Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11827 hozzászólás a témában

mkdhteam

mkdhteam

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Ez a mátrafüredi Dh milyen jellegü lesz? városi Dh lépcsõkön? v. erdei dh? felszállitás lesz?

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
klassz.rendeljetek rosszlányokat estére!meg jó idõt...

Nagy_Dani01

Nagy_Dani01

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás
Rocsi: Kicsit módosítunk itt, ott,de a nyomvonal marad.
FanatiX

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
Pupák:a pálya ugyanaz lesz,mint a tavaszi?

stefi67:kifejthetnéd bõvebben is.miert mini?nincs elég nagy domb?

stefi.67

stefi.67

vendég

• fórumtag
  • 33 hozzászólás
Sziasztok
Azoknak akik az ország másik felében laknak.
Mátrfüred, mini DH a Kozmári kilátónál 2005,09,10
Kategoriák:
-amatõr
-elit
-nõi
Info: 06 30 554 23 48
Hogy legyen mibõl válogatni.

Nagy_Dani01

Nagy_Dani01

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás
Hali

Lesz SZEKSZÁRD DH. Idõpontja 2005. szeptember 10-11. Ugyan hallottam már olyan híresztelést is hogy nem lesz de szólok, hogy aki ilyet tud az ne higye el. Nem tudom ki kezdte el terjeszteni ezt a hülyeséget.
Versenykiirás:

Verseny helye: Szekszárd, Sötétvölgy Gyermektábor
Verseny ideje: 2005.09.10-11.
Verseny szervezõ: "FANATIX" MTB Club

Katergóriák:
Profi felnött, nõ, junior, senior; Nevezési díj 1500 Ft
Hobbi; Nevezési díj 1000 Ft
Gyerek: ingyenes

Szeptember 10.(szombat):
Nevezni is lehet már szombaton.
Edzés: egész nap, addigra kiszallagozott pálya vár mindenkit. Felszállítás reménytelen ez a rengeteg esõ szana szét mosta az erdei utakat. Azért megpróbáljuk a reménytelent.

Szeptember 11.(vasárnap):
Nevezés: 8-11:00-ig
Edzés: 8-12:00-ig
Idõmérõ: 12:30-kor indul
Futam: 14:30-kor kezdõdik
Eredményhirdetés: 17:00

Szállás: a pálya aljánál lévõ táborban, 70 fõre van foglalva szállás. 1200 Ft(ágynemû nélkül, az plusz 1000 ft, szerintem nem olyan nagy dolog hozni.)

Érdeklõdni: Nagy Dániel (Pupák) danix@freemail.hu, Tel: 06 70 314 13-47

A versenyen mindenki saját felelõségére indul, Bukósisak használata kötelezõ az egyébb védõfelszerelés használata ajánlott.

MINDENKIT SZERETTEL VÁRUNK!!!
FanatiX

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
Két versenykiírás a dalmaMagon...

jakesz

jakesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 hozzászólás
Mélyen tisztelt nagyérdemû!

Hétvégén kerül megrendezésre a Gyõrújbaráti Four Cross Pannonkupa
( kis ,,e'')

Akit érdekel az mindent megtalál a http://pannonkupa.uw.hu címen.

Csá Jaki barátom és mások: kitartás jaki az elsõ rendezés mindig nyugtalanná teszi az embert, de szerintem ha túl leszel a versenyen lerogysz, és mély sóhaj után nevetni fogsz magadon, hogy mennyire be voltál szarva, és nem is kellett volna.

Qumbu! ÚGY LEGYEN! De addig még rengeteg dolgot kell élintézni! De tetszik ez a szervezõsdi... Fõleg ha majd összeáll a gépezet és látom hogy minden pikk-pakk!

Hétvégén mindenkit szeretettel várunk!

Paccsi!

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 hozzászólás
Csá Jaki barátom és mások: kitartás jaki az elsõ rendezés mindig nyugtalanná teszi az embert, de szerintem ha túl leszel a versenyen lerogysz, és mély sóhaj után nevetni fogsz magadon, hogy mennyire be voltál szarva, és nem is kellett volna. Arra gondolj, hogy más is rendezet és még mindig él. A késöbbiekben meg már simán megy majd minden. De jelen pillanatban az én gatyám is kakás a nemzetközi miatt, nagy felelõség, rengeteg munka vár a magyarszéki teamre. Bár a terület ok. (eddig,még alá kel iratni) akár holnap nekiálhatnánk,a gépekért majd este telefonálok, a fûkasza ok. 1hét múlva már borotválja a gazt. Egyszóval kitartás barátom!

Más : akkor biztos, hogy szeptember 16-17, Komló helyett Magyarszék rendezi le a versenyt. 16.-a = 4X átturt pálya, 17.-e = DH egy teljessen megváltozott pályán. Lesz felugribugri sok ugribugrival tüzdelve. Elõkerült 1-2 gyökér (nem rendõr), pupocskák, ami elgondolkodtatja azt, aki tud gondolkodni. Felszállítás ok. zene, butik, nem zenebutik, kocsma az lesz meg iesmi. Akinek szállás kell, az jelezze akár a magon, akár a 0620/ 5834531 QKY.
És remélem a Sonka_Zsuzsi is és más leányzó is tiszteletét teszi nálunk!!!!!!!!!
Nevezési költség 1 nap 1000.-HuFt/ 2 nap 1500.-HuFt. és 1 emberke akit szerencse ér a verseny napján visszanyeri a nevezési költségét-vagy akár a dupláját?! És a jövõ évben Magyarszéken rendezet versenyeken, kivéve a nemzetközit , ingyen nevezhet!!!!!!!!!!!!!!!!!! ( csak a hobbistákra érvényes )

Kategóriák 4X = gyerek, hobbi , nõ , profi
DH = gyerk, hobbi, nõ , senior, profi
NU csáku!!

