Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11827 hozzászólás a témában

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 hozzászólás
Na csá mindwenkinek.Utoljáraaaaaaa pontos útbaigazítás!!!!!!!!

Aki a 6-os fõúton érkezik BP.-felõl.:Pécs elsõ rendõrlámpánál jobbra, majd a 66-os fõúton kb. 22 km Magyarszék. Közbeesõ falvak:Árpádtetõ, Mánfa. Figyelem! Mánfánál az elsõ buszmegállónál balra kell fordulni, és tovább a 66-oson!! Beérve Magyarszékre a központtól (Mûv.ház Pizzéria) lefele Kaposvár felé a 66-oson kb. 600m-re jobbra MAGYARSZÉK ÚJTELEP, onnan tábla jelzi a pálya hollétét.
Ha valaki Sopron, Keszthely stb. felõl érkezik, az Kaposvár 66-os úton Pécs felé (Kaposvár-Magyarszék 45km) tép ezerrel, beérve Magyarszékre 600m-re a vasúti átjárónál jobbra a 66-os úton felfelé kb 1km balra újtelep stb.stb.

Balage3

Balage3

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Hi!Lenne pár kérdésem:
1. Pontosan hogy lesz a verseny 9-én 4x , 10-én DH ? (és kb hánykor van kezdés :) )
2. Hogyan lehet majd odatalálni a pályára?
Elõre is kösz.

vendég_Petey_*

vendég_Petey_*
  • vendég
Szégyenemre, de most fogok elöször menni Magyarszékre és nem tudom hogy merre is található a pálya. Elkezdek egy mondatot, fejezd be légyszi Qky.
Beérek a ... úton Magyarszékre, és ....

köszi

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 hozzászólás
Csá. Most jöttem le a 4X, na meg a DH hosszú (tavalyi) pályákról. Qrvára elfáradtam, szétturtuk, na meg megástuk a rémálmotokat a 4X-on, meg a DH-n is egyaránt. És még nincs vége, holnap folyt. következik. Úgyhogy az áprilisi versenyre egy teljesen új pálya vár mindenkire. Még ránk is, mert nemhiszem, hogy lesz idõnk gyakorolni. A hét elelyén még 10-15cm-es hó vólt a DH pályán(tavalyi), ma meg a kétharmada már majdnem pórzik, úgyhogy ha nem lesz nagy essõ(vagy mifene) tuti a nagy letörés(fényképen látot köszi Zsolo), és egyébb k.i.b.a.s.z.á.s.Végre hazai pályákon is idegenben fogunk indulni.

Rocsipeti:léci,léci, tudod teló occsóóóóé csóró barátodnak!Mi van a Mexikói, Indián, Jenki kancácskáddal. Hozd haza, majd betõrjük kint a pincebulájba 26.-án. Szerintem nem akar majd hazamenni.Na puszilom a kopaszodó fejecskédet.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

Sala: láthattalak egy nagyobb bájker csapattal 14-én hétfõn délután az Andrássy úton?

És milyen az új gép?

Uj gép majd nemsoká....

Még nem tudom, hogy innen zegrõl vagy pestrõl utaozm Magyarszékre

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 hozzászólás
Na csá mindenkinek. 1 hete folyamatossan nyomulunk a páklyákon, szinte már porzik. Remélem verseny hetén is ilyen jó idõnk lesz, és akkor ezerrrrel lehet nyomni. Egy pár akadály túl jó sikerült, olyannyira, hogy tegnap délután óta nyalogatom sebeimet, láttam eddigi életem. Nem igazán vólt szines, azt is mondhatnánk túl sok vólt a fekete fehér jelenet. De mindez ne vegye el senki kedvét a magyarszéki versenytõl. Remélem én is magamhoz fogok addigra térni.

Tokod team nek gratula az elkészült képekért, remélem a versenyen is benne lesznek az akadályok, amiket láttam.
Na csá mindenkinek, Qky vóltam vagyok és leszek mindörökké ámen.

Április 9 - 10 (4X-DH) Pannon Kupa 1 forduló Magyarszék

Támogatók, akik nélkül nem menne a szekér.:

Magyarszék Önkormányzata, és Nemzetõrsége, Pálma Cukrászüzem, Fehérház Vendéglõ, Stella Pizzéria, Gyenis-Biztonság és Számítástechnika, Bike Kerékpárbólt és Szervíz Komló Kossuth L út , Magyarszéki szurkolótábornak külön ezer hála.
Ui.:ja és a Rocsipetinek, hogy nem vólt itthon, és nem zavart a hülyeségeivel külön köszönet. Még mindig nagyon szeretünk Rocsipeti.

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
És Sala mester? Én valószínûleg Tamással (Demo9) megyek, de talán a Kex is jön. Végre nekiáll a zúzós mûfajnak!

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás

De, az lehettem én! Ti meg cc gépekkel voltatok, nem? Ti is jöttök Magyarszékre igaz?

Sala mondta, hogy mintha te lettél volna :) Nekem a fullface hiányzott a felismeréshez. Köszönöm a városi förmedvényem nevében a bókot :), Saláé egy kölcsön SS triál volt, de közel jártál :)

Megyünk Magyarszékre, bár én csak Szombat este, mert esküvõre megyek.

