Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Please log in to reply
11827 replies to this topic

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
én nem értek hozzá! csak eddig 2 versenyt szerveztem meg kis háziversenyeket 15-30 fõ részvételével, és bõven volt sponzor sok kicsi sokra megy alapon, annyi jándékot osztottunk ki hogy öröm volt nézni.
az tény, hogy pénzt nem adott senki, de szolgáltatást, vagy egyébb mást általában szivesen adnak a kissebb cégek. a nagyobbakkal az a helyzet, hogy oda komolyabb eredményeket kell felmutatni.
Nekem eubajnok tanítványaim vannak (más sportban), így sokkal jobban támogatnak minket (kell is mert az 2006-os amcsi vb rengeteg lóvét emészt fel) vagy pedig rávilágítani, kiemelni azt ami neki jó abban, ha segít, és jobban megy a szekér a versenyen, v egyébb rendezvényen.

a nevezõk által befizetett összeget megemelték 2006-ra ez a szervezõkhöz megy vagy a szövetséghez.
másrészt
hatékony-e a gazdasági felépítése az mtbszsz-nek
az mtb szövetséghez befolyt (ha oda megy) lóvé a sok nevezõtõl xc versenyeken. azzal mi van? rendben van önköltségamit fedzni kell, az állami támogatásokkal mi ahelyzet?

ha az mtbsz-ot egy kalap alá vesszük (a nevezési díjjakat, pályázati összegeket támogatókat, egyébb befolyt összegeket) a jól üzemelõ ágból lehetne invesztálni a kevésbé mûkörõ ágba így kisegítve azt. ez reális vagy azt mondják az xc-sek hogy éntõllem semmit a dh-soknak?
nemtudom érthetõ voltam-e?
továbbra sem értek hozzá csak felmerültek bennem ezek e kérdések.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

mt. dew. persze azt nem tudom,hogy milyen mértékben volt szponzor.

Én tudom...
Itt az a kérdés, hogy mennyire volt elégedett az évi 3db pontszerzõ versennyel - dh/4x összesen!!! Tavaly "e" nélkül volt 6db (tervezve meg 8db).

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
mt. dew. persze azt nem tudom,hogy milyen mértékben volt szponzor.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

egy országos szövetség (legyen az gombfoci, teke,akármi) mindig talál támogatót. mint ahogy itt is volt,de aztán a körülményekre való tekintettel inkább megköszönte,és lelépett.

???
Mikor is volt ilyen?

(Fontos dolog: bár sokan több mint 10 éve versenyeznek, nem szabad elfelejteni, hogy az MMTBSzSz nagyon sokáig nem jogszerûen mûködött, ez idõnként még a mai napig "szembejön"...)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
egy országos szövetség (legyen az gombfoci, teke,akármi) mindig talál támogatót. mint ahogy itt is volt,de aztán a körülményekre való tekintettel inkább megköszönte,és lelépett.

matyi_qmbu

matyi_qmbu

vendég

• fórumtag
  • 134 posts
Mutasd at utat....
www.outlawriders.fw.hu

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
van mibõl,csak meg kell találni.

matyi_qmbu

matyi_qmbu

vendég

• fórumtag
  • 134 posts
Magyrországon??Ha nincs mibûûû hogyan???
www.outlawriders.fw.hu

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
engem csak az nem hagy nyugodni, hogy más, hasonló vagy akár jóval kisebb tömegbázissal rendelkezõ szövetségek hogy tudnak mégis jól gazdálkodni?

matyi_qmbu

matyi_qmbu

vendég

• fórumtag
  • 134 posts

kicsit térjünk vissza a verseny szervezésre.szerintem is az a legnagyobb baj ,hogy a szövetségnek idén sem sikerült elérnie ,hogy egy kicsit is érdekelt legyen a verseny szevezésben bármely szervezö is,semmit nem tud adni azonban elvárások kicsit sok a hazai lehetöségekhez képest.
amit ad. egy biró akinek csak a napi diját fizeti a többi neked kell
ingyenes elönevezés
verseny naptár?
ez nagyon kevés azt hiszem
válaszoljatok saját jövönkröl van szó(olyan szoljon aki brigázik is)