Mr.Downhill

Mr.Downhill

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás
engem érdekelne, de se pénzem se bringám lemenniiiiiii
-> ALIAS KLEMENT

!!:: Az én Feleségem(update) ::!! :D !!:: és sex közben ::!!

*A tipikus trógerbringás* * HAZÁM! HAZÁM! TE MINDENEM!

jakesz

jakesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 hozzászólás
Hejj mindenki!

ÉLEK és ha addig élek is a 7végén újra beadom azt az üszök ugratót!(csakhogy ali cimborám igazoljam):D
Qky!!! Kösz a bíztató szavakat!
Szerintem nyugodtan tartsatok 4x-dh hetet, ne csak hétvégét!!!
Én azon leszek hogy ott legyek!!!

Paccsi mindenkinek és gyertek 27-28-án a gyõrújbaráti 4x versenyre!!!

alligator

alligator

vendég

• fórumtag
  • 129 hozzászólás
látom Jaki nem reagál!
Qky,Matyi,jelentem Jaki még él!
Legalábbis pár órája még eléggé úgy tûnt,mer beszéltünk telefonon!:D
sztem a hétvégén már bringázik is,tudjátok,hogy nem birja ki,hogy ne!
Na Pá!
beerdrinking,rákkenróóll,frírájddánhillenduromontenbájking:D

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 hozzászólás
Matyi:Jobbulást Jakesz!

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 hozzászólás
Csá pézsé, és másokkkk: DEBMUT! a csapatunk hazai támogatója, autópálya építéssel foglalkoznak.De szerintem és bízom benne, lesznek még hazai jelentkezõk. Ja meg az eggyik cimbi faterja! A jelenlegi pályáinkat is õ tartja tisztán, néha már ég a pofám szólni neki, mert nem fogad el semmit. De nagy szerencsénk van a hazai önkormányzattal is, mert sokat segít, mint anyagiakkal, mint kisgéppel. Sok segítséget kapunk még a haveroktól, hazai motocrossosoktól.

Na más: Jaki barátom hogy vagy? Élsz még?
Nu pá mék tekeregni 4X kontra DH!
Ja úgy néz ki a dolog SZEPTEMBER 16 (4X) 17 (DH), a komlói verseny helyett! Átépítet DH és 4X vár mindenkire. Vazze érdekel valakit????????????????????

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás

csá töketlen és tökös barátaim: tegnap delegácio érkezet hozzánk Pestrõl- Magyarszékre,terepszemlére!!!!!! A jövõ évi versenyeink már biztos az új pályánkon lesz ami megközelítés szempontjából is jobb lesz. A terület is durvább, és több emberke tervein fog épülni, természetesen géppel.

Közvéleménykutatás: mit szolnátok szeptember 16-17 4X DH hétvégéhez Magyarszéken. Nevezési költség elenyészõ lenne, végül is a komlói verseny helyett lenne. Válaszotokat erre a címre:www.bikemag.hu stb.....
Na csá

csak egy kérdés ti hogy oldjátok meg a gép anyagi hátterét?
mer két hónapja szívok a dirtparkkal és nem tudom öszszehozni rá a lóvét...
nálatok mi a helyzet???

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 hozzászólás
csá töketlen és tökös barátaim: tegnap delegácio érkezet hozzánk Pestrõl- Magyarszékre,terepszemlére!!!!!! A jövõ évi versenyeink már biztos az új pályánkon lesz ami megközelítés szempontjából is jobb lesz. A terület is durvább, és több emberke tervein fog épülni, természetesen géppel.

Közvéleménykutatás: mit szolnátok szeptember 16-17 4X DH hétvégéhez Magyarszéken. Nevezési költség elenyészõ lenne, végül is a komlói verseny helyett lenne. Válaszotokat erre a címre:www.bikemag.hu stb.....
Na csá

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
Egri eredmények a dalmaMagon...

Mr.Downhill

Mr.Downhill

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás
Thx
-> ALIAS KLEMENT

!!:: Az én Feleségem(update) ::!! :D !!:: és sex közben ::!!

*A tipikus trógerbringás* * HAZÁM! HAZÁM! TE MINDENEM!

j.akos

j.akos

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás
Az egri 4x-ról képek hol lelhetõk?
A szex miatt megnõsülni olyan, mint megvenni egy Boeing 747-est az ingyen mogyoróért.

http://szirmariders.uw.hu/
http://szirmariders.atw.hu/

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás

Hy! kicsit megkésve de feltettem a Cserépváraljai eredményeket :)

http://dj_vasi.tvn.h...erepvaralja.zip

na itt is megvan0