikapok az lehetetlen, de ha mégis, az azért lesz, mert nincs telom. Na pá Rocsipeti siess haza mert Magyarszék már nagyon vár, ne felejtsd 26.-án buli. (szombat)

Ja és Április 9 = 4X ,Április 10 = DH Pannon Kupa 1 forduló Magyarszék. Várunk minden tökös és töknélküli ridert. Az idei versenyeink támogatóinak köszi: Magyarszék Önkormányzata, Gyenis Biztonság és Számítástechnika (0672/521095), Pálma Cukrászüzem, Fehérház Vendéglõ ,Stella Pizzéria , Magyrszék Nemzetõrség, és még egyébb Magyarszéki válalkozók, illetve felszállításért Lacibácsinak, a legjobb DH traktorosnak. Területért külön köszi Gyulabá és Kóma. A verseny lebonyolításában barátaink illetve a magyarszéki crossmotoros barátaink segítenek.