Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Please log in to reply
11827 replies to this topic

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Ja egyébként a versenynaptár mint olyan nem is létezik. mármint olyan értelemben hogy ami ténylegesen fedi a valóságot. mert a bikemagon az mtszsz-en és a töbi oldalon nem találoma versenyeket külön kell kutatni hogy mi mikor lessz stb.

Khm... A nem létezõ versenynaptárban fekszik néhány munkaórám.

Naptár az MMTBSzSz honlapján...
Naptár a dalmaMagon...

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
Thez, Endroo ti mikorra mentek szombaton kb?
Autist Team:)

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts

Helló

...Ha lesz rá igény akkor szekszárdon lehetne szervezni egy hosszú hétvégés bringázás bulizós, esti tábortüzes kis tábort. Esti fõzéssel, szalonnasütéssel, vagy amilyen javaslat van. Nem csak a fórumosoknak, minden bringásnak, a tábor adott a pálya is. Egy jó kis hétvégét eltölteni úgy hogy nyugodtan elengedheti magát mindenki. De ez majd kiderül.
Ha nincs verseny akkor az a baj, ha van akkor az a baj hogy messze van, vagy nincs felszállítás mert a helyi adottságok nem teszik lehetõvé. Miért kell mindig valamiért sírni. Tisztára mint a viccben, ha nyuszikán van sapka akkor az a baj, ha nem kék akkor meg az.
Most úgy néz ki hogy lehet szekszárdról megyünk egy páran nem tudom még hogy mennyien, majd elválik.

AZ E-MAIL CÍMEM: danix@freemail.hu

Üdv Pupák

az köztudott hogy csak a cc és stb nagy léCCámú versenyeken van nyereség. kevesen vagyunk nincs akkora tömegbázis stb.
rengeteg szervezõnek uez a problémája a dh 4x szakágban.
szerintem faja volt a szexárdi verseny a felszállítás hiány anélkül is jól éreztem magam az meg nem rajtatok múlt hogy kevesen jöttek el, meg hogy nem volt segítség. a társaság a lényeg és az meg ott volt a szeren!!!!
én csak hálával tartozom nektek a sok segítségért mert anélkül sose értem volna ki, se pedig haza.
másrészt én emeltem volna a nevezési díjat. a dupláját is fizettem volna akár.
aki pedig sír hogy akkor milyen drága lett volna az netegye.
Én támogatom a mini fesztivált a táborban legyen meg!!!
egyébként én is tervezem a mi saját kis pályánkon valami téli öszszejövetelt. mit szóltok hozzá? egy kis téli dh? a szánkópályán?? tükörjégen??

Ja egyébként a versenynaptár mint olyan nem is létezik. mármint olyan értelemben hogy ami ténylegesen fedi a valóságot. mert a bikemagon az mtszsz-en és a töbi oldalon nem találoma versenyeket külön kell kutatni hogy mi mikor lessz stb.

DE, itt van ez a fórum ide mindig felkerülnek a versenyek és ez így faja!! beszámolók képek stb

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

de legalább azt nem lehetne megtenni,hogy ne engedjétek más idõpontjára rászervezni?mert mi le tudjuk adni januárban a versenyidõpontokat.

Mit csináljunk vele??? A naptárba nem került be... Ennyi a max amit tenni lehet.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts

Azért mert januárban még senki nem tudja mit akar (tavaly ez volt az elsõ határidõ és kb 3 versenyrõl tudtunk) illetve a környezõ országok versenynaptárai sincsenek még készen és igen, ezt is figyelembe kell venni.

de legalább azt nem lehetne megtenni,hogy ne engedjétek más idõpontjára rászervezni?mert mi le tudjuk adni januárban a versenyidõpontokat.

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,281 posts

. ezen az úton mész ( kanyarogsz ) addig, míg egyenesen nem lesz már út elötted csak ház és a "hegy", na és ott jobbra, majd kövesd .

CSak, hgoy jóól megzavarjunk mindenkit ;)
Szerintem balra, de nem bizti, hogy ugyanarra a kanyarra gondolunk.

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

azt nem tudom,hogy miért nem lehet januárban kiadni egy végleges versenynaptárt.akinek meg év közben jut eszébe,hogy versenyt akar csinálni,az menjen a p....ba.ez mondjuk a szövetség feladata lenne.

