Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Please log in to reply
11827 replies to this topic

matyi_qmbu

matyi_qmbu

vendég

• fórumtag
  • 134 posts
anélkül ,hogy a jeghes részek miatt állandóan morfondírozni kéne ,hogy itt csuszik vajon vagy nem ![/quote]
Hi All!
Annál jobb!!Lehet csapatni a bringát mint az õrült ,és a tapasztalatnak hasznát veszitek a sáros versenyeken is!
www.outlawriders.fw.hu

Boci 4x

Boci 4x

vendég

• fórumtag
  • 27 posts
Nálunk sajnos még a 4cross pálya most épül ,mert ami a kanizsa motocross se területén volt azt felszámoltuk mikor új önálló klubot alapítottunk ! Viszont a dh pályán sajnos nem olyan fényes a helyzet mertr helyenként még havas ill jeges! :( De reméllem lassan már mi is tudonk egy orbitálissan nagyot zúzni anélkül ,hogy a jeghes részek miatt állandóan morfondírozni kéne ,hogy itt csuszik vajon vagy nem !

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 posts
Nu. Most értem le a 4X pályánkról porzik a talaj. Qrva nagyot lehet zúzni rajta,igazából nagyon sajnálom, hogy fel kel számolni majd. Bár törjük a fejünket azon, hogy megtartjuk DUAL pályának (versenyekre), ha van rá még igény?! Lassan nekiálunk az új pályának , persze, ha ilyen marad az idõ!!!!!!!!!!!!!! Most kb 5-10 fok közt van, és az már biztos, hogy a 7végén is zúzás lesz, mind az új DH-n, és a 4X-on.
Nu csá

matyi_qmbu

matyi_qmbu

vendég

• fórumtag
  • 134 posts

Hali !

Igen nagy mázlisták vagytok ! :D Nálunk ez egyenlõre csak álom ! :(
Nagykanizsa ebbõl a szempontból le van mardva csak a buzi focit nyomják ami már vagy 5 éve megdöglött azon erõlködnek ,hogy újra legyen foci csapat ,mert a kanizsai csapat az volt NB1-es is ! Azt kérdem én kit hat meg ? Manapság nagyon tojnak a fiatalok erre ! Inkább BMX , kori és deszka na meg Na de már eltértem a tárgytól ,de nálunk ez is nagy segítség lenne az önkormányzattól !

Hi All!
Boci!
Azért mi sem vagyunk annyira szerencsések, mert igazából most ez látod, vagyis ezt írta a Qky!Az elõzmények nálunk sem voltak olyan fényesek,-valami féle hasonló cipõben jártunk mint ti!Kemény kitartás 1-2 jól +szervezett verseny és látják h hol iss van még helye a pénznek!

De kb 5-10 celsius fok van és porzik minden pályánk mint állat, lehet küldeni 1000rel!!
www.outlawriders.fw.hu

Boci 4x

Boci 4x

vendég

• fórumtag
  • 27 posts
Hali !

Igen nagy mázlisták vagytok ! :D Nálunk ez egyenlõre csak álom ! :(
Nagykanizsa ebbõl a szempontból le van mardva csak a buzi focit nyomják ami már vagy 5 éve megdöglött azon erõlködnek ,hogy újra legyen foci csapat ,mert a kanizsai csapat az volt NB1-es is ! Azt kérdem én kit hat meg ? Manapság nagyon tojnak a fiatalok erre ! Inkább BMX , kori és deszka na meg az Mtb megy ! Csak akik az önkormányzatba cseverészenak azoknak ez még nem esett le ! Viszont a Dh pályától kb.: 1km-re vagy annyira se felújítják az "erdei sulit" amit szeretnénk ,ha a kanizsai verseny ideje alatt a bringásoknak is kiadnának ! Az egész a Csónakázó tó partján fás,erdõs területen helyezkedik szép környezetben és mondom a pálya max egy kilóméter ! JA és az a rajt vonal ! :D Itt szokták rendezni a modellezõ a kajak és lovas versenyeket szal szép kultúrált környezet lett ! Na de már eltértem a tárgytól ,de nálunk ez is nagy segítség lenne az önkormányzattól !

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 posts
Úgylátom mi igen szerencsések vagyunk, se klubbtagság, sem izgulás, mibõl lesz versenyünk, meg mibõl megyünk versenyezni!
Köszönet ezért a Magyarszék önkormányzatának ez évben is!
Idén már nálunk mindenki licenszes lesz, köszönet a fentemlített támogatónak.
Na csá

Boci 4x

Boci 4x

vendég

• fórumtag
  • 27 posts
Hali ! Úgy látom akkor mi még elég olcsók vagyunk a havi 500HUF-fal ! :D Ami ugye évente 6000HUF ! :D Amúgy pedig megfigyeltem ,hogy van olyan sport ahol a klubtagság egy hónapra 1000-2500 HUF ! Szal mi azzal a tagságidíjjal elég elõkeleõ helyen állunk az olcsóság szempontjából ! Mondjuk a klub kb olyan 20 fõt számolhat ,de ez nagyon körülbelüli érték volt ! :D Jó egy tény és való nem olcsó a klubtagság ,de vmibõl a kluboknak is fent kell tartani magukat ! Mi ugyi õsszel alakultunk elötte a Kanizsa Motocross SE szineiben mentünk (Ez uton is köszönöm a rengeteg segítséget ! ) . NA szal nem egy olcsó dolog egy klubot létre hozni ! Ügyvéd ,cég bíróság stb. Ezek után pedig fent is kell tartani a klubot ! Szóval a lényeg ,hogy sajnos fizetni kell,de ez a pénz nem a kocsmában köt ki szerintem ,ha nem a klub fentmaradását és a versenyzõk segítését ,klub fejlesztését szolgálja !

