Helló
...Ha lesz rá igény akkor szekszárdon lehetne szervezni egy hosszú hétvégés bringázás bulizós, esti tábortüzes kis tábort. Esti fõzéssel, szalonnasütéssel, vagy amilyen javaslat van. Nem csak a fórumosoknak, minden bringásnak, a tábor adott a pálya is. Egy jó kis hétvégét eltölteni úgy hogy nyugodtan elengedheti magát mindenki. De ez majd kiderül.
Ha nincs verseny akkor az a baj, ha van akkor az a baj hogy messze van, vagy nincs felszállítás mert a helyi adottságok nem teszik lehetõvé. Miért kell mindig valamiért sírni. Tisztára mint a viccben, ha nyuszikán van sapka akkor az a baj, ha nem kék akkor meg az.
Most úgy néz ki hogy lehet szekszárdról megyünk egy páran nem tudom még hogy mennyien, majd elválik.
AZ E-MAIL CÍMEM: danix@freemail.hu
Üdv Pupák
az köztudott hogy csak a cc és stb nagy léCCámú versenyeken van nyereség. kevesen vagyunk nincs akkora tömegbázis stb.
rengeteg szervezõnek uez a problémája a dh 4x szakágban.
szerintem faja volt a szexárdi verseny a felszállítás hiány anélkül is jól éreztem magam az meg nem rajtatok múlt hogy kevesen jöttek el, meg hogy nem volt segítség. a társaság a lényeg és az meg ott volt a szeren!!!!
én csak hálával tartozom nektek a sok segítségért mert anélkül sose értem volna ki, se pedig haza.
másrészt én emeltem volna a nevezési díjat. a dupláját is fizettem volna akár.
aki pedig sír hogy akkor milyen drága lett volna az netegye.
Én támogatom a mini fesztivált a táborban legyen meg!!!
egyébként én is tervezem a mi saját kis pályánkon valami téli öszszejövetelt. mit szóltok hozzá? egy kis téli dh? a szánkópályán?? tükörjégen??
Ja egyébként a versenynaptár mint olyan nem is létezik. mármint olyan értelemben hogy ami ténylegesen fedi a valóságot. mert a bikemagon az mtszsz-en és a töbi oldalon nem találoma versenyeket külön kell kutatni hogy mi mikor lessz stb.
DE, itt van ez a fórum ide mindig felkerülnek a versenyek és ez így faja!! beszámolók képek stb