Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11827 hozzászólás a témában

Lipitutty

Lipitutty

vendég

• fórumtag
  • 24 hozzászólás
hello mindenkinek!!! Nem tudja valaki hogy mikor lessz az elsõ DH verseny??? Vagy valami naptárat hogy mikor és hol lesznek a versenyek???

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Itt a verseny, de még mindig csak elméletileg van infó. Miért nem érdeke egy szervezõ csapatnak, hogy értelmes hirdetést adjon fel, amelybõl kiderül, hogy mi lesz a program?

Jó kérdés...

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Itt a verseny, de még mindig csak elméletileg van infó. Miért nem érdeke egy szervezõ csapatnak, hogy értelmes hirdetést adjon fel, amelybõl kiderül, hogy mi lesz a program?

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
http://dalmamag.hu/a...ejtos-versenye/

matyi_qmbu

matyi_qmbu

vendég

• fórumtag
  • 134 hozzászólás
Hi Jakó!!

Nem baj majd gyakorolsz nálunk!
Milyen masina lessz??
www.outlawriders.fw.hu

boorze

boorze

vendég

• fórumtag
  • 80 hozzászólás
Akkor én másik pályán mentem.
Az ember társas állat!! S minnél nagyobb a társaság annál nagyobb állat!!

:bananadan:bananadan:bananadan:bananadan

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
A DH palyan.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

boorze

boorze

vendég

• fórumtag
  • 80 hozzászólás
Sátoron hol is volt a Dirt Jump??
Az ember társas állat!! S minnél nagyobb a társaság annál nagyobb állat!!

:bananadan:bananadan:bananadan:bananadan

jakesz

jakesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 hozzászólás
Hahó Magyarszék!

Hát án már arra se emlékszem hogy mikor ültem utoljára bringán...
Lehet már nem is tudok bringázni...
De ha minden jól megy, akkor nemsokára új technika fog ficeregni alattam... és akkor jöhetnek a durva DH-k!!! :D

matyi_qmbu

matyi_qmbu

vendég

• fórumtag
  • 134 hozzászólás
Hi All!

Hát mind a két félnek van igaza!
De!!!!!!!!!!!!!!
Én és M.széki társaim jobban el vannak foglalva az új DH pálya gyártásával és a nevezett pályán való bringázással!Príma h ilyenkor is rohadt yokat tudunk zúzni!
Remélem mások is így vannak!!
www.outlawriders.fw.hu

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
Én csak azt nem értem, hogy ez a sok remek ötlet és okosság miért nem a tavaly év végi két MTB fórumon hangzott el? Vagy ha ott nem akkor miért nem 2 hónappal ezelõtt mailben mikor rá is kérdeztem.

Mindig ez van. Elérkezik a szezon eleje, és akkor bummm...

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 hozzászólás
Rocsipeti!: már megint hisztizel ! Nagyrészt igazad van, bár azt is túlreagálod.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
egy külsõ szemlélõdõ, aki fenyeget minket hogy elkezd bringázni:) de már évek óta:p

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

Kivetelesen nem csak magamra es a DH -sokra gondoltam mikor a kerdest feltettem ;) :)

akkor te mi is vagy?

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás

Vole..a net jó dolog a worldgamesen már tavaly sem volt dhmeg ez évben sem lesz

Tudom hogy nem volt, kaptam a szervezoktol kiirast ;)

De ha jol emlekszem az mtb szakagban nem csak dh letezik, es az uj licensz sem csak a dh -sokra vonatkozik ( vagy igen? ), ezert ha valaki ott xc -ben akar indulni akkor vigyazni kell az itthoni licenszel.
Kivetelesen nem csak magamra es a DH -sokra gondoltam mikor a kerdest feltettem ;) :)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Eddig ugy volt elvileg, hogy az amator vb -n ( Saalbach ) csak az indulhat akinek nincs nemzetkozi lincesze. Ha jovore az itthoni is nemzetkozi lesz, akkor ezaltal akinek itthon van lincensze az nem indulhat Saalbach -ban?
( vagy megsem volt ilyen kriterium? )

Vole..a net jó dolog a worldgamesen már tavaly sem volt dh:)meg ez évben sem lesz:D

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

én arról beszélek,amikor egy pl. egy kanyart szalagoznak át,mert nekik az úgy jobban tetszik. vagy arról,amikor nyílt titok,hogy ki hol vágta át a pályát, de mégsem zárják ki.sõt,akár bajnok is lehet...

Én meg évek óta arról beszélek, hogy ezt ti a többi versenyzõ és a szervezõ tudjátok megakadályozni. Mert a versenybírok nem lehetnek ott mindenhol... Ha valaki sumákol jó lenne ha nem támogatást kapna a versenytársaktól hanem retorziók érnék.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
ez nem ugyanaz. ott egy 6-7 méter magas szakadék fölött összetákolt híd volt,amit nem azért kellett kihagyni,mert nem tetszett a nyomvonal,hanem azért mert életveszélyes volt.
én arról beszélek,amikor egy pl. egy kanyart szalagoznak át,mert nekik az úgy jobban tetszik. vagy arról,amikor nyílt titok,hogy ki hol vágta át a pályát, de mégsem zárják ki.sõt,akár bajnok is lehet...

ja, tavaly is ez volt a dumád:) vársz amíg a seniorban arathatsz?

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
"volt Bogács,ahol azt az életveszélyes hidat szedettük ki.de az kollektív döntés volt, a versenybíróval egyeztetve."

Nah, Zsolo pont az ilyen dolgokra gondolt, amikor azt irta hogy egy versenyzo is beleszolhat a palyaba. ;)

Rocsi, iden indulj minden versenyen ahol tudsz, mert ez az utolso eselyed, jovore mar visszaterek ;) :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

Én nem tudom mikor és hol tapasztaltál ilyeneket, de az tuti, hogy mk és ob futamon 2005-ben nem lehetett ilyen, mert a bírók kizárték az illetõt.
Nem mellesleg ez nem a versenyzõ hanem a szervezõ hibája, ugyanis õ engedi ezt meg. Be kell látni, hogy az "elkurvulás" leginkább annak köszönhetõ amikor a szervezõ rálegyint egy ilyen viselkedésre...

Mert lehet, hogy az õ sebességénél olyan dolgok is kiderülnek ami esetleg a pályaépítõ DHs haverjánál aki gyökkettõvel jön le a pályán nem.

2005ben nem voltam,az említett okok miatt. de ha így történt,akkor az pozitív.
amit vole említ,hogy sauh-n dirt jump pálya volt,az pl. pont azért volt úgy,mert valakinek úgy tetszett.

a pálya átalakításán azt értem,hogy pl. 2004ben sauhn vasárnap lett átalakítva a pálya, mert xy-nak nem tetszett.

Vole: én legalább még merek versenyezni:) egyébként meg eszembe sem jut,hogy valahol beleszóljak a pályába.kivétel volt Bogács,ahol azt az életveszélyes hidat szedettük ki.de az kollektív döntés volt, a versenybíróval egyeztetve.