Azért mert januárban még senki nem tudja mit akar (tavaly ez volt az elsõ határidõ és kb 3 versenyrõl tudtunk) illetve a környezõ országok versenynaptárai sincsenek még készen és igen, ezt is figyelembe kell venni.

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Így van. Esetleg tegye be oda, ahol még nincs verseny.

Rocsi: azért nincs kép, mert a jól sikerülteket betettük az újságba a cikkhez, úgyhogy majd ott láthatod viszont magad október elején, a gyengébbek meg a gépemben vannak még, de az meg egyenlõre kölcsönben leledzik távol tõlem. A kabátot meg köszönöm, nagyon tuti!

Thez: jobb útleírás meg sajnos nincs, de a helyszínen ez hidd el tök egyértelmû. Én elõször egyedül, egy sima autóstérképpel tekertem oda, és minden gond nélkül kitaláltam a helyiek MTB tábláinak hála.

A végleges cím: Ebszõnybánya. Ez jelölve van térképeken, és közvetlen a település határában kell balra felmenni az elsõ földúton.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
nagy igazság...
azt nem tudom,hogy miért nem lehet januárban kiadni egy végleges versenynaptárt.akinek meg év közben jut eszébe,hogy versenyt akar csinálni,az menjen a p....ba.ez mondjuk a szövetség feladata lenne.

Nagy_Dani01

Nagy_Dani01

vendég

• fórumtag
  • 126 posts
Helló

Na erre vártam megjött a magyarszéki kommentár. Most úgy néz ki jövõre szekszárdon sem lesz DH mert nem volt túl nagy a tolongás és meguntam hogy a versenyek nagy részében csak bukok, bukik az egyesület (õsszel csak a számlás kiadásokból az üzemanyagot,a telefonálgatást és az egyéb költségeket leszámítva -15000 Ft, ezt azért másra is tudtuk volna használni). Ha ennyire nincs rá igény akkor nem lesz és kész. Aztán majd jövõre megint lehet sírni hogy nincs verseny. Egyedül a városi DH megrendezésre kerül ha törik ha szakad, az tuti és baromira nem érdekel hogy kinek milyen nyûgje van az idõpontal, idén is szivességet teszek hogy hátrébb csúsztattam a versenyt utána meg odaszervez valaki 1 versenyt. Jövõre nincs pardon. 3 éve próbálom összehozni és mindig valami közbe jön, de az idei év volt a csúcs amikor 2 idõpont közül az egyik sem lett jó, jó lenne ha végre nem csak én tennék szivességet hanem ez kölcsönös lenne a versenyszervezõk között.
Ha lesz rá igény akkor szekszárdon lehetne szervezni egy hosszú hétvégés bringázás bulizós, esti tábortüzes kis tábort. Esti fõzéssel, szalonnasütéssel, vagy amilyen javaslat van. Nem csak a fórumosoknak, minden bringásnak, a tábor adott a pálya is. Egy jó kis hétvégét eltölteni úgy hogy nyugodtan elengedheti magát mindenki. De ez majd kiderül.
Ha nincs verseny akkor az a baj, ha van akkor az a baj hogy messze van, vagy nincs felszállítás mert a helyi adottságok nem teszik lehetõvé. Miért kell mindig valamiért sírni. Tisztára mint a viccben, ha nyuszikán van sapka akkor az a baj, ha nem kék akkor meg az.
Most úgy néz ki hogy lehet szekszárdról megyünk egy páran nem tudom még hogy mennyien, majd elválik.

AZ E-MAIL CÍMEM: danix@freemail.hu

Üdv Pupák
FanatiX

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

valaki csinál olyat hogy két napra megy, de nem alszik ott, tehát hazajön este budapestre?
(szállást nem akarok foglalni mert nemtom rendbejövök-e a hétvégére)
másik kérdés meg:
kerülhetõek ezek a nagy ugrók, nagy letörések?:)

tams, málna, hogy mentek?

Elvben (tehát ha semmi nem jön közbe) én is jövök mindkét nap, de csak szigorúan nézni és fotózni. Furgonnal megyek, amiben van két szabad helyem, és ha kell, karikát is be tudunk rakni (akár többet is) szétszedés nélkül.
Ha érdekel, küldj privit!

matyi_qmbu

matyi_qmbu

vendég

• fórumtag
  • 134 posts
Hi All!

