Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Please log in to reply
11827 replies to this topic

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Sajnos a sok m@rha ezt eljatszotta mar DH versenyen is egy parszor.
El kell keriteni a celt.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Boci 4x

Boci 4x

vendég

• fórumtag
  • 27 posts
A fotocella nem rossz ötlet csak a nem normális egyedeket kéretik eltávolítani a pálya közelébõl ,mert tavaly Magyarszéken az április 4cross versenyen volt ,hogy vki bele gyaloglot a célnál és azt hiszem a Dalmának kellett újat menni ! Ha jól emléxem akkor ez volt a story ! De nem bizti de mintha vmi ilyen lett volna !

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 posts
Zsolo: a fotócellát ki szállítsa. Amit 1szer már írtam, én szívesen fizetném a versenybíró ránkesõ költségét több okból is. Õ tudná szálítani minden versenyre. Szerintem nem csak én sajnálom, hogy gázos ez a kérdés. Komolyan ennyire kul a helyzet, hogy nem lehet pályázni fotocellára? Mi lenne ha csináltatnánk 1et? A 4X cella bevált nálunk, pár ezerbõl, asszem körülnézek, csináltatok 1et.
Na csá

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts
Egyik sem. Olvassátok el amit a versenyrendezéses doksikhoz feltöltöttem.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Nem ugy van hogy aki az adott evet megelozo evben volt dobogos? ;)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts

És, õõõõ..., hogy is válthatom ki a hobby licenszem? Sportorvosi papír rendben, és utána? A szövetség oldalán (ennek sem tudom a címét) kitölthetõ? Régebben mintha így lett volna.
Csak nehogy Thez lekörözzön a pontgyûjtésben!:)

aki már életében állt bobogón az nem kehet hobbista bibi! :D

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts
Nekem MS Wordben nyílik és jó is. Az egyesületi tagságot kérdezzétek meg vagy ott vagy az MMTBSzSzen.

Boci 4x

Boci 4x

vendég

• fórumtag
  • 27 posts
Ez is szarul jött le ! Milyen progi kell hozzá ,mert ez egybõl a word padhoz társította ! :(

Boci 4x

Boci 4x

vendég

• fórumtag
  • 27 posts
Na még is találtam vmit ! Cycling.hu-n ! :D

Boci 4x

Boci 4x

vendég

• fórumtag
  • 27 posts
Hali ! A licensz és a sportorvosi papir is fent van a www.mountainbikesport.hu honlapon (letöltés menü alatt ) Csak a ciki ,hogy nekem elég gázossan jött le mind a 2 ! Azon a címen amit a Zsolo mondott meg nem is találtam meg ! :(

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Csak klubtagként kaphatok licenszet? Mert az így már elég költséges (tagság pl. Bringabanda: min. 10.000 Ft + licensz 2.000 Ft). Tavaly lehetett kapni tagság nélkül is. Ez idén már megszûnt vagy csak hagyjam ki az egyesület rovatot?

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

És, õõõõ..., hogy is válthatom ki a hobby licenszem? Sportorvosi papír rendben, és utána? A szövetség oldalán (ennek sem tudom a címét) kitölthetõ? Régebben mintha így lett volna.

Egyesületi tagság. A http://cycling.hu -n is fent van

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts

Csak nehogy Thez lekörözzön a pontgyûjtésben!:)

Boci 4x

Boci 4x

vendég

• fórumtag
  • 27 posts
Látom nem csak én nem értettem tisztán ezt a rendszert ! Szal még jó ,hogy megkérdeztem ! de már ennyivel okosabbak vagyunk ! Tényleg köcce a türelmet Zsolo ,mert látom még ezer kérdés volt ezzel kapcsiban jó,ha a versenyzõ tisztában van ezzel ,ha komolyan szeretne indulni vmelyik katban ! Még egyszer thx !

Majd figyeljétek a pályát és ,ha az oldalt lévõ figurát látjátok egy szürke sisak hátuljan akkor én voltam ! :D

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Ne faradj Thez, neked nincs sok ertelme :P :D :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
akkor ezek szerint ha nem vagyok menthetetlen eset(azaz esélyes vagyok azért elsõbb helyeken végezni) akkor érdemes egy licenszet csináltatni, hátha. (hobbiban)
köszönöm a konkrét választ!

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts
Hát megpróbálom konkrétabban:

Versenyengedély nélkül elindulhatsz:
-az összes pontszerzõ versenyen hobby kategóriában (de ebben az esetben nem kapsz pontot)
-az összes nem pontszerzõ versenyen olyan kategóriában amit a szervezõk engednek és te jónak látsz

Versenyengedély nélkül nem indulhatsz:
-az összes pontszerzõ versenyen elite (ffi / nõ / junior / senior) kategóriában
-az ob-n (mivel minimum 1 pont kell az induláshoz)

Versenyengedéllyel elindulhatsz:
-az összes pontszerzõ versenyen elite (ffi / nõ / junior / senior) és hobby kategóriában
-az ob-n (ha szereztél vmelyik elõzõ versenyem minimum 1 pontot)
-az összes nem pontszerzõ versenyen olyan kategóriában amit a szervezõk engednek

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
akkor neharagudjatok hogy ujra megkérdezem.
licensz nélkül lehet indulni magyar versenyeken a hobbi kategóriában?
és ha nem,melyeken nem?

csak legyen egy konkrét válasz légyszi!
mert itt az elöbbi postokból túl sok "ha"-t vettem ki.
ténylegesen hogy is mûködik?

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

ezekszerint jól értelmeztem. nem magam miatt kérdezem sokan tõlünk a peterdh-ról csak az újhelyi pályára tudnak elmenni egy verseny egy évben emiatt nem fognak liszenszet kiváltani.
én megcsinálom a liszenszet.
De a szervezõknek 80 ember minusz ami jelentõs bevételkiesést jelent ezzel tiszában vannak a szervezõk? vagy elég bevétel az az 50-60 liszenszel rendelkezõ egyén? pár nappal ezelõtt a pénzhiányról olvastam...

A szervezõk ismerik ezt a rendelkezést.
Nagyon leegyszerûsítve arról van szó, hogy valamikor húzni kell egy vonalat amikortól a pontszerzõ versenyeken csak versenyengedélyel rendelkezõ riderek lesznek.
Be kell tartanunk a törvényt.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts

Miért nem váltasz ki licenszet? Akkor bárhol elindulhatsz.

ezekszerint jól értelmeztem. nem magam miatt kérdezem sokan tõlünk a peterdh-ról csak az újhelyi pályára tudnak elmenni egy verseny egy évben emiatt nem fognak liszenszet kiváltani.
én megcsinálom a liszenszet.
De a szervezõknek 80 ember minusz ami jelentõs bevételkiesést jelent ezzel tiszában vannak a szervezõk? vagy elég bevétel az az 50-60 liszenszel rendelkezõ egyén? pár nappal ezelõtt a pénzhiányról olvastam...