mert Magyarszéken már minden meleg elfogyott?
új Pipi akkor lesz,ha megyek faterhoz. szóval kb. február. ne aggódj versenyre kész lesz:)[/quote]
Így van, és Te vagy a következõ áldozat!De tulajdonképp elmondom az igazságot.A Qky fizet nekem csak keressek neki homo-kat, hogy ki tudja élni rendesen magát!!?
Siess vissza!Majd lessz 1 DH pálya a számodra is!+lepõdsz majd!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

DH/4X/DS versenyek
Indította
Major
, 2004. január 04. 13:02
Írta 2006. január 11. - 10:10

Írta 2006. január 10. - 21:50

Akkor ezentúl csak ilyen feltételek mellet lehet rendezni versenyt? Mi elõnye származik a szervezõknek abból hogy ob/mk/e futamot rendeznek?
Mondjuk az ob meg az mk érthetõ. De az e? Miért pályáznék az általatok kiirt idõpontra, ha tudok magamnak szervezni versenyt, akkor amikor nekem jolesik. Tehát milyen segítséget kapok az mmtbsz felõl ha valamely idõpontra megnyerem a pályázatot?
Ráadásul jan 31.-ig szerezzek szponzortol irásos szándéknyilatkozatot?
Nem akarok megbántani senkit, de ha én versenyrendezõ lennék akkor nem vennék a nyakamba még egy feladatot.
Mondjuk az ob meg az mk érthetõ. De az e? Miért pályáznék az általatok kiirt idõpontra, ha tudok magamnak szervezni versenyt, akkor amikor nekem jolesik. Tehát milyen segítséget kapok az mmtbsz felõl ha valamely idõpontra megnyerem a pályázatot?
Ráadásul jan 31.-ig szerezzek szponzortol irásos szándéknyilatkozatot?
Nem akarok megbántani senkit, de ha én versenyrendezõ lennék akkor nem vennék a nyakamba még egy feladatot.
"A patentzár nem 1 erõviselõ szempont" Semetei Rándor
Írta 2006. január 10. - 12:36

En letoltottem es nekem megnyitja.
5 db pdf van fent a letoltesek mappaban.
5 db pdf van fent a letoltesek mappaban.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Írta 2006. január 10. - 11:47

Írta 2006. január 09. - 19:16

Ajánlom mindenki figyelmébe: http://bikemag.hu/ve...versenyrendszer
Írta 2006. január 09. - 08:55

[quote name='QKYQMBUno1']Rocsinak: segíts a Matyin ne szenvedjen, tudod félresiklott a nõk már nem mennek neki, légy önfeláldozó! Új Pipi mikor lesz
[QUOTE]
új Pipi akkor lesz,ha megyek faterhoz. szóval kb. február. ne aggódj versenyre kész lesz:)
[QUOTE]
új Pipi akkor lesz,ha megyek faterhoz. szóval kb. február. ne aggódj versenyre kész lesz:)
Írta 2006. január 07. - 15:24

HAli Mindenki !
Baleset mentes,sikerekben és versenyekben gazdag boldog új évet mindenkinek !
Ha valaki valamit tud az idei versenyekkel kapcsiban akkor azt megköszönném ,ha el küldené a boci-4x@freemail.hu címre mondjuk egy naptár formájában .
Ha bár most nem látom a Chicken -t de üdvözlöm és csak annyit,hogy minden szervezet és egyéb hivataols szerv elfogadta a klubot szal Nagykanizsán már müködik a klub hivatalos formába ! A jó hír a tokodi verseny után várt minket a posta ládában(mondjuk ez elég régen volt ) ! JA a klub neve : Extreme bike KE (Nagykanizsa) .Készül a honlap is !
Majd még irok addig is by mindenki és senki ne törje össze magát
Baleset mentes,sikerekben és versenyekben gazdag boldog új évet mindenkinek !
Ha valaki valamit tud az idei versenyekkel kapcsiban akkor azt megköszönném ,ha el küldené a boci-4x@freemail.hu címre mondjuk egy naptár formájában .
Ha bár most nem látom a Chicken -t de üdvözlöm és csak annyit,hogy minden szervezet és egyéb hivataols szerv elfogadta a klubot szal Nagykanizsán már müködik a klub hivatalos formába ! A jó hír a tokodi verseny után várt minket a posta ládában(mondjuk ez elég régen volt ) ! JA a klub neve : Extreme bike KE (Nagykanizsa) .Készül a honlap is !
Majd még irok addig is by mindenki és senki ne törje össze magát
Írta 2006. január 07. - 13:01

Írta 2006. január 07. - 12:58

Írta 2006. január 07. - 11:42

Írta 2006. január 07. - 11:25

Ne tessék aggódni, ilyekezni fogok 1ben maradni
Este emlegettünk Zsolóékkal, ahogy keresztül hajtottunk Magyarszéken.