Megszertetném én is köszönni azoknak akik kilátogattak a 7végén M.székre és azoknak is akik versenyeztek!
Azok akik pedig állandóan rinyálnak hogy nincs verseny Magyarországon,mikor van akkor nem tesznek semmit!Már QKY barátom írta hogy innentõl kezdve valószínüleg MAGYARSZÉKEN csak fourcross verseny lessz, mert nagyon sokan nem becsülik"azaz szarnak rá" a versenyszervezõk fáradozásait, mivel ezeket a versenyeket általában a VERSENYZÕK részére szervezik és nem azért mert annyira ráérnek!És hogy ne érje szó a ház elejét akinek nem inge ne vegye vagára!
Felvetettük hogy a jövõre nem csak hogy DH, hanem 4X versenyt sem fogunk szervezni ,levéve egy versenyt!
www.outlawriders.fw.hu

bob29

bob29

vendég

• fórumtag
  • 116 posts
Üdv néktek!
Tehát közsi az utbaigazítást mi dolgunk lenne! amúgy MTB táblák fogják mutatni a helyes irányt.Dorogon már rakunk ki hogy biztos ami biztos! Amúgy péntek délutántol ki lessz szalagozva a pálya állni fog a sörsátor. nevezni szombat délutánmár lehet és FIGYELEM VASÁRNAP '11-töl lessz az ídõmérõ!! Ez 1 órával korábbi a megszokottnál!
Szombat délután már csapoltsõr,csocsó és zene vár mindenkit.
Pátok
Tokod Team szerves tagja!

demo9

demo9

vendég

• fórumtag
  • 11 posts

ja a sátor és a buli a pálya aljánál lessz? vagy valamelyik feluban????
köszi mégeccer!!!!

a pálya alja lesz minden okosság helyszíne! tehát binyigli és rögtön berugás + alvás :-).

az útvonalhoz annyit, hogy Ádám teljesen jól írta le!
tehát tokodaltárón végig a 10-es úton, majd letérés balra ami úgy néz ki, hogy a fõút kanyarodik jobbra tehát te jóformán egyenesen mész. ezen az úton mész ( kanyarogsz ) addig, míg egyenesen nem lesz már út elötted csak ház és a "hegy", na és ott jobbra, majd kövesd Ádám leírását.
sok szerencsét! ha nem megy hívj 06/309-643-133
és átmehetsz a hegyen is csak fárasztó.

Mr.Downhill

Mr.Downhill

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 posts
hmm sajnálom h elmaradt a DH, meg azt is h nem tudtam elmenni...pedig az áprilisi Dh nagyon bejött Magyarszéken
-> ALIAS KLEMENT

!!:: Az én Feleségem(update) ::!! :D !!:: és sex közben ::!!

*A tipikus trógerbringás* * HAZÁM! HAZÁM! TE MINDENEM!

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 posts
köszi mindazoknak, akik kilátogattak hozzánk a 7végén, és a 4X-on helytálltak. A vasárnapi nap a DH a nagy látogatotság miatt elmaradt, így az már biztos, hogy a jövõben csak 4X-t rendez Magyarszék. Vannak akik csak a pofályukkal bringáznak, vannak akik keresztbe szerveznek ( lásd a szexárdi verseny példályát ), és van olyan is aki csak reklamálni tud. Mégegyszer köszi a résztvevõknek, meg sok sikert Tokodon! Az év végi összesítést (Pannon Kupa)a héten a Pupák nyomja.

SIMMONS

SIMMONS

vendég

• fórumtag
  • 172 posts
Megtudná valamelyikõtök mondani PUPÁK (szekszárdi dh szervezõ) e-mailcímét vagy telefonszámát?
Elõre is kössz.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts

http://peterdh.uw.hu/news.php a képtárat keresd meg ott találsz néhányat
,de ha visszaolvasol egy keveset.....

ádámtól vártam a képeket.csinált rólam két jót.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
majd ha mutatok egy térképet akkor egy tapasztalt ember rá tud bökni? vagy egy utcanév esetleg?
mert a sorompónál jobbra meg a kanyarban balra nem teljesen jó tájékozódási segítség.. vagy az lenne, ha tudnám egyántalán mi fán terem tokod....
vagy nyomtassam ki és?

na de egy ottani légyszives mondjon pl egy utcát, ami egészen odáig elmegy. és akkor tuti az odatalálás!
köszönöm!

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts

és a szekszárdi képek?

http://peterdh.uw.hu/news.php a képtárat keresd meg ott találsz néhányat
,de ha visszaolvasol egy keveset.....