Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

DH/4X/DS versenyek
Indította
Major
, 2004. január 04. 13:02
Írta 2005. augusztus 30. - 13:46

azt mondjuk nem értem,hogy miért kellett rászervezni az év eleje óta a naptárban szereplõ szekszárdi versenyre...
Írta 2005. augusztus 30. - 13:41

hali.
mátrai mini Dh plakátja, ha valakit érdekel
www.dakine.hu rendezvényeken belül
többet nem tudok én sem
mátrai mini Dh plakátja, ha valakit érdekel
www.dakine.hu rendezvényeken belül
többet nem tudok én sem
Vigyázat! Nagyfeszültség!
evvagyokén,
Írta 2005. augusztus 30. - 12:01

Sziasztok!
Régen hallattam már magamról, de azért ÉLEK! Nagyon sajna hogy nem jutottam el idén nyáron sem sok versenyre, viszont azért sokat tekertem, sõt két hét nyaralás is belefért...
A szexárdi verseny hétvégéjén Ausztriában leszek egy gyalogos gleccsertúrán, a következõ héten, mikor a M.széken lesz a buli, akkor meg a fõsuli kezdõdik. Vasárnap (18-án) a DH-ra már jövök. Gyertek Ti is minél többen!!!!!
Üdv mindenkinek és jó bicajozást:
Chicken
Régen hallattam már magamról, de azért ÉLEK! Nagyon sajna hogy nem jutottam el idén nyáron sem sok versenyre, viszont azért sokat tekertem, sõt két hét nyaralás is belefért...
A szexárdi verseny hétvégéjén Ausztriában leszek egy gyalogos gleccsertúrán, a következõ héten, mikor a M.széken lesz a buli, akkor meg a fõsuli kezdõdik. Vasárnap (18-án) a DH-ra már jövök. Gyertek Ti is minél többen!!!!!
Üdv mindenkinek és jó bicajozást:
Chicken
Írta 2005. augusztus 30. - 10:46

-> ALIAS KLEMENT
*A tipikus trógerbringás* * HAZÁM! HAZÁM! TE MINDENEM!
*A tipikus trógerbringás* * HAZÁM! HAZÁM! TE MINDENEM!
Írta 2005. augusztus 30. - 10:16

Kapható a TESCO global, és Metro holding -éknál a bambuszszárba épített fáklya,ahoz pedig kapható fasza szunyogriasztós fáklyaolaj!Ami nem vészes mert 1 fáklya 200-300FT körül van kanóccal, az olaj pedig ami 1 literes kb 400-500 ft!Elég jól ég is kb 30-50 percig,függõen a láng nagyságától!Én már használtam, faszán mûködik is!(Igaz h 20 centis lánggal égettem de nem is volt 1 rohadt szunyog)
látom már milyen faszán fog égni a szekszárdi erdõ...
Írta 2005. augusztus 30. - 09:53

Hello.
Gyermek kategória hány éves korig tart?
Gyermek kategória hány éves korig tart?
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!
Írta 2005. augusztus 30. - 09:44

Kapható a TESCO global, és Metro holding -éknál a bambuszszárba épített fáklya,ahoz pedig kapható fasza szunyogriasztós fáklyaolaj!Ami nem vészes mert 1 fáklya 200-300FT körül van kanóccal, az olaj pedig ami 1 literes kb 400-500 ft!Elég jól ég is kb 30-50 percig,függõen a láng nagyságától!Én már használtam, faszán mûködik is!(Igaz h 20 centis lánggal égettem de nem is volt 1 rohadt szunyog)
www.outlawriders.fw.hu
Írta 2005. augusztus 30. - 09:05

Nem tudom te milyen füstölõre gondoltál, én a boltba kaphatóra. De azon komolyan gondolkodunk hogy azokra a helyekre ahova az emberek állni szoktak (start, cél terület, nagy letörés) oda tényleg viszünk olyan füstölõ rudat, ami elriasztja a szúnyogokat, ha még sok szúnyog lesz. Sajnos sötétvölgybe nem írtanak szúnyogot. És most rengeteg pocsoja van, amiben ezek a kis vérszívók könnyen szaporodnak.
Írta 2005. augusztus 30. - 08:49

