Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Please log in to reply
11827 replies to this topic

Mr.Downhill

Mr.Downhill

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 posts
csak annyit....hogy nyáron ott voltam mindegyik versenyen szinte, de most már nincs szünet, itt a rohadt suli, nem olyan könnyû elszabadulni....és sztem ezzel nem vagyok egyedül
jó persze ezek is csak kifogások....
-> ALIAS KLEMENT

!!:: Az én Feleségem(update) ::!! :D !!:: és sex közben ::!!

*A tipikus trógerbringás* * HAZÁM! HAZÁM! TE MINDENEM!

krokodilus

krokodilus

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 posts
Lesz még idén valami verseny tokod után?

Marzocchi Bomber 66 RC2 ETA
Avid Code-ot mindenkinek!:dance2:
:chomik:BIKELAND:chomik:

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
zsíroskenyér+sör ;)
verseny elõtt benyomni 5-6ot.

bob29

bob29

vendég

• fórumtag
  • 116 posts
Na-Ná! ez ott lessz a szeren!
Tokod Team szerves tagja!

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Lesz megint zsiroskenyer meg minden foldi jo? :)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

bob29

bob29

vendég

• fórumtag
  • 116 posts
Tisztelt hölgyeim és uraim!
aki jön Tokodra az ne MTB táblát keressen hanem DH-t kész minden ami nektek kell! Pálya-sörsátor-délutánra csapoltsõr csocsó muzsika. Azt hiszem nagy buli lessz de ez rajtatok múlik!
Na a többit személyesen! Illetve ami FONTOS! Vasárnap az idõmérõ az 11-kor kezdõdig addig lehet nevezní.
Na pátok
Tokod Team!
Tokod Team szerves tagja!

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 posts
Zsolo: Meny a fenébe, nem rátok vagyok durcás, a családi ruccanyunk ki fontossabb, bár én is el tudnék libbeni v.hová. De vagyok olyan hülye, hogy inkább a pályát túrjam! Más: tisztába vagyok azzal, hogy nem csak a fõldtúrásról szól maga a verseny. Le is kell tudni szervezni, bonyolítani. Ha valaki szívbõl és lelkesen tette, én igen. De elvették a kedvem. Egyszerüen tudomásul kel vennünk, hogy akármit is teszünk (Pupákék uccsó verseny kedvezmény, stb) nem jönnek a hazai riderek. Én megmondom õszintén a gyõri verseny után a Jaki ép hogy nem sírta el magát a nagy létszám miatt. (én ezt olvastam le az arcáról). 1 versenyüket rendezték, és igen jó volt. Vegyük csak a Magyar Kupát nálunk. Igen kevesen voltak! 1 Magyar Kupán! Más kedvét nem akarom elvenni a rendezéstõl, inkább segítem ha kell, de jó ha tudja a negatívumokat is.
A javaslatokról csak annyit, lenne pár ötletem. Leírom és személyesen átdumcsizzuk, ugyis akarok veled eszmét cserélni.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Ha valaki komolyabban nekiugrana a dolognak akkor szerinted megoldhato?

Sztem igen!

Ezzel egyetertek. Jopar szlovak jart ide amikor meg enis jartam, azota nem latom mennyien vannak, de szerintem ha jo a palya es megfelelo a rendezes, akkor tovabbra is jonni fognak ahogy eddig is. A magyaroknak meg sokat szamit hogy ne legyen abban az idoben kulfoldi verseny a kozelben, mert bevallom en is inkabb elmegyek Schladmingba egy hetre bringanzi, mint pl. egy koszegi DH versenyre. Anyagilag nincs tul nagy kulonbseg, de sokkal nagyobb elmeny. Persze ha mindkettore lenne eleg penz es tudnam hogy nem csak szivas van az ottani versenyen akkor...

Azt hiszem ez egy jó összefoglaló az elmúlt 10 oldal sirámaira...

