Jelentkezz be Regisztrálj

DH/4X/DS versenyek
Írta 2006. január 20. - 13:39

Írta 2006. január 20. - 13:31

Írta 2006. január 20. - 13:29

Írta 2006. január 20. - 13:27

leghangosabbak és legutolsóbbak.igen,sajna vagy egy réteg,aki mindig a pályát szarozza,ha nem megy neki jól.
és ezek többnyire a leghangosabb emberek,akik szarnak rá,hogy mennyi munka volt az néhány embernek.
amúgy magam számára egyetlen negatívum van a versenyek egy részén, hogy sajnos nincs keretem leutazni oda. de ezen próbálok idén változtatni, fizuból lesz mindig a "versenykeret"
Írta 2006. január 20. - 13:25

és ezek többnyire a leghangosabb emberek,akik szarnak rá,hogy mennyi munka volt az néhány embernek.
Írta 2006. január 20. - 13:24

félreértettél.
mármint móka, eddig nem voltam nagoyn sok versenyen, de amin voltam, azzal mind elégedett voltam. szervezésügyileg egyikkel sem volt gond, a terepadottságokról meg senki sem tehet.
csak itt morog mindig mindenki.
menjünk le, vegyünk részt rajtuk, vigyünk nézõket, és majd kialakul.
Írta 2006. január 20. - 13:17

Sztem idén már nem fog elindulni.remélem elindul ez az öngerjesztõ folyamat idén:)
Az tavaly volt...
Kár ennyire cinikusnak lenni, csak el kell olvasni 2 évvel ezelõtt mi volt és meg kell nézni azt a bizonyos 5db pdf dokumentumot. Kár hogy hazai hagyomány a le és széthúzás, mikor vannak eredmények.
Viszont az igények még ennél is magasabbak :/...és persze nem lesz belõle vk pálya...
Írta 2006. január 20. - 13:07

Írta 2006. január 20. - 13:02

VOle úgy ír mintha neki bármilyen pálya is van, kevés lenne:)
na majd ezzel a ronda didi biciklivel meglesem mit alkotsz:)
remélem elindul ez az öngerjesztõ folyamat idén:)
Írta 2006. január 20. - 13:00

Az itthoni DH -val az a baj, hogy a nagy tervekhez kene epiteni legalabb egy hegyet is, mert a dombokra hiaba hivjak ki a tevet.
A 4X -ban viszont van jovo, ahoz eleg az itthoni domborzat.
Kell egy fuves domb, aminek lejtese is van, bekamerazni es mehet az adas
nem a domb a lényeg.több jó terep is van Mo-n. mátra,szilvás,eger,sátor,pécs.
csak az a baj,hogy a domborzathoz kell némi szorgalom is...
Írta 2006. január 20. - 12:56

Semmi nincs ingyen, valakinek fizetnie kell...értem
szövetség tehát teljes mértékben a szervezõktõl független.
semmiben nem tud segíteni nekik? az egységesítésen kívül.
ingyen orvos ingyen bíró ilyesmi...
Az elõzõ thez / rocsipeti szálhoz:
Jó észrevételek, ez az egész valóban egy öngerjesztõ folyamat. Észre kell venni a fejlõdést és nem a sebessége felett elégedetlenkedni. A szervezetebb, sok állomásból álló versenysorozat elég stabil hátteret fog nyújtani ahhoz, hogy legyen média és támogató, de ez nem megy egyik napról a másikra.
Szerencsétlen dolog a látványosabb de kisebb extrém szakokat folyton Olimpiai illetve tömegsport számokhoz hasonlítani. Teljesen más lehetõségek vannak itt és ott.
Írta 2006. január 20. - 12:52

A 4X -ban viszont van jovo, ahoz eleg az itthoni domborzat.
Kell egy fuves domb, aminek lejtese is van, bekamerazni es mehet az adas

I`m as fast as nobody!
Írta 2006. január 20. - 12:46

értemMivel az MMTBSzSz nem rendez versenyt értelemszerûen a nevezési díjak felett sem rendelkezik.
Vannak olyan pénzek amiket meghatározott célra szabad és kell elkölteni pld MOB támogatás.
szövetség tehát teljes mértékben a szervezõktõl független.
semmiben nem tud segíteni nekik? az egységesítésen kívül.
ingyen orvos ingyen bíró ilyesmi...
Írta 2006. január 20. - 12:07

de ennél többet nem nagyon lehet tenni.
egy maratonon(ha az is volt) van kb 1000 fõ legalább. a legolcsóbb nevezés is 4 rugó, de ált. 5 megy...
tehát 5000*1000 az megközelítõleg, vagy pontosan 1.000.000 ft. + a szponzorok, amik pont a nagy nyilvánosság miatt jelen vannak... így még több is lehet ebbõl, vagy legalább a nyeremény, és ellátás részét átvállalják... ördögi kör, saját magát gerjeszti...
ha lenne sok szponzor, õk gerjesztenék a nyilvánosságot. ha lenne nyilvánosság, õk hoznák a szponzorokat.. de ehhez szervezettnek kéne lenni, és sok sok résztvevõnek, akik nem morognak mindenért, mint a bolhás kutya....

reméljük idén tud bárki bármit tenni kapcsolatok révén!
Írta 2006. január 20. - 12:04

a hálózat tv-nél viszont egy sokkal barátibb társaság dolgozik. egy telefon,és jönnek is.ingyen. ajánlom is õket minden rendezõnek. és ha már ott jelen van a rendezvény,akkor azt a felvételt lehet majd mutogatni a szponzorjelölteknek.
csak ugye nem egy-egy versenyecske kellene,hogy jelentkezzen náluk,hanem egy versenynaptár. e célból lett létrehozva a PANNON KUPA, ami 2 évet futott eddig,és úgy tûnik,hogy tart is valahova.
Írta 2006. január 20. - 11:50

mármint tökjók ezek a világmegváltó ötletek, de kb már az is szivesség pl a tv-ktõl hogy az aktívtól vagy a fókusztól kijön tévedésbõl egy riporter egy hendikemmel....
kötelezni meg szponzort azt hiszem nem éppen a legjobb ötlet.
csinálni kell a versenyeket(akik csinálják, hatalmas elismerésem!) mi pedig részt veszünk rajta, és ezzel a jelenléttel kéne növelni a színvonalát.
ha már elég ember lesz akkor talán felfigyelnek ránk....
itt asszem csak anynit lehet most tenni h megcsinálni, szervezett legyen, azonos szabályok legyenek érvényesek minden, elõre lehessen tudni hogy lesz, mikor hogy milyen pályán, és legyen fix versenyzõközösség...
a többi nem rajtunk múlik
Írta 2006. január 20. - 11:46

a lejtõzõs szakágakat könnyebb eladni a médiának,mivel látványosabbak.
egymáshoz kellene kötni a szakágakat a szponzori szerzõdésekben.
Írta 2006. január 20. - 11:41

tömeg (nézõ résztvevõ)
nyilvánosság
mert azok fixen vannak
cc, maraton, és egyéb tekerõs szakágak.
szerencsére nyáron nincs ennyi idõ gondolkodni,és ilyen ötletek sem születnek, helyette mindenki bringázik és versenyzik....
Írta 2006. január 20. - 11:25

Írta 2006. január 20. - 10:50

Mivel az MMTBSzSz nem rendez versenyt értelemszerûen a nevezési díjak felett sem rendelkezik.én nem értek hozzá! csak eddig 2 versenyt szerveztem meg...
Vannak olyan pénzek amiket meghatározott célra szabad és kell elkölteni pld MOB támogatás.