Hi All! Nem biztos h azt a falyta füstölõt kellene bevetni PUPÁK!!Mindenesetre elég kemény lenne a verseny és a vízhangja is!Európában egyedi lenne a versenyetek!!(gondolom én!!)
www.outlawriders.fw.hu
Írta 2005. augusztus 30. - 08:33

Jakesz!
Lehet bevetjük a füstölõs szúnyogelriasztást. Minden versenyzõ kap egy csomag füstölõt a nevezés mellé, kötelezõen fel kell raknia a bringára begyújtva:), remélem most már nem fog esni és akkor a kis genyók addigra kipunnyadnak.
Ja a pálya vizesen is döngethetõ állapotó, kemény a talaj, annyi a baja ha vizes hogy csúszik, de semmi sarat nem szed össze a bringa. Vasárnap voltunk kinn áskálódni, és szombat éjjel esett mégis bringázható volt a pálya. Félreértés ne essék, nem akarok esõt, de idén semmin sem lepõdök meg.Inkább por legyen mint lucsok.
Qki ha esõtáncot mersz járni akkor véged:)
Lehet bevetjük a füstölõs szúnyogelriasztást. Minden versenyzõ kap egy csomag füstölõt a nevezés mellé, kötelezõen fel kell raknia a bringára begyújtva:), remélem most már nem fog esni és akkor a kis genyók addigra kipunnyadnak.
Ja a pálya vizesen is döngethetõ állapotó, kemény a talaj, annyi a baja ha vizes hogy csúszik, de semmi sarat nem szed össze a bringa. Vasárnap voltunk kinn áskálódni, és szombat éjjel esett mégis bringázható volt a pálya. Félreértés ne essék, nem akarok esõt, de idén semmin sem lepõdök meg.Inkább por legyen mint lucsok.
Qki ha esõtáncot mersz járni akkor véged:)
FanatiX
Írta 2005. augusztus 29. - 15:05

Pupák!
Járjatok ki a pályához minél többet egy bazinagy légycsapóval és írtsátok ki az összes szúnyogot!!!
Nem akarok megint vért adni!!!
A múltkor elléggé durva volt, hogy amint megáltam 20-30 szúnyog volt a kezemen...
Remélem jóidõ lesz és akkor megint lehet döngetni a pályán!!!!
Járjatok ki a pályához minél többet egy bazinagy légycsapóval és írtsátok ki az összes szúnyogot!!!
Nem akarok megint vért adni!!!
A múltkor elléggé durva volt, hogy amint megáltam 20-30 szúnyog volt a kezemen...
Remélem jóidõ lesz és akkor megint lehet döngetni a pályán!!!!
Írta 2005. augusztus 29. - 14:11

Hali
Na halad a szekszárdi pálya felújítása, hála az erõsen esõs nyárnak van munkák bõven. A pálya felsõ felébe nyulunk megint bele. Az alsó fele nem sokban fog változni. Mindenkit szeretettel várunk, a szállás lefoglalva csak jönni kell minél többen.
Felszállítás nagy valószínûséggel nem lesz mivel a heves esõzések miatt az erdei utak nagyrészén mély vízmosások keletkeztek. A pálya mellett ezért egy ösvény lesz kialakítva amin könnyebb lesz feljutni a rajtba.
Ha lesz idõnk akkor csinálunk klépeket a pályáról.
Üdv Nagy Dani
Na halad a szekszárdi pálya felújítása, hála az erõsen esõs nyárnak van munkák bõven. A pálya felsõ felébe nyulunk megint bele. Az alsó fele nem sokban fog változni. Mindenkit szeretettel várunk, a szállás lefoglalva csak jönni kell minél többen.
Felszállítás nagy valószínûséggel nem lesz mivel a heves esõzések miatt az erdei utak nagyrészén mély vízmosások keletkeztek. A pálya mellett ezért egy ösvény lesz kialakítva amin könnyebb lesz feljutni a rajtba.
Ha lesz idõnk akkor csinálunk klépeket a pályáról.
Üdv Nagy Dani
FanatiX
Írta 2005. augusztus 29. - 14:10