Este emlegettünk Zsolóékkal, ahogy keresztül hajtottunk Magyarszéken.
az észmentes nõnemû...
Írta 2006. január 07. - 10:58

B.U.É.K mindenkinek! Nemtoom fogadtatok e meg valamit a 2006-os évre,én 3-mat, és már 2-tõt elbuktam. Nem iszok alkoholt,ma hajnalig be is tartottam,de megszületet az eggyik haver gyermeke, úgyhogy a fogadalom kilõve. Aztán nem nõzök, azt meg már 1-én elbuktam. A 3. fogadalom az bisztos be lesz tartva, mert a hazai versenyekkel kapcsolatos, szeretnénk 3 versenyt rendezni, abbol 2 DH-t az új pályánkon, ami tõlünk 5km, üdülõfalú, iszonyú nagy dombbal (képeket majd teszek fel), szerintem a DH-s beállítottságú ridereknek biztos bejön majd. Tényleg nagyon hard a hegyecske. 2 napos bulira tervezzük, buli ,talán még koncert is belefér, sõrfeszt., stb. Ja és esti fürdõzés. 1 itthoni Pannonos 4X, meg a nemzetközi 4X (remélem összejön)
Rocsinak: segíts a Matyin ne szenvedjen, tudod félresiklott a nõk már nem mennek neki, légy önfeláldozó! Új Pipi mikor lesz?
Csá ZSUZSInéni: a szlikkes változatu tekerés bennem is hagyott nyomot, vagy inkább a sisakomba. Vigyázz magadra, nehogy a bajnokság kezdete elött zúzd le magad!
Rocsinak: segíts a Matyin ne szenvedjen, tudod félresiklott a nõk már nem mennek neki, légy önfeláldozó! Új Pipi mikor lesz?
Csá ZSUZSInéni: a szlikkes változatu tekerés bennem is hagyott nyomot, vagy inkább a sisakomba. Vigyázz magadra, nehogy a bajnokság kezdete elött zúzd le magad!
Írta 2006. január 07. - 10:24

Az igazi jólnevelt úriember még ennyit sem jegyez meg... 
Spálya, vékony szlikkel most volt szerencsém hozzá, elég komisz volt, beszínesedett a combom megint, mikor "kicsit" mélyebb hóba tévedtem. És ahogy most áll lehet gleccseren se lesz hó, amire visszakapom a bicóm
de majd megírom.

Spálya, vékony szlikkel most volt szerencsém hozzá, elég komisz volt, beszínesedett a combom megint, mikor "kicsit" mélyebb hóba tévedtem. És ahogy most áll lehet gleccseren se lesz hó, amire visszakapom a bicóm

az észmentes nõnemû...
Írta 2006. január 07. - 05:54

Zsuzsi!
Ha leesik a ho és kiprobáltad vastag gumival majd mondd el milyen volt! Jó?
Amugy vékonnyal már probáltad?
Ha leesik a ho és kiprobáltad vastag gumival majd mondd el milyen volt! Jó?
Amugy vékonnyal már probáltad?
Írta 2006. január 06. - 13:33

Hmmm...! Ezt akár félre is érthetném! Persze csak, ha nem lennék jólnevelt úriember.
Írta 2006. január 06. - 10:28

Spálya! Kipróbálnám vastag kerekekkel a havat - igaz, most megint elolvadt a hó. Deszkával már sokat élveztem

az észmentes nõnemû...
Írta 2006. január 06. - 10:01

Írta 2006. január 06. - 09:02

[quote name='demo9']maga az aki mindent 2× mond, 2× mond :-)
BUÉK MINDENKINEK!
ja, mindezt salának!
( bszod nem kellett az óbodai kégli
)
Hi All!
Én???miért,miért???Nem túl sûrûn...na mindegy.
Van már bringád Rocsi??
BUÉK MINDENKINEK!
ja, mindezt salának!
( bszod nem kellett az óbodai kégli

Hi All!
Én???miért,miért???Nem túl sûrûn...na mindegy.
Van már bringád Rocsi??
www.outlawriders.fw.hu
Írta 2006. január 05. - 15:09

Írta 2006. január 05. - 02:14

Buék belétek!
Zsuzsi!
Minek bringa? Menjé sznobordolni! =D Ehhe!
Még mielött elolvadt volna itt pesten, még itt is jó volt!
Zsuzsi!
Minek bringa? Menjé sznobordolni! =D Ehhe!
Még mielött elolvadt volna itt pesten, még itt is jó volt!
"A patentzár nem 1 erõviselõ szempont" Semetei Rándor