Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11827 hozzászólás a témában

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Nekem szabad, mert engem imad ;) :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
jaj, ne bántsd már!:-)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Lany? Ehh..ehh... :D :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
örexik a lány?:-)

ejjejj:-)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Sebaj Zsuzsi, korral jar, tudjuk ;) :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Tiszta béna vagyok :) már emlékszem a dátumra, most hogy leírtad Thez :) cavinton kék...
az észmentes nõnemû...

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 hozzászólás
Clio: nem a bõség zavarával van a baj a versenyek túlzsúfoltsága is megöli a szervezõket. Itt értem azt, hogy 15 embernek nem igazán lehet jó versenyt csinálni. A kevés induló látványa elveszi a nevezõk kedvét is. Nálunk is egy 4X Magyar kupán alig 50 induló volt, bízom benne nem a szervezés miatt. Egyszerüen abban a hónapban 3 pontszerzõ verseny volt, senki sincs eleresztve lóvéval annyira, hogy ott tudjon lenni minden versenyen. A másik meg igaz, hogy kicsi az ország, mégis nagy, mert sokan azzal érvelnek , hogy messze van, nem tudom hól van stb. Szombati verseny után vasárnapi versenyre menni??? Gondolkodjál kicsit, már megoszlik a nevezõk létszáma, kedvtelen rendezõpofa, kedvtelen indulók. Ennnnnnyi.

Tessék mindenkinek Szexárdra menni, jól érezni magát, pupákék nehogy már fölöslegesen dolgozzanak.

Szeptember 17-18 Magyarszék 4X-DH átturt pályák, buli.
Program: 4X szombati nap (17.-e)
08:00-12:00 szabadedzés
12:00-12:30 pihi
12:30- idõmérõ
majd 20 perc pihi után FUTAMOK
kategória: gyerekcsávó, hobbit, nénik, profibácsik

DH vasárnap (18.-a)
08:00-12:30 szabadedzés
13:00- futamok
kategóriák: gyerekcsávó, hobbit, juniórsrácok, vének, nagylányok,nagyfiuk
a DH verseny napján felszállítás lesz, mindenkit szeretettel várunk

Nevezésik.: 1 napos 2 napos
gyerek 1000.- 1500.-
hobbi 1500.- 2000.-
profi 2000.- 2500.-
valakik a 2 napos nevezési költséget visszanyerhetik,gyerek,hobbiban ha valaki mindkétnap erdményt ér el (elsö 3-ban bentvan, vagy megnyeri), jövõre minden Magyarszéken rendezet versenyen ingyen indulhat (kivét a nemzetközi)
Támogatóink : GoFast energiaital, Magyarszék Önkormányzat, Gyenis Biztonság-és Szám.technika, és más hazai válalkozások

Gyertek minnél többen, hogy 1 jót versenyezhessünk

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
nem a 25.ei hétvégén?
elvileg megyek, szerencsére ez közel van.

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
reméljük a legjobbakat, ez ugye láncos lesz? és a mikor lenne még fontos...
az észmentes nõnemû...

bob29

bob29

vendég

• fórumtag
  • 116 hozzászólás
Xaxtok bringások!
Örömmel értesítek mindenkit hogy elkészült a pálya! igaz még tervbe van véve egy nordsor de azt csak utolsó héten foglyuk mrgcsinálni nehogy fûtés miatt elhordják! Remélem mindenki elégedett lessz mindenki a munkánkal és az erõfeszítéseinkel!
Üdv: Tokod Team
Tokod Team szerves tagja!

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás
rocsi: csak a félreértések elerülése végett kikre gondolsz a "hozzátok" alatt?
Nekem nincs közöm a mátrai versenyhez, max felmegyek nézni, mert ha tudunk is menni Szexire, akkor is csak szombat du tudnunk indulni, mert Sala dolgozik. Eddig az volt a baj, hogy nincs elég verseny, most meg bõség zavara. Hát semmi sem jó? ;)

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
csak egy kis odafigyelés kérdése lenne,hogy belenézzetek a naptárba.nem hasraütni,aztán kigondolni,hogy na,akkor csináljunk hétvégén egy versenyt.kevés verseny van,nem kéne így egymás rovására menni.én pl elmentem volna hozzátok versenyre, ha nem most csináljátok.valószínûleg nem én vagyok az egyetlen.

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás

HI!

Sala!
Itt csak a rászervezésen van a hangsúly!Nem azon h esetleg 10 versenyzõvel kevesebb megy el Szexárdra!
Te sem örülnél ha valaki egy egész éves versenynaptárban megadott versenyedre rászervezne!Egyszerûen rossz dolog!