Hi Adamkg!
a pálya ugyan azon a dombon lessz mint amelyiken volt tavaly is csak technikásabb lett és új nyomvonal alakult ki pár helyen és még alakítunk egy két apróságot!Kerültek elõ gyökerek, lett technikás ugró, állat dh rázópad ,hirtelen kanyar stb!Bocs h én írok csak én voltam most ún internet közelben.Képeket pedig csinálunk és aQky majd feldobja!
Hi all!
PUPÁK!Bízok bennetek ,hogy faszán dolgoztok!!
a pálya ugyan azon a dombon lessz mint amelyiken volt tavaly is csak technikásabb lett és új nyomvonal alakult ki pár helyen és még alakítunk egy két apróságot!Kerültek elõ gyökerek, lett technikás ugró, állat dh rázópad ,hirtelen kanyar stb!Bocs h én írok csak én voltam most ún internet közelben.Képeket pedig csinálunk és aQky majd feldobja!
Hi all!
PUPÁK!Bízok bennetek ,hogy faszán dolgoztok!!
www.outlawriders.fw.hu
Írta 2005. augusztus 29. - 10:56

Köszönöm az elismerést!
Jár az agyunk hogy mit kéne módosítani...
Van 1-2 jó ötlet...
Köszönom mindenkinek, aki megtisztelt jelenlétével!
Várom a kritikákat, hogy jövõre mégjobban sikerüljön a rendezés!
Íme az eredménylista:
Gyerek
hely rajtsz. név
1. 16 Veres Márton Vitéz
2. 3 Scherdán Benjamin
3. 30 Erdõs Christopher
Hobby
1. 54 Rozsonich Gábor
2. 82 Török Péter
3. 69 Papp Norbert
4. 61 Peter Röschner
5. 52 Horváth Ferenc
6. 44 Ghál Péter
7. 71 Kovács Attila
8. 88 Horváth Péter
9. 63 Éles Gergõ
10. 48 Kálmán János
11. 66 Soós Máté
12. 73 Dalmady Gábor
13. 45 Roman Temin
14. 81 Berki Dávid
15. 60 Szabó Péter
16. 89 Kálmán Zsolt
17. 75 Lausther Bence
18. 72 Poda Balázs
19. 85 Császár Máté
20. 77 Vörös Dávid
21. 68 Pintér Ákos
22. 43 Varga Péter
23. 62 Rahni Dániel
24. 64 Michall Klemmer
Elit
1. 96 Prajczer Péter
2. 110 Radasics Vilmos
3. 107 Deli Gábor
4. 91 Végh Kiss Gábor
5. 100 Sirsak Ernst
6. 101 Jakó András
7. 98 Balázs Bence
8. 92 Kutasi Balázs
9. 99 Gulyás Mihály
10. 106 Somogyi Zsolt
Jár az agyunk hogy mit kéne módosítani...
Van 1-2 jó ötlet...
Köszönom mindenkinek, aki megtisztelt jelenlétével!
Várom a kritikákat, hogy jövõre mégjobban sikerüljön a rendezés!
Íme az eredménylista:
Gyerek
hely rajtsz. név
1. 16 Veres Márton Vitéz
2. 3 Scherdán Benjamin
3. 30 Erdõs Christopher
Hobby
1. 54 Rozsonich Gábor
2. 82 Török Péter
3. 69 Papp Norbert
4. 61 Peter Röschner
5. 52 Horváth Ferenc
6. 44 Ghál Péter
7. 71 Kovács Attila
8. 88 Horváth Péter
9. 63 Éles Gergõ
10. 48 Kálmán János
11. 66 Soós Máté
12. 73 Dalmady Gábor
13. 45 Roman Temin
14. 81 Berki Dávid
15. 60 Szabó Péter
16. 89 Kálmán Zsolt
17. 75 Lausther Bence
18. 72 Poda Balázs
19. 85 Császár Máté
20. 77 Vörös Dávid
21. 68 Pintér Ákos
22. 43 Varga Péter
23. 62 Rahni Dániel
24. 64 Michall Klemmer
Elit
1. 96 Prajczer Péter
2. 110 Radasics Vilmos
3. 107 Deli Gábor
4. 91 Végh Kiss Gábor
5. 100 Sirsak Ernst
6. 101 Jakó András
7. 98 Balázs Bence
8. 92 Kutasi Balázs
9. 99 Gulyás Mihály
10. 106 Somogyi Zsolt
Írta 2005. augusztus 29. - 10:27