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

zsolo:
pusztán érdeklõdésbõl kérdem, de ezek szerint nõiben csak liszenssszel? , mert ott ugyi nincs hobby, ha jól tudom :). Nem, mintha lejutnék egy OB vagy pontszerzõ pályán :D

Nõi kategóriához kell licensz, vagy hobbyban indulsz.

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,281 posts
zsolo:
pusztán érdeklõdésbõl kérdem, de ezek szerint nõiben csak liszenssszel? , mert ott ugyi nincs hobby, ha jól tudom :). Nem, mintha lejutnék egy OB vagy pontszerzõ pályán :D

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,281 posts

Csak klubtagként kaphatok licenszet? Mert az így már elég költséges (tagság pl. Bringabanda: min. 10.000 Ft + licensz 2.000 Ft).

Bringabanda 12000 ;), nálunk csak 5000, sõt diákoknak occsóbb :D.

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
Valóban lesz Pécsen Dh verseny?

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Ezt tudom, de pl. a HTSC-nél is ennyit fizettünk eddig. Úgy néz ki tudok is náluk maradni. Kösz az infót.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Akkor most mégegyszer: egyesületi tagság nélkül kaphatok lájszenszt?

Sztem nem de mint írtam kérdezd meg a cycling.hu-n vagy a Varga Vikitõl. BTW nem a BringaBanda az egyetlen egyesület...

Boci 4x

Boci 4x

vendég

• fórumtag
  • 27 posts
Ja vágom én a szitut mindent összevetve nem egy rossz dolgo a fotocellás idõ mérés ,csak azért vetettem fel ,hogy ott is beüthet a Krak és akkor ciki,ha dh-n jön be ! Minden esetre reméllem ,hogy jó lesz a cellás mérés és kitudnak majd a rendezõk kiküszöbölni mindent amennyire a lehetõségeik engedik !
Amúgy én azt mondom ,ha a nézõk kultúráltan viselkednek és a versenyzõk rendezõk is egy kicsit jobban oda figyelnek akkor tuti ,hogy nagyon müködik majd a cella rendszer ahol ezzel mérnek ! Én sok sikert kívánok hozzá !

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 posts
Boci4X: igen nálunk volt a történet a cellával, jól emléxel, mert valamelyik idióta rendezõsegédem a startban teljes széleségre(5méter) tette a mérõt.
A cél teljesen el volt kerítve. A DH futamokon is el kel keríteni, mert ha valaki nálam eljátszaná a besétálást annak az lenne az uccsó sétája.
De vannak azért más gondok is a sufnis cellákkal(tapasztalat),amit már mi teljesen kiküszöböltünk.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
még a havi 1e is beleférne, de ez engem is érdekel!

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Harag részemrõl nem is lehetne, mert a marha is enyhe kifejezés, és az én súlyos figyelmetlenségem okozta a bajt. A dolgok meg könnyebben mennének, ha mindenki ilyen korrektül, türelemmel tudna viselkedni, mint Dalma velem szemben. A belépés egyébként a rajtnál történt.

Látjátok az idén sokat szidott telefonos idõmérésnek is van elõnye: ott mindenki kedvére mászkálhat.:)

Bogácson is ügyesen oldották meg: a rajt egy sziklaperem kanyarjában volt, ahol az egyetlen iduló is alig fért el. Ez is egy jó módszer!:-)

Akkor most mégegyszer: egyesületi tagság nélkül kaphatok lájszenszt?

Boci 4x

Boci 4x

vendég

• fórumtag
  • 27 posts
Hali ! De benned legalább volt annyi ,hogy elnézést kértél ! Csak tudod sokan ezt már nem tennék meg ! Minden esetre ez egy tanulság,hogy mind a nézõknek mind a versenyzõknek oda kell figyelni arra ,hogy hol mászkálnak ! Valóban az a legjobb ,ha elkerítjük (elkerítik) a Celt és akkor talán több ilyen nem lesz ! Mert ,ha ez egy versenyen fordul elõ az még elmegy ,de ha már többször az gáz ! Pláne ,ha egy Dh versenyen csinálják meg ahol nem ilyen rövid a táv ! Mert azért egy 2-3 km hosszú pályát szerintem senki nem futna szivessen azért mert vki igen jó fej módjára belegyalogol a cel-ba ! Persze elõfordul ,mert nem figyel az ember ,de ebbõl nem lenne jó rendeszert csinálni és SORRY ,HOGY LEMARHÁZTALAK ! Csak ezen akkor elgondolkodtam és nem örülnék,ha egy NÉZÕ miatt kellene újat mennem ,de szerintem te se ! Reméllem azért nincsen harag ! Peace !

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Igen Boci, így volt. Én voltam az a marha, és rögtön elnézést is kértem a Dalmától, aki nagyon jófejként reagált. Persze szerencsémre rég ismertük egymást, és ennek ellenére gyõztes lett, tehát nem okoztam maradandó kárt. Hála Isten!

Tanulság: tényleg a startot (a mérõ körül) jól el kell keríteni, de fõleg mindenki nagyon figyeljen. Sajnos ott nagyon szûk volt a közlekedéshez a hely, én meg nem figyeltem. Viszont egy életre megjegyeztem a dolgot.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
VOle:D
:P
neked bicód sose lesz, így meg elég lassu v... ha lenne pl ujra olyan össztelós BOÁd azzal se lennél sokkal gyorsabb:p