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts

Mikor utoljára próbáltam érdeklõdni az volt a válasz, hogy kizárólag kijelölt túristautat lehet használni.
Tehát kell:
-vki aki megrendezi
-megfelelõ pálya a versenyzõk részére
-megfelelõ pálya a hivatalok részére
-megfelelõ pálya a felszállítás tükrében

Kizarolag turistautat? hogy menjenek az anyj...
Van ott hasznalhato turistaut egyaltalan?
A felszallitas elvileg megoldott, mert ott az aszfalt ut, csak ki kell terekni oda mint regen, az nemsok.

Ha valaki komolyabban nekiugrana a dolognak akkor szerinted megoldhato?

El kell gondolkozni azon hogy mivel lehet õket inkább ide hozni. A versenyrendezés nem csak a földmunkából áll...

Ezzel egyetertek. Jopar szlovak jart ide amikor meg enis jartam, azota nem latom mennyien vannak, de szerintem ha jo a palya es megfelelo a rendezes, akkor tovabbra is jonni fognak ahogy eddig is. A magyaroknak meg sokat szamit hogy ne legyen abban az idoben kulfoldi verseny a kozelben, mert bevallom en is inkabb elmegyek Schladmingba egy hetre bringanzi, mint pl. egy koszegi DH versenyre. Anyagilag nincs tul nagy kulonbseg, de sokkal nagyobb elmeny. Persze ha mindkettore lenne eleg penz es tudnam hogy nem csak szivas van az ottani versenyen akkor...
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
Yo!
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed

A biciklim. Saját konstrukció.

vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
engedéLY

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts
Gábor! Fel a fejjel! Vagy most rám is durcás vagy mert nem voltunk itthon?

Teljessen haszontalan mindaddig, míg a szomszédos országba járnak versenyre, mert ott ugyanannyiból eljut (nevezés,üz.költség,szállás,stb) mint nálunk ... Ennyi, nagyon elvették a kedvünket az egésztõl a riderek.

El kell gondolkozni azon hogy mivel lehet õket inkább ide hozni. A versenyrendezés nem csak a földmunkából áll... Te is tudod!

Akik most akarják életük elsõ versenyét rendezni, hát gondolkodjanak el nagyon milyen fába vágják a fejszéjüket

Legalább más kedvét ne vegyétek már el!!! Vagy most ez a cél, hogy ami eddig jó volt azt is rontsuk el? Megint 3db verseny lesz?

Illetve ha már itt ennyire kitört a forradalom... Mondjatok ötleteket szerintetek mivel lehetne megváltoztatni a helyzetet? Ne csak sírás legyen hanem javaslat is!

a harmason miert nem lehet DH versenyt rendezni? Tobben birtokoljak az adott erdoket es nem engedejezik a versenyrendezest?

Mikor utoljára próbáltam érdeklõdni az volt a válasz, hogy kizárólag kijelölt túristautat lehet használni.
Tehát kell:
-vki aki megrendezi
-megfelelõ pálya a versenyzõk részére
-megfelelõ pálya a hivatalok részére
-megfelelõ pálya a felszállítás tükrében

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Zsolo, a harmason miert nem lehet DH versenyt rendezni? Tobben birtokoljak az adott erdoket es nem engedejezik a versenyrendezest?
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 posts
Rocsi: ami már megvan ( Jánosi 4X ) nem szabad elhanyagolni. Volt nektek 2 jó kis pálya is heti 1 óra, és nem züllik le. A versenyek nagy része a BIKEMAGban le volt adva mikor hól lesz, mi volt. Akit kicsit is érdekel a verseny színhelye, el akar menni egy-egy versenyre a netti a legjobb infó! Szerintem csak akarás kérdése. Egyszerüen nem tudunk megfelelni a ridereknek?

