Mivan?
A szbalyok mindenkire vonatkoznak, igy nem lesz olyan hogy valakinek sokkal jobb, valakinek meg sokkal roszabb az uj szabaly. En csak annyit mondtam, hogy a regi rendszerrel semmi baj. Aki nyerni akar, az fejlodjon technikailag, fizikailag, szellemileg es erkezzen annyira felkeszulten egy versenyre, hogy a technikaval ne legyen baja abban az egy korben. Nem olyan nagy dolog ez.
Az idomero amugy reszben lutri. Ha valaki direkt lassan megy mondjuk egy esetleges eso miatt, az jarhat roszabbul is, pl. megsem esik, es a saros palya a tobbieknek mar jobban felszarad igy jobb idot mennek mint aki lassan ment az idomeron. Vagy pl. aki meghajtja az idomerot, az tudja hogy hol rontott, jobban oda tud figyelni a donton. Kockazatos lassan menni, de ha mazlija van az illetonek vagy jol kalkulalt, akkor be is johet ( Pl. Polgar Saalbachban ).
Mindig ezzel a defekttel jottok. SOha nem volt idaig versenyen defektem. Se idomeron se dontoben. Gyakorlas alatt elofordult mar, de amikor szamitott volna, meg soha. Erdekes.
Lancleeses mar volt, de az is az en hibambol, mert gyakorlason odavertem a terelot, es nem figyeltem oda, nem csinaltam meg, igy a dontoben meg is szivtam.
De ebbol tanul az ember. Azota jobban odafigyelek, es ez igy jo.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!