Mint írtam, nem Sala írta a hozzászólást ;) Amúgy a mátrai verseny szombaton van Szexi meg vasárnap. Tehát nem zárja ki egymást feltétlenül a kettõ ;) Viszont azt nagyon sajnálom, hogy hasonló okok miat elmaradt a szexárdi városi.

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

matyi_qmbu

matyi_qmbu

vendég

• fórumtag
  • 134 hozzászólás
Nem zavar h ittál a számlámra, de ne csodélkozz a Te számládon se majd! Állat vok nem tagadom, de jól esik!Dógozz inkább!Én is mék holnap után mán!!!
www.outlawriders.fw.hu

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 hozzászólás
Te mocskos állat=matyi Qmbu. Lenyírtam a 4X pályát, qrvára elfáradtam. A Fehérházban ittam a számládra. Minden jóból ( szarmunka ) kimaradsz te!!!!!

Van pár jó ötletem a 4X pályára még a mai napon megvalósítom, és be fogtok kakálni a szeptember 17. napján !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ( már aki eljön ). Ahogy jöttem le a 4X pályáról, jött néhány bmx es rider, nemtudván ki is vagyok minõsítést kaptam= szeretnék találkozni azzal az állattal, aki ezt a pályát túrta jelszóval mentek el mellettem. Matyiqmbu is nagy állat vagy, vagy csak ?
Na viharolok is, mert mék túrni+ ugribugri, ha este valaki hulló csillagot lát az este, az én vagyok!
Nu csá, tudjátok Szeretkezzzzzzzzz ne Háboruzzzzzzz ( de régen írtam mán )
Ja és verseny nálunk szeptember 17-18 4X-DH a többirõl késöbb , mindenki menjen szexárdra, aztán mihozzánk

matyi_qmbu

matyi_qmbu

vendég

• fórumtag
  • 134 hozzászólás
HI!

Sala!
Itt csak a rászervezésen van a hangsúly!Nem azon h esetleg 10 versenyzõvel kevesebb megy el Szexárdra!
Te sem örülnél ha valaki egy egész éves versenynaptárban megadott versenyedre rászervezne!Egyszerûen rossz dolog!
www.outlawriders.fw.hu

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

azt mondjuk nem értem,hogy miért kellett rászervezni az év eleje óta a naptárban szereplõ szekszárdi versenyre...

Nem hinném, hogy konkurencia lenne egymásnak a két verseny ;), ráadásul a mátrai szombaton van és gondolom inkább valami móka-szerûség.

És párom megint belépve maradt ;)
Clio

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

jakesz

jakesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 hozzászólás
Gyõrújbaráti 4X Pannon Kupa eredményei és néhány kép:
http://pannokupa.uw.hu

Qki kösz a gratulációt! Még van mit csiszolnunk a gépezeten, de jövõre mégjobb lesz!

matyi_qmbu

matyi_qmbu

vendég

• fórumtag
  • 134 hozzászólás

látom már milyen faszán fog égni a szekszárdi erdõ...

Rocsi!Rég volt már megnyilvánulásod amin faszát röhögtem, de ezen rohadt nagyot kacagtam!

Elõttem az összkép!:LÁNGOL AZ EGÉSZ SÖTÉTVÖLGY!!
www.outlawriders.fw.hu

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 hozzászólás
Nu! A gyõrújbaráti pálya a versennyel eggyütt nekem tetszet, gratula a verseny szervezõinek, így tovább. Szerintem még kellene a pályán változtatni 1 2 dolgot, ne legyen ennyire tekerös. Jaki barátom gratulálok, nem csalódtam benned. Remélem a legközelebbi versenyen nem baszódok a verseny elött, és jobb erdménnyel térhetek majd haza.
A DH pályával kapcsolatban volt kérdés, tömören csak annyit, hogy a pálya maradt a régi helyen, több fullosabb akadállyal. Lesz egy két meglepi a pálya vonalban .

Pupáknak csak annyit: már most elkezdem a táncomat, mert szeretem a sarat, igaz csak idegen rendezésben. HIHIHIHI! Alig várom már a jövõ hetet.

Nu pá mék túrni meg ugribugri remélem tentike nélkül!

Ja és szeptember 17-18 Magyarszék 4X-DH
Támogatást a Magyarszéki Önkormányzattól, a helyi válalkozóktól kapunk.Energiával a Go Fast fog ellátni. És ne feledjétek nálunk valaki ( valakik) visszanyerhetik a nevezési költséget/ ( csak 2 napos nevezéssel )