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

vendég_Petey_*

vendég_Petey_*
  • vendég
Hello Qky,
mi a helyzet Magyarszéken így a melegben?

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
De, az lehettem én! Ti meg cc gépekkel voltatok, nem? Még vissza is néztem, mert ismerõsnek tûntetek, de én menet közben csak bicaj alapján tudok azonosítani, és nem láttam a kis mongúzt alattad. Legközelebb majd jobban figyelek! Ti is jöttök Magyarszékre igaz?

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás
[quote name='adamkg']Sala: láthattalak egy nagyobb bájker csapattal 14-én hétfõn délután az Andrássy úton?

Nem az nem õ volt. Viszont nme téged láttunk vasárnap a Stefánián a Népstadion felé tekerni?

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Sala: láthattalak egy nagyobb bájker csapattal 14-én hétfõn délután az Andrássy úton?

És milyen az új gép?

vendég_Petey_*

vendég_Petey_*
  • vendég
Na, megnéztem az új oldalt
komolynak tûnik, remélem versenyrõl-versenyre frissítve lesz (legalább), mert nem igazán tudok olyan oldalról, ahol minden versenyrõl vannak fotók, jó lenne ha ez nálatok megvalósulna

tényleg, tud valaki olyan oldalt, ahol vannak magyar dh versenyekrõl fotók?
(a hajtipajti oldalán van a 2 évvel ezelõtti Bagolyirtás DH-rol egy elég komoly album, remélem más versenyekrõl is tudtok, valahonnan...)

bob29

bob29

vendég

• fórumtag
  • 116 hozzászólás
Xaxtok bringások!
Örömmel értesítek minden bringást hogy a Tokod Team weblap a mai naptol üzemel!
http://www.tokodteam.atw.hu
Tokod Team szerves tagja!

jakesz

jakesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 hozzászólás

De senki ne várja el tõlünk, hogy kb.1000 métert ledobáljunk 30cm hóból. .

De most mééér nem????:)

Na ezér mit kapok majd...

vendég_Petey_*

vendég_Petey_*
  • vendég
Az jó, a 4X-on még gondolkozom...
amilyen idõ van ma, akár még az is lehet, hogy felszárad...

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 hozzászólás
Na csá mindenkinek.Örülök neki, hogy ennyien érdeklõdtök a pályák iránt, ez igen jó jel. Érdemes lessz Magyarszéken száklodát nyitni, ami persze a pályákra néz. Na félre a viccccet.

Rocsipeti, semmi más baja nincs a pályának, mint még mindig átlag 30cm összefüggõ hó van rajta. A 2 pályás verziót mindenhogy megjáccuk, hidd el az új pályák is tetszeni fognak majd. Ugyanis már 3 DH pályával rendelkezünk, különbözõ hosszusággal, keménységgel. Mi is jobban szeretnénk a hosszúpályás verziót, de szerintem ha a hó elolvad tengejig érõ sár lesz. Igérem, ha az elsõ pályánk alkalmas lesz a versenyre, akkor természetessen ott lesz megtartva. De senki ne várja el tõlünk, hogy kb.1000 métert ledobáljunk 30cm hóból. Ha 15 emberke lejön segíteni semmi akadály.
Roobi.: igérem a jövõ hét közepére Sikondai szállásról többet tudok majd mondani (Magyarszék - Sikonda 2km)
Shaun_Palmer.:Sárgumi biztos, hogy fog kelleni, esõ talán nem fog esni, annyira nem baszhat ki velünk az idõ.
Petei.:ÍÍÍÍÍgen, neked szombaton is lehet, meg másoknak is. De tessék elindúlni 4X -ban is, hidd el az is van olyan jó, mint a DH.
Adamkg.: Nem a fenyves nem ott van , a távolság elenyészõ kb 2-3 km.
Na azt hiszem mindenki érdeklõdését kielégítettem, megyek építkezni, csá.
Április 9-10 Magyarszék Pannon Kupa 1.-sõ forduló.
Támogatóink.:Magyarszéki Önkormányzat és Nemzetõrsége, Pálma Cukrászüzem, Fehérház Vendéglõ, Stella Pizzéria, Bike Kerékpárszaküzlet és Szervíz Komló Kossuth L. u.(Amrus Norbert) köszi Maró a szervizekért. És más M.széki válalkozások.
Szeretkezzzz ne Háboruzzzzz.

nyunya

nyunya

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás
adamkg...Ollan ismerõs ez a név... :) vajon ki lehet...
Te már tudod hogy jutsz le Magyarszékre??
------ www.rideguide.hu ------ under construction

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Ez a Fenyves Camping ott van a pálya környékén? Mert ha igen, akkor ott fogok szállni!

vendég_Petey_*

vendég_Petey_*
  • vendég
Kedves Qky! akkor ugy veszem, hogy mint általában a versenyeken , szombaton is lehet menni a dh pályán.
Szó sincs okoskodásrol, de mi le "szoktuk" dobálni a havat a pályárol, és akkor olvadáskor nem érint a sár(, ha messze van a hó a pályátol...)