Hi All!
Ez így is volt nagyjából és így is marad minden valószinûség szerint:(mert nem fog +változni az országunk anyagi helyzete, s ezzel együtt a kerékpáros szövetség anyagi helyzete sem, csak úgy hipp-hopp!!!)
Ha versenyt akarsz szervezni "csináld magad mozgalom"!!!Feltöltött kép
www.outlawriders.fw.hu

left

left

vendég

• fórumtag
  • 170 posts

szevasz left

Na helló!
Nehezen, de feltaláltál ide:)

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

kicsit térjünk vissza a verseny szervezésre.szerintem is az a legnagyobb baj ,hogy a szövetségnek idén sem sikerült elérnie ,hogy egy kicsit is érdekelt legyen a verseny szevezésben bármely szervezö is,semmit nem tud adni azonban elvárások kicsit sok a hazai lehetöségekhez képest.
ingyenes elönevezés
verseny naptár?

Jó, beszéljük meg itt...
A szövetségnek pillanatnyilag nincs anyagi lehetõsége arra, hogy az DHI / 4X versenyrendezõket segítse. Milyen forrásból kellene és milyen lehetõségeket biztosítani?
Mik az irreális elvárások a szervezõkkel szemben szerinted?

a szövetségnek idén sem sikerült elérnie ,hogy egy kicsit is érdekelt legyen a verseny szevezésben bármely szervezö is

BTW sztem egy rendezvényszervezõnek kellene saját magát érdekelté tennie. Profitorientált (anyagi / erkölcsi / szakmai) szempontok alapján...

and80

and80

vendég

• fórumtag
  • 37 posts
ingyenes elönevezés
verseny naptár?

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

szevasz left

szevasz bandi!

and80

and80

vendég

• fórumtag
  • 37 posts
szevasz left

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

És nem tudja vki mi kell ahoz hogy el tudj indulni a versenyeken, a bicón kívül???? Az ilyen Országos Bajnokságokon meg ilyeneken !!!?? Megköszönném ha vki segítene!!

Plsplspls olvasd már el a válaszokat! 3 hozzászólással lejjebb (http://forum.bikemag...&postcount=3929) be van linkelve egy korábbi poszt ami a 2006-os versenyévrõl szóló tájékoztatókhoz vezet.

Lipitutty

Lipitutty

vendég

• fórumtag
  • 24 posts
És nem tudja vki mi kell ahoz hogy el tudj indulni a versenyeken, a bicón kívül???? Az ilyen Országos Bajnokságokon meg ilyeneken !!!?? Megköszönném ha vki segítene!!

Lipitutty

Lipitutty

vendég

• fórumtag
  • 24 posts
Kössz az infót!!!

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 posts
Lipitutty: úgy tudom a Szexárdiak akarják, szeretnék az elsõ dh-t rendezni április elején (Pannon Kupa 1-sõ forduló). Április végén meg mi (Termál Kupa + Pannon Kupa 2. forduló)! Az új dh pályánk már egész jó alakul, új hely,szponzor stb. Na meg igen durva pálya!
adamkg: mi ahogy írtam, és nem csak rajtunk mullik, április 29-30 szeretnénk versenyt rendezni DH (Magyarszék rendezéssel 5km-re Magyarhertelenden, egy üdülõfaluban). Versenytámogató már megvan, program az bõven lesz a szombati napon, fõleg este. Ami már 80% ban biztos koncert, sõrparti, esti locsipocsi. De pontos infó, majd az aktuális hónap elején,közepén, támogatói háttérrel.
Jaki országos barátom: 1 kérdés! MIKOR TUDTÁL BRINGÁZNI?

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

hello mindenkinek!!! Nem tudja valaki hogy mikor lessz az elsõ DH verseny??? Vagy valami naptárat hogy mikor és hol lesznek a versenyek???

http://forum.bikemag...&postcount=3884