Qky!
Tudnál pár képet mellékelni a dh-pályáról is? Ill. megadnád a képek elérhetõségét?
A teljesen más dh pálya, azt jelenti, hogy nem is ugyanazon a dombon lesz, mint a tavaszi futam? Hosszabb, rövidebb, technikásabb lett-e?
Bocs a sok kérdésért, de ha jól látom hirtelen 4 hétvégén lett verseny szeptemberben, és nem biztos, hogy bírom mindet anyagilag, így jó ha tudom, hogy hol, mire számíthatok. Mindenesetre a tavaszi pálya nagyon tetszett.
Üdv
Tudnál pár képet mellékelni a dh-pályáról is? Ill. megadnád a képek elérhetõségét?
A teljesen más dh pálya, azt jelenti, hogy nem is ugyanazon a dombon lesz, mint a tavaszi futam? Hosszabb, rövidebb, technikásabb lett-e?
Bocs a sok kérdésért, de ha jól látom hirtelen 4 hétvégén lett verseny szeptemberben, és nem biztos, hogy bírom mindet anyagilag, így jó ha tudom, hogy hol, mire számíthatok. Mindenesetre a tavaszi pálya nagyon tetszett.
Üdv
Írta 2005. augusztus 29. - 09:37

Hi All!JAKÓ!!Elismerésem a 4x pályátokkal kapcsolatban, kinézet és elhelyezkedés szempontjából 5-ös!A pálya is jól sikerült ,csak tûzdeljetek bele szerintem még akadályokat(lassítókat,cukros üveget,hangyabolyt,stb.-t)Lehetne egy kicsit lassítani egy-két szakaszon! Ez az én véleményem,még 1x elismerés!Köszi a 7végét.A szállást garantáljuk nektek M.széken!
M.székre szeptemberben pedig gyertek ,meglátjátok lesznek új dolgok!

M.székre szeptemberben pedig gyertek ,meglátjátok lesznek új dolgok!

www.outlawriders.fw.hu
Írta 2005. augusztus 28. - 21:34

Igyekszem jelen lenni, nem csak szombaton
a tologatásért megy ki az ember oda

az észmentes nõnemû...
Írta 2005. augusztus 28. - 20:29

Szia nõnemü.
szept 25. TOKOD. Ugye nincs tulóra se semmi kifogás?.
Igaz ,feltolós de megéri. MA ,,teszteltem. Kis furfangos ...de kircsi.
na csáá .LLSenior.
szept 25. TOKOD. Ugye nincs tulóra se semmi kifogás?.
Igaz ,feltolós de megéri. MA ,,teszteltem. Kis furfangos ...de kircsi.
na csáá .LLSenior.
Írta 2005. augusztus 28. - 17:06

Ahogy látom, idén nem megyek Szekszárdra... pont akkor fogok megint "nyaralni". Igazán sajnálom
pedig oda nagyon szívesen mennék
Bár ahogy látom Mátrafüred is bekavar szegényeknek...

Bár ahogy látom Mátrafüred is bekavar szegényeknek...
az észmentes nõnemû...
Írta 2005. augusztus 26. - 15:06

Nu csá. Feldobtam a teljessen átturt 4X pályáról képeket a bikemag képgallériába. Változtatás még lesz, de az titok, legyen meglepetés. a DH pálya már teljessen kész, természetesen az is át lett turva.
Jaki barátom mi jövünk holnap már alig várom, hogy szétbringázzam a fejem. Bár a lábam teljessen szét van szálva.
Szeptember 16-17 Magyarszék 4X-DH, a komlói meghirdetet 4X "e"-s verseny hejett.
Na csá.
Jaki barátom mi jövünk holnap már alig várom, hogy szétbringázzam a fejem. Bár a lábam teljessen szét van szálva.
Szeptember 16-17 Magyarszék 4X-DH, a komlói meghirdetet 4X "e"-s verseny hejett.
Na csá.