Zsolo: fénykép, támogatottság(molinók), célkapú. Teljessen haszontalan mindaddig, míg a szomszédos országba járnak versenyre, mert ott ugyanannyiból eljut (nevezés,üz.költség,szállás,stb) mint nálunk. Ez tapasztalatból írom, mert a versenyünk elött komunikáltam xy riderrel, és õ fejtette ki, hogy bocsi, de az ugyananyi, közelebb, stb. Hát részemrõl lehet jövõre is külföldre menni. Nekem személyem szerint nagyon el ment a kedvem az egész rendezõsditõl. Azthiszem mi és más rendezõstáb is megtett mindent az évek alat. Eredmény 30 nevezõ.
Most már odáig jutottunk, hogy csináljunk versenyt sajátköltségbõl, és akkor oké minden, ne legyen nev. költség mert az 1500ft is már sok. Tegnap kaptam meg az önkormányzatunktól kapott idei támogatást, amit a versenyek lebonyolítására fordítottunk. Nem titok 1 és 300000.- között van. Plusz a vidéki versenyeinket is támogatta (busz stb). Jövõre is megkapjuk ezt, majd felhasználjuk a szomszédos országokban rendezet versenyeken. A pályánk jó lesz felkészülési alapnak. Ennyi, nagyon elvették a kedvünket az egésztõl a riderek.
Akik most akarják életük elsõ versenyét rendezni, hát gondolkodjanak el nagyon milyen fába vágják a fejszéjüket

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

meg kellene kérdezni õket,hogy nem akarják e ugyanezt megtenni dh szakágban is.

Megkérdeztem...

Ezeket az újságokat össze tudjuk gyûjteni és oda tudjuk adni

Khmmm! Ha érdekel a valóság mail vagy privi...

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
én mindig viszem a polgármesternek,amikor benne vagyunk.örül is.idén jól alakult a dolog,mert sokszor benne van a Pannon Kupa sorozat.így talán könnyebb is lesz jövõre.tényleg,lehet visszamenõleg kérni néhány újságot (amiben Pannon Kupa van) tõletek?mert elküldeném õket pár helyre.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
ezt most csak úgy általában.....nem Neked Rocsi! :

De meg lehet keresni egy kerékpáros újságot is (:X), amiben évek óta megjelenik a versenyek zöme.... csak mint felület, gondoltam rá. Mint egyetlen felület.
Ezeket az újságokat össze tudjuk gyûjteni és oda tudjuk adni annak, akinek a dolga, hogy szponzorokat keressen (rejtély, hogy ki lehet az...)

Aztán ez az ember jól odamehet a szponzotokhoz, hogy "figyejjé apám, itt a felület, aminek ennyi meg ennyi megy az olvasója havonta."

Ez ennyire fekete-fehér. Csak lépni kéne.

Ehelyett, sajnos sokszor a pampogás megy, hogy: "hogy képzelitek, hogy nem írtatok versenybeszámolót xy versenyrõl"....

Ezt nem látja az, akinek látnia kéne? Télleg ennyire el vannak tévedve azok, akik a sportág mozgatórugói? nem értem.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
nem akarok vitatkozni,de biztos,hogy a Velotradenek van benne szerepe,mert
a cc versenyeken minden róluk szól.meg kellene kérdezni õket,hogy nem akarják e ugyanezt megtenni dh szakágban is.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

akkor mibõl fizették ki azt a néhány százezret?vagy milliót.

Az MX szervezõknek pld van rá pénzük...

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
akkor mibõl fizették ki azt a néhány százezret?vagy milliót.

a 4x pályát megcsinálni legalább 2 hónap földtúrás.ez még ment,amíg suliba jártunk és nyáron nem volt más dolgunk.eljön 30 versenyzõ.aztán újból belepi a gaz.felszállítást nem lehetett volna csinálni,igy a nemzetközivé válás is valószínûtlen.nem mondom,hogy soha többet,mert a motorosok is gondolkodnak,hogy újra megcsinálják ott a pályájukat,mindenféle kiszolgáló létesítménnyel együtt.akkor nekünk is érdemes lesz elgondolkodni rajta.addig azonban inkább a dh.jövõre szeretném felvinni a Hármashegy tetejére.ott lehet akár nemzetközi színvonalú pályát is csinálni.de ez egyelõre álom.